- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz
arpeen2 #89500 üzenetére
Persze, hajléktalanoktól féltik.
Az auchan, metro, tesco, spar, egyetem, okmányiroda, kika, stop shop, stb nem félti a hajléktalanoktól, mert minden hajléktalan csak és kizárólag pont a Plazaba akar menni dolgát végezni.
Szatyor téma meg olyan, hogy 10-100x több műanyag hulladék keletkezik csomagolóanyagokból, mint nylonszatyorból.Nem ártana, ha te sem csak az egyik szemed tartanád nyitva.
-
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
arpeen2 #87200 üzenetére
Sajnos vannak különböző szabályok az e-onnál. Pl. itt panelban nem viheted be a lakásba a saját villanyórád, nem zárhatod el, kertes házban meg akár 20 lakatot is tehetsz a villanyóra szekrényre
Nem értem akkor ezeket az eltérő szabályokat..
(#87201) sto1911 ez is felmerült nálunk is, de itt sem lehetett. De azért érdekes ha valaki unatkozik és pl letép egy plombát a nyitható ajtón keresztül az órádról már meg is gyanúsítanak hogy lopod az áramot. De ha te jelented be és nem ők veszik észre, akkor nem gyanúsítanak meg..
-
Zola007
veterán
válasz
arpeen2 #85507 üzenetére
a kérdés nem arra irányult, hogy ki-miről álmodik vagy hogyan lehet flancolni
. Feltételezem nagyjából be tudod lőni a "szükséges, de elégséges" fogalmát. Tehát egy teljes, tisztességes megélhetéshez mi szükséges.
A 150 ezres telefon ennek nem feltétele, ezt bárki józan ember belátja. Az hogy legyen okostelefonja egy városi felnőttnek, manapság már praktikus, de ez megvan 30 ezerből is. Farmer is van minőségi 7-8-ért, albérlet 40nm lakás bőven elég ha egyedül laksz -
mghltm
addikt
-
schulc99
aktív tag
válasz
arpeen2 #83874 üzenetére
A beköltözésünk óta nem volt villanyszerló a lakásban. Mikor megvettük 15 éve a tűzhelyet akkor egy szerelő kötötte be és azóta semmi nagyobb villamossági munka nem volt a lakásban.
Kapcsoló és konnektor csere házilag 4-5 éve, de ahhoz nem hívtam szerelőt.Panelban lakom, így gondolom új kábelekről és jól kiépített rendszerről nem igazán beszélhetünk.
-
Zola007
veterán
válasz
arpeen2 #82304 üzenetére
December és Karácsony tudtommal minden évben van.
A szolgáltatóiparnak nem az emberek jóindulatára kellene épülnie.
Ha egy cég nem tud időben teljesíteni, akkor ne vállaljon határidős munkát, mint adott időpontra szóló kézbesítés#82306) Sebestyen01 : szintén LG, szintén fekve, mielőtt átvettük, felhívtam az LG ügyfélszolgálatot és az Edigitalt is, hogy nyilatkozzanak rögzített beszélgetés keretében, hogy ha bármi baja van a fektetve szállítás miatt (annak ellenére, hogy 20 centis piktogrammal van rányomva a dobozra, hogy tilos fektetve szállítani).
Engem nem érdekel, várok 24 órát állítva, bedugom, de ha baja van, cseréljék ki azonnal szó nélkül. Az LG és Edigi is vállalta. Szerencsére minden okés a hűtővel, de utána azért írtam hivatalos levelet mindkét cégnek a szállítás módját és időpontját illetően, amire persze azóta sem válaszoltak. Magyarisztán -
Ricardo128
senior tag
válasz
arpeen2 #80493 üzenetére
Kényelmes nekem most is. Nyugis vasárnap délután van. Csupán az árakkal szeretnék tisztában lenni, tudom én, hogy rengeteg idő van rá. Köszönöm egyébként!
Figyelem! A 2016 évi kötelező díjak még nem kerültek meghirdetésre, ezért Ön most még nem tud biztosítót váltani.
-
PLaci58
addikt
válasz
arpeen2 #78205 üzenetére
Állítólag nincs papír, márpedig akkor nincs szolgáltatói email cím sem.
A szerződést postán szokták kiküldeni a szolgáltatók nem emailen.
Sok szolgáltató kér email címet, telefonszámot feleslegesen. Mondjuk szerintem mindenkinek van jópár email címe, freemail, citrommail,gmail ...amihez nem kell internet szolgáltató. Én pl. az internetszolgáltatóm email címét soha nem használom, mert váltáskor mindig küldözgethetném szét az újat. Legutobbi váltáskor sms-ben küldték a belépési adatokat.Meg kell várni a postai levelet és meg lesz minden adat!
Gondolom azért nem üzemelte be a szerelő, mert nem voltak meg a belépési adatok. -
-
Zola007
veterán
válasz
arpeen2 #77911 üzenetére
abban nem csak hús van és itt most tekintsünk el a reklám maszlagtól
a tényleges szuperprémium tápok többféle húst tartalmaznak, némelyik bárány, bölény vagy akár kenguruhúst is, ezenkívül beállított nyomelemek, ízületvédők, tisztított és allergénmentes szénhidrát és rostforrást, beállított vitaminmennyiség.
Másik dolog, hogy ezekkel a kistestű agyonkeresztezett kutyákkal nem is etethetsz nyers húst, mert hosszú távon nem bírja az emésztőrendszerük.1800-at mondjuk én se adnék érte, 1200 körül már jó komplex kajákat kapni
egyébként elárulom, hogy a számításod kb helyes, 1kg emberi fogyasztásra való komplex, fogyasztásra kész, 4000 kcal/kg energiaértékű kaját tényleg nem kapsz 4000 FT alatt
Ha tegyük fel csak ez az Orijen táp és mondjuk az Akropolis gyrosa, Pizzadicasa pizzái vagy a McDo big macje közül lehetne kaját választani, gondolkodás nélkül a kutyakaját választanám saját részre mégis napi a futár elmondása szerint napi 80-100 pizzát szállít ki csak ő a Di Casatól és van vagy 10 futárjuk.
-
Irmscher 353
aktív tag
válasz
arpeen2 #77805 üzenetére
több pontatlanság van a hirdetésben, a teljesség igénye nélkül:
évjárat 2015/5 - egy új autót miért kell restaurálni ???
Hogyan restaurálta 1 éven át, ha az autó évjárata 2015/05 , van már időgépe is???
"Az autó minden egyes eleme új, gyári." - igen pont ezekkel lökhárítókkal, felnikkel, gumikkal, beltérrel gurult ki a gyárból... (WTF)
Ha minden eleme gyári új, akkor miért írja, hogy a belső egyedi tervezésű, akárcsak a külső design???
Illetve a rendszáma AEA-365, na ezt nem 2015-ben adták ki.
Egyszóval emberünket vagy nagyon csúnyán megvezették, vagy pedig ő próbál most valaki mást megvezetni.Mindenesetre nekem, ingyen sem kéne, ennyiért meg már autót is kapni...
-
mghltm
addikt
válasz
arpeen2 #77736 üzenetére
igazad van, en vagyok meg mindig naiv. feltunt egy masik dolog: a legzsakok szamat az autoban talalhato airbag feliratok szama szerint hatarozzak meg, igy lehet a gyarilag 6 legzsak helyett 8 vagy akar 10. az mar luxus, hogy a kedves autokereskedo ( bocsanat, nepper / kupec ) a gugli segitsegevel kepbe hozza magat az adott tipussal kapcsolatban, bar a hozzank hasonlo egyszeru parasztoknak ne legyen mar ilyen elvarasa egy 2-3-4 millios auto eseten...
-
tahepa
senior tag
-
Csöves
őstag
válasz
arpeen2 #74749 üzenetére
Én itt csináltattam 25perc alatt megvolt, megelégedetten távoztam.
Ha neten kérsz ídőpontot 1 ezressel kevesebb a díj. -
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
arpeen2 #74595 üzenetére
Heti kb 20ezer forintot adnak nekik (ezt pontosan nem lehet tudni, mert függ ki milyen államból jött, vannak-e papírjaik, stb) E mellé ingyen szállást, áramot, vizet, és tartós élelmiszert csomagban. (Ott dolgozó rendőr mondta)
A tartós élelmiszereket rendszeresen most már nemcsak az utcán, szinte ráerőltetve az emberekre, hanem a Zsibiben is nagy tételben árulják. Ők ezt kapják....s mit kapnak a MAGYAR betegek, a hátrányos helyzetű gyerekek?????
A táborban dupla annyian laknak, mint a férőhely..de kötelesek beengedni őket, mégha nincs is hely...
-
Gercsa
senior tag
válasz
arpeen2 #74576 üzenetére
Tv mondta, nem feltétlen igaz, de aki megkapja a menekültstátuszt annak jár valami.
Aki nem vagy még elbírálás alatt áll, azok nem közvetlenül központi forrásból, de kapnak (vöröskereszt, xy alapítványok és társaik) ezt azt ha nem is feltétlen pénzt, de étkezési utaványt igen.
-
válasz
arpeen2 #74326 üzenetére
Köszönöm, hogy felhívtad a figyelmem!
Én csak azt néztem, hogy a MediaMarktban - ahol vásárolva lett -, illetve az E-digital-ban 49.900.- Ft-ért árulják.
Úgy gondoltam, hogy 3 hónapos, szinte új (alig használt), tok is van hozzá, így minusz 10.000.- Ft. Dehát az Emag keresztülhúzta a számításaimatÁtárazom majd, de akit komolyan érdekel, az mondjon egy árat rá!
-
Zola007
veterán
válasz
arpeen2 #74130 üzenetére
Ez szolgáltatóipar, ahol a pénzért cserébe adni is érdemes valamit.
Ellenben sokan úgy kezelik, hogy ez ha kiadnak egy lakást, akkor az egy 0 Ft befektetéses pénzcsináló.Ne akard már bemesélni, hogy egy közepes lakás csövezése, villanyszerelése és festése 2 millió
Tavalyelőtt újítottunk fel egy családi házat tesómnak, tudom mi mennyibe kerül
Egyébként sem nagygenerálra gondolok, azt írtam, hogy legyen rendben, nem azt, hogy alapjaitól építsék újra.
Az nem zavar, ha reped a csempe fürdőben vagy foltos a kanapé, de ne nekem kelljen már a fél elektromos hálózatot lecseréltetni, vízhálózatot javíttatni (aktuális albérletünkre vonatkozik).Szerződés nélkül meg értelmes ember lakást ki nem vesz
Másrészt nem viszi el a felét az adó, harmadrészt a költségek jó része leírható. -
Zola007
veterán
válasz
arpeen2 #74122 üzenetére
Itt nem 30-40k/hóról volt szó, hanem 100-120ezer Ft plussz rezsiről
Egyébként pedig ha attól tart valaki, hogy tönkremegy valami, akkor
- kérjen kauciót
- írjon bele mindent az utolsó csavarig a szerződésbe
- fotózzon le mindent, ezt a 20-30db képet fotóminőségben kinyomtatja 2.000 Ft-ból és aláírjuk a hátoldalán dátummal mindketten -
bobace
addikt
válasz
arpeen2 #69949 üzenetére
Hát most ki van hagyva a hely a garanciajegyben, mert azzal együtt érvényes, vagy ha mellékelve van a számla a bekötésről, ha nem márkaszervíz, hanem független szervíz csinálta - legalábbis így mondta a telefonban a hotline..
Telefonáltam is még: tényleg ennyiért akarják bekötni máshol is.
többe van a hús, mint a leves..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AliExpress tapasztalatok
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külföldi SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest