Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Illidan
tag
A Milyen notebookot vegyek topicban nem kaptam választ, hátha itt segítőkészebb embereket találok

Haverom szeretne gépet venni és egyelőre fusi,clevo és társai felé kacsintgat. Én inkább HP, IBM, Dell trióból ajánlanék neki, az első kettő azonban egyből ki lett lőve, mert wxga kijelzőt szeretne és csak a Dellnél van az adott összeghatáron belül ilyen gép.
Két Dell gép felel meg ezeknek a kritériumoknak, ezekről tudnátok véleményt mondani ? (Inspiron 1300 [link] és 6400 [link] )
Azt olvastam, hogy a Dell-nél a Latitude képviseli inkább a minőségi vonalat, ettől a Inspiron mennyivel marad el? Aki már régebb óta használ Inspiront, mennyire elégedett vele?
Leginkább ArchiCad-hez, AutoCad-hez lenne használva és 99%-ban hálózatról menne a gép, tehát az 1300-as jóval gyengébb aksija nem akkora hátrány. A Core Due-n kívül jelentősebb előnnyel (ami jelenleg még nem is akkora előny) rendelkezik-e a 6400-as, ami megéri a plusz ráfordítást?
Láttam, hogy lehet a 6400-at x1400-al is kapni (ez hol helyezkedik el teljesítmányben, x600 és x700 között?), viszont feljebb olvastam, hogy ez mostanában eléggé hiánycikk
Cad-hez szerintem a GMA 900 is bőven megfelelne (még 3D-s tervezéshez is belefér). Játékra szinte egyáltalán nem lenne használva, esetleg néha egy kis GTA SA. És ez a probléma, mert a GMA900 által támogatott játékok között nem szerepel
Megpróbálom rábeszélni havert, a GTA VC-re, mert csak ezért pl egy Fusit venni X700-as kazánnal nem túl jó ötlet. Más pedig nem nagyon fér bele 300000-ig.
A segítséget előre is köszönöm.
[Szerkesztve] -
Atlantis
veterán
Szerintem nem lesz új száma a gépeknek. Elvégre az új chipset csak tavasszal jön, addig nincs új integrált VGA sem. Nem lenne értelme csak a procicsere miatt, vagy ha mégis cserélnek, akkor szerintem az 5-re végződő számok lennének a legjobbak.
-
zolle
tag
Nekem a HumanSoftnál mondta egy hölgy, hogy jövő héttől már lehet rendelni Core 2 Duo-val és Core 2 Extreme-el a laptopokat. (mármint a 620ast) Ez számomra azért érdekes, mert nekem ez egy kicsit extrém teljesítmény. SuperPIben az 1.66GHz-s Core Duo is fele annyit teljesít mint az asztali gépem, nem gondoltam volna hogy ennyivel gyorsabb lesz..
-
tkazmer
addikt
Én úgy tom, h a 2(a core duo ás a core 2 duo) egyenlően fogyaszt...es másik forrásból pedig, h a core 2 kevesebbet, és asszem a hőtermelése is kisebb...
Egyébként pár perce kaptam a hírt a rendszergazdától, h a Mo-i nagykerekből elfogytak a core duo-s inspiron 6400-asok(amikben x1400-as van), és hogy jövő héten csüt jelnnek meg majd az új core 2-es gépek...addig meg már biztosan érdemes várni, ha másért nem, hát a vga-ért... -
X-COM
nagyúr
én már hozzászoktam a sub-hoz, nekem nem kicsi, sőt nagyobb felbontást szeretnék

A Core Solo típikus sub proci, office-ozgatni, netezni bőven megteszi.
A MediaBase opciót választottam hozzá, ez hasonlatos egy dokkolóhoz, de van benne mediabay, abban meg ott figyel az optikai meghajtó. Mikor hazamegyek csak leemelem róla, otthon úgysem nagyon hiányzik az optikai. -
zolle
tag
Nnnna. Közben dolgoztam is

Eddig C szériát nyomkodtam (asszem, régi fekete), meg D510et, D600at és D610et, az első észrevétel ugye a kijelző, szélesvásznú, remek láthatóság, oldalra is, nemtudom hogy ez üzleti életben mennyire negatívum. A dell saját progijával nagyon jól be lehet lőni a fogyasztást, nekem ien wörd exel közben 4:40 percet írt, nyilván filmezésnél is megvan a 3 óra, ezzel biztos nem lesz baj. A súlyelosztása remek, valami magnézium ötvözetből van, de nem melegíti át a proci a billentyűzet alatti részt, mint az 510eseknél volt. A kijelző hátulja frankón hideg. Szerintem marha halk, kivétel a cdrom, annak a szokásos notebook klattyogása van, de el lehet viselni. Nincs recsegés kinyitás közben mint az Acereken ;)
Egy baromságot vettem észre eddig: a jobboldali usb kimeneteknél csak az alsóba tudtam dugni a wireless microsoft egerem pöckét, a dizájn miatt fölül nem fért bele teljesen, de a kingston pendrive simán elfér. -
X-COM
nagyúr
Háj!
nagyon masszív a cucc, semmi nyekergés, ropogás.
A kijelzője szerintem elég jó, elég nagy a fényereje is, vissza is vettem, habár nem vagyok nagy kijelzőszaki, mindenesetre nekem tetszik.
A D420-at lehet Core Solo és Duo procival is rendelni és Duo-val kértem, sajna a ventilátor elég sűrűn megy, nem nagyon hangos, de a C400 után egy kicsit zavaró, az csak bekapcsolgatott.
A Core Solo esetén úgy tom, hogy sokkal kevesebbet megy a venti (ami persze logikus is). -
tpoor
csendes tag
Hi! Elöször is: gratula az uj Dell-hez. Az erdekelne, hogy ennek milyen a minösege? Mennyire merev, milyen könnyü, milyen a monitor, mennyire halk? Azt mondjak, ezek mar sokkal merevebbek, mint a D610-es szeria. Igaz ez?
Ugyanezt kerdeznem X-COM-tol is. Nagyon tetszik a D420 is.
Elöre is köszi. -
PLacc
senior tag
Szolgálatónál biztos nem veszel ilyen kártyát, mert ez tudtommal egyelőre csak a Dell alkalmazza, ott csak PCMCIA-st kapni, mert az egy elterjedt szabvány. Gondolom, a Dell kötött vmi megállapodást a Vodafone-nal, és olcóbban adták az előfizus kártyákat.
Te csak a 3G kártya slotjának a meghajtóját tetted fel szerintem, nézd meg az Eszközkezelőben.
-
zolle
tag
én abból indulok ki, hogy a driver cd észrevett minden eszközt és mondta hogy mit akar felrakni, ottvolt a 3G kártya is.
szerintem szolgáltatóknál lehet venni ilyen kártyát, ezzel telefonálni nem lehet, csak 3G-zni, kb ugyanaz mintha PCMCIA-s verziót vennéd meg, csak nem használod a kártyát, csak a simet
azért gondoltam a driverre, mert ilyen becsületes vagyok, mindenből a legjobb driver kell
a billentyűzet picit hangos, de igazából még SOHA nem találtam kellően halk billkót. -
PLacc
senior tag
-
_imation_
csendes tag
nekem is p&p-kent latja, de teljesen jol mukodik. neked is hangos kicsit a billentyuzet, vagy ez meg mindig csak nalam ilyen...?
X-COM: d620-ban is benne van alapban az aksi alatt ez a sim-hely, de maga a 3G kartya nincsen beepitve. igy csak atmeneti orom volt szamomra is a felfedezes
-
PLacc
senior tag
-
X-COM
nagyúr
noti kijelzőnél soha nem pakoltam fel drivert, nekem egy D420-am van, ugyanúgy WXGA és simán megy is azon a felbontáson varázslat nélkül.
Viszont nekem is van egy kérdésem.
A Dx20 gépekhez ugye lehet belső 3G kártyákat pakolni [link]
Ez idehaza hogy is van? Mert a Dell oldalain mindig megemlítenek egy szolgáltatót, említett linken pölö Vodafone-t, ez most csak reklám, vagy tényleg simlock-os?
Nem kértem bele ilyen kártyát anno, meg nem is jár hozzá alapból tudtommal (a service tag-em alapján sincs benne), de az akku alatt van egy sim slot-os kártyaszerűség, ez mi?
A D420 service manual-ja nem említi a 3G kártya beszerelést, ez esetleg azt jelenti, hogy nem lehet utólag beletenni? -
zolle
tag
sziasztok!
tegnap óta egy nagyon boldog Latitude D620 tulaj vagyok, egyedül annyi a problémám hogy a cd-n nem találtam a monitorhoz drivert. így plug&play kijelzőnek ismeri a windows, és a dell honlapján sem találtam drivert. nem tud valaki a 14.1''os WXGA kijelzőhöz meghajtót?
köszi -
Gallapapa
tag
-
tkazmer
addikt
Az az 1+2 év lehet, h neked nem hangzik olyan jól, de feltételezem, h az a cég, aki nem a kötelezően előírt 1 évet vállalja, hanem annál akármennyivel is többet, valószínűleg elég jó gépet fog csinálni.
Miért vegyek PM-es modellt? Azért a 2 között teljesítményben elég nagy az eltérés..
S.Feri
Miért lesz kevesebb az áramszámlám?
Titoo
Egész jó ajánlat....
[Szerkesztve] -
listván
tag
válasz
_imation_
üzenetére
Igen, ha a Dunaelektronika vállalt a garit, akkor oda kell vinned a gépet, és elvileg nem kérhetnek érte pénzt, mivel szerződést kötöttek a Delldepoval, és ezért a Delldepo fizetett nekik!
Placc: Persze, mert ők ülnek rajta!
Pedig általában tőlünk veszik a gépeket, a garit nálunk intézik.
Mi megcsináljuk időben, csak ők ülnek rajta!
Ők nem is szerelhetnek hivatalosan Dell gépet, mert nem Dell szervizpartnerek!
Egyberaktam a hozzászólásaid, légy oly szíves használni a MOD gombot és nem gyors egymásutánban több hozzászólást elkövetni. Csak szépen, rendezetten!
Atlantis -
listván
tag
Ez a modell 3 féle VGA-val rendelhető!
Intel GMA950, ATI X1300, és ATI X1400!
És nem drága egyáltalán!
A garija fullos, bár ez attól is függ, hogy hol veszed a gépet!
Ha magyarországi hivatalos disztribútornál (HRP Hungary, Getronics, Duna Elektronika, HUMANsoft) veszed, akkor a +2év is rendes gari és nem kell fizetni érte semmit! Még a szervizdíjat sem!
Azt meg pláne megcáfolom, hogy a szerviz lassú!
Általában van minden raktáron, és max 1 nap alatt megcsináljuk a cserét!
De ha nincs alkatrész azonnal, akkor is max 1 hét!
A szervíz óradíj valóban magas, ha nem oda viszed a géped, ahol vetted. De pont ezt fizeted meg akkor, amikor újonnan veszel egy gépet egy hivatalos disztrinél!
Ezért nem javaslom soha senkinek a Photohall-t pl!
Ugyanis ők nem rendelkeznek szervízzel!
Az a 4 dirsztri, akiket az elején felsoroltam, hivatalos Dell szervizek, és senki más Magyarországon!!!!!!!
Helyesbítek, most már 4, mert már rendelhető az nvidia 7300Go-val is!
[link]
[Szerkesztve] -
SzaboZE
addikt
válasz
überfaller
üzenetére
A CPx-ben processzor modul van (egy nyák, ami tartalmazza a procit és több más áramkört. A CPxH max 600MHz-es órajelen hajlandó kezelni a processzorokat. (100Mhz-es alapórajel). Így a 133-as alapórajelen futó 667-es modul ezért ment 500-on. Tehát ugyan rakható bele nagyobb procimodul, de nehéz ilyet találni. Celeron 600 már gyakoribb, de az meg szerintem visszalépés az P3 500-hoz képest. A CPxJ is ilyen modulokat használ, azonban ezek a modulok a CPxH-ban nem futnak a megjelölt sebességen. Más a videokártya, a BIOS is más. 650 és 750 procikkal szállították, 900-as procit láttam benne működni (utóbbit nem szállított a dell).
SzaboZE -
Hydra SR
addikt
válasz
überfaller
üzenetére
Közben én is találtam olyan oldalt, ahol le van írva, hogy kell procit cserélni a H500GT-ben, de oda volt írva: Do it at your own risk!
Szóval kicsit sufnituning volt
De ebből egyre egyértelműbbnek tűnik, hogy a hivatalos álláspont szerint a H500GT-nek 500-as a procija és csak buherálással lehet ezen változtatni. Ha valaki másképp tudja, cáfoljon meg
-
Titoo
tag
-
d900t
senior tag
válasz
tkazmer
üzenetére
A 6400-est elvileg gyártják X300-zal is , de nem X1400-zal. A cucc egyébként szerintem drága. Főképp, mert nem fullos a garija (+2 év alkatrész trükkös, mert a szervizóradíjak nagyon magasak, a szerviz pedig papíron nagyon lassan dolgozik )
Szerintem meg várd meg, vagy vegyél egy olcsóbb Pentium M -es modellt, a sima core duoval csak szivatni fogod magad. -
tkazmer
addikt
Hát addig már nem várnék...közben a rendszergazdi ajánlott is egy gépet:
Dell Inspiron 6400-5 notebook:
>
> IntelR Core Duo T2400 1.83GHz, 512MB (1*512) 533MHz DDR2, 15,4'' WXGA TFT,
> 80GB 5400rpm HDD, Win XP Home HUN, 8xDVD+/-RW Drive, Integr. Intel GMA950
> Graph., Integr. 56k Modem & BlueTooth, Dell WLAN 1390 802.11b/g, IEEE1394,
> 4xUSB 2.0, S-video-out, 5-in-1 Card Reader, 1év szerviz +2 év alkatrész
> garancia.
>
> 232 000Ft+ÁFA
512MB RAM bővítés 14 000Ft+ÁFA
Még megérdeklődtem, h esetleg lehetne e x1400-as vidkarival venni- erre mg nem jött válasz
Atlantis
Ok, rendben, megpróbálok rá jobban figyelni...elnézést
-
überfaller
aktív tag
-
Hydra SR
addikt
válasz
überfaller
üzenetére
Ismerősöm kinézett magának egy CPx-et és tudna szerezni olcsón P3-as procit, ezért kérdezte, hogy lehet-e bele nagyobbat tenni. Én meg megígértem neki, hogy utánanézek, mert van néhány Dell noti amiben integrált proci volt. De valahogy nem találok a neten egyértelmű infót erre vonatkozóan, csak annyit, hogy minden CPx H500GT amit hirdetnek 500MHz-es, ezért lett gyanús.
-
listván
tag
válasz
kovacspityu
üzenetére
Hali!
Garis még a gép, vagy már lejárt?
Ha lejárt, akkor szerintem max 80-at ér a gép. Ha egy kicsit fel lenne turbózva...
A cégnél ez már úgyis 0-án van egy éve!
-
sooony
csendes tag
válasz
kovacspityu
üzenetére
Üdv! Ha meg tudod venni olyan 105.000 - 120.000 között leeht valahol, de 100 ért mondjuk jó üzletnek tűnik. USB 2.0 ugy leht, hogy veszel bele egy PCMCIA-as usb karit (5000 - 10000 között van, boltja válogatja) ami ad neked 2-4 usb 2.0 portot. Én is így hasnálok egy C610 est.
-
Hydra SR
addikt
válasz
überfaller
üzenetére
Fene tudja, egy '99-es cikket találtam a megjelenéséről
De ott sajna nem volt a procijáról írva semmi, csak hogy 500MHz (Gondolom innen az 500GT) A manualokra mutató linkek már nem élnek, amiket találtam. -
Hydra SR
addikt
Valaki emlékszik még?:
A Latitude CPx H500GT-ben integrált proci volt? (elég elavult típus, keresőben már nem találom a választ) -
kovacspityu
csendes tag
Sziasztok.
Nagy örömmel fedeztem fel ezt a fórumot, ugyanis segítségre - véleményre - lenne szükségem.
2002 október óta használok egy DELL notebook-ot, amit most alkalmam lenne megvenni. A gépet én kapcsoltam be először és kifogástalan állapotban van.
Ami benne van:
Latitude C840 P4 - M 1.6 GHz / 15'' UXGA, 256MB(1*256) 266MHz DDR RAm Latitude, 20GB EIDE HDD, 32MB DDR nVidia GeForce4 440 Go Video Card, C810/840 Internal 24x CD-ROM, 1.44 MB Floppy drive, 56k Internal Daughtercard Modem, 2xUSB 1.0, infraport
Na, kb. ennyi, ja egy éves gyári akku van benne.
Kér(d)éseim:
1.Valaki mondjon egy összeget, hogy mennyi az, amennyiért ezt így érdemes megvenni.
(Ja, táska is van hozzá és természetesen a táp is)
2.Ami nekem nem tetszik, az USB 1.0 Tudja -e valaki, hogy ezt lehet-e cserélni gyorsabbra?
Kíváncsian és köszönettel várom a válaszokat.
Pityu
-
d900t
senior tag
válasz
tkazmer
üzenetére
Ma sikerült nagy valószínűséggel biztos infókhoz jutnom Core2 kérdésben.
Ad1.) T7200 és felfelé azonnal rendelhető Európában, lejjebb szept 21-től kezdi gyártani a Dell. Az Intelre mutogatnak, mely állítólag így szállít.
Ad2) A Core2 ára nem egyezik meg a Core árával, hanem valamivel drágább. Pontosabban a Core Duo OEM árára van jelentős diszkont. Ez az állítás hatványozottan igaz a Pentium M-re, ahol a 2.1GHz-es 770 ára a hivatalos listaár majd harmada. A Core Duo ára már csak azért is alacsonyabb lesz, mert a jövőben a T2050, T2250 és T2300E kiherélt típusokkal nyomulnak a gyártók. -
nortol
senior tag
valamint, ha jól emlékszem: Fn + Page Down, Page Up
-
Atlantis
veterán
tkazmer: négy hozzászólást követtél el 6 percen belül. Nem lehetett volna egyben megírni? Figyelj oda az ilyesmire, használd a MOD gombot. Sokkal áttekinthetőbb lenne a topic.
Csak koptatjuk a bill-t, hogy ezekekre állandóan felhívjuk a figyelmet, mert tojik rá a mélyen tisztelt fórumtársulat. Lassan szankcionálni kell, de nem értem, miért olyan nehéz ezt a kérést figyelembe venni és amiért kell ilyen miatt is büntetést kiosztani.
Ez egyébként nem csak rád vonatkozik. hothead fórumtárs is különösen magára vonatkozónak érezheti. -
tkazmer
addikt
válasz
YouCanCANON
üzenetére
Szerinted a dell notebook topicba nem fér bele az, hogy a core 2 duo-s dellek megjelenéséről, értékvesztéséről stb beszélünk?
-
Hydra SR
addikt
válasz
YouCanCANON
üzenetére

[Szerkesztve] -
YouCanCANON
aktív tag
ez az egész kezd egy kibaszott offtopic lenni
-
hothead
csendes tag
még egy észrevétel, az általad belinkelt cikkek egyikében azt írja, hogy ugyanazon fogyasztás mellett 20-30% teljesítmény töblettel bír, míg más cikkben azt olvastam, hogy a nagyobb tejlesítmény, nagyobb fogyasztással ''kárpótol'' tehát ennyire megbízhatóak a szerzők, tapasztalat hiányában feltételezésekkel traktálnak...
[Szerkesztve] -
hothead
csendes tag
válasz
tkazmer
üzenetére
Én csak tippeltem hogy 3 éven belül gondoltál noti cserére, de az alatt, akár már 4 vagy 8 magos procival is kijöhetnek a gyártók, és aki használt gép vásárlásán gondolkodik, az nem ad a legolcsóbban megvásárolható új gép árának a felénél többet, magyarul 140eft-nél többet egy használt notiért, főleg ha mint mostanában is ennyiért akár új gépet is lehet venni...
-
hothead
csendes tag
válasz
tkazmer
üzenetére
Figyu nem kell teljesen tájékozatlannak beállítanod, de ha megnézed az amcsi oldalt ahol te magad tudod konfigolni az áhított notid, az összes core2duo proci választó checkbox után ott egy link amire ha rákattintasz láthatod, a T7200 T5500 4 nap, a T7400-nál 9 nap valószinüsíthető késést ír, - a megadott szállítási naphoz képest (3 munkanap a rendelés/fizetéshez képest) - és ez az usára vonatkozik, nem mo-ra... a várható késés neked azt jelenti hogy dúskál a core2duo procikban a gyártó???
[Szerkesztve] -
tkazmer
addikt
Amúgy most néztem, a dell kanadai honlapján pl a 9400-asba csak core 2 duo-t lehet tenni(jó, mondjuk a legdrágább alapárral rendelkezőt néztem)...így nem hiszem, hogy hiány lenne belőle
-
tkazmer
addikt
válasz
hothead
üzenetére
Te egyáltalán nem ovasol erről szóló irodalmat? hogy még vagy 2 hétig a nagykerek se tudnának rendelni se a gyártótól amíg a gyártó se kap core2duo mobil procikatMi az, hogy a gyártó sem tud rendelni core 2 duo-t? Ha kicsit beleolvasol a hírekbe, tudhatnád, hogy pl az asus már egy egész sorozat core 2 duo-s géppel kijött[link][link] ......
-
tkazmer
addikt
válasz
hothead
üzenetére
link utáni lapon az összes (3) inspiron leírásánál core2duo szerepel mikor a konfig oldalára mész ott már csak coreduo szerepel
Hát erre csak azt tom mondani, hogy te valami régebbiállapotot nézhettél, mert mostmár nagyon nem így van....a lényeg, hogy ugye az amcsi és a kanadai oldalon lehet konfigurálni a gépeket, és ott bizony ki lehet választani a core 2 duo-t is procinak.....
Abban tévedsz(persze, ezt nem tudhattad), hogy a következő 3 évben én nem akarok notit cserélni majd...előreláthatólag 2 év múlva veszek majd újat, így még garanciális gépet tok majd értékesíteni... -
hothead
csendes tag
én meg pont ezért írtam hogy ezért nem hoznak addig még rendelésre se amíg készleten van egy raklappal nagykerenként, mellesleg továbbra is fenn tartom azt hogy még vagy 2 hétig a nagykerek se tudnának rendelni se a gyártótól amíg a gyártó se kap core2duo mobil procikat, ha megnézed az amcsi a svájci vagy bármely más honlapját a dell-nek csak beetetésként a főoldlon ír core2duo procit, mikor ejljutsz a konfighoz ott csak coreduo-st gépet tudsz összekonfigolni, illetve 9400-ast tudsz rendelni esetleg de az is mire meg jön 2 hét tehát leghamarabb október elején lesznek elérhető core2duo-s dell notik
-
hunika1
tag
Sziasztok
Vettem egy inspiron 1300 gépet sulinetben. Tetszik.
Kérdésem volna: áramról üzemeltetve, minden ujrainduláskor maximum fényerőn jelenkezik be. Lehet-e valahol állitani, hogy fényerő olyan legyen mint kikapcsoláskór?
Köszönettel -
hothead
csendes tag
válasz
tkazmer
üzenetére
Ez ugyan olyan átverés mint a dell svájci honlapján, amikor oda kerülsz a noteook link utáni lapon az összes (3) inspiron leírásánál core2duo szerepel mikor a konfig oldalára mész ott már csak coreduo szerepel. A link amit betettél szerintem hívd fel a boltot nyugodtan, és kérdezd meg van-e raktáron a gépből, ha azt mondják hogy van, nézd meg jól, hogy tényleg core2duo-e a proci, vagy ringasd magad bele abba a tudatba hogy az. Aztán mikor elakarod adni majd meglepődsz. Na mindegy, egyébként mikor el akarod majd adni, gondolom nem a köv 3 évben lesz, akkor már régen túl lesz ezen a technológián (coer2duo) a notebook fejlesztés élvonala, és az amit adnak majd érte, nem lesz olyan óriási különbség, mint amit a ''sima'' coreduo-s gépért adnak. Hacsak nem vagy az a nagy kereskedő típus aki a másikra tudja lőcsölni annyiért a leamortizált gépét, amennyiért újjat lehet venni. Sztem majd oktoberben lesz elérhető, addig még kitartanak a raktárkészletek, és a rendelésből adódó elhúzódások...
Most néztem az amcsi honlapot az meg tele is van hibával, rég elzavartam volna a lap szerkezstőjét - a proci típusjelölésre és a freki értékekre gondolok -
[Szerkesztve] -
hothead
csendes tag
válasz
tkazmer
üzenetére
úgy érted érdemes-e megvárni a core2duo procis 6400-ast, vagy vegyél-e inkább coreduo-st ami most is elérhető? Mert a core2duo-s még csak várható, hogy hamarosan megjelenik, mivel a konfig gyártók is csak kb ettől a héttől tudnak vásárolni core2duo procikat az inteltől, ráadásúl mo-n nem is fogsz addig core2duo-st venni amíg a nagykerek polcainról el nem tünnek a készletek amik még vannak. Következő észrevételem, hogy valszeg meg fog változni a típus jelölés is, hogy ezzel is utaljanak a ''nagy'' előrelépésre.
-
tkazmer
addikt
Szerintetek érdemes már most megvennni a core 2 duo-val szerelt inspiron 6400-ast, vagy még várjak vele egy kicsit, mert várható(1-2héten belül) árcsökkenés?
-
Birs83
csendes tag
sziasztok ,
nemrég végigolvastam ezt (és a milyen notebookot vegyek) fórumot, s egy dell inspiron 6400 mellett döntöttem amit már megis vettem szoftver nélkü (ponotsabban dos-szal
).
a kérésem az lenne hogy akinek adtak hozzá dell media experience programot az legyenszives pl egy iso-ba feltenni egy free tárhelyre. linket is szivesen fogadok ha van valami használható (én nem találtam).
ha valakinek van valami konkrét kérdése az inspiron6400-zal kapcsolatban arra szivessen válaszolok. -
MekkMaster
tag
Ebben a topicban tobb az egymas leugatasarol szolo hsz mint barmilyen szakmai segitseg.

Tisztelet a kivetelnek...
[Szerkesztve] -
cvb
csendes tag
Kaptam tőle priviben is egy ajánlatot, válaszoltam is már. Csak mutattam linken h kb ez a konfig lenne.
Azért egész jól hangzik, amit írtál. Hurcolás annyira nem fontos, nagyrészt asztalon lenne. -
S.Feri
őstag
Nos: először is ajánlom figyelmedbe az utolsó hsz, 2. 9400 konfigját innen:[link] szerintem jobban jössz ki anyagilag.
Mutatós és ''könnyű'', de eléggé nagy darab. Dobálni persze nem kell. Kényelmes írogatni és játszani is számomra. Az aksit még nem igazán teszteltem, cod2-vel egyszer másfél órát ment lemerülésig. Ez csak egy 54wh-s aksi, de van hozzá 80wh is, ha jól csalódom.
Másfél hónapja van meg azóta hurcolom mindenhova semmi kopás nem jelentkezett rajta, persze azért vigyázok is rá. -
cvb
csendes tag
[link]
Ezt néztem, de vásárlás után még egy 512ram kerülne bele. De a konfig többi része marad.
Anyagminőség, kényelmes-e, akku mit bír, ilyenek érdekelnének.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lexus, Toyota topik
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Alkoholista nevelde
- Motoros topic
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5440 - I5 1345U 1.6GHZ - 16Gb - 256Gb
- Hp Elitebook 840 G6 - I5 8365U 1.6GHZ - 8Gb - 256Gb
- Hp Elitebook 850 G3 15"6 - I5 6300U - 8Gb - 256Gb ssd
- Dell Latitude 5580 15.6" - I5 7200U- 8Gb - 128Gb ssd
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

ég is a képemen a bőr. Próbáltam volna csökkenteki a hsz-eket de már nem tudtam szerkeszteni, néha már akkor se mikor még a mod link aktívan szerepelt a hsz-emnél.