Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fricu

    tag

    válasz Mikulásbá #70030 üzenetére

    Kölyökkoromban, ha a zacskós tejet (2,8%-os volt talán) másnap nyitottad ki, vagy fél deci tejszínt vakarhattál le a fóliáról, miután kiöntötted belőle a tejet...
    A múltkor 1%-os UHT-s tejet tettem fel egy kis fazékban forrni, és elfelejtkeztem róla.
    Vagy fél óra múlva rohantam oda, lelki szemeim előtt már lángolt a konyha.
    Forrt, rotyogott, mint a víz. Elfőtt már a fele, de nem futott ki!!
    Tisztelt tejesember: ez nem tej, csak valami fehér lé. Lehet, hogy a zsír %-ot beállítják, de előtte gondosan kiherélik az egyebeket (amitől tej lesz-lehetne).
    A mai gyerekek persze ezen szocializálódnak, a piacon vett kimérős termelői tejet felforralva nem issza meg a fiam, mert furcsa íze van...
    A lányomnak a citrom frissen facsart leve nem jó tea ízesítéshez: mellékíze van (plusz trutyis) !
    Ez van :W

    Fricu

Új hozzászólás Aktív témák