Hirdetés
- Apple Watch
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Apollyon
üzenetére
Nem vettem annak, de az se lenne gáz!
Inkább azért írtam le, hogy ne tünjek túl idiótának a sok fenn lévő oprend miatt. Mióta átkényszerítettem magam Win-ről, érdekel laikus szinten, melyik asztali disztró miként működik s mivel látom milyen sokan szenvednek ugyanúgy, mint én az elején, így segítek az alap dolgokban és egyben tanulom is a használatukat.A 8 óta Debiant használgatom, emiatt is kérdezetem azt a GRUB-os kérdést, úgy látszik senki nem tdja, mitől lehet.
Megoldani nem gond, csak érdekelt, de itt a Debianon valahogy a kezdőket nem veszik túl komolyan, van aki le is kezeli őket, de ez nem számít!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Inkább azért írtam le, hogy ne tünjek túl idiótának a sok fenn lévő oprend miatt. Mióta átkényszerítettem magam Win-ről, érdekel laikus szinten, melyik asztali disztró miként működik s mivel látom milyen sokan szenvednek ugyanúgy, mint én az elején, így segítek az alap dolgokban és egyben tanulom is a használatukat.
Megoldani nem gond, csak érdekelt, de itt a Debianon valahogy a kezdőket nem veszik túl komolyan, van aki le is kezeli őket, de ez nem számít!