- Mobil flották
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necc
addikt
Üdv.
Végre beszereztem a Debian 4 hivatalos (stable) kiadását 3 DVD-n, de a változatosság kedvéért ez sehajlandó kezelni a RAID0-ás rendszert. Ez azegyik problémám. A másik az hogy mivel rég használtam linuxot, rájöttem hogy egy csomó mindent sikeresen elfelejtettem így kérnék egy kis gyors talpalót
1) /etc/init.d könyvtárban melyik paranccsal is kell újraindítani/leállítani/elindítani a szolgáltatásokat?
2) hogyan tudnék hálózati hidat létrehozni? Shorewall telepítve de még nincs konfigurálva, van eth0, eth1, eth2 ebből eth1 van gyorsan beállítva hogy a fontosabb hálózati rész működjön, eth1 és eth2-t kellene valahogy átjáróként megoldani, eth0 lényegtelen (firewire)
Samba-t még úgy ahogy de sikerült fejből beállítanom
3) hogyan tudnék bluetooth-on keresztül modemként használni a telefonom? (Nokia 6288, (E)GPRS kapcsolat)
válaszokat köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Oppo A14 4/64GB Kék / 12 hó jótállás
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 64GB Black használt 100% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest