- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
fiATHaLON
őstag
Azért egy EA annál jobban félti a pénzét, semmint hogy
Uwe Bollt odaeressze alkotni...
Jó lenne valami olyan fórum indítása, mint nem is tudom melyik
játék kapcsán, hogy beírogathatják a játékosok az észrevételeiket,
meg hogy miket szeretnének látni a következő részben, és ami nem
debilidióta kérés, azt beleültetnék...
-
Sirandrish
legenda
Hát még én
kaptál is egy Pirospontot
Ha ugy gondolod akkor adjál te is nekem -
koree85
csendes tag
Igen, de hibaüzenettel kilépett kb 2 prc után és ugyanúgy nem reagált semmire a gamepad, bár talán be kéne állítani, magát a joypad.txt saját beállításra, mindegy még próbálkozom.
egyébként most vettem ezt a gamepadot és kiváncsi vagyok milyen vele játszani pl egy tps-t, mert az nba 2k9 sokkal jobb vele mint billentyűzettel. -
Egy úgynevezett DRM védelem van a játékon.
5 telepítés után le lesz tiltva az accountod, utána nincs más dolgod mint felhívni az ügyfélszolgálatukat, és adnak egy másikat.
A Red Alert 3-on is ez a védelem van...
Elég szomorú, hogy bizonyos játékgyártó cégek ebben látják a jövőt...
-
marcus.fenix
aktív tag
Ne csináld már, Easy-ben viccc az egész játék... Játsz minimum normálban... az egyik barátom leült elé tegnap könnyűben, és csodálkozva néztem, hogy lövés nélkül agyonveri a szörnyeket, meg alig sebződik ha megtámadják, és a játék ontja magából a pénzt és a lőszert ezen a szinten. Véletlenül lábujjon lőtt egy dögöt, oszt már esett is össze. Tiszta hentelés így a játék, mi értelme van a műfajnak, ha nem tartasz az ellenféltől, mert gyenge???
-
marcus.fenix
aktív tag
Van benne egy buzi smoothing effekt... ha lassan mozdítod az egeret, akkor egy év míg körbefordulsz, ha viszont gyorsan rántod, akkor térül-fordul, de próbáld csak megszokni, hogy miyen sebességhez milyen érzékenység jár... lehetetlen...
Ráadásul az összes fps-t smoothing nélkül játszom, mert nekem kell a pixelpontos mozgás...
Szerintem direktbe ilyenre csinálták... "mérnök vagy bazmeg, nem katona, azé' nem tudsz célozni, és azér kapkodsz mint egy idegbeteg, ha meglátsz valami kutyánmajmot..."
Amúgy kurvajó, az Alien játékok óta nem fostam ennyire... Valahogy a zombis, őrültgyilkosos, démonos meg mindenféle horrorjátékok sose tudnak megijeszteni, csakis a "zűrben" tudok félni, ha valami csúnya meg akar enni.
Kedvenc filmjeim az Alien, a The Thing és a Halálhajó sem rossz szóval otthon érzem magam. Nekem tetszett a The Thing játék is, minden hibája ellenére...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest