- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Petya_
őstag
válasz
_Petya_ #1145 üzenetére
Közben kaptam választ, próbálom feltenni az nvidia féle drivereket (vga, és mivel NF7-es alaplapom van, az nforce drivert is). A VGA driver elvileg felment, hogyan tudom teszelni, hogy tényleg működik-e?
Az NFORCE drivert is feltettem, de a leírás szerint nem nyúl konfigfile-okhoz, azt kézzel kell csinálni. Itt akadtam el: Bővebben: link
Hogyan tudom beállítani ezeekt a modulokat? (telepítés után nem volt net, sem hang, de újraindulás után helyreállít, most minden megy. Lehet, hogy már az új drivereket használja? Hogyan tudom megnézni, hogy melyik driver van betöltve?)
Petya
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Xiaomi Redmi 14C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest