Hirdetés
- Magisk
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
Feltelepítettem a Bullseyet, majd frissítettem az összes csomagot backportsra. Frissítést követően letöröltem a Steamet, mert valamilyen érthetetlen okból nagyon lassú volt a letöltési sebesség rajta és gondoltam újratelepítem.
Valamiért nem engedi, ezt írja ki a terminál:
****@****-desktop:~$ sudo apt install steam[sudo] **** jelszava:Csomaglisták olvasása... KészFüggőségi fa építése... KészÁllapotinformációk olvasása... KészNéhány csomagot nem lehetett telepíteni. Ez azt jelentheti, hogyegy lehetetlen állapotot kért, vagy ha az unstable disztribúcióthasználja, akkor néhány igényelt csomag még nem készült el vagy kilett mozdítva az Incoming-ból.steam:i386 : Függ ettől: libudev1:i386 de az nincs telepítésre megjelölveAjánlja: libasound2-plugins:i386 de az nem telepíthető
E: A problémák nem javíthatók, sérült csomagokat fogott vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest