Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
veterán
Sziasztok, megoldódott már a Windows 8.1 -es hiba? Ha igen, tudtok linkelni megoldást? Kikapcsolás és sleep problémákra?
Köszi
-
boost
veterán
Jójó, benéztem, bocs. Csak mérges vagyok, hogy ennyi pénzért úgy kell összevadászni a drivereket eredeti Windowshoz is. Legalább egy CD-t nyomhattak volna hozzá, lett volna kb 15 cent. Vagy windows usereknek lenne egy ISO, amit letölthetek, és arról telepíthetem. ha van is ilyen, legalább felhívnák rá a figyelmem.
Szar Dell.
2006 óta Apple világban szocializálódok, ezért fura nekem ez a dolog.
-
boost
veterán
válasz
soldi3r #37429 üzenetére
Hát kössz. Az előbb még a Linux 4 meghajtója volt. Direkt kértem, hogy olyan válaszoljon, aki tényleg tudja.
Természetesen nem a Linux meghajtói voltak, hanem a Windowsé. Mivel DVD -t nem adnak már hozzá, gyüjtögethetem össze a drivereket.
Köszönöm nektek mégegyszer a "segítséget", és hogy kérésemet, miszerint csak az válaszoljon, aki csinált ilyet, nem fogadtátok meg.
-
boost
veterán
Sziasztok,
édesapám vett ma egy új dell laptopot, valamint egy Windows 8.1-et.
A gépen eredetileg Ubuntu van, és szeretnénk feltenni a Win-t.A telepítőt elindítva látom, hogy a gép 4 részre van particionálva.
1. 350MB DELLUTILITY meghajtó
2. 3GB OS meghajtó
3. 950GB névtelen
4 pár GB névtelen.Mit javasoltok, melyik az a partició, amit le lehet törölni adatvesztés nélkül?
Linuxra sose lesz szükség (az öreg Wines programokon dolgozik rajt), de az ilyen helyreállítómeghajtókat nem szeretném letörölni.
Köszi szépen a választ.
Kérem olyan válaszoljon, aki tényleg találkozott már ezzel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Asus Rog Strix Scar 17
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 4 -i 7 1370P/16GB/256GB SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 i7 1185G7 / 32GB RAM / 512GB SSD - új gyári alkatrészekkel
- Crucial 240GB SSD eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest