Hirdetés
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necc
addikt
Üdv.
Végre beszereztem a Debian 4 hivatalos (stable) kiadását 3 DVD-n, de a változatosság kedvéért ez sehajlandó kezelni a RAID0-ás rendszert. Ez azegyik problémám. A másik az hogy mivel rég használtam linuxot, rájöttem hogy egy csomó mindent sikeresen elfelejtettem így kérnék egy kis gyors talpalót
1) /etc/init.d könyvtárban melyik paranccsal is kell újraindítani/leállítani/elindítani a szolgáltatásokat?
2) hogyan tudnék hálózati hidat létrehozni? Shorewall telepítve de még nincs konfigurálva, van eth0, eth1, eth2 ebből eth1 van gyorsan beállítva hogy a fontosabb hálózati rész működjön, eth1 és eth2-t kellene valahogy átjáróként megoldani, eth0 lényegtelen (firewire)
Samba-t még úgy ahogy de sikerült fejből beállítanom
3) hogyan tudnék bluetooth-on keresztül modemként használni a telefonom? (Nokia 6288, (E)GPRS kapcsolat)
válaszokat köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest