Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Na levittem a live debian lxde iso-t, mondom abban van memtest, majd megnézem vele a gépet. Persze nem jó az iso, hiányzik belőle a memtets.img... Indítanám live módban, erre megáll a betöltés, mindegy melyik opciót választom.
Elindítva a laptopomon ott meg betölt, de pont a lényeget nem tudtam kipróbálni, mert a korábbi hálózatkezelő helyett wicd van az lxde-ben, ami mindent tud, csak PPPoE-t nem, ott azon a régi gépen meg pont azzal nem akart menni a net. Úgy néz ki, hogy a kapcsolatom az lxde-vel a szakítás felé közeledik. (rádugva a lapotomoat az ottani netre Chakra alól simán tudtam csatlakozni, szóval nem a net vagy a jelszó a rossz)Azt sem értem, hogyha rw,user opcióval van csatolva a pendrive az fstab által, akkor miért nincs rá alapból írási jogom. Ez is valami lxde specifikus hülyeség.
Most szedem a hivatalos 1 dvd-s telepítőt, onnan valószínűleg a Mate felülettel fogok próbálkozni.
zoli62: az biztos, hogy gyorsabban indul a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vicces képek
- Trollok komolyan
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Arc Raiders
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Renault, Dacia topik
- Synology NAS
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest