- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsikka
tag
up
-
jozsikka
tag
Sziasztok!
Nagy fába vágtam a fejszémet!!
Kiötlöttem azt, hogy virtualbox-al feltelepítettem egy debiant és 3 windows 7-et. Azt szeretném megcsinálni, hogy a debian, mint szerver működjön a win7-ek pedig kliensként. Szerver adja ki az ip címeket, legyen egy közös könyvtár amit a wines gépeken el lehet érni, 2 felhasználó pl tanár és tanuló amelyeknek a profiljait a szerverről tölti be és mandatary legyen tehát hiába változtatják meg a háttérképet, beállításokat az ne mentődjön el hanem mindig az alapértelmezett profil töltődjön be. Ezeket ahogy olvasgattam sambával lehet valahogy megoldani. Fusson tűzfal, bind, squid amiben pl azt is megadom hogy mik legyenek a tiltott webhelyek.
Szóval valami ilyesmi elképzelésem lenne ezt a sulinkban lévő megoldásból ötlöttem ki csak nem tudom pontosan hogy is induljak neki mert nem vagyok annyira jártas benne.
Milyen sorrendet kövessek hogy jó legyen? Tudna nekem erről valaki leírásokat adni mit hogy kell?Köszi szépen a válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest