Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A végére értem a történetnek
A legvégén nekem elmaradt a katarzis. Azt nem mondom, hogy rossz volt a befejezés, nem is tudnék semmi olyat mondnai, hogy mivel lehetett volna jobb. De pl Mama és Hearthman szálát / drámáját jobban átéreztem, mint a főszálat. Összesen 50 óra volt a kaland. A 3. fejezetben (azt hiszem ott jött be az útépítés?) én is leálltam építkezni egy időre, de utána úgy voltam vele, hogy inkább nem ragadok le. Nehogy az legyen, hogy egy idő után beleunok, és félrerakom a játékot. Utána már a főszálra koncentráltam.
Összességében nagyon jó játék volt, a tavalyi évből kiemelkedett. Negatívumnak én csak a boss harcokat mondanám, azok nem voltak túl emlékezetesek. Az évtizedes toplistámra talán nem raknám fel, de még hagyni kell ülependi a dolgokat
Még legalább újabb 50 órát el lehetne tölteni a világában, ha platinázni szeretném, de erre most nem válalkozok. Abban az időben inkább végigviszek másik 2-3 játékot, úgyis nagy a lemaradásom
-
-
Sanyat
friss újonc
Üdv Mindenkinek!
Az első végigjátszáson túl vagyok. Kb 170 óra volt asszem. (És semmi platinázás)
Most belekezdtem újra előröl csak most offlineban teljesen átadva magam a magányos legenda szerepének, Hardon természetesen. Ráadásként azzal a szabállyal, hogy ha egy bossharc nem sikerül akkor sincs visszatöltés hanem a kráter marad.
Bőven vannak helyek amiken átsiklottam első neki futásra szóval egyáltalán nem unalmas. Mondjuk én az a fajta vagyok, hogy ha valami bejön képes vagyok akármeddig játszani vele. (Pl: MGS5-öt 1 évig biztos nyomattam meg néha még mindig. 🙂)
Jelenleg indulnék Heartman-hoz de mindig letérít valami a fő küldetésről de nem zavar.
Van aki másodjára játsza, hardon? 🙂
-
ProEvoFan
nagyúr
75 óra.Hetedik fejezet eleje.11 ötös csillag.Megvan a 300ezer like.

-
-
VTom
veterán
válasz
hyperspace
üzenetére
A DOOMS szindrómások érzik meg a BT-k jelenlétét. Sam 2-es szintű, csak érzi őket, Fragile ha jól emlékszem 4-es, ő látja is őket, Higgs pedig asszem 6-os, aki már irányítja/megidézi őket. -
törölt tag
válasz
hyperspace
üzenetére
Lehet megérzik a nagy királis izé koncentrációt ami a BT területeken van. Szóval azt tudják ha BT területre érsz, de külön nem érzik őket, csak a doom szindrómások meg a babák.
-
@rglaaf
veterán
-
törölt tag
válasz
hyperspace
üzenetére
Nem volt vészes pedig, csak meg kell állni időnként, és akkor megmutatja a játék hogy hol vannak. Motorral is szlalomoztam köztük, normál sebességen jól át lehet menni rajtuk.
-
S e t h
nagyúr
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Egy küldetés közepén fegyvercsere alkalmával halálozott el egy öszvér.
Mikor megláttam milyen messze van a hamvasztó, a last save betöltése királis eszközt használtam. -
VikMorroHun
őstag
válasz
üzenetére
Szintén. Csak közbejött pár Öszvér, és az egyiket véletlenül lelőttem, úgyhogy előbb el kellett fuvaroznom a hamvasztóba.
ProevoFan: Nekem simán ment az a rész. Egyszer kezdett el közeledni felém egy PV, de könnyen kikerültem. Nagyrészt meg kötélpályán közlekedtem. Az meg külön jól jött, hogy nem kellett megnézni BB emlékeinek 15 ismétlését.
-
ProEvoFan
nagyúr
BB nélkül nehéz az élet... -
bexinho23
őstag
válasz
@rglaaf
üzenetére
Igen, én is ünnepek előtt, dec. 17-én vettem használtan 13 ezerért. Trófeák 75%-át meg is szereztem, imádtam a játékot, de meglepő, hogy 3-4 hét után még 10 ezerért sem akad érdeklődő.
(#3076) VTom
Hát ha ennyiért sem jelentkezik érte senki, felesleges most 7 ezerre levinnem. De ha így haladunk, lehet kénytelen leszek
-
bexinho23
őstag
Szerintetek mennyiért érdemes árulni a játék? Több, mint 1 hete van fent számos helyen (fb 4 ps eladási csoportban, hardveraprón, jatekaim.hu-n, jófogáson), de még csak érdeklődő üzenet sem érkezett ez idő alatt. Kezdek aggódni, mert évek adok-veszek használtjátékot, de így még nem jártam...
Jelenleg 10 ezerért árulom. -
@rglaaf
veterán
Teljesen elvesztem a játékban 7. chapter majd 100 óra idáig
-
S e t h
nagyúr
válasz
ProEvoFan
üzenetére
A játék egyik legviccesebb, morbidabb eseménye nálam ehhez kapcsolódott.
Én Mamát már a hátamra rögzítve kötélpályán vittem és mit szokott csinálni Sam kötélpályán? Úgy van. Miközben a menetszél billegtette Mama fejét jobbra-balra Sam kurjongatott örömében a hátán egy holttesttel.
-
ProEvoFan
nagyúr
63 óránál tartok.
.De megoldottam.Gyorsan elkezdtem kiépíteni pár helyen a "felvonó kötél pályákat".Igen hasznos jószág.Átmentem a hegyen.Durva mekkora szívás volt a Mama iker testvérétől átkelni visszafelé a hegyen -
S e t h
nagyúr
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Tudsz bridge szerződéseket is kötni más játékosokkal, akiknek az építményei fognak elsősorban megjelenni a te világodban.
Van nagy 50 igen szerződés lehetőség, én kb. 20 komolyabb játékost jelöltem meg, akik nagyon sok lájkkal rendelkeztek, viszont nézni kell azt is mikor léptek be utoljára, mert van aki már korábban befejezte a játékot.
Aztán hogy ennek van-e valóban realizálható előnye, passz.
Egyébként én a szerint lájkoltam, hogy az adott dolog segített-e a játékban. Ha vki járművét nem kizárólag egy útra használtam, vagy életmentő volt egy generátor, tábla, akkor azt a pár száz lájkot és kis időt rászántam. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
hyperspace
üzenetére
Fasza.Akkor lehet azért van tele az egész térkép épitménnyel?Van itt minden.
-
ProEvoFan
nagyúr
Érdemes nyomni rengeteg embernek a milliónyi lájkot?
Az utakon járkálva százával lehet lájkolni.Van értelme?
Eddig nyomtam becsülettel.
-
törölt tag
válasz
hyperspace
üzenetére
Én is ütöttem el belőlük többször is, de sosem haltak bele.
-
@rglaaf
veterán
válasz
hyperspace
üzenetére
Kb 1 órával előtte jött egy üzenet hogy baj lesz, persze simán nem foglalkoztam vele mondom majd ha lesz idő ami soha nincs mert mindig van valmi fontosabb.
Épp motorral téptem valahova amikor jött a nagy fehér bumm, kb fél óra volt mire leesett mi történt -
@rglaaf
veterán
Tegnap csinálom a dolgom teszek veszek erre jött egy kiüresedés mondon wtf aztán ugrott be hogy 1 napja elütöttem pár öszvért, akiket ugyan bezsákoltam és otthagytam de el is felejtettem bevinni a hamvasztóba
-
VikMorroHun
őstag
válasz
hyperspace
üzenetére
Amióta rájöttem, hogy nincs ezért büntetés, illetve
hematikus gránát + gépkarabély kombóval könnyen
le lehet győzni őket, én csak akkor próbáltam elkerülni, amikor nem volt kedvem csatázni. Pl. kötélpálya építés közben a hegyvidéken.Samnél van távcső. Különben nem tudna ráközelíteni L3-mal (R3?) amerre néz.
-
.LnB
titán
válasz
S e t h
üzenetére
Inkább azon rágódjál, hogy sikerült posztolnod "Értem" kommentel, egy olyan "óriási fejtörőt", hogy még a megoldás is direkt színesen ki van emelve a képen.
Edward Nigma sírva fakadna a teljesítményed láttán az tuti.

Egyébként megy neked ez a "megmondó emberkedés", olyan sok mindenkit érdekel amit írsz.
Folytasd csak. Vagy szaladj a modikhoz tudod... 
-
S e t h
nagyúr
-
S e t h
nagyúr
Aha, értem.

-
ProEvoFan
nagyúr
Hologramot hogyan tudok kitenni?
Hardon már 17 legend of legends értékelést kaptam prémium kézbesítésnél, de a trófea nem ugrott még fel, pedig a 10nél már adnia kellene egyet.
Mit csinálok rosszul? -
Luperator
tag
Megvan az út déli gócváros és a tavi között végig. Jó sok nyersanyag ment bele, de ami most kicsit aggaszt, hogy akkor ezt javítani kell majd? Mert jó pár állomás van ahova kellett nyersanyagot berakni. Ja.. 3. Fejezet végén az a háborús jelenet marha jó volt, kár, hogy nekem a normál mód is nehéz volt a célzás miatt. Úgyhogy ezt már könnyű fokozaton viszem inkább végig, nem tudom mennyit kell még lőni mert ahhoz kell még gyakorlat
-
S e t h
nagyúr
Hát igen, időnként már én is így vagyok a szállítással.
[link] -
@rglaaf
veterán
Utálom ez a játékot mert képtelenség lerakni
meló után este elkezdem csak azt veszem észre hogy hajnal 2 óra van és szinte nem haladtam semmit. Meg ide elmegyek oda építek.. ááá ebbe 100+ óra benne lesz nem sietek vele -
hyperspace
őstag
Oké, hogy egyedül vagy,
de nekem az jött le eddig, mint egyik üzenet, hogy közben kapcsolatban vagyunk, segítünk egymásnak, hiába a távolság. És ugye minél több ember cuccát like-olod, annál több épületet meg táblát, meg elhagyott/lerakott dolgokat találhatsz.
Ha nagyon egyedül akarsz lenni, válaszd le a netről a ps-t, úgy szerintem menni fog. -
VTom
veterán
válasz
üzenetére
Én a multiplayert igyekeztem kihagyni, hogy minél jobban beel tudjam élni magam a magányos hordár szerepbe.
Alapvetően kettő bajom volt a játékkal:
1. Nem lehet kikapcsolni más játékosok építményeit, hogy magamnak kelljen felfedezni/megtalálni az utat
2. Sam-nél nincs TÁVCSŐ(!!!!)
Nekem nagyon hiányzott, pl. egy öszvértábor kikémlelésénél. -
törölt tag
Sziasztok! Elkezdtem én is a játékot, már a 3. fejezetben tartok. Úgy kezdtem neki, hogy ha más nem, a történet miatt érdemes lesz végigvinni, de ehhez a képest a játékmenet is nagyon tetszik eddig. Lélegzet visszafojtva bujkálni a PV-k mellett, vagy elkötni egy kocsit az öszvérektől és menekülni, hát minden, csak nem unalmas.
Ez a multiplayer rendszer is nagyon bejön, ahogy segítik egymást a játékosok egy-egy jól elhelyezett létrával, kötéllel stb. -
-
-
-
Luperator
tag
Közel 50 óra játékkal még mindig a 3. fejezetben járok. Igaz, amit lehet építek és a nyersanyag beszerzés viszi az időt.. Ami a nehézséget illeti, mivel nem volt konzolom és nem is használtam még kontrollert én könnyűre állítottam az elején de most már komolyan elgondolkoztam rajta, hogy legalább normálra át kellene állítani, mert annyira nem vészes egyik küzdelem sem. Nekem a terep meg az ismeretlen nagyobb akadályokat jelent mint az ellenfelek.
-
S e t h
nagyúr
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Én ott toltam el, hogy az elejétől fogva nem hardon nyomtam, de engem foshattak a pv kreatúrák. Most így már 130 óra után bánom, mert egyrészt nagyon könnyű velük, másrészt szopás, mert egy rakás kiszállítást megcsinálhattam volna prémiumra korábban és nem most szívnék velük.
Ameddig nincsenek jó járgányaid, utak, addig nem érdemes nagyon a szállításokkal bíbelődni, addig a főszálat kell tolni.
Viszont a 80 küldetés nem kevés prémiumra, főleg úgy, hogy ezekért a küldetésekért nagyon sokat kell mászkálnod, van, hogy egy-egy jobb szállítás csak x várossal odébb van.
Egyébként hirtelen nem is tudnám rangsorolni mi a szivatósabb:
- minden kapcsolatodat felvinni öt csillagosra vagy
- megcsinálni 80 prémium szállítást vagy,
- megtalálni az összes memóriakártyát vagy
- 60-as szint fölé vinni a lájkokat.
A legutolsót tartom inkább szopatósnak. -
-
-
ProEvoFan
nagyúr
Rám szóltak már, hogy a motort fel tudom tölteni.Generátort gyárthatok rá, de nem találom hol.
Viszza kell mennem a szélerőműbe? -
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Horgász topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Robotporszívók
- DUNE médialejátszók topicja
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Oled Pokemon Edition, 24 hónap Garancia, Fekete Színben
- Xbox / Sony Konzol, 3 -6 hónap Garancia, Fehér & Fekete Színben
- Ps5 slim digital bontatlan 2 év MM gari!
- Microsoft Xbox Series X 1TB Halo Edition, Lemezes + Kontroller, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Nintendo Switch Oled Zelda Edition, 24 hónap Garancia, Fekete Színben
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
viszont legközelebb mentem oda hogy lenyomjam a nagy PV-t elkedtek lerangatni akkor mind aranyszínű volt, berántottak es kiirta hogy nem küzdhetek meg vele. Csak a legutobbi mentéstöl kezdhettem a játékot

Jelenleg 10 ezerért árulom.
Folytasd csak. Vagy szaladj a modikhoz tudod...