- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
válasz
szabonagyur #38411 üzenetére
Abban igazad van, hogy kellene nektek, inspironosoknak egy külön topik, ahol a driver telepítésekről és fps-ekről mehetne egész nap a vita, ahol a végén 90%-ban kiderül, hogy user error, a maradékban pedig az, hogy az Inspiron a Dell legalja, annál már nincs lejjebb. Ezzel is tisztában kellene lenni, mielőtt a teszkóban beleteszitek a bevásárlókosárba a cuccot.
-
soldi3r
veterán
válasz
szabonagyur #38408 üzenetére
Nem, nem tokeletes, a Broadcomos wifi kartyamhoz kulso tarolobol kell drivert vadasznom hozza
-
soldi3r
veterán
válasz
szabonagyur #38400 üzenetére
Igazatok van, nem kell Latitude. Meg kell szokni, hogy szakadozik a wifi.
(#38406) ginola, Kapcsold ki a hibernaciot. Win7-nel mar futottam bele hasonloba.
-
ginola
addikt
válasz
szabonagyur #38402 üzenetére
-
drmazsi
aktív tag
válasz
szabonagyur #38400 üzenetére
Woaaaa watch your tongue maaaaan
-
bmakszim
őstag
válasz
szabonagyur #38280 üzenetére
Nálam is Seagate van a caddyben és hibátlan.
-
TheProb
veterán
válasz
szabonagyur #38270 üzenetére
WD
-
Diniboy
aktív tag
válasz
szabonagyur #38268 üzenetére
premete: Köszi
Ha a laptopszervizbe viszem az a getronicset jelenti ? mivel ez van odaírva náluk a garanciális ügyintézéshez
ez teljesen más hang mint ami eddig volt, eddig csak simán hangosan süvített, de az olyan normális hang volt simán szélzaj.... most meg mintha darálna egy kábelt, de ez ugye lehetetlen, én nem dugtam bele semmit legalábbisÉs a laptop mozgatására változik a hangszín .. azért ciki lenne ha tényleg lenne benne valami idegen tárgy
szerkesztem inkább: LSZ azt írta 2 hét +- 1 amíg megrendelik az alkatrészt, de mivel náluk jó fej a szervizes, ha olyan a hiba maradhat a gép nálam. Végül is így hogy le van tiltva a dvga így hangtalan ,50 fok felé nem megy a proci , és netezni meg filmezni tudok legalább -
molnarpeter
nagyúr
válasz
szabonagyur #38253 üzenetére
Nem tudjátok kipróbálni egymás gépében?
-
kezdő
senior tag
válasz
szabonagyur #38136 üzenetére
Azonnal cserélik garanciában (ergo nem spórolnak), de ugyanolyan cserekártyát kap az ember
Ez valami Microsoft+Intel inkompatibilitás lesz, remélem még pár driver frissítés és kiforrja magát a dolog
-
Yany
addikt
válasz
szabonagyur #38133 üzenetére
Lehet. Lehet... lehet. Meg az is lehet, hogy ezt tudta olcsón adni, ami jó paramétereket hirdet magáról és így növeli az eladást. Ez is lehet. Fölösleges görgetni feltételezésekkel ezt a fonalat. Érdemes rákeresni a neten és utána várlak vissza a megoldással.
A Toyota példámnál meg másról beszélsz, mint amit én üzenek vele, de ugyebár egy hasonlatot többféleképpen is lehet értelmezni, ezért nem is hibáztatlak. De nem is a Toyota a lényeg ezen a fórumon, hanem a száraz WiFi-tények, amelyekről az egész net ordít. Csak lehet, hogy van aki felhúzza a Dell gyártmányú fejhallgatóját és nem hall ebből semmit. Ez is lehet.
-
soldi3r
veterán
válasz
szabonagyur #37699 üzenetére
Alapbol 3 honappal hosszabb a garancia ido a ST-ban jelzett idohoz kepest. A szallitas, raktarozas, kisker/nagyket tokolodesek miatt.
-
premete
veterán
válasz
szabonagyur #37695 üzenetére
Azért próbáld meg levezetni, mitől jobb a +1 hónap a +3 hónapnál.
-
Tussky
tag
válasz
szabonagyur #37632 üzenetére
Immáron win7-ről, driverek beszerzése kissé nehézkés win7 alá,de megoldható. Az inteles wifi drivert raktam fel és teljesen maxon van ott a wifi jel,ahol tegnap 2/5-ön volt ubuntu alatt. Minden gyorsan betöltődik,úgyhogy azt tudom mondani,hogy a wifi probléma nálam nem létezik.
-
tvamos
nagyúr
válasz
szabonagyur #37648 üzenetére
Ertem en, egy orat vacakolt, utana elkuldott! Kell a jegyzokonyv, hogy nyoma legyen, ha esetleg egyszer mar nem hasznal az aksi ki-, be. Ennyi!
-
somasz
addikt
válasz
szabonagyur #37648 üzenetére
A sráccal meg is beszéltem ha még egyszer előjön a hiba akkor először akksi csere majd alaplap csere lesz.
Ez így korrekt szerintem is.
Más:
Került hozzánk egy 3521-es Inspiron Pentium 2127U-val, 5400-es vinyóval telepítésre. A tulaja nem kért tanácsot vásárlásnál...Hát ez az egyáltalán nem ajánlott kategória. Pusztulat lassú.
-
bajaki
őstag
válasz
szabonagyur #37636 üzenetére
Akkor csak nem lesz gond.
Hu, várom már a gépet nagyon.
-
Tussky
tag
válasz
szabonagyur #37619 üzenetére
Lehet,de nem ismerem a win8-at,illetve minden másik gépemen win7-et használok. Illetve tudom,hogy a touch miatt lehet hogy jobb lenne a win8,de egyenlőre maradok a 7-esnél.
Most ismét egy másik wifiről tesztelem a gépet,a régi laptop itt kb éppen látta a wifit,itt most 2/5-ös erősséget mutat,viszont minden szép gyorsan betölt.
-
tvamos
nagyúr
válasz
szabonagyur #37599 üzenetére
Mennyi idos? Nehogy lejarjon a gari!
-
tvamos
nagyúr
válasz
szabonagyur #37597 üzenetére
Szoval aksi ki, aksi be, es jo lett? Nehogy alaplapos legyen!..
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
szabonagyur #37595 üzenetére
Na akkor ez gyors volt...
-
bmakszim
őstag
válasz
szabonagyur #37585 üzenetére
Van ilyen akksi kímélő opció benne, hogy bizonyos százalék alatt, vagy fölött nem tölt. Nem ez csinálja ezt véletlenül? Csak egy ötlet, annyira nem értek hozzá.
Ha kiveszed az akksit, töltőről bekapcsol? -
B-L-A-C-K
titán
válasz
szabonagyur #37587 üzenetére
Sajnos ebben 0 a tapasztalatom Dell szinten, mivel csak helyszíni garis gépeink vannak. Privátban Asus/HP esetén háztól-házig garisokkal volt már dolgom ott 5-10 munka nap alatt készen voltak. Illetve ugye volt olyan HP gép amivel meg beszívtam...
-
tvamos
nagyúr
válasz
szabonagyur #37587 üzenetére
Aksi nelkul toltorol csinal valamit? Illetve ha bedugott toltovel bootolsz, akkor ir valamit?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
szabonagyur #37585 üzenetére
Lehet töltő, és gépi hiba is, ezt ugye egy másik Dell töltőről hamar meglehet állapítani, viszont gondolom ilyened nincs még1 otthon hiszen már kipróbáltad volna.
Miskolcon nem tudom van e, vagy felhívod őket, vagy kiguglizod...
-
YencYke
tag
válasz
szabonagyur #37545 üzenetére
Ami a Dell oldalán van a networknél 1704-re kiirja hogy nem megfelelő oprendszer, a 1705-re pedig nem csinál semmit miután installálni akarom. Atheros driverrel is próbáltam. de abból csak a bluetooth tette fel. Most viszont kéne a linux mert rájött az ismerős, hogy az egyik progijához kell a linux. Akkor le kell töltenie gondolom az ubuntu honlapjáról?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
szabonagyur #37450 üzenetére
Pontosan!
-
bmakszim
őstag
válasz
szabonagyur #37515 üzenetére
Ha nem bízol a vonalzómban, elmész venni egy tolómérőt, kiveszed az optikai meghajtót és leméred
Egy csavar tartja. -
molnarpeter
nagyúr
válasz
szabonagyur #37509 üzenetére
12.7 mm-es fajta kell valószínűleg. Tudok szerezni, ha érdekel
-
tvamos
nagyúr
válasz
szabonagyur #37441 üzenetére
Amugy nagyon fasza lenne, mert ki sem kell jelolni semmit, hanem service tag alapjan kijelol mindent, amire szuksegem van, nem is ertem, minek reklamalok. Valojaban semminek. Azt akartam irni, kar, hogy nem megy ez a funkcio! (Ha mar van.)
-
tvamos
nagyúr
válasz
szabonagyur #37438 üzenetére
Azt azert titkos sz@p@t@sn@k erzem, hogy a cegnel sem tudom letolteni az ISO-t, mert ott meg persze nem ez a gep van. DE hat... lejon a 17 file egyesevel is.
De mondjuk legalabb van, es service tag alapjan, es nem vadaszni kell, mint a... -
tvamos
nagyúr
válasz
szabonagyur #37433 üzenetére
Nekem csak azt tolti le, hogy DellSystemDetect.exe... De az nem fut le wine alatt... Mondjuk, lehet, eltoltam valamit, de W7 alatt meg nincsen wifi, amig nem toltottem le a drivereket.
Erre nincs valami otleted? Vagy marad az egyessevel?
(Csak mobilnetem van, telefonrol, hot-spottal.) -
leslieke
Jómunkásember
válasz
szabonagyur #37387 üzenetére
Én pont az asztali gép kiváltására vettem, nagyrészt kábelen lóg, de amikor kell, akkor akárhová vihetem könnyedén.
-
kecz
aktív tag
válasz
szabonagyur #37385 üzenetére
Egyébként akinek vezetékről csorog a net, vagy 90%ban a routere 1m-es körzetében haszálja, annak így is melegen ajánlom, tényleg nagyon király gép!
Most az más kérdés, hogy ennyi pénzből milyen asztalit veszel milyen monitorral
Igen, bánom is, hogy hűbelebalázs módjára megbíztam ebben az ISY-ben. -
kecz
aktív tag
válasz
szabonagyur #37383 üzenetére
Nem gondoltam, hogy noname, mert a MM-ben volt többféle termékük is. Attól még hogy nem ismerek egy márkát nem feltételezem, hogy gagyi. Főleg, ha 2x annyiba kerül, mint a TP-linkes társa. Nade eső után köpönyeg, utólag könnyű okosnak lenni.
Most amúgy azon vitatkozunk, hogy egy gyártó terméke mókolással ha helyrehozható, akkor megéri-e megtartani? Szerintem minden gyártónak olyan terméket kell eladnia, ami úgy használható, ahogy hirdetik. Ez most sajnos nem teljesült. Akár hardver vagy driver baja volt a gépnek, de volt baja. -
kecz
aktív tag
válasz
szabonagyur #37379 üzenetére
Javított sokat a cucc, de egyrészt nem ismerem ezt az ISY márkát, eredetileg egy TP linket szerettem volna, másrészt a régebbi Asusommal ami csak b/g sokkal messzebbről tudok rendesen netezni, sokkal több fallal a router és a gép közt. A routeren számtalan beállítást próbáltam, és próbáltam más routerrel is. Ezekkel és a fórumokon olvasottakkal együtt már nem tudtam nem a 7537-hez kötni a rossz netsebességet.
-
acumen880711
tag
válasz
szabonagyur #37226 üzenetére
Hát...a[link]-ről leszedett intel és amd driver felrakása után a helyzet ugyan az, továbbra is kiírja a ccc, h a: Host application működése leállt (Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: CLR20r3
Probléma-aláírás: 01: ccc.exe
Probléma-aláírás: 02: 3.5.0.0
Probléma-aláírás: 03: 4f8350e0
Probléma-aláírás: 04: ADL.Foundation
Probléma-aláírás: 05: 4.0.0.0
Probléma-aláírás: 06: 509a412c
Probléma-aláírás: 07: 38b
Probléma-aláírás: 08: 13
Probléma-aláírás: 09: System.AccessViolationException
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: ce53
További információk 2: ce539e3f6cb770e0c9c683faaf54b879
További információk 3: 31c4
További információk 4: 31c433f5525dff51e504f74f0fe26dc1)A 2 driver felrakása előtt telepítettem a .Net framework 4.5.1-et (win 7-re megfelelőt), majd úgy az intel, reboot, majd úgy az amd driver. Váltzatlanul sz*rakodik a CCC...nem értem :S
-
acumen880711
tag
válasz
szabonagyur #37226 üzenetére
Jogos!
-
acumen880711
tag
válasz
szabonagyur #37224 üzenetére
Köszöntem szépen!
(Azért beszámolok róla, ha vmi mégsem jó!
)
-
acumen880711
tag
válasz
szabonagyur #37221 üzenetére
Gondolom erre: http://downloads.dell.com/published/Pages/inspiron-15-3537.html gondolsz, azon s beül a video driverekre?!
-
acumen880711
tag
válasz
szabonagyur #37218 üzenetére
Innen: http://downloads.dell.com/published/Pages/inspiron-17-3737.html jött minden, valszeg sz*rul linkeltem, sry!
-
acumen880711
tag
válasz
szabonagyur #37213 üzenetére
Üdv!
Köszi, bár sztem azt nem olvastad, h elsőként onnan szedtem le a drivereket (a dell oldaláról) mégsem volt jó...ez alapján akkor a .Net lehet a hibás!? A problémát, h ne win8-hoz szedjem le azért, mint írtam is, orvosoltam is az első baki után, ez szimpla figyelmetlenség volt csak!
Köszi egyelőre! Teszek 1 próbát!
(A chipset driverek is 1ébként onnan vannak, szóval azt elvileg fölös leszedni és újrarakni, ha jól gondolom?!)
-
Nethunter
csendes tag
válasz
szabonagyur #37148 üzenetére
A számla megvan a gépről, de a gyári garancia nem Service Tag alapján megy?
-
bmakszim
őstag
válasz
szabonagyur #37143 üzenetére
Én voltam az. Sajnos van, akinek az 5737-be, ugyanerről az oldalról rendelt caddy már nem működött... Ezek után már nem merem bátran ajánlani, mindenki csak saját felelősségére vegye.
Nekem azóta is hibátlanul működik.Szerk.
Tessék, eggyel felettem az ellenpélda. Ezek után döntsön az ember! -
Chaser
legenda
válasz
szabonagyur #37143 üzenetére
Nem az olcsóságon van a hangsúly. Az én keretem minden gépben jó volt, kivéve ezeket a szériákat. Volt aki 3 különböző fajtával próbálta és nem ment. Szóval itt valami gond van. Olyan nincs, hogy minden gépben jó valami csak két új szériásban nem. Ha van, annak meg oka van.
-
laslie92
senior tag
válasz
szabonagyur #36971 üzenetére
nekem azzal nem működött a bluetooth látta,hogy benne van csak nem tudott hozzá csatlakozni egyéb bt-s eszköz!
A wifinél pedig azt csinálta hogy rákatt kétszer a kiválasztott hálózatra és nem kért a jelszó és végén eldobott !
-
VGYke
addikt
válasz
szabonagyur #36916 üzenetére
Köszönöm válaszaitokat!
Biztos bennem van a hiba, mert win95-től nevelkedtem fel a win7-ig, de a win8-ban egyenlőre rohadtul nem igazodom el, pl. azt sem nagyon tudom milyen program fut, mi nem..... -
Mela Kehes
addikt
válasz
szabonagyur #36893 üzenetére
Azt megcsináltam, de amiket ott látok az mind telepítve van. Az egyéb alatt lévő 6 elemre pedig nem tudok rákeresni. Nem is izgatna különösebben, csak nincs wifi, az pedig gond.
-
RBJ
addikt
válasz
szabonagyur #36837 üzenetére
van net de az is csak 10 Mb a 120 hoz képest.
Meg mondom az eszköz kezelőben egyéb eszközöknél a hálóvezérlőt jelzi hibásnak de konkrétan ha ránéznék az eszközre miről van szó semmit nem mutat. pci max ennyi.
Meg le fel dobálja és esetleg sokadszorra marad a net.
ha lenne szűrés akkor linux alatt se menne. ja 28 hibakód van.ezért szeretem a linux ot. ott nincs ennyi bibi.
-
kellcucc
aktív tag
válasz
szabonagyur #36762 üzenetére
Semmit nem csinálok ezen a fórumon kívül, 52-53°C, de a lényegen nem változtat. Terhelés nélkül is forgott a venti és ki is jelezte, stresszen 4000 felett forgott (már nem emlékszem pontosan mennyin). Igazából nem élet-halál kérdése, csak kíváncsi voltam a statisztikai adatokra (ford.szám), de akkor megpróbálom frissíteni.
-
kellcucc
aktív tag
válasz
szabonagyur #36760 üzenetére
verzió : 4.00.2700.
Eddig mutatta a ventillátor ford.számát, nem tudom miért gondolta meg magát, hogy most már nem jelzi/érzékeli. Pedig pörög -
laslie92
senior tag
válasz
szabonagyur #36755 üzenetére
jaja ha jól emlékszem az csak 64 bites !
nekem HD8870M/i7 el van Ultra felbontáson 90FPS
-
dabadabadaj5
csendes tag
válasz
szabonagyur #36743 üzenetére
Persze, mert eddig süvített a gép, most lekorlátoztam 2600rpm-re. Eddig ezzel 40-52 fok között volt , most meg 55-60+. Fölöslegesen megy a Radeon, 0%-os terheléssel és még az Intel driverét is elrontja.
-
dabadabadaj5
csendes tag
válasz
szabonagyur #36740 üzenetére
Megjelenítés
Videokártya Intel(R) HD Graphics 4000 (2105012 KB)
3D gyorsító AMD Radeon HD 7500M/7600M Series (Thames)
3D gyorsító Intel HD Graphics 4000
Képernyő Dell S2340L (HDMI) [23" LCD] (5FYJ537A0SBT)
Képernyő LG Philips LP156WH3 [15.6" LCD]Érzékelő típusa Dell SMI (ISA B2h)
GPU érzékelő típusa Diode (ATI-Diode)Hőmérsékletek
CPU 51 °C (124 °F)
CPU Package 51 °C (124 °F)
CPU IA Cores 51 °C (124 °F)
CPU GT Cores 51 °C (124 °F)
1. CPU / 1. mag 51 °C (124 °F)
1. CPU / 2. mag 51 °C (124 °F)
PCH dióda 65 °C (149 °F)
DIMM 48 °C (118 °F)
GPU dióda 48 °C (118 °F)AIDA is látja, hogy be van kapcsolva.
-
dabadabadaj5
csendes tag
válasz
szabonagyur #36738 üzenetére
Hwinfoban látom, hogy megy, be van kapcsolva! Eddig csak akkor kapcsolódott be, ha catalystba beállítottam, illetve ma decemberi újrarakás óta csak a gyári windows drivereket használtam, azzal is tökéletesen működött. Most például akkumulátorról is megy, pedig nem kéne neki. Energiatakarékos séma be van kapcsolva.
-
dabadabadaj5
csendes tag
válasz
szabonagyur #36736 üzenetére
Dell honlapjáról letöltött Windows 8.1 64 bites drivereket.
-
dabadabadaj5
csendes tag
válasz
szabonagyur #36734 üzenetére
Az előző verziókat is le lehet tölteni, de mindegy, mert most tettem fel a legújabbat és ugyan ezt csinálja.
Nem írtam volna a fórumba, ha nem próbáltam volna előtte ki mindent.
Most felteszek egy windows hetet, ha azzal is csinálja, akkor nem tudom mit csinálok. A gépre szükségem van, ha a szervizbe beadom, vennem kell egy újat. -
dabadabadaj5
csendes tag
válasz
szabonagyur #36732 üzenetére
4-5 bios verziót is kipróbáltam, minddel ugyanaz. Most talán a 11-es van fent. Tökmindegy.
-
dabadabadaj5
csendes tag
válasz
szabonagyur #36730 üzenetére
Igen. Feltudok pakolni drivereket, csak egyfolytában megy a Radeon. Akármit csinálok, tényleg akármit és megy egyfolytában. Telepítés előtt 1 órával még jó volt, telepítés után már nem. Hihetetlen.
-
dabadabadaj5
csendes tag
válasz
szabonagyur #36728 üzenetére
Windows8-RT-KB2871389-x64.msu
Ez a frissítés kell, semmi más, hogy felmenjen a 8.1 .
-
dabadabadaj5
csendes tag
válasz
szabonagyur #36726 üzenetére
Installálás után le van tiltva minden update, egy updatet teszek fel külső fájlból, amivel frissíthetem 8.1-re. Windows Update el sem indul. Ez a durva.
-
dabadabadaj5
csendes tag
válasz
szabonagyur #36724 üzenetére
Dell driverét is próbáltam, ugyan az a hiba. Microsoft oldaláról a kulcsommal csak a 8-at engedi leszedni és abból csinálok usb telepítőt.
-
xXxian
senior tag
válasz
szabonagyur #36694 üzenetére
BIOS mindig a TÉNYLEGES hardware-t mutatja? - erre még megvárom a választ.
Most már irtóra kíváncsi vagyok.
-
xXxian
senior tag
válasz
szabonagyur #36690 üzenetére
Az a terv, hogy holnap visszaviszem s kérek cserébe egy rakás kp-t. Remélem nem lesz gond.
Érdeklődni azért érdeklődtem hogy tanuljak - nagyon köszi a segítséget.
Megnézem még ezt az ethernet-dolgot...meg a wifi-t. Utóbbihoz (ha driver ok) lehet tudni a kliens nevét? Vagy ne kell Dell software, csatlakoznia kellene W7 alól is?
-
xXxian
senior tag
válasz
szabonagyur #36688 üzenetére
Címke 3521-7134, belül i5 hologrammos.
BIOS: 5521; i73537U
-
xXxian
senior tag
válasz
szabonagyur #36686 üzenetére
Köszi a gyors választ.
Igen, 3521 házában van, az 5521 tán már fém burkolatú. Akár örülhetnék is a kéretlen upgrade-nek - ha működne a gép rendesen
Video: ez új nekem (mint említettem Packard Bell másképp működik).
Nem vagyok szakember, csak lelkes amatőr, nagyon sok gépre dobtam már fel mindenféle szoftvert, de ez kifejezetten"szivat".
Először nem sikerült W7-et telepíteni. Este 9-től hajnal egyig próbáltam, kb. ötször. A legvégén, talán az utolsó restart-nál no boot from hdd. Csak újraindult. És újra. Meg újra. Amíg le nem lőttem. Van rajta valami diagnostic tool, lefuttattam. HDD hibát jelzett (talán 200-01-45 kód). A boltban kicserélték a HDD-t. Kisebbre (!) Ugyanaz a hiba. Végül szereztem másik W7 DVD-t, az működött. De a video driverek már nem (Dell honlapjáról; most tán egy beta van fenn AMD honlapról), Wifi azóta sem. Nem jelez, nem lát hálózatot, ámbár a visszajelző led világít.
Ethernet csatoló hibát is jelez (eszközkezelő), de nem tudom javítani / frissíteni...
-
hqsystem
csendes tag
válasz
szabonagyur #36665 üzenetére
Semmit nem tudok róluk, így kapta kézhez a gépet ismerősöm.
-
hqsystem
csendes tag
válasz
szabonagyur #36663 üzenetére
Tehát távolítsam el mind a 3-at? Utána pedig magától fog telepíteni valamit, vagy mire számítsak? .. Nem teszek kárt semmiben ha kitörlöm őket?
-
hqsystem
csendes tag
válasz
szabonagyur #36660 üzenetére
-
hqsystem
csendes tag
válasz
szabonagyur #36658 üzenetére
http://kepfeltoltes.hu/view/140202/asdasd3409_www.kepfeltoltes.hu_.png ??
-
hqsystem
csendes tag
válasz
szabonagyur #36658 üzenetére
Jó, bocs.. nem akarja feltölteni a képet.. 2x feltöltöttem már, de nem mutatja.
-
hqsystem
csendes tag
válasz
szabonagyur #36656 üzenetére
Mit gondolsz?
-
hqsystem
csendes tag
válasz
szabonagyur #36654 üzenetére
Skypenál azt írja, hogy nem található webkamera. A frissítést pedig ott az eszközkezelőben végeztem el. Azt írja, hogy nincs csatlakoztatva, de frissíteni tudtam. Lényeg, hogy legfrissebb driver van, ezt írja. Viszont használni nem tudom.. Valahogy rá kéne venni, hogy lássa.
-
hqsystem
csendes tag
válasz
szabonagyur #36652 üzenetére
Nos! Betekintettem az eszközkezelőbe és rájöttem, hogy vannak rejtett "blokkok" is. Megtaláltam a drivert, képeszközöknél. Frissítettem is, "Integrated webcamera" néven van jelen. Viszont azt írja, hogy jelenleg nincs a géphez csatlakoztatva.
Most hogyan tova? -
hqsystem
csendes tag
válasz
szabonagyur #36647 üzenetére
És ha megpróbálnék rádobni egy drivert, akkor nem jelenne meg? Esetleg ötlet, hogy honnan tudnám ezt a drivert megszerezni? (Egy próbát megér, nem?)
-
hqsystem
csendes tag
válasz
szabonagyur #36645 üzenetére
Üdv!
Win8, eszközkezelőben pedig nyoma sincs..
-
VGYke
addikt
válasz
szabonagyur #36613 üzenetére
Köszönöm! Esküszöm elkerülte a figyelmem!
"valamint SSD-re állás is menni fog" Belemerülve Avicularia fényképébe, azért a klónozás (ha azt akarom, hogy az SSD ugyan azt tartalmazza mint a HDD), nem is lesz olyan egyszerű, illetve lehet hogy az, csak én nem csináltam még ilyet és nem értek csak a Norton Ghost-hoz....
Az ábra szerint van vagy 7 rejtett, különböző terület, ebből első és utolsó kb. 1 MB nem particionált, a 4. egyéb típusú valamilyen célra fenntartott jelzésű üres is.
Na de ez már tényleg nagyon off itt..... -
VGYke
addikt
válasz
szabonagyur #36610 üzenetére
Persze zavar, de speciel a te válaszod nem látom és amit látok, vagy megköszöntem, vagy válaszoltam.
Nem kizárt hogy bizonyos üzenetek elkerülik a figyelmem, mert itthon ugyan, de dolgozom és lazításként nézek be néha-néha ebbe vagy abba a fórumba... Ha megbántottalak a válaszod figyelmen kívül hagyásával (amit nem olvastam), elnézést! -
ruzsabazsa
aktív tag
válasz
szabonagyur #36601 üzenetére
Értem csak megerősítésképpen.Vissza fogom vinni.Köszi!
-
ruzsabazsa
aktív tag
-
se4ever2
aktív tag
válasz
szabonagyur #36595 üzenetére
Megoldódott, Win8-al már tökéletes! Köszönöm segítőkészségeteket!
-
se4ever2
aktív tag
válasz
szabonagyur #36595 üzenetére
Pont 10 perce telepítettem.
Szerintem egy reinstall lesz a vége, vagy lehet megnézem W8-al jobb-e...
-
se4ever2
aktív tag
válasz
szabonagyur #36593 üzenetére
Más böngészővel sem jobb. Avastot használok.
-
se4ever2
aktív tag
válasz
szabonagyur #36590 üzenetére
Nem láttam ütközést, de azért a biztonság kedvéért átállítgattam a frekvenciákat, de így sem lett jobb.
Egyébként észrevettem, hogy a böngésző meg nagyon lassú, de például a Torrent maximális sebességgel hasít! Ez hogy lehet? -
Chabi
aktív tag
válasz
szabonagyur #36534 üzenetére
Köszi.
-
Biluxzsolt
aktív tag
válasz
szabonagyur #36502 üzenetére
Ok köszi
,akkor megmondom neki,hogy van remény,próbáljon egy másikat(vegyen direkt pc-hez valót)
-
SzaboZE
addikt
válasz
szabonagyur #36438 üzenetére
"Olyan választ szeretnék minden esetben, hogy ne legyen mellette, hogy "ha jó fej a gariztató" vagy ilyesmi akkor nem probléma az adott csere, tehát bármikor bármelyik szervizes ezt tenné adott esetben."
Rendben, akkor nem lehet cserélgetni semmit. Te akartál ilyen választ
-
Finucsi
csendes tag
válasz
szabonagyur #36417 üzenetére
Fent van a Net 4.5 es az intel driver is.
Azert akartam csak felrakni mert ami a dell oldalan van az mar kicsit regi es gondoltam hatha lesz egy kis plusz teljesitmeny de ha csak a delles a jo akkor marad az
Azert koszi -
Finucsi
csendes tag
válasz
szabonagyur #36412 üzenetére
Hali
Win 7 64 bit
Pontosan most nemcjut eszembe mit ir ki de ha jol remlik A progarm futtatasa leallt es csak okezni lehet de este megnezem pontosan mit ir ki
Dell inspiron 5721 17r
Es egy amd radeon 8730 plusz ugye az intel graphic
Csak a dell oldalarol amit letoltok catalyst megy fel rendesen a tobbi nem -
torzsa007
tag
válasz
szabonagyur #36228 üzenetére
Köszönöm a választ!
Üdv
-
kiskaktusz
addikt
válasz
szabonagyur #36320 üzenetére
Nem arról van szó, hogy kinek jó, hanem arról, hogy akinek problémája van, annak 8 vagy 8.1-es rendszere van.
-
kiskaktusz
addikt
válasz
szabonagyur #36318 üzenetére
Ettől függetlenül nincs vele annyi gond, s a driverek biztosan jók. Érdekes, hogy csak a fos w8, w8.1-vel kapcsolatban írkál mindenki, akinek problémája van.
-
TheProb
veterán
válasz
szabonagyur #36286 üzenetére
"Pont nekem nem"?
Megint elhamarkodott kijelentést tettél..., Idáig a fórumozók közül 10ből 7 embernek sz@r volt a dell driver. Most feltettem én is, legalább már nem 0fps van, de így is gyengébb, mint a 13.9.(#36289) gegszee: Belakott már a rendszer vagy friss 8ról akar upgradelni? Ha előbbi akkor szerintem nem kell pimpelni, max ha valami nem megy rendesen, ha utóbb akkor csak a 8.1 drivereket. Sorrend nincs, max annyi hogy chipset-intel-ati-többi driver
-
bmakszim
őstag
válasz
szabonagyur #36286 üzenetére
Pont azt írta, hogy a Dell oldalán lévő driverrel jó. Egyébként nem csak neki vannak gondjai...
-
TheProb
veterán
válasz
szabonagyur #36280 üzenetére
Nvidia driverrel volt gond? Szerintem nem, ha netán a lenovo féle nvidia se ment fel akkor ott az nvidia oldaláról származó legújabb azt kell felrakni. Érdekes én (már ismétlem magam tudom) több, mint 10évig használtam nvidia vga-s gépeket, SOHA nem volt bajom a driverekkel, pedig volt közte laptop és asztali is. Mióta megvettem ezt a remeket a 8850 az ELSŐ naptól gondjaim vannak és azóta nem találtam még 1 épkézláb drivert, pedig elhiheted próbáltam párat. Itt csak az nvidia-ati közti dolgokra akartam pontot tenni, mert azt írtad, hogy az a lenovo se jobb supportban, holott annak a supportjához az ég világon semmi köze sincs az nvidiának
-
TheProb
veterán
válasz
szabonagyur #36270 üzenetére
Nem értelek, hogy jön az AMD támogatása ahhoz amit leírtál? Az AMD és nvidia összehasonlíthatatlan egymással. Én nekem az utóbbi 10+ évben ez az első ati-s gépem, de már most megfogadtam, hogy én soha többet nem fogok ati/amd-s gépet venni, mert ez a driver mizéria már több, mint szánalmas és idegesítő... Igen, azt a nem biztonságos izét a secure boot-al lehet kihárítani, nekem is volt, bekapolcstam és azonnal jó lett. Itt azért jó pár driver van 8.1-hez, bár az hogy kb egyiket se lehetett feltelepíteni azt én a winfosnak tudom be, 8/8.1-ben annyi felesleges korlátozás van, hogy az már vicc.
-
bmakszim
őstag
válasz
szabonagyur #36274 üzenetére
Értettem elsőre is. De, bizonyos drivereket beszerezhetsz a gyártó oldaláról is, ott pedig általában zipben is megtalálhatóak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged