- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzaboZE
addikt
"2006 óta Apple világban szocializálódok, ezért fura nekem ez a dolog"
Ideje lenne továbblépni
De vannak még ilyen dolgok a világban, autót is úgy érdemes venni, hogy képes vagy azt megtankolni... Ha meg nem tudod megtankolni, akkor megkéred a kutast. Nem értem az "ennyi pénzért" kezdetű mondatodat sem. Gyanítom, ha már a gazdaságos módszert választottad akkor nem egy Precision laptopról van szó...
-
soldi3r
veterán
Es? Ez az 1 milliard legy esete. Servicetag alapjan fel ora alatt fel lehet driverezni egy gepet. Latitudehoz meg Precisionhoz letezik egyben letoltheto driver cab fajl, Inspironhoz en meg nem lattam, igaz nem is nagyon kerestem.
(#37451) premete, Tudod jol, hogy mindenkinek van otthon egy dobozos Windows.
-
szabonagyur
félisten
A kolléga ezzel azt akarta csak jelezni, hogy mivel teljes értékű rendszerrel adták így ahhoz nem kell semmi és kész, még driver CD sem. A Linux akkor is teljes értékű ha nem elterjedt annyira mint a Win. Amúgy meg vásárlás előtt kellett volna utánajárnod, hogy mi lesz a dobozban, honlapon is fent van, hogy semmilyen DVD nincs benne.
-
tvamos
nagyúr
Nekem felajanlotta az ISO letoltest, csak nincs drotom, hogy letoltsem, oszt mielott gyalultam a win-t ez nem jutott az eszembe. En toltam el! Neked biztos nem ajanlotta fel a Dell honlap? Elvileg mindent megcsinal magatol. Feltelepited a win-t, csatlakozol a net-re kabelen, o meg felderiti mire van szukseged, es letoltni. Vagy nem megy ez?
-
premete
veterán
Hülyeséget beszélsz, gyári linuxos gépen nincs sem windows op.rendszer, sem windows driverek; a meghajtóról semmi sem kell, meg kell formázni az egészet, gpt, vagy mbr formátumba, telepíteni a hivatalos (vagy lopott, a telepítés menetét nem befolyásolja)
windowst, a Dell drivers&download oldaláról letölteni a megfelelő *.cab fájlt, azt kicsomagolni, és az eszközkezelőből betallózni, ahova driver kell.
Aki pedig ennyit nem tud megcsinálni, az vagy vegyen windows-os cuccot, vagy kérjen meg valakit, aki 5 rongyér' feltelepíti neki. -
szabonagyur
félisten
Nekem is linux volt a gépen és a rejtett partíción nem Windows cuccok voltak egyáltalán. Neked sem az volt a Dell utility nevűn, főleg mivel 350MB-ra semmi sem fér el, kb 3szor annyi minimum a driverek mérete. Driver DVD-t se a dell se más gyártó nem ad egy jó ideje, ott a net le lehet tölteni nem nagy cucc.
Másrészt te is nyugodtan bekapcsolhattad volna a linuxot és megnézhetted volna mi van azon a partíción, vagy ha nem tudod használni a linuxot felraktad volna az üres partícióra a Windowst és az alól megnézted volna, hogy melyiken mi van. Windows telepítés kb 10 perc max, aztán ha tudod mi micsoda törlöd nullára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Posta, csomagküldés
- Milyen TV-t vegyek?
- Steam topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- The First Berserker: Khazan
- Autóhifi
- E-roller topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest