- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Telekom mobilszolgáltatások
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capricornus
aktív tag
válasz
jerry311
üzenetére
Hello!
Decemberben kaptam új dolgozós laptopot, egy HP Probook 430 G5-öt (2SY16EA#AKC). FullHD kijelzővel, 8th gen core i5 procival, 12 GB ram, SSD. Van rajta 2 hagyományos usb, egy usb-c csatlakozó, VGA, HDMI kimenet, SD kártya olvasó, jack kimenet hangnak, illetve klasszikus madzagos internetnek lyuk.
9-es debiant raktam rá usb stickről, minden gond nélkül felment. Igazából minden működik benne, ami kell, nem is emlékszem rá, hogy valamit komolyan hegeszteni kellett volna. Van egy bluetooth-os egerem, azzal használom, azt is sikerült pár perc alatt összepárosítani vele. Van rajta ujjlenyomat olvasó, de bevallom őszintén, hogy azt soha nem is próbáltam beüzemelni debian alatt.
Átlagos használat mellett simán megy 4-5 órát akksiról. Könnyű, kicsi, én nagyon szeretem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Filmgyűjtés
- Steam Deck
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 214 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4050 (ELKELT)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest