- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsikka
tag
Sziasztok!
Nagy fába vágtam a fejszémet!!

Kiötlöttem azt, hogy virtualbox-al feltelepítettem egy debiant és 3 windows 7-et. Azt szeretném megcsinálni, hogy a debian, mint szerver működjön a win7-ek pedig kliensként. Szerver adja ki az ip címeket, legyen egy közös könyvtár amit a wines gépeken el lehet érni, 2 felhasználó pl tanár és tanuló amelyeknek a profiljait a szerverről tölti be és mandatary legyen tehát hiába változtatják meg a háttérképet, beállításokat az ne mentődjön el hanem mindig az alapértelmezett profil töltődjön be. Ezeket ahogy olvasgattam sambával lehet valahogy megoldani. Fusson tűzfal, bind, squid amiben pl azt is megadom hogy mik legyenek a tiltott webhelyek.
Szóval valami ilyesmi elképzelésem lenne ezt a sulinkban lévő megoldásból ötlöttem ki csak nem tudom pontosan hogy is induljak neki mert nem vagyok annyira jártas benne.
Milyen sorrendet kövessek hogy jó legyen? Tudna nekem erről valaki leírásokat adni mit hogy kell?Köszi szépen a válaszokat előre is!

Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Villanyszerelés
- Crimson Desert
- Mesterséges intelligencia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo Yoga 7 2in1 OLED FHD+ Ultra 5 125H 16 GB DDR5 7467 MHz Magyar helyszíni garancia 2028.06.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HP Probook 445R G6,FHD,14",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest