Új hozzászólás Aktív témák
-
perge666
veterán
válasz
Nazara #71057 üzenetére
Ennyire népszerű ez az Ativ S??
Ketten is írtatok róla,én meg nem is ismerem.
Igen a csempéket szokni kell,de minden rendszerben van ami jó,és van ami kevésbé.dewil666 : Nem leszólni akarom a 625-öt,de a G2-t mellétéve életlen és fakó a képe.
Sógorom az üzemidejét dícséri,meg ő a kamerát is szereti.... -
gergom91
tag
válasz
Nazara #67613 üzenetére
Velem is történt egy érdekes eset:
Tél elején szerettem volna gépet venni, találtam is nyiregyen egy egész erőset viszonylag olcsón (70k). Megbeszéltem hétfőn a sráccal hogy csak szombaton tudok érte menni, addig el tudja-e rakni, ha megvár vele nem is aludnék az árból. Hét közben írta hogy kapja a jobbnál jobb ajánlatokat (mert csere laptopra is érdekelte), lehet mégsem adja el... megkértem, hogy mondjon akkor biztosat, majd péntek délután azt válaszolta hogy mégsem adja el, túl olcsó, inkább megtartja rokonnak. Hát ez van, oké...
DE, január végén ismét rám írt, hogy mégis eladná, de már kicsit drágábban (80k), hogy érdekel még? Azóta már sikerült gépet összerakni, szóval nem érdekelt, de már inkább nem is szórakoztam volna vele megegyszer ennyit. Pedig még a 80 is tűrhető ár lenne érte.
Amúgy a hirdetés még mindig aktív, mostmár 65-ért... itt valami zavart érzek az erőben -
Salex1
őstag
válasz
Nazara #67097 üzenetére
UPC - Modem hiba, csak nem ismerik el. Sorra cserélik őket, de semmi haszna.
Sőt kiszervezik az összes szervizest, külső vállalkozók fogják csinálni (ha csinálják) és a callcenter Brassóba költözik...még jobb szolgáltatás várható.
Az az egyetlen oka, hogy náluk vagyok még, hogy nincs igazán más szolgáltatás nálunk. -
Nazara
őstag
válasz
Nazara #67092 üzenetére
Wi-Free nálam sztem aktiv, de egyértelműen a modemcsere óta vannak gondok. Az előző modemmel 6 év alatt kb. 5-ször volt problémám, ezzel az UBEE eszközzel meg nem egészen két hónap alatt legalább már 10-szer összeakasztottuk a bajszunkat. Most egy Windows reinstall (alaplap és CPU csere volt közben) és egy modemrestart megoldotta a gondot, remélem a továbbiakban jó lesz.
-
mezis
félisten
válasz
Nazara #67092 üzenetére
Nálam a modemcsere óta Ping:14 ms, 110/10 Mbps. Csúcsidőben 30/10 Mbps. Stabilan. Határozottan gyorsabban töltődnek be a WEB lapok. Igaz én a WiFree-t azonnal lekapcsoltattam. Nincs arra sem nekem, sem a környezetemnek semmi szüksége. És az éternek sem hiányzik még egy WiFi adó.
-
-
patex1983
őstag
válasz
Nazara #66685 üzenetére
Délután meg nem minden futárszolgálat fogja kiszállítani. Én is így jártam a dpd-vel. Hiába magyaráztam, hogy időpont egyeztetést kérek és hogy délelőtt nem tudom átvenni, illetve senki más sem helyettem, a futár csak annyit mondott, hogy neki ezen a környéken délelőtt van a beütemezett kihordása és nem fog visszajönni egy csomag miatt. A vége az lett, hogy nem tudtam átvenni a terméket, ment vissza a boltba.
Én sem akartam elhinni, hogy ilyen még van... -
törölt tag
válasz
Nazara #66114 üzenetére
Na az egy okádék hely. Csak akkor érdemes oda menni ha az embernek van saját golyója és cipője. Mert amit ott biztosítanak az kritikán aluli. A cipők szinte kivétel nélkül szerte-széjjel vannak szakadva, a golyókon meg olyan kicsik a lyukak, hogy még az én nem túl nagy kezemet is tönkrevágta mikor egyszer (és utoljára) voltunk ott. A 3-as pályára emellett nem érdemes menni, mert rohadt lassú, néha percekbe tellik neki a bábukat felállítani. Arról nem is beszélve, hogy láthatóan domborúak a pályák. Láthatóan egy fillért sem költöttek arra a pályára mióta megépítették. Lehet, hogy olcsó, de még annyit sem ér.
andras888: 1k-ért drága? Szinte mindenhol többe kerül, leszámítva tán a Majomparkban levőt.
-
Nazara
őstag
válasz
Nazara #63657 üzenetére
Előre is bocsi a dupláért, de lenne egy kérdésem.
Ha egy megbeszélt utánvétes telefonvásárlás során a vevő elutasitotta a csomag átvételét, (megkárositva engem ezzel kb. 3000 Ft-tal - ebbe a szállitási, az utánvét költsége, valamint a visszakézbesités is benne van) majd több üzenetemre sem reagálva levegőnek néz, hogy tudok itt a PH-n panaszt tenni ellene? A Hardveraprón megjelenik az adatlapján egy jelentem, mint vevőt link, azzal? Esetleg valami topic, ahol lehetne ismertetni az előzményeket?
-
válasz
Nazara #62700 üzenetére
Ritkábban mint hetente lépek be. Ma terveztem megnézni, h hány játékom van a rendszerben. (mert emlékeztem, hogy volt valami visszaszámlálás.) Az Orchestraval együtt 3 és még tartott a visszaszámlálás, de szerintem 1-2 héttel ezelőtt is csak pár óra lehetett hátra. Így emlékszek.
Free weekend? Ha valamire lecsapok amíg még free, akkor azt megszereztem és úgy vettem észre, hogy később is bármikor letölthetem. Egyébként az Orchestrat már vmikor régebben szereztem, mert utoljára nov 8 körül a Metro-t. (Orchestrát már nem is emlékszem , de nem olyan régen mint az Left 4 Dead 2-t.) -
Scoobyka
addikt
válasz
Nazara #62009 üzenetére
Edekelne,hogy miert az elado szemelye ellen van bajod?
Az aron nem valtoztatott az elado A termek minosegen sem. Nem tortent atvagas egy forinttal sem. Az eladoval nem is beszeltel,csak a tobbi forumtag reakcioja alapjan vontal le egy kovetkeztetest. Megpedig,hogy valoszinuleg tole nem vennel semmit,de objektiv magyarazatot nem tudnal hozza tarsitani velemenyem szerint. Indoknak a hozzaallas van feltuntetve. Kerdem en a hozzaalasa miben valtozott az eladonak,ha o nem valtoztatt az aron,minosegen,csak a szovegkornyezeten? Azzal,hogy oszinten leirtam milyen elv alapjan tortent a hirdetes negativ hozzaallast valtottam ki?
Tipikusan ez az emberi viselkedes amikor a rosszt hirt becsomagoljak az embernek es nem akarjak neki elmondani,vagy van a masik aki egyenesen elmondja. Az emberek azzal fognak negativan erezni aki szimplan egyenesen elmondja. Pedig mind2 esetben negativ hirt kap a kovetkezmeny ugyanaz lesz.
-
pohár
félisten
válasz
Nazara #57858 üzenetére
mi is cseréltük a boltban, van árlista is
na jó, a mikrofon épp nincs benne, de ha bebattyogsz, vagy felhívod Lacit, megmondja az árát
-
XtremLor
őstag
válasz
Nazara #49666 üzenetére
Itt lehet tobben tudnak segiteni:[link]
A tintas hozhato ki szerintem olcsobban /lapra, bar a fene se tudja ha toltod a tonert vagy a patront akkor nem veszes egyik se, viszont nem art azert rakerdezni a fentebbi topikba hogy megeri e a vasart pl a patronon van e a fej vagy kulon, nem art tudni. -
mackosajt
addikt
válasz
Nazara #40518 üzenetére
Engem még ezen felül az rgh/jtag meg mitoménmik is érdekelnek, hogy mi mit jelent? Melyiknek mi az előnye/hátránya.
Tudom, keressek rá, de perpill qrva lusta vagyok, örülök, ha van időm egy kis bf4-re, meg qrvára el vagyok fáradva.
Ma is szabadnapos vagyok, reggel iskolába elindultak a fiaim, majd befeküdtem az ágyba, és 11 után keltem fel. Pislogtam is rendesen, hogy ez meg miként jött össze, de most jobban is érzem magam. -
-
Zola007
veterán
válasz
Nazara #28691 üzenetére
Szerintem is meg kell próbálni másik szervizben vagy feljebb egy szinttel.
Ettől függetlenül a kültéri porban bizony előfordulhatnak akár 9-es keménységű korund mikroszemcsék is, aminek nem nagyon áll ellen semmi sem a konzumer termékek közül.
Épp így lehet meghúzni egy zafír üveges órát, ha pl elmész egy vakolt fal mellett.
Az hogy youtube-n kulccsal, késsel, tollal "scrath test"--elik a kijelzőket, nagyjából lufi. A fémek nagy része 4-6 körül mozog, egy modern karcálló üvegnek az sétagalopp.
Ezért van sajnos igaza a szervizesnek, a vezetőkeret vagy a pad hátlapja nem lehet a ludas, mert mindkettő puhább anyagból készül mint a telefonod üvege.
Ettől függetlenül mint fentebb írtam, próbáld meg máshol érvényesíteni az igazad, mert ez prémium termék, amihez prémium támogatás jár
-
GLOCK34
aktív tag
válasz
Nazara #28680 üzenetére
De. Bevittem a T-szervizbe és mutattam,hogy nem is egy hanem két tökéletesen párhuzamos karc van rajta. Azt mondták,hogy ilyet csak egy porszem képes csinálni és azzal nem tudnak mit kezdeni,nem garanciális probléma. Még egyszer megmutattam az Úrnak,hogy kettő van rajta és nem lehet,hogy a vezető sín a ludas,hogy nagyobb a mozgástere esetleg? Azt mondta nem,inkább két porszem került a két felület közzé.
Azt viszont nem mondták vásárláskor,hogy csak steril környezetben lehet dokkolni.
Amúgy meg Dragon Trail 2 überkarcállócsodabevonat van rajta....Puff. -
pohár
félisten
válasz
Nazara #28673 üzenetére
DiszkontGSM, Csapó 6.
bár a szürke szilikonokból kifogytunk, átlátszó még van, ha jól emlékszem, bár most nem én vagyok a pult mögött, de úgy rémlik, hogy még van unisex színjövő héten hétvégére tudok valakitől kölcsönkérni egy minimum 120-as sata winyót? jön az új gép, aztán át kéne másolni a mostani winyómról a fontos dolgokat, azt ledúrni (azon van a Win), aztán vissza rá a fájlokat, és rá a Win az SSD-re
-
Laraxior
titán
válasz
Nazara #28639 üzenetére
Persze, nekem csak azért kell, hogy betegyem a BF gyűjteménybe
Csak a doboz érdekel, meg a CD. Tudom, hogy általában benne van a kisfüzetbe a CD-kulcs is, de az lényegtelen, a tiéd is regelve van, nekem is megvan, tehát nincs gond. A Battlefield 3 is így van meg. Megvettem digitálisan, majd valakitől külön a dobozt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kompakt vízhűtés
- Háztartási gépek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- weiss: Pant* rant
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest