- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
- Fotók, videók mobillal
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Na levittem a live debian lxde iso-t, mondom abban van memtest, majd megnézem vele a gépet. Persze nem jó az iso, hiányzik belőle a memtets.img... Indítanám live módban, erre megáll a betöltés, mindegy melyik opciót választom.
Elindítva a laptopomon ott meg betölt, de pont a lényeget nem tudtam kipróbálni, mert a korábbi hálózatkezelő helyett wicd van az lxde-ben, ami mindent tud, csak PPPoE-t nem, ott azon a régi gépen meg pont azzal nem akart menni a net. Úgy néz ki, hogy a kapcsolatom az lxde-vel a szakítás felé közeledik. (rádugva a lapotomoat az ottani netre Chakra alól simán tudtam csatlakozni, szóval nem a net vagy a jelszó a rossz)Azt sem értem, hogyha rw,user opcióval van csatolva a pendrive az fstab által, akkor miért nincs rá alapból írási jogom. Ez is valami lxde specifikus hülyeség.
Most szedem a hivatalos 1 dvd-s telepítőt, onnan valószínűleg a Mate felülettel fogok próbálkozni.
zoli62: az biztos, hogy gyorsabban indul a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Formula-1
- Ford topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest