Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
-
kromatika
veterán
sziasztok.Dell latitude E6530 ba jelenleg 1600x900-as felbontású kijelző van.van arról valakinek tapasztalata hogy ha FHD kijelzőt raknék bele,akkor a lcd kábelt is cserélni kellene e,vagy az 1600x900-as hoz ami jó,az már támogatja az fhd-t is?
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Bluesummers
üzenetére
En se gyalaznam amugy. TP-m meg kevesebb ideig volt, minthogy ebayrol megjott a cap

-
válasz
adika4444
üzenetére
Ez igaz. Megkérdek pár embert. Remélem nem ilyen 5000Ft + ÁFA lesz 3db gomb.
Saint - Köszönöm szépen, piros ThinkPadból nekem is van pár db, de nem gyalázom meg a két gyártóval egymást, hogy más színnel fognak pompázni. DELL-hez vagy kék vagy fekete/kék vagy fekete illik, ThinkPadhoz azt hiszem eddig csak és kizárólag piros létezik.
-
adika4444
veterán
válasz
Bluesummers
üzenetére
Hali!
Miért nem keresed meg vmelyik Dell szervizt, v viszonteladót, esetleg a Dell-t (ha van elérhetőségük)?
Sztem biztos tudsz venni valamelyiktől... -
Magnum_
nagyúr
válasz
Bluesummers
üzenetére
Nekem van par piros TP-re valo. Kered? :-))
-
válasz
Tothgera30
üzenetére
Már Aliexpress-t is végigböngésztem, de csak kék-kék színű van, ilyenek: [link]

-
Tothgera30
veterán
válasz
Bluesummers
üzenetére
Ebay-es trackpoint-ok nem jók?
-
Tud valaki DELL E7440 / DELL E6440-hez 3mm belső átmérőjű trackpointokat? Természetesen nem ingyért! Írjatok Nekem PÜ-t! Köszi!

-
haxxika
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Én egy Acer gépnél használtam tapicskolós kijelzőt több mint fél évig. Szerintem igenis jó, megvan az előnye. Azért jobban esik, ha van rendes bill is meg legalább egy touchpad, de sokszor kényelmesebb volt a képernyőre bökni mint a touchpadot húzogatni.
-
kisza25
félisten
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
szerintem nem, csak win8.1/10 miatt erőltetik, csak összetapicskolod a kijelzőt, ráadásul fényes.
elég vékony a kijelző és gyenge a merevítése is ahhoz, hogy nyomkodja az ember
-
kisza25
félisten
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
ugyanaz a 3 gép, amit beírtál ide az a cikkszám, nem a típus azonosító kód
de arra figyelni kell, hogy a legolcsóbb variáns van fényes érintőképernyős változatban is
ez az érintős
ez a sima -
takjoe
tag
Sziasztok!
Inspiron 3737-en lévő 8.1-t frissíthetek-e 10-re,rendesen fog működni?Úgy értem van-e valakinek tapasztalata ennél a tipusnál a frissítésre (rendesen működik-driverek), megéri-e?
Kösz:J -
kisza25
félisten
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
a legolcsóbb az érintőképernyős fényes, a többi az matt, mondjuk link nem ártana
itt összehasonlíthatod őket -
LendvaiFeri1
veterán
A 3 laptop között mi a különbség? (bocsi, ha hülyeséget kérdezek)

Dell Inspiron 7559 DI7559N4-6300-8GHH1TDFBK-11
Dell Inspiron 7559 7559_210469
Dell Inspiron 7559 INSP7559-8
-
intensa_man
tag
Sziasztok!
5558/5559 vásárlásán töröm a fejem I7 6 gen processzorral. Tudtok olyan SSD-t, ami ajánlott ezekhez, illetve olyan optibay-t, amit jól tolerál az ODD csatlakozó?
Köszönöm előre is! -
kisza25
félisten
Nem akarom elkiabálni, mert csak most tesztelem, de beraktam + 8GB RAM-ot a dell 7559-be, és megtáltosodott a játékok alatt, na nem a 8GB volt kevés, hanem, hogy single-ben ment, nem gondoltam volna, hogy ennyit számít

eddig nem ment 100%-on a GPU, hanem 50-80% között, most viszont 80-100%, azért még tesztelem -
rgeorge
addikt
Van egy E6430-es service tag-em: 5GGHYW1. Nomármost ezt a cuccost ellopták múlt héten szerda este egy autóból, ha esetleg felbukkanna valahol eladóként. Szemból a jobb oldali zsanér el van engedve egyébként.
-
eastsider
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
hutest kell cserelni nagyobbra (35W TDP vs. 45W TDP), viszont pl E6420-ban csak quadros valtozatban volt i7, ezert csak olyan nagyobb hutes letezik ra, amin a a quadro hutese is megvan, azt viszont le kell rola reszelni, nem lesz tokeletes. bar nekem igy megy par eve a gepem (i7 quadro nelkul, moddolt hutes), de nem 100% a megoldas)
-
atika88
senior tag
válasz
Janika-1982
üzenetére
Okés, próba meglesz.
Bár hallottam olyan híreket, hogy úgynevezett "nvm" be menti a jelszót a gép. Megmondom őszintén, hogy ilyenről még nem is hallottam. Sok gép megfordult a kezemben már, de hasonlóval sem találkoztam még. Ennyire egyedi lenne a Dell megoldása? -
soldi3r
veterán
válasz
AxBattler
üzenetére
Jo uzemidot az M4600 meg a 2000M-mel sem produkalt. 3 ora, max 4. Kicsi benne az akksi, nem erre van kitalalva.
A W520-am ment a legjobban a 9 cellas akksival, az 4 ora felett. A W530-amban csk 6 cellas van, de csak 3-4 hetet hasznaltam, ugyhogy fogalmam sincs az mennyit tud. -
kromatika
veterán
válasz
atika88
üzenetére
Szia.Menyi időre vetted ki az elemet?Nekem Hp Elitebooknál volt az,hogy 8 órára kellett ki vennem,csak akkor felejtette el a biost.Ha igy sem törlődik,akkor esetleg neten keress rá Dell studio xps 1640 master kod,vagy bios reset kod kifejezésre,hátha ha ki dob valamit.
-
atika88
senior tag
Sziasztok!
Van egy Dell studio xps 1640 notebookom. A BIOSra nagyszerű módon jelszó lett rakva, amit már az égvilágon senki sem tud. Hogyan lehetne alap beállítást dobni a dologra? Elem kivétel már megvolt... De nem használt semmit

Köszönöm a segítséget!
-
AxBattler
félisten
válasz
somasz
üzenetére
Tovább olvasgattam, de úgy tűnik mindig van valami gebasz a váltható grafikus rendszerekkel: vagy a noti nem támogatja, vagy a VGA, vagy szoftveres/meghajtó/BIOS probléma merül fel.
Úgy tűnik, workstation-ök esetében azzal mindenképpen számolnom kell, hogy 2 óránál nem képesek több akkus üzemidőre...

-
HIJ
őstag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata e5520 cpu upgrade -el? Egy i3 helyett szeretnék beletenni egy i7-2620 vagy 2640 -et. Azt tudom, hogy árulták ezzel a konfiggal is, de kérdés hogy volt e valamilyen hűtés vagy egyéb különbség a kettő között?
-
AxBattler
félisten
válasz
somasz
üzenetére
Köszi! Igen, közben felleltem ezt a topikot + ezt a thread-et, és az általad említett Firepro-k tűnnek a legjobb megoldásnak. Mind az M4000, mind az M5100 teljesen jó lenne a későbbiekben.
Akkor először csak egy normális állapotú, M5950-es Precision M4600-at kellene fellelnem aprón.
Türelem tornaterem...
-
Miertvansote
tag
Sziasztok!
Tud valaki eladó töltőt E5420-ashoz (90W)? Leginkább eredeti kellene, után gyártottat nem szívesen vennék.
Vagy érdemes nekiállni megjavítani a régi? Csipog amikor rányomom és nem tölt. Köszi a válaszokat.
-
AxBattler
félisten
Üdv!
M4600 vásárlásán gondolkodom (egyenlőre gondolkodom, mivel aprón most csak leharcoltabb darabok találhatóak), ezért kérdezném: igaz, hogy K2100M-es Quadro-t is lehet bele okosítani vBIOS flash-el?
Régebben volt itt erről egy rövid társalgás, és rá is kerestem a témáre, de nem lettem sokkal okosabb... Any infó?
-
haxxika
senior tag
válasz
Magnum_
üzenetére
Mondjuk most találtam egy ilyet.
Jónak tűnik, csak megvárom a fizut és lehet venni. Vinyót háttértárnak nézzek 7200-ast vagy elég az 5400? Rendszer úgyis az SSD-ről fut.
-
Janika-1982
tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Windows telepítővel formázol és telepíted.

-
haxxika
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Bedobod a windows telepítőt és felrakod a rendszert.
-
Altbrucke
tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Amennyiben nem kell a linux akkor úgy mint egy szűz gépre.
-
LendvaiFeri1
veterán
Arra a gépre, amelyiken alapból Linux van, hogy lehet Windows 8-10et telepíteni?

-
haxxika
senior tag
Sziasztok!
Latitude E6440-hez való caddy-t tudtok valahonnan ajánlani? Lehetőség szerint már a rugós résszel együtt, vagy külön is ha úgy olcsóbb. Köszönöm.
-
Kronk
őstag
Erre valaki?

-
adika4444
veterán
válasz
Miertvansote
üzenetére
Hát pont az utángyártottat tiltja le. Vegyél egy gyárit, azzal nem lesz gond ha az utángyártott még nem vágta tönkre az alaplapot, bár sztem azért csipog mert nem engedi a töltőnek a működést tehát elvileg nem tett kárt.
-
Miertvansote
tag
Sziasztok!
Van egy E5420 asom, és a tegnap egyszer csak észrevettem, hogy mindjárt lemerül a laptop pedig be volt dugva, a töltője, kihúztam és újra visszanyomtam hátha elkezd tölteni, de csak csipog kb 1-2 percig amikor benyomom a konektorba meg a laptopba, és nem tölt semmit. Szerintetek lehet vele valamit kezdeni, vagy vegyek egy újat ?
http://www.laptopszaki.hu/laptop-tolto/363-dell-pa-10-195v-462a-90w-gyari-laptop-halozati-tolto-1.html
Ilyen a mostani. Szerintetek vegyek gyárit inkább, vagy jó az után gyártott is ? Mennyire megbízhatóak? Köszi előre is a válaszotokat.
-
soldi3r
veterán
válasz
Dhampir
üzenetére
Az XFR-e. Egy baratom hasznal ilyeneket az autoszervizeben.
Eleg jol elvan. De kicsit meg szokni kell a billzetkiosztast. Sajnos le fogom cserelni, mert ilyen uj gepet sajnalok majd a muhelybe hordani.
Egyedul hutesben, meg billvilagitasban visszalepes, minden masban szerintem jobb, mint a konkurensek. -
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Ez melyik (2:52-től) Dell Latitude lehet? Dell Latitude E6420 XFR?
-
boldi21
csendes tag
Itt a csatlakozas lehet a fontos , hogy ne legyen USB, mert az lassabb. Jol gondolom?
-
boldi21
csendes tag
Miért szerencsésebb? Az a baj, hogy céges notebook, nem akarok annyit variálni vele...
-
boldi21
csendes tag
Dell Inspiron 15-352 notebookba gond nélkül berakható egy Samsung 830 SSD a DVD író helyere?
Milyen beépítőkeretet ajánlotok? -
Roxkex
senior tag
Sziasztok!
Adott egy dell inspiron 3537 (i7-es laptop) W10 PROF-al.
A touchpad néha néha szeret olyat csinálni (talán akkor amikor egy intéző újraindítás van .. ezt még nem sikerült 100%ra detektálnom) hogy "kifagy" és nem mozog semmit .. Aztán újra jó lesz de ilyenkor a synaptics driver ikonja nem lesz ott lent az ikonoknál és a görgetés se fog működni csak ha teljesen újra indítom a gépet.Valakinek nincs ötlete erre ? :\ - Már eléggé idegesítő

-
kisza25
félisten
tudna valaki segíteni abban, hogy az i5-6300HQ procit mivel lehetne max turbón járatni?
A throttlestop 8.1 egyelőre nem támogatja, az Intel Extreme Utility-vel is csak 100s-re lehet kitolni a max turbót. -
SD kártya olvasó tökéletes. 40MB/s-el olvas (ennyit tud a kártyám) Végre. Köszi Dell

Az új Intel Driver is tökéletesen működik.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi haladó szinten
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Apple MacBook
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Star Citizen
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T440,14",HD,i5-4300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- ACER F5-771G 17" full HD i5 7200U 16GB DDR4 RAM 1TB SSD GTX 950M
- Dell G15 5511 i7-11800H RTX 3050Ti 16 GB RAM 15,6" Full HD 120Hz
- Lenovo Legion Pro 5 Új RTX 5070 / i9-14900HX / 32GB DDR5 / 1TB NVMe
- Getac T800 G2 Rugged Tablet 8GB RAM, 128GB SSD + Dokkoló, Windows 11 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak én nem értem ezt a világot????

szerk: látom, már javítottál.