Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • werszomjas

    őstag

    válasz zoknipóc #20733 üzenetére

    A legtöbb BP-i elvárja hogy házhoz vidd az ezer Ft-s terméket. és természetesen ne kelljen a szállításért fizetnie.

    Egyszer eladtam egy hangfalat, telefonon jelentkezett a vevő, budapesti, érdekli, megvenné.

    Telefonon meg is egyeztünk, alkudott is természetesen, engedtem belőle, lefixáltuk az árat.

    Mondtam neki megyek Pestre, el is viszem neki akkor, fuvarért nem kértem plusz pénzt, megbeszéltük a napot, mikor megyek, ha pestre értem hívom, és összefutunk valahol.

    Így is lett, megérkeztem Pestre, hívom, felveszi és mondja hogy ő amúgy Dunakeszin van, de az még Pest, ott találkozzunk, mondom kösz.... megbeszéltük a találkozót egy Tesco parkolóban, gps-be bepötyögtem, mondtam neki mikorra érek oda, legyen ott, mert van még más dolgom is, nem akarok sokat várni.

    Elautókáztam Dunakeszire (elmondása alapján közel van, közben meg kb 15-20km plusz a belvárosból), megérkeztem sehol senki, hívom, mindjárt jön, úton van, pár perc, na vártam rá 30 percet, de lehet még többet is.

    Nagy lazán végre megérkezik, semmi elnézést a késésért, neki ez természetesen gondolom.

    Rakjuk át a hangfalakat a kocsijába, és közbe mondja, hogy "na akkor mennyi is a vége?" mondom neki, annyi amit megbeszéltünk telefonon, ó de ne csináljam már, engedjek belőle, mondom neki már megegyeztünk, el is hoztam ingyen, nem engedek többet, erre odalöki, hogy nem lehet velem üzletelni, nem vagyok rugalmas így inkább nem érdekli :W

    Felment a pumpa rendesen, közel voltam hozzá, hogy megüssem, de inkább visszadobáltam a hangfalakt a kocsimba én otthagytam a francba, ez ilyen igazi pesti suttyó volt, ő úgy gondolja, én ingyen tankolok, nekem az időm végtelen, talán fel se fogta hogy 260km-t autókáztattam ingyen a hangfalait, amit már telefonon lefixáltunk :((

    Szerencsére később sikerült drágábban eladni őket :K

    üdv

Új hozzászólás Aktív témák