Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Bocs, ha úgy tűnt, hogy esetleg oktatni szeretnék valakit, vagy a világnézetemet esetleg ráerőltetni valakire.
Egyben igazad van, tényleg tömény szopás volt a Linuxozás számomra korábban, valamikor 2007-ben kezdtem, két-három éven át Ubuntuval. Jöttek gondok, mint pl. nem kapott a hálókari dhcp-t, ha acpi beállítás nem stimmelt a pci buszon, meg pl. hogy nem lehet 800*600 fölé állítani a monitort, mert az edid-t nem tudja kiolvasni, meg még egy rakás ilyen dolog...
Nekem a koncepcióval van bajom. Van egy rakás parancs, amit fejből kellene lökni, mert ha nincs google kéznél, akkor cseszhetem a terminált, mert pl.még ha nagyjából emlékszem is a parancsokra, a szintaxissal tuti megszívom.
Ellenben felsőbbrendűnek nem érzem magam. Némi jóleső érzés ott van, mikor pl. megforgatom az asztalkockát, és wines kolléga csak néz, de nem hiszem, hogy ez felsőbbrendűség lenne.
Amúgy annyira sokat nem nyavalyogtam szerintem, amit pl az utolsó 1-2 oldalon beszélgettünk, az nem az én világnézetem, hanem amit tanítottak. Amire gondolsz, az már jó pár nappal korábban volt.
A hype-ot meg nem követem, szóval ha valami nézetem éppen egybeesik az aktuális hype-al, az egy dolog. Lehet, hogy nem véletlen, és esetleg valamennyire közösségi igény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gyermek PC játékok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest