- Külföldi SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
huu, most igy nem tom de asszem igen az az, vagy a lángszoro, meg a belező az milyen?
amugy egész jo magyarul én angol párti vagyok de nem rosz igy. akkor feltolom a plazmavágot ahoz egy rakat töltényt ad. mennyi goc lesz a végére? meg hány szint van, még ezek fontosak hogy eltudjam nagyjábol dönteni hogy osszam el őket.amugy nagyon jo hangulata van ennek a játéknak, bele lehet élni magad. meg imádom amikor pl most is megyek és hirtelen kirobbant melletem az ajto és a vákum kiszivott midnen levegőt a folyosorol. ugrottam egyet a székben
-
ChromeX
addikt
gondolom az már jol a végén van.
most vettem meg a 3asat már ez is király.
van értelme tovább fejlesztgetnem a plazmavágot? vagy most találtam valami engergianyaláb, nevű tervrajzot az milyen? tetszett a képe. vagy melyik a legeffectivebb fegyver a plazmába már nyomtam egy két gócot.
-
gege71.hu
addikt
Heló!
Mióta frissítettem az Ati drivert "csak" 1x fagyott le, de már nem indult újra a gép, hanem megállt a kép, a hang viszont ment tovább. Kb fél percig. Utána csak reset-re állt ki ebből a fagyásból.
Az enermax annyira nem "öreg", hogy ilyet produkáljon. Na meg más komoly hardverigényű játéknál is le kéne "feküdjön", ami nem történik meg. (COD4, Fallout3,stb) -
Blood Mage
senior tag
igen, igen, én is rákerestem, de egy kis felvilágosításra szorulnék, hogy mi az a "trainer"? mert sok helyen láttam már, de mindíg azt hittem, hogy az, hogy pl. +5 Trainer az az, hogy ad 5db gyakorló (trainer) pályát.
Ok, leszedek egy ilyen és mit kell vele csinállni?, hogy működik ? -
Z.m.Z
aktív tag
-
Z.m.Z
aktív tag
Majdnem mindig külön mentést csinálok,de már régen is utáltam amikor úgy nehezítettek egy játékot,hogy folyton skuló után kutatsz és végül mégis ásóbottal kellett szétverned az ellenséget aki persze akkora volt mint egy hegy. Milyen életszerű nem,hogy tök egyedül kell mindet megcsinálnod a rohadt hajón és még muníció is alig van.
-
gV
őstag
az igaz h meglehet szokni, de nekem az az érzésem, ez egy piszok könnyü játék lenne normális irányítással vagy/és fps nézetben ami nem éppen jó dolog
na meg az szerintem nem normális, h célzás közben maxra huzott egér érzékenységgel is csiga tempóba megy arrébb a "célkereszt", lehet h 800dpi helyett 3200-as egérrel kellene játszanom -
twine
veterán
Nincs....vagy legalábbis mintha valami minimális 2X élsimi,,ha egyáltalán van...mert bekapcsolni be lehet a menüben,,de nincs állítási lehetőség, hogy milyet (2X,4X,8X)szeretnék......A szavaidból kivéve akkor ez a jelenség fent áll Xp-nél is,,És akkor gondolom nem egyedi az esetem....Csak engem baromira zavar mikor szőrös játékkal kell játszanom...mivel CRT-n nyomulok 1280-ban,,,,viszont ennek tükrében élsimítás mániás vagyok...Ötlet, hozzászólás,javaslat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Telefon szervízhez szükséges szerszámok
- hibás WerMamba Phantom roller +ajándékkal! (kivehető akkus, tárcsafékes)
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- SzoftverPremium.hu
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest