Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Apple Watch
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
Nem tudom, szerintem a "régi", nekem még ez a fajta boot is újdonság. UnetBootinnel írattam ki a pendrive-ra. Ezzel a részével nincs is gond, rendben elindul és fut a telepítő, csak a
nem túl rugalmas(?), sikerült megtalálnom a vakfoltját, illetve nem értek hozzá ennyire. Van megoldás?
Ubdate: pendrive átminősítette magát névleges 32GB-ról és az eddigi ~8GB adatvesztés nélküli terhelhetőségről 150MByte-osra, szóval mostmár ez az opció is korlátozottan játszik.
Soha ne vegyetek vagy fogadjatok el ajándékba Kingston klónt. Mindegy, winchesterre kibontott telepítőre kellene valahogy hivatkozni a boot után...ami boot belefér 150MB-ba.
Érzi, hogy pingvines területen kell helytállnia és kedvesen halmozza a kihívásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Soha ne vegyetek vagy fogadjatok el ajándékba Kingston klónt. Mindegy, winchesterre kibontott telepítőre kellene valahogy hivatkozni a boot után...ami boot belefér 150MB-ba.
Érzi, hogy pingvines területen kell helytállnia és kedvesen halmozza a kihívásokat.