- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
seneca07
tag
válasz
somasz #49288 üzenetére
@somasz a proci előtte müködött,
@ghostrider20 a bios a régi procival lett frissitve (A08),
@szabonagyur a tápegység valszeg eredeti nem tudom, mert a hardveraprón vettem a notit, de dell felirat van a tápegységen.Hogyan tudom meg ha nem eredeti a tápegység. ill. mi lehet még a probléma?
-
Máté94
addikt
válasz
somasz #49278 üzenetére
Sajnálatos módon nem frissültek, pedig nem ártana. Bár az én problémám inkább "Intel" probléma, mintsem Dell hanyagság. Viszont látszik, hogy nem tesztelték a rendszereket, csak kiadták a drivereket, amit az Intel csinált...
Persze, 2 éves konstrukció, inspiron7537...
Legközelebb belépő üzleti alá nem adom.
-
ghostrider20
tag
válasz
somasz #49271 üzenetére
Csak a bekapcsolás led világít
olyan mintha kihuznád a töltő kábelt!
De már a töltő csatlakozót néztem az nem szar mozgatam nem kapcsol akkor ki
Bekapcsol bejön a Dell biosba is betudok lépni vagy lép tovább magától.
De utána fogja magát és kikapcsol...Lehet mindjárt csinálok egy videot aztán belinkelem -
válasz
somasz #49249 üzenetére
Hát, nekem nem nyalták ki akkor a seggemet. Igaz, akkor még a honosításos kérdéssel nem álltam elő, de a windows kulcsos válaszuk komolytalanságára abból következtetek, hogy egyrészt nem működött, másrészt a válasz két mondat volt, kábé 6 helyesírási hibával, szóval valszeg hamburgerrel az egyik kezében írta meg ebéd közben.
Mindenesetre köszönöm a választ, akkor egyelőre nem stresszelem túl a dolgot, de majd egyszer megpróbálom személyesen megkérdezni a véleményüket, csak a város másik végén vannak. -
yanna
addikt
-
szabonagyur
félisten
válasz
somasz #49037 üzenetére
Windows 7-et vagy 8.1-et felfrissíted egyszer Windows 10-re, ha kész a frissítés a gép legyen neten első bejelentkezés idejére. Ekkor regisztrálódik a gép MS-nél, és onnantól következő telepítéskor - ami lehet nulláról Win10 telepítés - amint netre kerül a gép beaktiválja magát.
-
randras
veterán
válasz
somasz #49007 üzenetére
+littlemamba, aizen92: Köszönöm a válaszokat, azért a helyszíni garancia nem semmi.
Amin viszont meglepődtem (ha így van egyáltalán), hogy TN panel van benne, ez igaz?
E7440 és E7450 drága, és ahogy nézem dedikált videókártyás nincs is, ennyi pénzért pedig nem akarok foglalkozni a lehetőségével sem, hogy ilyet vegyek (mert a végén még megtetszik, és megveszem).
-
Atlantis
veterán
válasz
somasz #48983 üzenetére
Igen, nézegettem képeket, de láttam ilyet is, olyat is, sőt, mintha a Dell oldalán is numpad nélküli billentyűzettel szerepelne. Azt gondoltam, csak a 4800-asban van a teljes bill.
Kell valami mobil CAD-es gépet szereznem, sajnos a IBM leépülésével a Dell tűnik legéletképesebbnek ezen a fronton.
-
Emperor_
addikt
-
Ideg
aktív tag
válasz
somasz #48966 üzenetére
Sosem volt még dell gép a kezemben, de sejtettem, hogy ez így nem klafa.:S Akkor ezzel ráfáztam keményen mi? Közben már elkezdtem telepítgetni a gépet, a dell system detect nevű csoda vajon miért nem működik? Elindítom, végigfut egy csík ami letesztelni, hogy van e hálózat majd aztán semmi, háttérben fut a program, de nem lehet vele semmit sem csinálni. Ez nem olyan mint a lenovonál a system update, hogy minden drivert leránt ami kellene a gépnek? Mintha ezt olvastam volna a dell oldalán.
-
-
Primary92
senior tag
válasz
somasz #48908 üzenetére
Ezzel a kitakarással együtt lehet élni, de azzal kevésbé, hogy mindig megy a Radeon valószínűleg. Mert nem hiszem el, hogy nem lehet kihozni 4-5 óránál több akkuidőt 9 cellás akksival, úgy hogy minimum fényerő, és minden bazi energiatakarékos. A régi Aceremmel 5 évesen is tudtam kb 4 órát használni akkuról (bazi energiatakarékosan), úgy hogy rendszeresen akkuról használtam, tehát nem a vitrinben állt.
-
hkari
őstag
válasz
somasz #48838 üzenetére
Igen minden a helyén volt, de sehogy sem akarta valamiért. Win7 és 10 alatt próbáltam, de ugyan az a hibakód 1, ez eszköz elindítása sikertelen fogadott. Végül is, már mindegy, mert az a régebbi HP-mba volt, és azt már eladtam
Ezzel az intellel nincs sok baj? Visszaolvastam és elég sokan panaszkodnak. TP Link AC1200 routerem van egyébként.
Van itt egy 7260-as intel aprón jó áron, akkor szerinted lecsapjak rá?
-
-
bb.bocs
őstag
válasz
somasz #48708 üzenetére
hmm hát vicces mert a 170 sem olcsónak mondható... na mind1... elviszem nem halok bele, csak a sansungnál ennél olcsóbbra is házhozjönnek de hát ne hasonlítgassam. nekem elsö dell lptopom semmi bajom vele, kiváncsi vagyo ka hűtés meddig birja
ez a ram mizéria akkor nem egyedi csak user error
-
bb.bocs
őstag
-
-
-
válasz
somasz #48637 üzenetére
Igen köszi sikerült. Elég nagy élmény ez a több képernyős mód. nem is értem eddig miért nem használtam így...
Nagyon király ez a dokk is. Az is tetszik, hogy megdönti az egész gépet így kényelmesebb számomra a gépelés.
Monitorokból amúgy csak azonos felbontásúakat lehet egyszerre bekötni vagy bármilyen kombó működik?
-
premete
veterán
válasz
somasz #48463 üzenetére
Én is mindig felteszem a Dell Latitude laptopokra a legfrissebb biost, és még sose volt belőle semmi problémám, úgyhogy felesleges rémhírterjesztésnek tartom a kolléga ijesztgetését.
Zárójelben azt is hozzátenném, hogy a laptopokban ott az akku + a hálózati áram, nagyon kicsi az esélye, hogy éppen a bios frissítés ~fél perce alatt haljon meg az akku és menjen el az áram. -
-
aizen92
addikt
válasz
somasz #48325 üzenetére
letöröltem a fenébe, leszedtem újra, nyomtam még egy újraindítást, és most már "elfogadta" a jelszót. Külön kellett egy "mesterjelszót" megadni, de hiába OK-ztam le előtte nem engedett tovább.
Nem tudom mi volt ez. mind1. Most már működik pöccre, win 8-ban be is állítottam és ujjlenyomattal fel is oldja!
Köszönet! -
Polemius
senior tag
válasz
somasz #48277 üzenetére
Szétnézek, van-e belőle megfelelő példány. Bár tartok tőle, hogy használtan, számlával, üzleti gépet esélytelen. És nekem a 200e az bruttó keret.
A magyar miért fontos? NBD gari csak az adott országban érvényes?Itt nem írtam, de másik topicban felsoroltam, milyen paraméterekkel keresek gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hobby elektronika
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Lenovo Legion gamer laptop szép állapotban (RTX 3060, Ryzen 5 5600H)
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged