- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsikka
tag
up
-
jozsikka
tag
Sziasztok!
Nagy fába vágtam a fejszémet!!

Kiötlöttem azt, hogy virtualbox-al feltelepítettem egy debiant és 3 windows 7-et. Azt szeretném megcsinálni, hogy a debian, mint szerver működjön a win7-ek pedig kliensként. Szerver adja ki az ip címeket, legyen egy közös könyvtár amit a wines gépeken el lehet érni, 2 felhasználó pl tanár és tanuló amelyeknek a profiljait a szerverről tölti be és mandatary legyen tehát hiába változtatják meg a háttérképet, beállításokat az ne mentődjön el hanem mindig az alapértelmezett profil töltődjön be. Ezeket ahogy olvasgattam sambával lehet valahogy megoldani. Fusson tűzfal, bind, squid amiben pl azt is megadom hogy mik legyenek a tiltott webhelyek.
Szóval valami ilyesmi elképzelésem lenne ezt a sulinkban lévő megoldásból ötlöttem ki csak nem tudom pontosan hogy is induljak neki mert nem vagyok annyira jártas benne.
Milyen sorrendet kövessek hogy jó legyen? Tudna nekem erről valaki leírásokat adni mit hogy kell?Köszi szépen a válaszokat előre is!

Új hozzászólás Aktív témák
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Macska topik
- Spórolós topik
- E-book olvasók
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Foxpost
- További aktív témák...
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nem tűnik rossznak