- Google Pixel topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
válasz
TazLeacher #813 üzenetére
Nos, igen erre én is gondoltam, de hiába próbálom lassítani, mind a csuklónál mind a közepén, ill. egyéb helyen is próbáltam, de a sztázisnak semmi hatása nincs ezekre a cuccokra... Ezért is fogyott el a türelmem. Lehet hogy valami programhibába ütköztem, na mind1 holnap azért megnézem, háthamégisde lehet lassítani.
Köszi.
Akiknek kifagy a játék attól, hogy belépnek pl. a boltba, vagy végigolvasnak egy szöveges naplót, azok szedjék le a gépről a Microsoft Visual C++ 2005-öt és helyette használják a 2008-as-t. A 2005-öst pl.a Catalyst rakja fel, nem tudom, hogy mi köze a játékhoz, de van, mert egyszer észrevettem, hogy dobott egy Runtime Library hibaüzit a Visual C++ mikor elszállt a Dead Space, és ráhibáztam, hogy a gondot ez okozta. Miután lecseréltem a 2008-as SP2-esre többé nem dobott ki az asztalra.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
TazLeacher #796 üzenetére
Na az szép,akkor jó hosszú a game.
Ahhoz képest hogy milyen szép a játék,nem is túl nagy a gépigénye,1600x1200 driverből 2xAA 8xAA minden highon min:50 átl:70-80 max:120 FPS között változik.
-
danntora
tag
válasz
TazLeacher #782 üzenetére
Most megfogtál mert nem tudom. Amúgy kétszer vittem végig, lehet hogy mikor először találkoztam vele, már nagy volt a fegyverem sebzése, mert én csak az ívfegyómat fejlesztettem meg a sztázist meg az életpontokat, a többi nélkül lehetett boldogulni..szerintem.
-
csana
senior tag
válasz
TazLeacher #782 üzenetére
Pedig azt a dögöt szemből is ki lehet nyírni. Amikor először taliztam vele, én is úgy beszartam, hogy belassítottam, majd addig lőttem míg nem mozgott (szemből). Aztán kiderült, hogy még él, de utána már újabb lassítás plussz még egy tár beleengedése után már széthullott. Nem is figyeltem hogy a nagy vérengzés közbe kiírta volna, hogy a hátát lőjjem, de ha nem feküdt volna meg, biztos utánanézek, hogy mi a gyengepontja.. De nem volt rá szükségem..
Én inkább attól a felgyógyulós dögtől szoktam tartani, ami elől jobb híján csak elfutni lehet. Persze a rohadék mindíg a spanjaival támad, emiatt a kelleténél többször purcantam meg a találkozáskor.. (mielőtt lefagyasztottam, majd begyújtottam volna) Legjobb mikor a csaj mondogatja, hogy mindjárt kinyitja az ajtót, a dög meg ott éledezik mögöttem, a társai meg csak özönlenek.. Ilyenkor az az 1 perc is kicsit megdobta az adrenalin szintem.. -
danntora
tag
válasz
TazLeacher #776 üzenetére
Fagyasztás = sztázis (értsd rá)
Mondom én elölről kaszáltam le pár jól irányzott lövéssel, ami úgy történt először hogy nekemrohant a barom pedig nem is vettem észre és úgy megijedtem hogy rányomtam egy sztázist és csak lőttem mint a hülye, azt mire odért hozzám, már csak a gócpont gurult oda elém. -
danntora
tag
válasz
TazLeacher #774 üzenetére
Hülyeségeket beszéltek, én lefagyasztottam és közvetlen közelről három ívskuló kifektette. Ugyanúgy mint a többi szörnynél, a végtagjaira kell célozni. És ha elég sokáig szórakoztok vele akkor elkezd a hasából ráddobálni robbanós micsodákat, úgy emlékszem kinézissel vissza lehet őket adni a feladónak.
-
konas
senior tag
válasz
TazLeacher #766 üzenetére
Mielott ejott volna az az ize,rino szorny,kimentem az ajton a boltba,3.szintu oltozet,megvettem amennyi loszert csak tudtam es mind ralottem.
Egyszer sem esett ossze mint a pengektol.
Aztan elfogyott a loszer pedig csak a hatat lottem.
Hogy van az a varok a holgyre h. nyissa az ajtot.
Thx -
konas
senior tag
válasz
TazLeacher #766 üzenetére
Thx,megproalom de az rengeteg municio.
Megvagdostam a pengekkel,de nem hatott neki 2 szer megdoglott aztan felkelt ujra. -
twine
veterán
válasz
TazLeacher #702 üzenetére
D.P.
-
twine
veterán
válasz
TazLeacher #702 üzenetére
Ezt a "B"-s GPS-t én minden játékban szabványositanám, esetleg beállitásokban ki-illetve bekapcsolhatóvá tenném azon kivül hogy kötelezően bele a játékba!...én személy szerint pld a Doom3-at is imádnám, de attól a "céltalan" sötétben bolyongástól olyan ideges leszek egy idő után...hogy ....HOGY CSAK NA! Ez a GPS valami frenetikus találmány...
-
Tanisz
senior tag
válasz
TazLeacher #713 üzenetére
Tudom, az csak extra, a kosárlabdapályán van az egyik Navi kártya, a másik kettő pedig a bútortologatós részen valamint a vákuumos részen, csak az a baj, hogy az egyik belépőkártyás részre bemegyek ahol kiírja a legénységi kulcs szükséges dolgot, akkor már a másikon nem tudok bemenni, így nem tudom egyszerre mind a 3 Navi kártyát a birtokomban tudni és nem tudom teljesíteni az adott szintet és már 20 x kezdtem el az elejéről a pályát, mindent szép nyugisan részletével végigcsináltam, de mindig ugyanaz a az eredmény.
Egyszer használom a navi kártyát mondjuk a 'C' szállásoknál, akkor már a másiknál nem tudok belépni.Nem szokásom ilyet kérni, de nem tudna valaki a 10 fejezet végéről küldeni egy mentést, amikor már mind a 3 Navi kártya megvan, vagy a 11 fejezet elejéről?
-
Tanisz
senior tag
válasz
TazLeacher #709 üzenetére
Hát a fene tudja, de olyan, hogy felvettem a legénységi kulcsot, lementem az A és B szálláshelyekre (ahova szintén kell a legénységi kulcs),nyomogattam a B betűt, mentem arra, kinyírtam mindenkit, felvettem a Navi kártyákat, 2 db. Aztán mentem tovább amerre a kék vonal mondta, ott volt a C szálláshelyek ajtó, be akartam menni, kiírja, hogy legénységi kulcsra van szükség, mondom, mi a fene azt már felvettem.
Aztán kolbászoltam mindenfelé, de nem találtam semmit sem.
Gondoltam, hogy újrakezdem az adott szintet, visszatöltöttem a legelső mentést, és most a C szállásra mentem be először a legénységi kulccsal, be is engedett amikor ott végeztem, mentem a másik irányba, akkor meg arra nem működött a legénységi kulcs.
Tényleg nem tudom már, hogy mit és merre nézzek, csináljak, már 2 napja próbálkozom, de semmi, már néztem csalást is, hogy hátha van amivel át lehet hidalni a gondot, de nincs.
-
mad1
veterán
válasz
TazLeacher #704 üzenetére
mert a fickó nem középen, hanem kicsit bal oldalt van
Ez mondjuk nem nagyon jellemzo ezert is irtam a resit -
deedee
őstag
válasz
TazLeacher #691 üzenetére
ha már őrjöngés:AvsP2, hardon,végtelen lőszerrel.....Na az mán' döfi,ha éppen olyan a hangulatod
-
deedee
őstag
válasz
TazLeacher #689 üzenetére
másodszorra akkor érdemes hardon játszani és "őrjöngeni-kaszabolni"....
-
twine
veterán
válasz
TazLeacher #684 üzenetére
igazán köszönöm....másik forum segitett.....tuljutottam...
-
Sirandrish
legenda
válasz
TazLeacher #679 üzenetére
jaah hát persze...hát én 3K-ért vettem..már az enyém szóval 1500...ki van bintva ugyhogy 1000....még jó hogy nem telepitettem így még két doboz cigire marad
-
Sirandrish
legenda
válasz
TazLeacher #676 üzenetére
amugyis...ha én ingyen kapoom ajándékba és 6K-ért adom akkor mivan? nem adhatom csak 1K-ért mert nekem ingyen volt? ez nevetséges...
-
Sirandrish
legenda
válasz
TazLeacher #668 üzenetére
az egyik DS topicban adtam a szájuknak a Tescora hivatkozoknak
-
Sirandrish
legenda
válasz
TazLeacher #666 üzenetére
hát annyiért senki se kapja meg szvsz..ha nem tudta megvenni a Tescoba akkor arról az árról már lemaradt
-
Sirandrish
legenda
válasz
TazLeacher #664 üzenetére
az hogy a Tesco elárazta az nem a játékot minősiti
-
Sirandrish
legenda
válasz
TazLeacher #660 üzenetére
énis így csináltam...mondjuk én nem maxra vettem csak jóval feljebb és már nem tünt fel ha volt is késés...viszont én a V-syncet kilőttem mert 30FPS-nél néha én láttam akadást ami nélküle 100FPS-nél nem volt..
-
kolakola
tag
válasz
TazLeacher #647 üzenetére
Igen, tudom, hogy hol a kereső.
Csak a megoldást nem látom benne a problémámra.Mint írtam, nincs kontroller, kormány, semmi USB-s cucc, és szűz a windows.
Ha van 5-let, még mindig várom. -
james008bond
őstag
válasz
TazLeacher #645 üzenetére
Itt van akinek az? :-) bocsesz....nem akarlak megbántani, de nálam "letöltött" verzió van...
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
TazLeacher #641 üzenetére
Ha a meglévő cuccal szeretném kezdeni a játékot, akkor be kell tölteni az utolsó mentett állást, aminek talán az a neve hogy "végigjátszva". A nehézség ugyanaz, esetemben közepes, és kiírja hogy 2. menet. Nem kérdez rá a nehézségre. Ha az új játékot választom, és ott a nehéz, vagy lehetetlen szintet, akkor meg "csupaszon indul az elejéről". Ha valaki tudja hogy hogyan kell índítani meglévő cuccal nehezebb fokon, akkor írja már le...
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
TazLeacher #632 üzenetére
A Silent Hill-ből a 3-mal játszottam, akkor még tetszett is, de így utólag visszatekintve már nem jön be. Nekem az ilyen késes nővérek, meg darálókezű hogyishívjákok és egyéb mumbo-jumbok nem jönnek be, inkább röhögök rajtuk. Sci-fis vagyok. És inkább legyen akció-horror, mint ez, meg a Cold Fear, és akkor már tetszik. Lesz most valami fagyos, északisarkos horror játék, na az is szimpatikus, de nem ugrik be a neve... ja Cryostasis.
Amúgy kurva köcsögség hogy a meglévő cuccoddal csak ugyanazon a nehézségen hagy menni, és ha már váltanál feljebb, akkor megint minden alap. Vagy csak én nem jól indítom?
-
mad1
veterán
válasz
TazLeacher #637 üzenetére
Nekem a resi4 ben is ez jott be.Engem nagyon megfogott,nem utoljara vittem ezt vegig.
-
Sirandrish
legenda
válasz
TazLeacher #637 üzenetére
igen..amugy a maga nemében egy fantasztikus játék de nem az az igazi Horror...talán 2-3 olyan rész volt ahol meg lehetett ilyedni..a Silentet ez teszi nagyszerüvé hogy azt a nyomasztó Hangulatot az elejétől a végéig fennt tudja tartani..
Nálam ez a game is közel van a 10Ponthoz csak nem horror kategóriába
-
mad1
veterán
válasz
TazLeacher #632 üzenetére
Szerintem ez jobb.
Izles kerdese -
Sirandrish
legenda
válasz
TazLeacher #625 üzenetére
és perfectre kell megcsinálni?
Me ha igen akkor inkább veszek 10K-ért gócot -
fiATHaLON
őstag
válasz
TazLeacher #625 üzenetére
Akkor örülök, hogy nem szarakodtam ott tovább...
Úgyis annyi pénzem volt a végére, mint a szemét.
Egyébként már azt fantáziáltam össze, hogy legalább
8-10 fokozat van, és a végén valami programozói kedveskedés van, teszem
azt egy spéci fegyver, vagy ilyesmi...
Viszont akkor akinek van türelme, felfejleszthet mindent azon a pályán...Esetleg a kosárpályát is kivesézted?
-
Jofi81
őstag
válasz
TazLeacher #606 üzenetére
Nekem megvan digitális formában, angol nyelvű. A Kalóz-öböl-ből van.
A Gametrailers-en meg megvan animált formában is.
-
fiATHaLON
őstag
válasz
TazLeacher #573 üzenetére
Viszont kurva hangulatos, amikor a végén egy pillanatra
látni lehet az arcát, mikor kifújja magát a sok belezés kapcsán.
(Tudom, az elején is lehet látni kicsit az arcából...)Sirandrish: Talán a második részben megjön a hangja...
Mert egy-két helyzetet megdobhattak volna néhány "Duke-os" beköhintéssel.
Persze a némasága betudható annak, hogy telefosta a plasztacél
csizmát minden sarkon... -
Sirandrish
legenda
válasz
mit mondjon szerencsétlen? "fuuderonda vagy...most szétlőlek"?
-
mad1
veterán
válasz
ilyen maszkban te is megkukulnal
-
fiATHaLON
őstag
válasz
TazLeacher #550 üzenetére
Hát a "magyarosításokért" magam sem rajongok, főleg
pizzákon nem, mert megfekszi a gyomrom a sok zsír...
Amire te célzol, az a magyarítás, hisz a magyarosítás így festene:
Dead Space - dedszpész - magyarosanEz a nem rajongás meg engem is érintett, egészen a hangulatos
Crysis Warhead szinkronig. Nem vitaindítónak szánom, vannak minimális
hibái, de messzemenőleg jobb, mint bármi addigi próbálkozás.A Dead Space-ről pedig nem elismerni, hogy 1 számjegyű az a hiba
(legyen az stilisztikai, vagy helyesírási), ami egy normál végigjátszásban
feltűnik, egyenesen begyöpösödött látásmódra vall.Hajrá magyar szinkron és feliratozás! Ilyen minőségi munkák kellenek,
aztán akkor egyre több ember belekóstol a honosított anyagokba!
Kíváncsian várom a Fallout 3-ból mit sikerül kihozni... -
whitezo88
nagyúr
válasz
TazLeacher #550 üzenetére
én sem, de a DSnél szerintem egész jó lett. (pl nézzük meg Sacred 2-t, borzalmas)
-
Jofi81
őstag
válasz
TazLeacher #547 üzenetére
Természetesen úgy olvastam, én is magyar nyelven játszom a játékot, meg persze normál esetben nem is látod így egyben a fejezetcímeket.
-
fiATHaLON
őstag
válasz
TazLeacher #547 üzenetére
Kizártnak tartom, hogy volt olyan botor és dafke az angolt nyomta,
kifejezetten azt választva a magyar helyett... -
whitezo88
nagyúr
válasz
TazLeacher #539 üzenetére
szerintem valami szoftverösszekadás lehet a gond.
-
Sirandrish
legenda
válasz
TazLeacher #509 üzenetére
-
Jofi81
őstag
válasz
Ez nagyon nagy!
-
mad1
veterán
válasz
lol
-
Kiskutya
veterán
válasz
TazLeacher #482 üzenetére
A második csak boxra jött ki, vagy 10 percet játszottam vele de nem tűnt rossznak. Lehet meglepem magam karácsonyra 1 boxal és akkor tuti végigjátszom.
-
ksasa
tag
válasz
TazLeacher #474 üzenetére
Remek kis ijesztgetős játék, de azért a Condemned 1-et nem übereli. Na az tényleg frászolós kis téma volt.
-
Sirandrish
legenda
válasz
TazLeacher #463 üzenetére
nagyon ügyes vagy
ha minden igaz hétfőn nekem is meglesz hála egy kedves forumtársnak -
Kiskutya
veterán
válasz
Ügyes! Így kell ezt csinálni! Nekem esélyem sem volt mert a nyíregyiből bevették a polcról viszont Jofi81-nek köszönhetően mar a postán van nekem is 1
-
fpeter07
veterán
válasz
jól tette a főnök
-
szilva01
őstag
válasz
mázlista...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Hori Racing Wheel Overdrive
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest