Hirdetés
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Szép órával jubilál a Huawei Watch
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Negyven
tag
Sziaszok.
Kezdő Debianos vagyok és szeretnék egy számomra érdekes dolgot leírni.
Telepítettem a Debian 9.5-öt kb 4x is
egymás után ugyan azzal a telepítővel.
Mind a 4x máshogy települt fel.
A legfurcsább pl az volt, hogy synaptics- keresésben hol benne volt a keresett csomag hol nem.
Gdebit akartam feltenni és nem volt elérhető.A következő telepítésnél pedig apalból benne volt az eszközök között.
Több desktopot is teleítettem de mindegy volt mit jelőltem ki cinnamonnal indult el, a következő telepítésnél meg csak KDE stb..
Minden telepítési lépést végig figyeltem mit és hogyan csinálok az összes telepítésnél mindent ugyan úgy és mégis szinte mind a négy telepítésnél a végeredménynél voltak külömbségek.Mit csinálhattam másként.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- Apple Watch Series 7 41mm GPS,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest