- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwhy
veterán
válasz
Fricu #105764 üzenetére
Ha lejár a hűség (nem szólnak!)
ez volt az egyik ok, amiért lemondtam, kb. 40%-al emelkedett az előfizetésemÉN szereljem le a cuccukat, és ÉN vigyem be
Tedd meg, mert be fogják hajtani, és késedelmi díjat stb. vernek rád! egy másik T-s kör esetében makacskodtam egy sort én is, amíg fizetési meghagyásig jutott az ügy ... a te személyes szerződésedben nem is lesz benne, de az ÁSZF-ben benne van, 12.6 pont /pdf/, és az ÁSZF ugyanúgy vonatkozik rád, mint az aláírt szerződés, ami lényegében csak kivonat a nagy halmazból ...A diginél hasonló kört futottam, mondták, h leszerelik ők a tányért, és majd kiszámlázzák ...
-
Laraxior
titán
Nekünk is van otthon pár darab. Sajnos nem nagyon szereti a panel ha már kettő megy közülük meg a mosogatogep, meg az en szamitogepem
Amugy teljesen megbizhato, nem tudom hogyan vetődött fel, hogy nem lehet otthonhagyni... meg ha elborul, akkor kikapcsol. Miert borulna fel? A TV se szokott magatol felborulni -
arpeen2
senior tag
-
törölt tag
Visszalapoztam helyetted.
Kapok jutalékot? -
psq
tag
Átérzem a helyzeted, igaz nálam, mondhatni saját hibából történ a dolog.
Kutyusom mókás kedvében félig kinyitotta a kerti fagycsapot (nekiszaladt a karnak), valamikor 2014 őszén, 2015-tavaszán észrevettük...
Szerencsére, el tudtam rendezni, hogy a csatornadíjat nem kellett kifizetnem, így "csak" 120 volt a bukó -
Zola007
veterán
Pont azért fizetsz te itt magasabb árat a készülékért, és azért magasabb a perc-sms-routing díjad, hogy ott, a fejlettebb országokban tudják olcsóbban adni.
A Vodafone angol tulajdon
A Telenor norvég tulajdon
A Telekom német tulajdon.Nem 100%-ban pontos ez a cikk, de közgazdász ismerősöm szerint az elv és a nagyságrend helytálló.
Sajnos.
Ha van itt valaki szakképzett a témában, véleményezhetné. -
törölt tag
"Honnan veszed, hogy én a nem fizető ügyfél oldalán állok?
Nem kaptam életemben soha semmit ingyen, és nem is vártam el."
Akkor tulajdonképpen mi köze van ennek a Borosz féle sztorihoz?"Az erőfölénnyel való visszaélés miatt emeltem fel a szavam. Az nem korrekt, ha nekem magasabb árat kell fizetnem a szolgáltatóhoz kötött készülékért, mint német vagy angol sorstársamnak egy függetlenért, az nem korrekt, hogy magasabb a perc-sms-routing díjam az övénél (miközben még kevesebbet is keresek), az nem korrekt, hogy két év után még lehúznak 15 ezerre a készülék függetlenítéséért (amire szerinted nincs is igényem)."
Értem. És még ott többet is keresnek... Az élet kegyetlen. De félre a tréfát, ahol dübörög a gazdaság, ott más a helyzet. Itt van közműadó, azt is azok fizetik meg akik használják a szolgáltatást. Be van építve a fizetendő díjakba sok más mellett, ettől akkora a bekerülési költség, és a díj is amekkora. (Bár én könnyen beszélek, eddig csak 0Ft-os (+x havi részlet) telefonokat vettem az előfizetés mellé, gyakorlatilag gombokért. ) A függetlenítés meg tényleg rétegigény, és örülök, hogy 2001 óta lement az ára nettó 20000Ft-ról, de igen, nem erőltették meg magukat."A készülékek IMEI szám alapján történő letiltását az első pillanattól alkalmazza minden szolgáltató, tehát ebből soha nem lehetett meggazdagodni, ez csak városi legenda. Már bocs."
Hát nem tudom, nekem anno megbízott üzletvezetőként, és értékesítőként nem úgy tűnt.Amúgy elfogadom a bocsánatkérésedet.
A többit nem vitatom, de itt nem erről volt szó, hanem a Borosz féle sztoriról amibe belekeverted azokat a dolgokat amelyek neked nem tetszenek.
-
törölt tag
Csak egy korrekt, egyenlő előnyökön alapuló szerződés esetén van (lenne) a szolgáltatónak erkölcsi alapja retorziókat alkalmazni a trükkösködő ügyféllel szemben. Nem tudom minden további nélkül elítélni a próbálkozókat (magam nem vagyok ilyen típus), mert azt látom, hogy sokszor ez csak viszontválasz a genyóságra.
Tehát ha vásárol valaki egy előfizetést, nem fizeti, akkor nem letiltani kell, mert az nem erkölcsös, hanem akkor mit is?
Anno amikor a Westelnél dolgoztam ment nagyon a hajléktalan nevére kötött előfizetés nagy értékű telefonoknál. Mit tehet a szolgáltató, ha anyagilag megkárosítják? Ellehetetleníti a károkozás tárgyát, hogy ne lehessen vele nyerészkedni. Minél több esetben sikeres az ilyen akció, annál kevesebben próbálkoznak meg vele. És valahol itt van a magyarázat a Borosz féle dolgokra. Azaz, ha ő megvásárol egy letiltott készüléket, attól a szolgáltató felé ugyanúgy tartozik aki eladja. az, hogy miért tartozik részletkérdés. De tartozik. És amíg az ügyfél tartozik, addig ezen a szinten már semmire nincs lehetőség, ami nem a fizetési hajlandóság felé orientál.Ha a szolgáltató enged, akkor csődbe megy. Ha nem enged szemét, ez a világ rendje.
Az meg, hogy a hűség után nem jár ingyen függetlenítés, az egy dolog. Idehaza nincs rá igény. Aki valamikor független készüléket szeretne, az már a vásárlás pillanatában olyat választ. A hűség mellé hitelszolgáltatást is kapsz? Azt ma már a legtöbb online/offline üzletben is megkapod. Ja, hogy azon nehezebb átmenni, mint a szolgáltatóin? Hát igen. A telkóknál kicsit kisebb a kockázat, mert ők pikk-pakk letiltják a telefont, és helló...
Azt azért ne felejtsd el, hogy a telkóknál hiába van minden reklámban telefon, te szolgáltatást vásárolsz, ami mellé kaphatsz készüléket. Az első tanfolyami nap első mondata az volt, hogy szolgáltatást értékesítünk, a telefon sokadlagos.
-
Zola007
veterán
A saját szürke zónánkkal foglalkozzunk, ne a szolgáltatóéval vagy a parkolótársaságéval.
Igen, erőfölényben vannak és igen, jelen jogi és állami felállás mellett nem tudsz ellene mit tenni.Utána ingyen fel kellene oldani a korlátozást, ahogyan ez külföldön működik is. Csak a magyar eltűri, mert birka.
Az angol, a német, a finn, a francia nem, ott törvény is van rá, hogy hűségidő után fel kell oldani, ingyen.
________________Senki nem beszélt kölcsönös előnyök alapján kötött szerződésről.
Arról van szó, hogy amit egyszer aláírtál, az kötelez.
Legyen az egy Vodafone előfizetői szerződés, egy deviza-hitel szerződés vagy egy egyetemi tanulmányi szerződés.A probléma alapja az, hogy a magyar ember szereti kihúzni a 20-ból a 21-et.
Szereti élvezni mindennek az előnyét, de ha később már tartani kell a hátát egy szerződés szerint, akkor k§rvára nem füllik hozzá a foga.
Ez a baj.
________________Az ilyen kancsó parkolóőröket meg kár idekeverni, ilyen esetben ki kell hívni a rendőrt ott helyben.
-
Zola007
veterán
Megkérlek olvas el mégegyszer amit írtam, magyarul van.
Írtam, hogy a kínaiban nem vagyok biztos, de Mo-n belül van joga utánajárni. .
Az más kérdés, hogy megteszike-e.
Mint Pinduranna is írta újabban ez átkerült a közjegyzőhöz.
A nyíregyi iroda pedig továbbra sem készíthet közhiteles fordítást a saját neve és pecsétje alatt, mert nincs rá törvény adta lehetősége, ezt pedig te értsd már meg.
Keress rá fordítóirodák honlapjára, a normálisabbja ezt fel is tünteti a sahát oldalán. -
Zola007
veterán
Megbocsátok
És egyben el is magyarázom hogyan:Úgy, hogy az OFFI-nak az állami hatóságokon (okmányiroda, oktatási hivatal, rendőrség, belügyminisztérium) keresztül van jogosultsága kikérni egy-egy bizonyítvány, útlevél, jogosítvány, stb hitelességét .
A kínaiban nem vagyok biztos, de a magyarban igen és itthon csak nekik van lehetőségük ilyen ellenőrzésre.
Ezért kell megkérdezni, hogy a fordítást kérő intézménynek elég-e a hivatalos fordítás vagy kell a hiteles (OFFI) fordítás
Itt most nem a arról van szó, hogy nyelvtanilag helyes-e egy dokumentum. Ez olyan mint a közjegyzős által hitelesített dolgok.Tehát pl. egy magyar diploma esetén van joga és lehetősége megkeresni a magyar oktatási intézményt, oktatási hivatal, hogy igazolják a dokumentum hitelességét és ezt követően végzik csak el a fordítást. Ezért is vállalják 2-3 hetes határidőkkel a fordítást.
Tehát elvileg bármi amit az OFFI lefordít, annak az eredetije is hiteles. És ez teszi a fordítást is hitelessé. Különben pl. lehetne venni itthon feketén vett diplomát, lefordíttatni és összefűzetni bármely fordítóirodával (mivel ők nem néznek utána az eredetiségnek) és ki lehet vele menni dolgozni mondjuk Kanadába.
-
Zola007
veterán
hiteles, hivatalos, záradékos fordítás ≠ közhiteles (államilag/hatóságilag elfogadottal)
Törvénybe van iktatva az OFFI monopóliuma, rajta kívül bármely más fordítóiroda munkáját visszadobhatják külföldön, hivatali környezetben különösebb indoklás nélkül.
Pont ezért dolgozhatnak 3x árakkal.pl. egy kínai vagy orosz diplomát lefordíthatnak és az lesz rajta a szöveg mint a papíron amit kaptak, csak pl. nincs jogosultsága a TITnek utánajárni, hogy tényleg eredeti-e a hozzájuk bekerült, fordítás alapját képező irat.
Pl. van egy hamisított orosz ADR veszélyeshulladék szállító engedélye valakinek
beviszi a TITbe, lefordíttatja magyarra, ráteszik a szalagot, pecsétet, csak éppen annak nem tudnak utána járni, hogy eredeti-e az orosz irat és ebből később lehetnek gondok mindegyik fél részére -
wwhy
veterán
Mondom, hogy nem. A zsinórt megveheted te is, én is. Törvény írja elő az OFFI monopóliumát e téren, olvass utána. Többször is próbálták módosíttatni, de esély sincs rá. Csak az OFFI írhatja rá egy fordításra, hogy hiteles. Aktív fordító vagyok, többek között a TIT-nek is dolgozom
A TIT, mint bármely más fordító iroda, a saját bélyegzőjét és záradékát teszi a fordításra.
-
GIJoe
addikt
Én évek óta bitdefender free-t telepítek a gépekre, nem volt még fertőzés...
(csak mailen kell regisztrálni, az avast, avg, én ezeket vírusnak tekintem) -
mghltm
addikt
-
dewil666
őstag
Igaz amit írtál kivéve hogy laborban mérhető a paszták közötti hövezetö tényező. Ezt azonnal meg is cáfoltad a hozzászólásodban 40-42fok. A pasztát igen is cserélni kell főleg a gyárit. És van értelme a jobb minőségű pasztának. Hosszabb a beszáradási ideje azaz nem kell olyan sűrűn cserélni. A másik az hogy inkább magasabb órajelen jön elő a gyengébb illetve jobb minőségű paszta közötti különbség 3-5Ghz. Én nagyon sok laptopot és aztali gépet pasztáztam újra és mind hozott nem kevés pozitív eredményt (laptopnál volt hogy 20fokot is javult).
Egyedül a procim kupaktalanításánál nem hozott eredményt sőt 2-3fokot vesztettem az mx4 pasztával de kicseréltem folyékony fém pasztára és az már hozott jó néhány fokot. A lényeg hogy egyenletes és nagyon vékony réteg legyen a proci és hűtő közzé! -
sto1911
veterán
Tokeletesen igazad van, annyit hozzatennek, hogy most az 50 csapatbol 24. lettek, a POT SELEJTEZON, tehat a selejt selejtjen nyertek
Ettol meg azert mindenki orul, hogy 44 ev utan vegre nem csak itthon fognak jatszani, meg akkor is, ha elso korben haza fognak jonniDe tudod, akik focib*zik, azoknak most hiaba magyarazod, ok igazolva latjak a 7MRD befektetest, nyilvan a vezerunkkel az elen
-
-
bobace
addikt
A linkelt cikkben ott van az újabb cikkre a hivatkozás, amiben leírják, hogy a Salex1 által írt állítás a mérvadó, illetve, ha megnézed a google mapsot, ott is látható, hogy a gyűjtőszakasz megvan a Kishegyesitől végig, tehát használható ingyen, csak a Határ úton be kell jönni a városba, hogy az első, fizetős részt elkerüljük a 4-es és a Kishegyesi között.
Link az új cikkre. -
törölt tag
Annak idején amikor megvettem az első asztali pc-met annyira nem értettem hozzá,hogy kíváncsiságból bele bele kukkantottam a számítógép házba. Tényleg semmit nem konyítottam hozzá,mivel láttam írtó poros benne minden gondoltam kitakarítom. Egy athlon 64x2 5600+ procim volt akkor,gyári hűtőhöz nem fértem hozzá,gondoltam leszedem. Na jah,teljes tudatlanságom miatt paszta nélkül raktam össze... így hajtottam vagy 2-3 évig,amíg el nem adtam...
A világon semmi baja nem lett!
-
Salex1
őstag
Egy színes ház, és a lakótér és a padlás között van a szigetelés, nincs a szigetelésen semmi, csak fekete 0,5 - 2,5 méterrel a tető fólia és a cserép. 10 cm-es a szarufa nagy része, oda plusz lécet gondoltam, ahol járni kell (nem használjuk, csak ha valami miatt mégis fel kell menni)
-
Salex1
őstag
Köszi!
Az a baj, hogy ami most le van rakva 10cm, az itt-ott összeesett, illetve volt hézag is benne, igaz azt már pótoltam. Az összeesett részt is próbáltam felrázni, több-kevesebb sikerrel. Arra gondoltam, hogy a 2. réteget keresztbe rakom rá, így biztosan nem marad lyuk. De a linkelt görbéből kiindulva most jobbnak tűnik az 5cm-es, az javít ~0.1W/m2K-t, és megszűnik a hőhíd, ha lenne még.
Zola: a padláson nyáron kb.50-60fok meleg is lehet szerintem, egyszerűen nem lehet meglenni (betoncserép) azt a meleget csak egy 10cm-es szigetelés és egy gipszkarton választja el a lakótértől. Télen ugyan ez a helyzet csak fordítva.
A falak nagyon jól szigetelnek könnyűszerkezet+12cm nikecel...este fél-egy órát szellőztetek és már le is hűl, úgy hogy a család még fázik is. -
copass
veterán
shopdigital
megrendeled és ma szerintem mehetsz is érte, mert raktáron van, érdemes odacsörögni rendelés után. -
dwelablack
tag
Köszönöm a választ 7Sony7 és Mezis Nektek is.
Fricu, ez a válasz pedig így korán reggel :nagykalapemeloszmajli:
A válaszok korrektek, sokminden kitisztult. A csepptöltésen viszont meglepődtem. Milyen áramerősség intervallumban beszélhetünk csepptöltésről?
Egyébként jó a visszakérdés: gondozásmentes zselés akksiról van szó.Mégegy dolog. Te hiszel ezekben a teljesen automata töltőkben? Létezik egyáltalán olyan, amit nyugodt szívvel otthagyhatok töltés közben?
Köszi,
Gy. -
törölt tag
A szavatosságot elsődlegesen a csomagolóanyag és a csomagolástechnológia határozza meg. A zacskós és a dobozos tej akár ugyan úgy is készülhet, ugyan azon a pasztőrön. A különbség, hogy a sima, egyrétegű PE zacskó (ez az áttetsző) csak 8-10 napig garantálja a termék minőségét (pl azért is, mert a fényt átengedi, azaz annak a lebontó hatása is érvényesül), a többrétegű, fekete belsejű (azaz fényszigetelt) zacskban 35-40 napig eláll ugyan az a termék. A sima, PE fóliabevonatú dobozok kb ugyan azt tudják, mint a többrétegű fólia, míg az alumíniumréteggel is ellátott 7-9 rétegű Tetra/Combi dobozok a közel tökéletes hermetikusságnak köszönhetően akár 6-7 hónapig is.
Szintén nem mindegy, hogy milyen technológiával csomagolják. A nyitott gépekkel ha megfeszülsz sem tudsz egy hónapnál hosszabb szavatosságot elérni. A zárt rendszerű gépekkel 2-3 hónap, ha mindemellett még aszeptikus is, akkor érhető el a 6-7 hónap.
Egy másik dolog, mai még fontos, és ami pl a fölözhetőséget befolyásolja, az a homogénezés. A homogénezett tejben jóval kisebbek a zsírszemcsék. Emiatt van az, hogy a tejszínt alacsony nyomáson homogénezik (20-40 bar), míg a tejet és színes termékeket igencsak magason (240 bar). A poharas termékeket meg sokszor sehogy sem.
És ugye ott van még a pasztőr fő hőcserélőjének a hőmérséklete is.
mong08: Jó ez az ESL, de pont ugyan az, mint az UHT, csak kicsivel alacsonyabb hőmérsékleten.A kettő hőmérséklettartománya egyébként véletlenül pont összeér. Szóval ha az ESL-t beállítják 135°C-ra, akkor pont ugyan az lesz, mint az UHT az alsó hőmérséklettartományban.
-
-
ngabor2
nagyúr
+4 Celsius fokon a legsűrűbb.
2 ellentétesen ható hőmérsékletfüggő paraméter ebben a pontban "metszi" egymást. Alatta nem sokkal már kristályos, tehát elkezd kialakulni egy sűrűség-csökkentő kristályszerű rendezettség, felette meg a hőmozgás lökdösi nagyobb térfogatra.
Ha azonos tartályban teszel ki a fagyra ugyanannyi hideg és meleg vizet: a meleg előbb fagy meg (Mpemba-paradoxon).
Erről nem hallottam, ezért utánanéztem. Pár érdekes sor:
A paradoxon nem mindig jelentkezik, hanem csak egy megfelelő paramétertartományban.
Zárt rendszerekben a Mpemba-paradoxon nem jelentkezik, de itt sem szabad megfeledkezni a víz párolgásáról.
Tehát számomra ez azt mondja, hogy ha meg nem határozott megfelelő paramétereket állítok be, akkor a villamos hosszabb, mint sárga. Ez nem tudomány, inkább városi vudu.Tud savként és lúgként is viselkedni (amfoter).
Mivel a Arrhenius-Ostwald féle sav-bázis elmélet a víz autodisszociációjára alapul, és a mindennapi életben ezt az elméletet vesszük alapul (vizes közegben), ezért itt nincs semmi furcsa. Mintha a a pirosat úgy definiálnád, hogy a vörös színű testek színe.A mikró valóban alkalmas kémiai reakciók aktiválására, egyetemen csináltam is. Máshogy melegít, mint a tűz, de hétköznapi körülmények között nem hinném, hogy lenne érdemi különbség a mikróban, és az egyéb módon melegített kaja között.
-
Gercsa
senior tag
Te kevered a kézműves használati tárgyak piaci értékét a felhasználási értékkel, a kettő közt nincs feltétlen reláció.
Vannak azok a termékkategóriák, amikre ráírod hogy handcraft, akkor drágábban adhatod el.
A modern technológiák (porkohászat pl.), és az azóta felfedezett ötvözetek már sokkal jobb tulajdonságokat tudnak produkálni éltartás, korrózióállóság és kopásállóság (és még sok más) terén, anélkül hogy egy igazi zseni keze munkája kellene hozzá.
A Stradivari megint külön téma, nem feltétlenül azért drága mert annyira jó, hanem pont azért mert már nem lesz belőle sosem több. Egyébiránt számtalan vakteszten buktak már el. Ettől függetlenül egy zseni készítette őket, és aki benne van a szakmában tudja ezt értékelni, hiszen egy darab történelmet tart a kezében.
Az alap témába én nem akarok belevitázni, csak arra hívtam fel a figyelmedet hogy egy példád nem volt helytálló, ha érdekel és akarod gyarapítani a tudásod, akkor beépíted, ha nem akkor nem.
-
Gercsa
senior tag
Azért ezt a damszkuszi meg szamuráj acél témát jobb ha kiveszed a példák közül mert nem helytálló.
Minden magyarázat meg van, sőt a metallurgia ma már jóval túlhaladta ezeket az eljárásokat.
A megmagyarázhatatlan része nem az anyagban keresendő.
Azt nem tudja mai napig senki reprodukálni, hogy műszerek nélkül puszta ránézésre hogy válogatod ki a megfelelő ércet, pontos hőmérséklet mérések nélkül, érzésre tudod hogyan fűtsd a kovácstüzet/kemencét meddig hevítsd-ereszd meg az anyagot, stb...Na azt nem nagyon lehet utánozni, mint ahogy azt sem ahogy Paganini hegedült, vagy Liszt zongorázott.
-
Tusak85
csendes tag
Azt hogy a mikrózott dolgoknak más az íze én is tapasztaltam
Bár szerintem ennek az az oka hogy a rezgések szétverik a vízben lévő mikrokristályos anyagokat és ugye a deszt.-víznek sincs valami jó íze.Viszont a damaszkuszi acél titka és a katana szívósságának a magyarázata is megvan már sok-sok éve.
Sőt, Magyarországon is van Japánban elismert kardkészítő mester. -
mackosajt
addikt
-
Real Ghoost
aktív tag
Nekem van egy eladó elektrokusztikus gitárom, bár nem egészen az az árkategória, de ez nem is csak gyújtósnak jó
-
Gercsa
senior tag
Egy volt tanárom mesélte, hogy kisgyerek korában a szülei bementek a zeneiskolába megbeszélni a dirivel hogy a gyerek már inkább ne járjon tovább mert úgysem megy ez neki, mindenkinek az agyára megy a környéken, semmit nem bír eljátszani normálisan.
Aztán Weiner Leó díjas zeneszerző-művésztanár lett belőle.
Mindig ezt mesélte nekünk: "Azt kell gyakorolni ami nem megy!"
Isten nyugosztalja!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest