- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Új telefonokat mutatott be a Huawei, ez a Nova 15 sorozat
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Na levittem a live debian lxde iso-t, mondom abban van memtest, majd megnézem vele a gépet. Persze nem jó az iso, hiányzik belőle a memtets.img... Indítanám live módban, erre megáll a betöltés, mindegy melyik opciót választom.
Elindítva a laptopomon ott meg betölt, de pont a lényeget nem tudtam kipróbálni, mert a korábbi hálózatkezelő helyett wicd van az lxde-ben, ami mindent tud, csak PPPoE-t nem, ott azon a régi gépen meg pont azzal nem akart menni a net. Úgy néz ki, hogy a kapcsolatom az lxde-vel a szakítás felé közeledik. (rádugva a lapotomoat az ottani netre Chakra alól simán tudtam csatlakozni, szóval nem a net vagy a jelszó a rossz)Azt sem értem, hogyha rw,user opcióval van csatolva a pendrive az fstab által, akkor miért nincs rá alapból írási jogom. Ez is valami lxde specifikus hülyeség.
Most szedem a hivatalos 1 dvd-s telepítőt, onnan valószínűleg a Mate felülettel fogok próbálkozni.
zoli62: az biztos, hogy gyorsabban indul a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Már több mint 40 millió példányt adtak el a Hogwarts Legacy-ből
- Diablo IV
- Parkside szerszám kibeszélő
- iPhone topik
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- Androidos tablet topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED monitor topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gigabyte alaplap topik
- További aktív témák...
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest