-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
Feltelepítettem a Bullseyet, majd frissítettem az összes csomagot backportsra. Frissítést követően letöröltem a Steamet, mert valamilyen érthetetlen okból nagyon lassú volt a letöltési sebesség rajta és gondoltam újratelepítem.
Valamiért nem engedi, ezt írja ki a terminál:
****@****-desktop:~$ sudo apt install steam[sudo] **** jelszava:Csomaglisták olvasása... KészFüggőségi fa építése... KészÁllapotinformációk olvasása... KészNéhány csomagot nem lehetett telepíteni. Ez azt jelentheti, hogyegy lehetetlen állapotot kért, vagy ha az unstable disztribúcióthasználja, akkor néhány igényelt csomag még nem készült el vagy kilett mozdítva az Incoming-ból.steam:i386 : Függ ettől: libudev1:i386 de az nincs telepítésre megjelölveAjánlja: libasound2-plugins:i386 de az nem telepíthető
E: A problémák nem javíthatók, sérült csomagokat fogott vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi