- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ulius80
tag
válasz
tvamos #49074 üzenetére
Sziasztok!
Pár napja van egy Latitude E6420am,memóriát bővítenék 2*2 gbról 2*4 gbra.Manual szerint 1333mhz kell bele,viszont olvastam hogy megy 1600mhzen.Érdemes akkor ilyet vennem?
128 gb ssd-t is vennék,tudnátok ajánlani?(még nem használtam,nincs tapasztalat)
A hdd meg menne az olvasó helyére,caddyt hol tudok rendelni,ami biztos jó a géphez?
Segítségeteket előre is köszi!!! -
soldi3r
veterán
válasz
tvamos #40887 üzenetére
Ez idle homerseklet? Mert akkor szerintem magasak. A kalyhanak kikialtott 540M minimum 10 fokkal alacsonyabban mozog.
(#40883) SzaboZE, Valahogy a XPS-eket soha nem tudtam hova rakni. Amiota meglattam, hogy milyen kulonbseg van egy quadro es egy normal nvidia kozott, azota nem szivesen cserelnem le a tipust.
-
tvamos
nagyúr
válasz
tvamos #40886 üzenetére
Ahogy latom, win alatt minden rendben...
Hőmérsékletek:
CPU 56 °C (133 °F)
CPU Package 60 °C (140 °F)
CPU IA Cores 60 °C (140 °F)
CPU GT Cores 59 °C (138 °F)
1. CPU / 1. mag 59 °C (138 °F)
1. CPU / 2. mag 60 °C (140 °F)
Lapkakészlet 52 °C (126 °F)
Aux 40 °C (104 °F)
DIMM 33 °C (91 °F)
ST500LM000-1EJ162 38 °C (100 °F)Hűtőventilátorok:
CPU 2910 RPM -
-
SzaboZE
addikt
válasz
tvamos #37650 üzenetére
Az "elküldött" és a "megbeszéltük hogy" szerintem kicsit mást jelent. Ha a gép hibás, javítják, ha egy egyedi esetről van szó, akkor sokminden lehet, de mivel akku le-fel megoldotta, leginkább eprom gond lehetett, ami ezzel a resettel megoldódott. Ezért pedig valóban felesleges lenne szétrobbantani egy gépet.
-
szabonagyur
félisten
válasz
tvamos #37650 üzenetére
Van jegyzőkönyv ahogy írtam is, a srác kérés nélkül meg is írta, másolata nálam van, sőt mondta, hogy le sem zárja a jegyzőkönyvet, használjam a gépet minél többet és hétfőn jelezzek vissza neki, hogy mi a helyzet.
A gép szerda dél óta töretlenül megy. Reprodukálni sem sikerült, hiába azóta is akksival megy a gép ahogy előtte. Semmire ők sem cserélnek alaplapot, ha bent hagyom és működik nekik akkor meg ki is röhögnek, hogy semmi baja, nem hogy alaplapot cserélnek.Akksit is cserélte volna szó nélkül a srác mivel gyárilag 98%-os volt, de ráér nekem a gari lejárta előtt pár héttel. -
szabonagyur
félisten
válasz
tvamos #37647 üzenetére
Jegyzőkönyv nekem is van róla, Humansoft kirendeltség, melyet mindenki istenít, hogy legjobbak szóval nem hiszem, hogy a szerviz hibája. Nem csak mondtak valamit, a srác ott nézte 1 órán keresztül előttem. Mondta, hogy megbontani meg új alaplapot nem rendel bele, ha most megy minek szét gyepálni. Főleg, hogy nem is egyedik a probléma nem fognak mindenkinek 2 havonta alaplapot cserélni egy ilyen "semmiség" miatt. És ilyen szempontból egyet is értek velük minek szedje szét az amúgy tökéletesen működő, nem meleg gépet, hogy aztán megint ez legyen mondjuk 2 hónap múlva. Ilyen "hibával" együtt lehet élni, főleg hogy a megoldása sem nagy dolog. A sráccal meg is beszéltem ha még egyszer előjön a hiba akkor először akksi csere majd alaplap csere lesz.
-
szabonagyur
félisten
válasz
tvamos #37645 üzenetére
Ahogy fentebb linkeltem ezt végigjártam szerdán és igazából cserélni nem cserélnek semmit rajta. Annyi mondtak valószínűleg akkumulátorral lehetett valami, mivel nekem is egy akksi ki-be megoldott a dolgot. Szerintük túl sok ideig volt egyfolytában áram alatt a gép akksival.
-
szabonagyur
félisten
válasz
tvamos #37600 üzenetére
Tavaly novemberi szóval a gari bírni fogja bőven (Dell 3537). De így, hogy azóta megy elég érdekes a dolog. Gondolom ha megint baja lesz akkor úgyis előjön hamarosan, nem hiszem, hogy éveket kihúzna egy alaplap hiba főleg, hogy mindig ugyanabban a környezetben ugyanúgy használom.
-
-
szabonagyur
félisten
válasz
tvamos #37440 üzenetére
Én anno Asus gépről szedtem le hozzá Windows alól szóval nem kell hogy arról a gépről futtasd mint amire rakni akarod.Az ISO készítős részével amúgy sem vagyok kibékülve... egyrészt ugyanúgy ki kell jelölni egyesével, hogy mit akarsz leszedni, másrészt nem telepítőt készít hanem egy mappa helyett egy "dvd-t" készít és azon van rajta a sok kicsomagolásra váró fájllal.
-
-
-
-
formula01
senior tag
válasz
tvamos #35545 üzenetére
Igen, megoldás lenne, de van Win 8.1-em, ezért nem szeretnék +30, 40 ezret fizetni, mikor ha nincs semmi gond, 1 max 2 óra alatt magam is felteszek driverekkel együtt mindent, viszont a felesleges ideg, és energia megspórolásáért lenne jó tudni, mit és honnan, ha már sokan előttem úgyis megszenvedtek vele.
-
premete
veterán
válasz
tvamos #35539 üzenetére
Arra, és még az [í] az [Alt Gr] +j és a [Í] az [Alt Gr] +i is bonyolult, főleg, ha valaki megszokta a magyar billentyűzeten a helyét, vakon gépel, és hol külső billentyűzetet használ, hol a sajátját.
Általában olcsóbbak a cuccok a tengerentúl, és jobbak, csak a 27% ÁFA emeli meg az árat és a Posta, aminek a trehánysága miatt már rég csődbe kellett volna kerülnie (USPS sem sokkal különb) Szóval lehetőség szerint a Fedexhez kell ragaszkodni, hogy megkapjad, amit rendeltél, és a vámolás is 1-2 nap legyen a postai 1-3 héttel szemben.
Sok minden van, ami át sem kerül az európai változatokba, az említett 6430u-nál például az 1600x900-as, 330 nites, matt kijelző, vagy e6230-asnál az i5 3360-as cpu + jobb kijelző. -
somasz
Topikgazda
válasz
tvamos #35306 üzenetére
Akkor reklamálj azoknál, akik tiltják, hogy hátráltat a melóban. Minden más csak szükségtelen kompromisszum lenne.
Tothgera30: köszi az ajánlást! Nem lehetetlen ugyan kifogni annyiért egy 6530-t, de ha elviszik drágábban is, én nem adnám annyira olcsón
Február mondjuk még odébb van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- XPS 15 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Precision M6500 i7-920XM I 32GB I 1TB I 17,1" WUXGA I FX3800M I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest