Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
légyszi mondjatok személyes tapasztalatokat:
meg kellene oldanom, hogy egy windowsos programhoz több helyről is hozzáférjenek, nagy üzembiztonsággal. azért ide írok, mert ehhez csak itt ontopic cucc van kéznél. én eddig ilyet csak messziről láttam. akinek van személyes tapasztalata erről, hogy hogyan érdemes, írja meg pls.kösz.
szerk: direkt fogalmaztam kicsit homályosan, hátha bedobtok olyan ötletet is, ami nekem nem jut eszembe.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 128-256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- FunXun BW-2328 hajszárító 1800 Watt / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Endgame Gear gamer egerek /XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete)/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest