Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez a betsy repo jó ötlet
, gondoltam már rá, valahol olvastam a külön friss változat felrakását, de így még jobb! Kipróbálom, próbálgatásra van úgyis felrakva Debian 8, LMDE2- t valamiért hanyagoltam megjelenésekor, de nem emlékszem, mi volt vele a hiba.
Az mindenesetre nekem is furcsa volt, hogy szembement a Mintesek filozófiájával és hamarabb kijöttek vele, mint a Jessie- vel.Tegnap betűváltásnál is fagyott egyszer, a 17- es Cinnamonja nekem bőven elég volt, a 2.2 nem stabil, a mostani 2.4 viszont úgy emlékszem elég stabil.
txt kiterjesztésnél megjegyzi valóban, de Minten a log fájlokat is a gedit olvasta be alapból, nem a LO. Ha mással akarom megnyitni, alapból csak a gedit -et ajánlja fel. LO lassan olvasta be, de egyszer kért valamit, azt felraktam és azóta az is gyorsan olvassa a logokat.
Az elején jelszót kér a Debian, hirtelen nem jut eszembe, hogyan kell azt kilőni, nincs erre tipped?
Lehet, hogy nem mdm- et használ, azért csinálja? Nem tudom most megnézni, Minten vagyok most, itt nem idegesít annyira a hozzáférés engedélyezése, ha másik meghajtó partícióiba akarok dolgozni.erre nincs tipped?
switched to clocksource tsc szuttyogás
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, gondoltam már rá, valahol olvastam a külön friss változat felrakását, de így még jobb! Kipróbálom, próbálgatásra van úgyis felrakva Debian 8, LMDE2- t valamiért hanyagoltam megjelenésekor, de nem emlékszem, mi volt vele a hiba.
Az mindenesetre nekem is furcsa volt, hogy szembement a Mintesek filozófiájával és hamarabb kijöttek vele, mint a Jessie- vel.