- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Megjelent a OnePlus 13T
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
@rglaaf
veterán
-
VikMorroHun
őstag
válasz
#42308056 #3072 üzenetére
Szintén. Csak közbejött pár Öszvér, és az egyiket véletlenül lelőttem, úgyhogy előbb el kellett fuvaroznom a hamvasztóba.
ProevoFan: Nekem simán ment az a rész. Egyszer kezdett el közeledni felém egy PV, de könnyen kikerültem. Nagyrészt meg kötélpályán közlekedtem. Az meg külön jól jött, hogy nem kellett megnézni BB emlékeinek 15 ismétlését.
-
bexinho23
őstag
-
S e t h
nagyúr
válasz
#42308056 #2947 üzenetére
Nullára lettek pucolva és 5 csillagosok voltak.
Mondom hogy senki sem rakott bele szinte semmit a fejlesztésekbe.
Mintha egyedül játszottam volna.
Napokig néztem pl. az egyik útszakaszt amibe vki rakott 300 kerámiát a 3000-ből.
És ez úgy is maradt napokig, amíg oda nem értem és be nem fejeztem.
Vhol a redditen olvastam, hogy 70-80 ezer mati kellett hozzá. -
-
Imilenni
addikt
válasz
#42308056 #2844 üzenetére
Ismerősöm a 2. bossnál jár és már most beletanult.
Mostanában a játékosok valagát nyalják a játékok, hát a Sekiro nem. Ha utolsó élet pontoddal küzdesz, minden játék segít, hogy éppen túléld. A Sekiróban ez nincs, ha béna vagy meghalsz. Jó hogy manapság is készülnek ilyenek.
-
válasz
#42308056 #2807 üzenetére
Én már menet közben csináltam a csillagozásokat. Alapból az első területről is úgy jöttem el hogy ott mindenki max csillagos volt. Pedig ugye ott még nincs annyi féle eszközünk ami megkönnyíti a szállitást.
Nrm siettem a platinánál sem.
Teleportot egyáltalán nem használtam csak a két régió között és kötélpályát is az enélkül teljesíthetetlen LoL küldetések miatt építettem ki.
A chipekből maradt kb a kisebbik fele amit még fel.kellett szedni de azokhoz is gyalog vagy jàrmüvel mentem.
A legmagasabb értékem s bridge kapcsolatok lett vagyis rengetegszer adtam le szedtem össze másik elszórt cuccait.
Igazából mire oda értem hogy ending és mi kell a platinához csak a mindenből egyrt gyártás maradt meg ilyen apróságok mint tradelni az npc hordárokkal vagy bedobni a tóba egy szennyezett csomagot.
Nem tudom hogy húzódott el eddig de azt tudom hogy egy unalmas perc nem volt benne.
Ott lenne most a fallen order meg a surge 2 amik következő kijátszsndó címek de most még valahogy nem húznak. -
válasz
#42308056 #2805 üzenetére
Nekem nem a platina volt a lényeg. Nem az hogy lássam.a végét és semmi sürgetést nem éreztem hogy haladjak és ez tetszett. Már játék közben rájöttem hogy ez nem az a játék lesz amit letolok+platina és jöhet a következő cím. Imádtam ebben a világban lenni és 172óra után is úgy raktam le hogy majd még tolom.
Így is lett. Kerestem olyan küldetéseket amiket még sosem vettem fel és azokat csinálom. -
válasz
#42308056 #2756 üzenetére
Egy nekem is maxolva van de ezt az infót nem.figyeltem sehol.
Az a baj hogy úgy csináltam hogy leraktam többet egy utvonalon és aztán vittem oda matit felhúzni, holott ha tudom ezt akkor lehetett volna úgy hogy felhúzom az elsőt és a következőt annyival meszebb rakom amennyire engedi. -
válasz
#42308056 #2740 üzenetére
Én sem tudom pontosan hogy működik.
Sose néztem még meg hogy ha visszamegyek.ottvan e még a cucc.Én azt sem tudom hogy mi alapján osztott sávszélt.
Voltak 5csillagos prepperek és mégse tudtam lerakni 2 kötelpályát mert volt ilyen 700savszél még úgy is hogy abba a régióbba létránál bonyolultabb dolog nem volt lerakva.
Aztán meg egyszercsak csoda történt és már ilyen több ezer savszél van amiből több mint elég dolgot tudok épüteni.
Biztos van rá magyarázat de én nem ismerem és meg nem értem hogy számolja ezt a játék. -
válasz
#42308056 #2738 üzenetére
Erről is írtam korábbiban. Ha több mint 1km távolságra távolodsz a cuccodtól akkor kiírja a játék hogy mostmár megfelel más játékosoknak ami annyit tesz hogy onnantól az ő világukban is látható, és ők is kézbbesíthetik vagy felhhasználhatják, mint én tettem a nyersanyagokkal mikor szükségem volt rá.
Macccy
A gyűjtővel én is így voltam,nagyon nem akart jönni a neki való rendelés. A hegytől keletre lévők közül ő lett maxos utoljára úgy hogy már a hegyen és azon túl is volt jópár maxos npc. -
válasz
#42308056 #2735 üzenetére
Talán úgy lehet hogy elviszem a felét és lerakom majd viszem a többit. De ez is csak akkor működik ha nincs meszebb mint 1000méter mert akkor kiírja hogy mostmár más is elviheti stb.
Van amúgy mit csinálnom időre csak ez érdekelt mett nem látom a megoldást, meg azóta volt még két ilyen.Azt ugye csak én tudom meg most hogy mindet csak efyszer számolja be? Evo-devo és pale között megint itt voktak a küldetések és gondoltam dejó.
Igenám csak én már behúztam 17strigulst a játék meg csak 13nál járt.
Aztán persze észrevettem hogy küldetésnél jobb alul írja mi volt sz eddigi legjobb és ha ott a lol akkor mégegyszer nem fogja beszámolni... -
válasz
#42308056 #2685 üzenetére
A havas részen ütem be és eleg soma volt a terep lefelé de azt nem is mondom hogy irányítottam, inkább csak haladtam lefelé.
Aztán átvergődtem a sziklákon és elvittem tavi góc tól délre lévő elosztóig.
Megnéztém a tulaj arcát mikor majd meglátja hogy ott várja.Egyébként fent a hegyen szoktam látni elhagyott teherautókat és el szoktam gondolkodni hogy vajon hogy jutottak el oda vele ahol végül hagyták?
#2694 .LnB
Pontosabban, "Tudod ki ez? A csaj aki szerepelt Death Strandingben" -
Rage47
veterán
válasz
#42308056 #2674 üzenetére
Lol, nem olvastad el őket?
Én mindet elolvastam minden pihenéskor szép foylamatosan, ahogy jöttek.
#2673 pontosan -
-
RudY
addikt
válasz
#42308056 #2647 üzenetére
Miért nem használsz sima gumilövedéket, az is csípi rendesen a seggüket.
Tegnap teszteltem, egy terrorista hulláját becsomagoltam, de elúsztattam a sebesfolyású patakba... órákkal később se történt semmi különös, de lehet, hogy mára lesz valami meglepi azon a környéken.
-
.LnB
titán
válasz
#42308056 #2557 üzenetére
Úgy képzeld el a scan-t, mint ha kiöntenél egy lavór vizet.
De, Engler-t is ki kell. Az nem lesz gáz.
Egy rendelése lesz nehezebb. De neki elég a pizza-kat vinni, ha kér. Majd levélben fog keresni a következővel. Le lesz írva, hogy hol tudod felvenni a pizza-t. Emlékeim szerint 4ből meglesz az 5 csillag. Nekem megvolt. -
hombre[EU]
veterán
válasz
#42308056 #2527 üzenetére
Belenéztem 3-4percig,mert a ps4 topikban egy srác linkelte (a nextgen info miatt) és elég kínos ez a "beszélgetés". Tudod az érzés mikor te szégyenkezel a másik helyett feeling
Érdekes,hogy a játékosok (akik valóban játszák) általában pozitív véleménnyel vannak a játékról, legalábbis amit én hallottam/olvastam. Aztán van egy hangos kisebbség ...
Tudtuk már a megjelenése elōtt mit fogunk kapni, egyszerūen nem értem ezt a felháborodást. Dettó,mint a GTSportnál. Ennyi értelmetlent -
Macccy
senior tag
válasz
#42308056 #2527 üzenetére
Igen ... annak tűnnek .. a fejlesztősrácból főleg többet néztem ki, de hát számára is elképzelhetetlen, hogy ez bárkinek is tetszik ...
Pisti a másik fele, rohan mint az őrült, látszólag érdekli a sztori, de bármi ami két cutscene között van, az számára egyre fokozódó rohanás, mint mikor az embernek sz*rnia kell és nem ér rá, mert mindjárt becsúszik.Aztán több tucat egyensúlyvesztés miatti pofáraesés, káromkodás, elakadás, bénázás, térképen eltévedés után ez a "masterrace" gémer ilyet szólt :
"Kösz hogy szóltál [Die-Hardman]! És ez is miért van? A játékosok miatt, akik 1990 óta ööö addig süllyedtek, hogy sárgán kell világítson ötven méterről egy ajtó, hogy tudják, hogy arra kell menni!"
Na hát ennyit OFF témában. Nemsokára meló vége és ma végre sétálhatok az Episode 9 -be -
.LnB
titán
válasz
#42308056 #2503 üzenetére
Lehet. Nem fogsz. Nekem a Hegyi gócvárostól (ha szembe állsz vele) balra a temetőnél volt egy. Még lóghattam is ott, nem történt semmi, csak BB jelzett.
Sőt, még egy menedékház is volt ott. Egyszer oda lel. Aztán ahogy feljöttem a pihenőszobából (tudod az animáció ahogy felhoz a lift), már lassult is be a jelenet, BB jelzett. Körbe körbe végig PV-k voltak körülöttem. Meg sem mertem mozdulni.teleportáltattam magam Fragile- De addig nem is foglalkoztak velem.
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
válasz
#42308056 #2401 üzenetére
Mindig ez a metódus, elolvasni a levelet amit küld, aludni. Aztán ha tudsz vigyél neki egy kis csomagot, ha találsz. De ha rendelést viszel az se baj. Mindig van ilyen, hogy megakad a csillag. De bőven lesz mindenkihez rendelés, hogy ha aludtál és olvastál akkor ki tudd maxolni.
-
.LnB
titán
válasz
#42308056 #2381 üzenetére
Nem visznek. Tapasztalat. Én pont ezt csináltam. 2-3 fejezetet haladtam, semmi sem változott. Annyi a lényeg, hogy olyan utat ne építsetek, ahol nincs bekötve az UCA-s kapcsolat, mert azokba 0-ról kell bele minden. Azt meg nem éri meg. Előbb akkor kössétek be az UCA-t.
-
törölt tag
válasz
#42308056 #2334 üzenetére
Oké, de egyrészt, semmiért se kár, bármikor fabrikálsz újat, főküldis csomag meg nem megy tönkre, csak akkor, ha órákat bolyongsz értelmetlenül.
Nagyon jól van belőve a játékban, még az időkorlátos küldetések is fele annyi idő alatt átlagosan letolhatók, szóval ez csak feles para a játékba.
-
törölt tag
válasz
#42308056 #2315 üzenetére
De szerintem pont semmi értelme a feljavításnak, mert semmit nem befolyásol. Az, hogy a konténer rongálódik, nem jelenti a beltartalom rongálódását.
Most kezdtem a Chapter 11-et, és így a játék vége felé nekem az a benyomásom, hogy gyakorlatilag egyetlen dolog kell felszerelésnek a játékhoz, az pedig a csizma. Abból legyen mindig egy kéznél tartalékban, szinte minden más teljesen felesleges hozzá. PCC, létra, ilyen-olyan gránát stb. Ez csak parasztvakítás.
Sokkal többet ér az a mínusz 20-30 kiló, és az így nyert sebesség és stabilitás, mint a sok kacat.
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
válasz
#42308056 #2324 üzenetére
Vagy odamész és úgy beadja. Vagy talált csomagot kell odavinni nekik. Kell figyelni a földet, hogy hátha látsz olyat, aminek a kézbesítési címe még nem ismerős.
Ez a könnyebbik. Az a kettő nem problémás.
A másik területen vannak komplikáltabbak is. Akik trükkösek, hiába szállítasz cuccokat, a csillag nem nő, és ilyenek. Ez nem bug. Erre is megvan az egyszerű megoldás egyébként. -
torik
senior tag
válasz
#42308056 #2287 üzenetére
Dettó így vagyok, bár
ismerve Kojimát számítottam mindenféle fordulatra, aztán lehet pont ezért volt kevésbé katartikus mint számítottam egyébként a sztoriban nekem annyi tetszett hogy létező filozófiára épít a túlvilággal kapcsolatban, de távolról sem értek hozzá annyira hogy meg tudjam mondani hol ér véget az és hol kezdődik Kojima agymenése.
Amúgy nekem is az atmoszféra és a játékmenet az ami igazán adta, a sztori számomra a hátsóülésen foglalt helyet egész végig. -
torik
senior tag
-
torik
senior tag
válasz
#42308056 #2183 üzenetére
A sztoritól én is többet vártam, de belátom mivel tudtam hogy ki készítette a játékot abszolút minden eshetőségre fel voltam készülve, semmi nem lepett meg
egyébként érdekes elképzelés a történet, nem tudom mennyi belőle a filozófia és mennyit rakott hozzá Kojima, de létező alapokra épít annyi fix.
Amúgy szerintem ugyanezt érdekesebben is el lehetett volna mesélni, valahogy megmarad "lassú mederben" egész végig a történetvezetés. Kár mert egy elég érdekes világot vezet fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- Destiny 2 (Xbox One, PS4, PC)
- BestBuy topik
- Robot fűnyírók
- Autós topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OLED TV topic
- Nintendo Switch
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Xbox Series TMR analóg és PS5(DS5) Hall effect analóg csere
- Újszerű Playstation 5 Pro 2 TB -- Digital -- 3 hónap garival
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 20.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest