- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
SOAD19 #64756 üzenetére
Csöngettek, anyám mondta, hogy nézzek ki. Kinéztem, és látom, hogy megérkezett a "men in blekk", Jehovisták, szép fekete öltönyben.
Mondanom se kell, begerjedtem, mint a közeli csatolású rezgőkör. Filctollal nyomtam egy pontot a homlokomra, a két szemem közé, majd széles vigyorral kimentem a kapuba, és emígyen üdvözöltem őket:
- Háre krisna! A fény járja át lelketeket! Krisna fénye, ki több, mint ötezer éve upanisadba foglalta az igaz szavakat!
A két fekete öltönyös ember színeváltozását nem tudom szavakba önteni, a kaján vigyor a szájukon átcsapott vad dühbe, és halk "viszontlátásra" elmotyogása után úgy húztak el, mint a vadászgép utánégetővel. Aki valaha átélte a Jehovisták térítéses akcióit, megérti, mi ebben a vicces. Aki nem, annak utánajárnak!By Miklós Kovács in the G+
-
Zola007
veterán
válasz
SOAD19 #64018 üzenetére
azt meg lehet csinálni, hogy kapcsolható legyen a VGA? vagy a számítási kapacitása?
tehát bekötöm a lap / VGA display portjára, de ha nincs szükségem a VGA-ra, akkor lelövöm biosból, stb.
Ne menjen folyamatosan, mert az idő 95%-ban nem lenne rá szükségem (főleg zaj miatt) -
xuldar
addikt
válasz
SOAD19 #63677 üzenetére
Csapó u. - Piac u. sarka.
A Kishegyesi úti Tesco hátsó részen a folyosón van kipakolva egy pénztárcás.
A Piac u. - Petőfi tér sarkán is volt korábban egy táskás, talán ott van még.
A fő téren a karácsonyi vásáron sok pénztárcás és táskás van, ott is szét lehet nézni.
Ha műbőr is elég, a Mikepércsi úti Tescoban a parkoló felőli bejárat mellett is van egy ajándékbolt, ahol 2e-ért is lehet ilyet venni. -
diablo1984
veterán
válasz
SOAD19 #61493 üzenetére
hát igen, én egy modern, szigetelt, műanyag nyílászárós házban lakok, vegyes központi fűtéssel, így nincs a fűtéssel gond, megcsináltatni a rendszert volt egy rakat della, de fűteni nem vészes!
Bár, sokan panaszkodnak, hogy a gáznak sincs már olyan fűtőértéke, mint régebben, aztán, hogy ebből mi igaz.
így igaz, én sem vezettettem be a gázt, szigorú előírások miatt drága minden hozzá, meg egy rakat f0s jön a csőben már, nem gáz, persze gáz árán! helyette inkább még beletoltam 2kilót a fűtésbe pufferrel így a legnagyobb hidegben is egy felfűtéssel kb 1,5 napot kibír a ház(20foknál már begyújtunk), enyhébb időben 2-3 nap is akár.....
ja, amúgy gázból egy 2 szoba+ebédlős lakás(konvektoros) felfűtése annyi, mint egy modern házé, de a csak ott fűtünk ahol vagyunk elven a panel gazdaságosabb, viszont nem komfortosabb.....
-
törölt tag
válasz
SOAD19 #60694 üzenetére
Igen, 41Mpx-lel már majdnem hozza azt, mint egy 10 éves 6MPx-es DSLR. Mindehhez kell közel 7x-es túlmintavételezés. ISO50-en is szépen zsizsikesedik, ahol közvetlen fény ér bármit, ott meg beég.
De azért tegyük hozzá, a PV messze nem az átlagos mobilos megoldás. Más gyártók még csak közelítőleg hasonlót sem mutattak fel eddig.
belinho: Nekem mindig is 1dl volt egy pohár KV. De soha semmi hatása nem volt.
-
dudikpal
senior tag
válasz
SOAD19 #59961 üzenetére
Szégyen, de 1ből kiszúrtam a mariskás telót
Bicikli témához:
Ezt ő nézte ki magának, nem én akarom sanyargatni
Indultunk a használtaktól, abban megtetszett neki egy 40ezres. Mondom ennyiért már újat is adnak. Szóval eleinte vol 40ezer a keret, ebből lett az a 49500-as, amit linkeltem. Tehát nincs már "óóezmárcsakegykicsiveltöbb" téma.
Még a neuzert nézegettük, az még nekem is tetszik, de sehol sincs sima váltóval.
Ez a csepel balaton egyenlőre egy józan kompromisszum. -
7Sony7
addikt
válasz
SOAD19 #59182 üzenetére
Nézd meg az első részét is. Tuti.
-
törölt tag
válasz
SOAD19 #59191 üzenetére
Igen, kétszer illesztetted be ugyan azt.
Gercsa: Azért idegenellenesség itt is van bőséggel. Kérdezd csak meg a pirézeket.
Egyébként azt már észrevettem, hogy a rendőr az a tipikusan ha van rajta sapka azért, ha nincs rajta azért reakciókat váltja ki. Mert ugye ha az embert megbünteti, vagy akár csak megállítja, akkor egyből "Nincs jobb dolguk?; Miért nem a komoly bűnözőkkel foglalkoznak?", ha meg történik valami az ember környezetében, akkor "És hol voltak most a rendőrök?" Met ugye a saját környezetében az ember számára minden súlyos bűncselekménynek minősül.
-
válasz
SOAD19 #59060 üzenetére
Mivel a lap támogatja ebből a keretből a büdös életbe nem vennék E6xxx vagy az alatt.
A keretbe bőven befér egy E7xxx sorozatú proc. és 1-2 giga ram.
Az SSE4.1 miatt arra számítok, hogy pl. egy C_itromail (úgy látszik ez egy bannolt szó a ph szókészletében, nem hajlandó kiírni) kezdőoldal a maga 8 hirdetésével sokkal zökkenőmentesebben be fog jönni és a felhasználót/jelszót gyorsan el lehet kezdeni gépelni.
De én csak ráfogom, hogy ez az SSE4.1 miatt van, ez a mániám. Más is lehet, én fm2-re váltottam, az újabb. -
törölt tag
válasz
SOAD19 #59060 üzenetére
W7 alá nem árt minimum 2GiB RAM.
De ha lassan tölt be képeket, az ezer egyéb dolog miatt is lehet. Akár amiatt is, hogy durván le van már lakva az a Win. A proci bőven elég hozzá most is. Esetleg még az is lehet, hogy a vinyó nem DMA módban megy, bár az már betöltéskor kiderül.
-
hcs57
addikt
-
Salex1
őstag
válasz
SOAD19 #58310 üzenetére
Az a gond, hogy a (legtöbb) router-en belül át lehet írni a saját címét, és akkor hiába adod meg a gyári címet! Ezen Reset-tel tudsz segíteni csak. Ha utána sem megy, akkor beteg lehet.
Eladó Fiú ruha 50-től 80/86-os méretig, illetve lány ruha 50-től 56-os méretig (de folyamatosan bővül, ahogy kinövik őket)
-
lorcsi
veterán
válasz
SOAD19 #58188 üzenetére
szerintem egy jó ideig nem szerveznek iylen képzést (perfekt), totál megváltozott a képzési idő-feltétel..és az okj-s díja is. nem nagyon lesz oylan, aki ki tudja fizetni előre..és végig is járni a régihez képest kb. 3x annyi időt (pénzt)
amúgy a perfektet érdemes ezügyben keresni..ha lesz valami ők tudják
-
válasz
SOAD19 #57971 üzenetére
Egy a témát érintő előadásból tudom, hogy a 150mbps WiFi kapcsolat (b vagy g vagy n stb információim nincsenek) nem képes 100mbps "hasznos" adatátviteli tempóra, illetve kb. 100mbps-ra ha lényegében egymás mellett vannak és 110mbps-ra ideális (de ez nem jellemző) körülmények között.
-
Zola007
veterán
válasz
SOAD19 #57971 üzenetére
Éppen anyáméknál vagyok
A kedvetekért mértem egyet, hogy mit adnak itt Borsodban parasztfalván koaxon 4300 ft bruttóér'Múltkor beszéltem a szerelő srácokkal, a háló, a szerver és a központ is bírná az 50 Mbitet, de szándékosan van ilyen alacsonyan tartva (a legnagyobb csomag 5 Mbit, 8000 ft), mert nincs konkurencia
Szóval örüljünk hogy egyáltalán kapni lehet -
ngabor2
nagyúr
válasz
SOAD19 #57946 üzenetére
Nálink 2 TP-LINK megy régóta gond nélkül, a egyik rengeteg extrával. Bízva a márkában, ezt ajánlanám első körben az alsó árkategóriában.
Aztán ha van rá keret és igény, akkor lehet nézni, hogy a vezetékes része gigabites legyen, és igény esetén több vezetékes lehetőség legyen.
mod: Ha van rá 6k, akkor már ezt ajánlom. Gigabitest 10k alatt nem láttam ott.
-
hucsikoi
senior tag
válasz
SOAD19 #57946 üzenetére
Nemrégiben 2,5 szeres emelés volt. A 20/10 lett 50/30 és a 40/20 100/50. Én is ezzel szívtam meg, mert nekem is cserélni kellett. Épp ma vettem használtan egy Tp-Link TL-WR1043ND routert. Igaz, nekem még a régebbi kivitel van.
-
törölt tag
válasz
SOAD19 #57518 üzenetére
Hja, bementem a Focitanyába egy ismerőssel talizni 1/2 7 után valamivel, és láttam, hogy Huba Misiék próbahelyén nyitva az ablak, meg szól a Cocaine... Misi még énekelt egyet, aztán csak Tünde...
Téged már szerintem nem hallottalak. De nem úgy volt, hogy eljössz onnan? Mintha régen másik próbahelyet kerestél volna emlékeim szerint... -
törölt tag
válasz
SOAD19 #55972 üzenetére
Spéci csavarra, ha nincs más megoldás akkor forrasztópáka/pillanatforrasztó. Átmelegíted annyira a csavart, hogy a műanyag lágyuljon körülötte, és erőlködés nélkül kihajtod a fejétől függően alkalmas valamilyen eszközzel. Utána sima csavarral pótolod. A bukófaktor a túlmelegítés. Ha szétesik a műanyag tönk, akkor nem lesz hova csavarozni. Ha meg alulmelegítesz nem indul meg.
Ez egy drága tanács.
A fenti ár jelentős részét képezi a hülye csavarokkal összerakott eszközök szétszedése... -
törölt tag
válasz
SOAD19 #55962 üzenetére
Lehetne képet kérni róla? A kapcsolóról, és a szerelhető oldaláról is. Különös tekintettel az összefogatására. Sok esetben javítható, főleg ha olyasmi kapcsoló van benne mint a régi Ikarus leszállásjelzője. Előfordulhat, hogy nem bontható módon van összerakva, (pl. szegecselve van) akkor 80%-ban hunyó az összerakás sikeressége. Ha spec csavarral van összerakva akkor meg lehet kell bele egy marék populáris jellegű csavar...
Ha egy munkaóra alatt megvan akkor 1500-3500 között van a reális javítási ár plusz anyag. -
-
-
Sanya
nagyúr
válasz
SOAD19 #55864 üzenetére
azért, amikor szombaton fél1-kor délután a Széchenyi utcán, ahol vagy 5 sáv van és a forgalommal szemben teker a biciklis, részegen, vagy a hatvan utca elején, ahol a bicikliseknek a zebrán STOP tábla van, vagy amikor az egyirányú utcába hajtanak be úgy, hogy a tábla nem is engedi ( de közben vadul integet a szabályosan közlekedő autósoknak), vagy amikor gyalogost sodor le a zebrán, az ugye tök jó.
A legtöbb biciklis nem tud közlekedni. A linkeld videódban lévő tudott.
-
adam432
tag
válasz
SOAD19 #55864 üzenetére
2 nap alatt közel negyedmillióan látták... durva o.O
Sajnálom a srácot, elég agresszív és figyelmetlen volt a buszsofőr ... bár a tolvajkergetők azt írták, hogy direkt ráhúzta... ami azért túlzás. A hírek tele van vele mondjuk, hogy elbocsájtották... de azért meglincselni nem kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Edition + Joystick állomás! CFI-2016
- Dell R630/R730XD SSD NVMe PCIe Extender (0GY1TD) + Kábel (0K9TVP) Kit
- Apple Watch Ultra, Gen 1
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB -2 év gari
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS , I5-8265U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest