Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ez az egér nem okoz gondot a konyhában
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadcoca
tag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Én is testing-et használok (testing netinst-ről telepítve). kb. hetente szoktam neki nyomni egy update-t (ha már testing
) Sem amd64 sem i686 esetén nincsenek nálam ilyen jelenségek. Mondjuk én ezt a KDE féle indexelést egyből le szoktam lőni.
top, iotop mit mutat miközben mc vagy egyebek indulnak ?Nem KDE esetén (akár csak terminál vagy Gnome, LXDE...) is ez van ?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
Üzleti előfizetők hirdetései
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S 512GB! Számla + Garancia.
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) Sem amd64 sem i686 esetén nincsenek nálam ilyen jelenségek. Mondjuk én ezt a KDE féle indexelést egyből le szoktam lőni.