Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyurman
tag
Szevasztok! Mit ajánlotok? Szeretnék egy debiant feltenni, de a hálókártyámat eddig egyik linux sem támogatja. SIS 191. Találtam hozzá infót, hogy fordítsam modult kernelbe. De mit tegyek? 64 bites linuxot akarok, és annak a kernelét. A vmware csak 32 biteset akar futtatni, akkor most hogyan fordítsak 64-es alá modult? Vagy így is menne?
Valakinek van ötlete? Vagy valaki megforgatja nekem?
Ja és valahogy net kellene, mert már egy dvd-t feltelepítettem, de még mindig nincs ntfs-3g make és gondolom sok más.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest