Új hozzászólás Aktív témák
-
paavoo
aktív tag
válasz
paavoo #48945 üzenetére
Power Managment-ben ha átállítom halkra akkor leveszi 200-ra, ami ugyanúgy nem megy fel ha pl elindítok egy 1080p youtube videot vagy egy játékot. Ha visszarakom balanced-re akkor csak újraindítás utána teszi vissza 600-ra.
Elvileg a memory is tudna 1100-at 800 helyett.
Intel grafikus kezelőfelületén állítgattam az akku résznél, de nem változott a helyzet.
BIOS-ban is nézegettem, de nincs erre vonatkozó beállítás. Lehet, hogy a proci szart be?
Valaki meg tudná nekem nézni GPU-Z-ben hogyan állítja az órajelét a GPU? -
válasz
paavoo #48906 üzenetére
Jobb klikk a desktopon / screen resolution, ott Make text and other items larger or smaller, ott pedig játszani kell a Let me chose one scaling level for all my displays opcióval és a felső csúszkával. Nekem ki van kapcsolva, és le van húzva a smaller-re a csúszka, így nem skáláz egyik kijelzőn sem. Persze ettől még néha átállítja valamiért, de így visszaállítva jó szokott lenni.
A Chrome bármivel görgetve is értelmezhetetlenül darabos, bármilyen király vason, külső MS egérrel is, szerintem ezt el kell engedni
Win 10 nekem is necces. Az otthoni wifi-met minden reboot után, és néha sleep után is újra meg kell adni és néha csak harmadszorra veszi észre, valamint nemrég széthalt a VLC + filmnézés bonyolult feladattól
-
somasz
addikt
válasz
paavoo #48906 üzenetére
Command update-tel lehúztad a driver könyvtárat? Első indításnál kisbetűs link a check gomb alatt. Van kérdőjeles eszközöd az eszközkezelőben?
Feature Enhanchement Pack régi, nem is értem, miért ment fel.
Dell Command Power Manager kell neked.A LED problémára szerintem a filctoll lesz csak megoldás.
Win10-re sokan panaszkodtak, pl. merül a gépük alvó módban, mint a Titanic, vagy nem ébred fel alvóból, stb.
Engem pl. az zavart első körben, hogy ha valami értesítés felugrik a jobb sarokban, akkor nem veszi figyelembe, hogy alul ott a tálca, ami kitakarja az alját a szövegnek. Apróság, de szerintem elég slendriánság. (nem tudom, van-e rá megoldás)A kijelző skálázást nem ismerem, mindig leveszem legkissebbre.
Elég bosszantó lehet, hogy több monitoron más jelenik meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Gombászkönyvek egyben
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest