-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuschke
tag
válasz
-SUICIDE- #2500 üzenetére
Régebben adsl-netem volt, amit spec boot-opció nélkül (modules=ppp-udeb) nem ismer fel. Én úgy emlékszem, elöbb rákérdez, aztán megpróbálja. És persze adsl-nél ez nem megy. És ha nem kérem, mert minek, akkor meg sem próbálja.
Az egy másik érdekes dolog, hogy ha beállítom, hogy adsl-ről telepítsen, ezt meg is teszi (ugye modules=ppp-udeb opcióval), de a pppoe csomag ettől még nem lesz telepítve. Rendszerinditás után fel kell tenni lemezről, és belőni, hogy legyen net.
DHCP-nél megy minden, belövi, beállitja a telepített rendszeren is.
Azt még nem próbáltam, hogy kábelnetnél lemezről telepítsek.
Na de ezen nem veszünk össze
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Linux kezdőknek
- Hisense LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sorozatok
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- PC Game Pass előfizetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest