Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Avicularia

veterán

válasz somasz #51982 üzenetére

Pár hónapos story ezzel kapcsolatban.
    Láttam egy 7240-et az itteni nagy hirdetési oldalon. Olcsóért adták, 2000 korona volt, ami 66K forint kb. Fel is hívtam, nem svéd volt az eladó hallás után :)
    Kérdezem, hogy van-e benne bill világítás, mert az nekem dealbreaker. Erre mondja, hogy azt hol tudja megnézni. Mondom, ha van kis kék világítós ikon a jobb kurzoron akkor van benne. Válasz az hogy van rajta, de ő még sose látta világítani a billt, biztos nincs felrakva valami driver. Nem kell hozzá driver, válaszoltam. Aztán megegyeztünk, hogy találkozunk itt Malmö mellett ez egyik kisvárosban és megnézem a gépet.
    Mikor odaértünk az asszonnyal a találkára és az ember meghallotta, hogy egymás közt magyarul beszélünk egyből megkérdezte, ti is mágyárok vagytok? :D Szóval beszélte a nyelvünket :)
    Nézem a gépet, viszonylag szép állapot. Benézek a biosba és látom, hogy disabled a bill világítás és kódot kér az átállításhoz. Kérdeztem, tudod a kódot? Nem, mondta. Mondom akkor köszi nem kell a gép mert valszeg lopott. Akkor mondta, hogy van egy haverja aki ki tudja venni a kódot és hiába mondtam neki, hogy nem tudja, fel is hívott valakit a kocsiból és megkérdezte tőle. Nemleges válasz után még megpróbálta egy ezresért eladni nekem, de nem szerettem volna lopott gépet venni.
    Másnap láttam megint feltette a hirdetési oldalra 1500 ért és kb. 1 nap múlva el is tűnt onnan, tehát valszeg eladta.

Új hozzászólás Aktív témák