- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Macrodroid
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 10a – évismétlés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tanisz
senior tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Hát a fene tudja, de olyan, hogy felvettem a legénységi kulcsot, lementem az A és B szálláshelyekre (ahova szintén kell a legénységi kulcs),nyomogattam a B betűt, mentem arra, kinyírtam mindenkit, felvettem a Navi kártyákat, 2 db. Aztán mentem tovább amerre a kék vonal mondta, ott volt a C szálláshelyek ajtó, be akartam menni, kiírja, hogy legénységi kulcsra van szükség, mondom, mi a fene azt már felvettem.
Aztán kolbászoltam mindenfelé, de nem találtam semmit sem.
Gondoltam, hogy újrakezdem az adott szintet, visszatöltöttem a legelső mentést, és most a C szállásra mentem be először a legénységi kulccsal, be is engedett amikor ott végeztem, mentem a másik irányba, akkor meg arra nem működött a legénységi kulcs.
Tényleg nem tudom már, hogy mit és merre nézzek, csináljak, már 2 napja próbálkozom, de semmi, már néztem csalást is, hogy hátha van amivel át lehet hidalni a gondot, de nincs.
Új hozzászólás Aktív témák

- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
- 3év! AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- Samsung Galaxy Tab S6 lite 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest