- A karcsúság ára
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán
Na kérem, én újabb 34 óra 46 perc alatt végigtoltam másodszor is.
Elsőre nagyobbat ütött a sztori, de másodikra is nagyon jó.
Brutális, ahogy a DC kinéz PS5-ön. -
VTom
veterán
-
VTom
veterán
válasz
markknight #3613 üzenetére
szerintem Link
-
VTom
veterán
válasz
Ferenczi Áko #3582 üzenetére
Nem kötelező használni őket. Én gondolkodtam egy offline végigjátszáson is, hogy még elhagyott létrák, kötelek se legyenek
Nekem pont ez tetszett a játékban, hogy a térkép alapján megterveztem az utakat, és úgy vittem a felszerelést. Aztán vagy kellett közben rögtönözni, vagy nem.
-
VTom
veterán
válasz
hyperspace #3531 üzenetére
15 fejezet van. -
VTom
veterán
válasz
WATERDACA #3509 üzenetére
A mellékküldik adnak egy csomó plusz infót a sztorihoz. E-maileket, jegyzeteket kapsz, amiket pihenés közben lehet olvasgatni, és nagoyn sok részlet derül ki, hogy mi történt a világban.
De ha nincs kedved/időd, akkor skippelheted őket, mert a fő sztori is egy kerek egész, és elmagyaráz annyit, amennyit tudnod kell. -
VTom
veterán
Attól függ, kinek mi. Én szeretem beleélni magam a játék világába, így a sztori miatt én igyekeztem egyedül megoldani mindent, megterveztem az utakat a térkép alapján, hány létra kell, hány kötél, stb.
Minimális segítséget igyekeztem igénybe venni.
Persze a 25. óránál, mikor tizedszer kellett ugyanarra végigcaplatni, akkor inkább átmentem én is egy-egy hídon.. -
VTom
veterán
válasz
hyperspace #3274 üzenetére
Én ilyennel nem találkoztam. Tervben van második végigjátszás, Majd talán akkor.
-
VTom
veterán
Van baj azért
link
-
VTom
veterán
válasz
s7evcsenko #3130 üzenetére
A terepváz 250kg-t tud, úgy emlékszem.
-
VTom
veterán
válasz
hyperspace #3089 üzenetére
A DOOMS szindrómások érzik meg a BT-k jelenlétét. Sam 2-es szintű, csak érzi őket, Fragile ha jól emlékszem 4-es, ő látja is őket, Higgs pedig asszem 6-os, aki már irányítja/megidézi őket. -
VTom
veterán
válasz
#09990144 #3018 üzenetére
Én a multiplayert igyekeztem kihagyni, hogy minél jobban beel tudjam élni magam a magányos hordár szerepbe.
Alapvetően kettő bajom volt a játékkal:
1. Nem lehet kikapcsolni más játékosok építményeit, hogy magamnak kelljen felfedezni/megtalálni az utat
2. Sam-nél nincs TÁVCSŐ(!!!!)Nekem nagyon hiányzott, pl. egy öszvértábor kikémlelésénél.
-
-
VTom
veterán
Nem magát menti meg. Sam volt az első BB. Cliff felesége egy baleset után kómába esett, Cliff, hogy megmentse a babát (Samet), a Bridges segítségét kérte. Bridget viszont hazudott neki, mivel ő akkor már a királis hálózat kiépítésével foglalkozott titokban, és Samet szánta áldozatul, hogy elérje a célját. Közben John és Cliff véletlenül találkoztak (John ekkor már a Bridgesnél dolgozott) és John elmondta Cliffnek, hogy mi Bridget valódi szándéka a babával. Aztán Bridget lelőtte Cliffet és véletlenül Samet is. Sam átkerült a partra, ahol Bridget Kaá-ja feltámasztotta, és repatriáltként (és DOOMS szindrómásként) visszaküldte az élők közé, ahol a Haá-ja saját fiaként nevelte fel Sam Strand néven. Ezzel azonban összekötötte az élők és a holtak világát, előkészítve a death stranding-et. A következő BB kísérlet során a műtét alatt az orvos meglátta az anya Kaá-ját PV-ként, aki el is emésztette, ezzel kiüresedést okozva, felrobbantva egész manhattan-t. Ezzel indult a death stranding. Sok évvel később, Sam feleségül vette a terapeutáját, aki terhes lett a kislányukkal (Louise). Mivel a baba örökölte Sam DOOMS képességét, az anyát is rémálmok kezdték gyötörni, aminek hatására öngyilkos lett. Sam ekkor már hordárként dolgozott, mivel nem érte el a felesegét, hazament. Ő talált rá, és valószínűleg a felesége PV-je elemésztette, kiüresedést okozva, megsemmisítve az egész várost. Csak Samet találták meg a kráterben (mivel repatriált) így őt gyanusították, ami miatt kilépett a Bridgestől, és szabadúszó lett. 10 évvel később indul a játék. A végén Sam a babát menti meg, akit eddig eszközként kezeltek, mivel a saját tragédiája miatt kötődni kezdett a babához (ezért nevezi Lou-nak) ill. a kapcsolódáskor látomások gyötrik, amikről végig azt hiszi/hisszük, hogy BB emlékei, de valójában a sajátjai.[
A 6. EE-t nem állították meg, csak időt nyertek. Igen, az 5 kihalási esemény valós, a 6. Előtt állunk. Ez Kojima üzenete, ez a Tomorrow is in your hands, és sok minden más mellett ez az egyik legfontosabb mondanivalója a játéknak. /SP] -
VTom
veterán
1.-2. Szerintem ez csak utalás arra, hogy kit keres. A parton látta, ahogy Amelie feltámasztja a kis Samet, és lezárja a sebét.
3. Az 5 kihalási entitás az, igen.
4. Gondolom utalás, hogy ki a főnök valójában. De megmagyarázva még nincs, csak amolyan wtf moment a játékos fejében.
5. Azt nem tudom, de volt már video, amiben kielemezték.
6. Új személyazonosságit vett fel, miután lelőtte Cliff-t, és nem tudott elszámolni a lelkiismeretével.
7. Szerintem ez csak egy kis plusz infó, a BB kislány. A játékban tárgyként beszélnek róla, "it". Sam oedig megbékél, 10 évvel a felesége halála után.
8. Ez a játék marketing szlogenje.Egyébként igen, apaként üt igazán nagyot a sztori, de egyébként is kell egy érzelmi érettség a játékhoz.
A sztoritól én is másra számítottam, de ez így lett zseniális -
VTom
veterán
Tegnap, ill ma hajnalban a végére értem ennek a mesterműnek.
Azóta is a hatása alatt vagyok, a Witcher 3 óta nem adott ekkora élményt játék.
Le a kalappal Kojima előtt, az év játékát tette le az adztalra. Remélem a Sony továbbra is hagyja szabadon alkotni.38 óra, 47 perc volt a végigjátszás, csak a sztoriküldiket csináltam meg, mellékküldiből csak minimálisat, ill, ebben az időben benne van jópár levél és interjú elolvasása is.
Ha nem lenne ilyen hosszú, tuti kitolnám még egyszer, bár lehet, hogy így is ki fogom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- A karcsúság ára
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Háztartási gépek
- Milyen notebookot vegyek?
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Windows 11
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Újszerű Playstation 5 Pro 2 TB -- Digital -- 3 hónap garival
- Tégy ajánlatot: VESZEK Azonnal Playstation 5 - PS5 (ps4 , Switch, Xbox is), Kontrollert, játékot
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 20.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Xbox One és 360 játékok eladók!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest