- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jofi81
őstag
válasz
Sirandrish #741 üzenetére
Na az lenne a tuti! Akkor majd oszd meg velünk is, hogy mi a helyzet!
-
Jofi81
őstag
válasz
Sirandrish #739 üzenetére
A Mass Effecthez ezt írják:
"Unlike BioShock, uninstalling the game does not refund a previously used activation."
Szóval szerintem itt nem így működik. De hátha van valaki, aki már próbálta...
-
Jofi81
őstag
válasz
Sirandrish #737 üzenetére
"The PC version of Dead Space uses the same SecuRom Copy Protection scheme as Spore and Mass Effect, which requires online authentication and limits the number of times a user can install the game to five."
Eszerint csak ötször lehet telepíteni, de gondolom, ha felhívod az ügyfélszolgálatot, akkor tudnak segíteni a problémán. Legalábbis remélem.
-
szpal17
őstag
válasz
Sirandrish #735 üzenetére
Akkor nekiugrunk megint...
Köszi... -
deedee
őstag
válasz
Sirandrish #696 üzenetére
sajnos ez van,tényleg nem jön be a tps....Egyszerűen "nem érzem" a játékot.....
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Sirandrish #677 üzenetére
Nagyon rosszúl gondolod. Eleve a kiadott értéknék fele a reális eladásnál. Tehát:
Kiadott érték 0
Vagyis: 0/2= 0El kell ajándékoznod, nincs mese. Szólj, ha van ilyen cuccosod...ja, és remélem 0-ás számlát adsz mellé, hogyha bármi kifogásom van a későbbiek során, akkor vihessem hozzád vissza kicseréltetni.
-
mad1
veterán
válasz
Sirandrish #677 üzenetére
En a vgam hoz kaptam a gridet,most Diegho a boldog tulajdonosa.4k ert adtam el neki.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Sirandrish #672 üzenetére
Olvastam. És jogos. Én örülök a szerencsémnak. Akkor azt modnanám, hogy igazuk lenne, ha xy-nak ezért nem jutott volna, mert ők felvásárolják. De pl. Budaörsön volt még kb. 10 darab, amin láttam, hogy rajta volt (csak 8-án már ugye le volt kaparva) a 3K-s árcimke, ergó: volt még bőven.
-
Jofi81
őstag
válasz
Sirandrish #674 üzenetére
Köszi!
Hát nem semmi, hogy egyesek mit gondolnak...
-
Jofi81
őstag
válasz
Sirandrish #672 üzenetére
Linket légyszi!
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Sirandrish #667 üzenetére
EA-s a játék úgyhogy kb. fél év múlva jön a 7K-s ár, arra rá 3-5 hónapra a 4K-s. Abból ad a CDGalaxys 10%-ot így akár 10-15 hónap múlva meg lehet majd venni boltban olyan 3,5K körül...
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Sirandrish #665 üzenetére
Csak poén volt.
Nálam 9/10-es a játék, ezt már írtam. Az mondjuk vicc, hogy mi megy az aprókban a játék kapcsán. Mindenki 3K-ért akarja megvenni, mert, hogy annyiba került a TESCO-ban.
-
mad1
veterán
válasz
Sirandrish #634 üzenetére
Ezt a vasarlas es a fejlodes nagyon megdobja....Ez nagyon hianyzott a sillent bol.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Sirandrish #629 üzenetére
Igen, nem lehet benne egy hiba se. Ha 1 hibád is van, akkor nem kapsz semmit.
Azt nem tudom, hogy másodszorra is ad-e valamit. Én csak kíváncsi voltam, hogy mi a max.A kosárpályát sajnos nem. Nem találtam labdát. Nem igazán értettem ott mit kellene csinálni...
-
fpeter07
veterán
válasz
Sirandrish #611 üzenetére
csak kilehet látni azon a középső neonon
-
mad1
veterán
válasz
Sirandrish #599 üzenetére
Ertem,koszonom.
Cecilnek is.
-
cecil
aktív tag
válasz
Sirandrish #599 üzenetére
tök mindegy melyik kört rakod ki...
-
mad1
veterán
válasz
Sirandrish #593 üzenetére
Nekem,plazmam,belezom,nyilam,meg langszorom van.
Vagy ez az impulzusztoltet valami masodlagos? -
TazLeacher
nagyúr
válasz
Sirandrish #575 üzenetére
Nem magában a "játék" érszben, hanem a párbeszédes részekben reagálhatott volna a mondandókra. Nem a "szörnyekhez" kellett volna beszélnie, hanem azokhoz, akik hozzá beszéltek...
-
fpeter07
veterán
válasz
Sirandrish #579 üzenetére
Amugy eléggé bátor lehet, én inkább behuzódtam volna egy olyan helyre ahol nem jár semmi
vagy fejbelövés
-
mindfreak
őstag
válasz
Sirandrish #579 üzenetére
Azért a párbeszédekben igazán megszólalhatott volna, nem csak némán tűrni, hogy csicskáztatják össze-vissza.
-
fiATHaLON
őstag
válasz
Sirandrish #569 üzenetére
Ez a képregény borítója...
-
mad1
veterán
válasz
Sirandrish #569 üzenetére
De ari
Ez valami borito terv volt -
fiATHaLON
őstag
válasz
Sirandrish #566 üzenetére
És azt se feledjük el, hogy a Crysis Warhead-ben
3 olyan egyedi filmes humort (magyar szinkronból)
is beleraktak a magyar srácok a játékba,
hogy onnantól csak elismeréssel tudok adózni az egész projektnek!!!! -
mindfreak
őstag
válasz
Sirandrish #564 üzenetére
Itt egy kicsit más a helyzet, mert itt nem kell úgy összevágni a hangot, meg nem is kellett annyit fordítani, hisz alig van benne párbeszéd.
Szerintem a Warhead szinkronja egyáltalán nem lett rossz. Mondjuk az "Angol vagyok te takony!" egy életre megmarad bennem. -
mindfreak
őstag
válasz
Sirandrish #562 üzenetére
A fordítás egy dolog, de a gyenge színészi teljesítmény, nulla dramaturgia, beleélés, dobozhangú, erőtlen magyar hangsávok meg a másik.
-
mindfreak
őstag
válasz
Sirandrish #560 üzenetére
Játékoknál nem sok szinkronnal találkoztam még. Nekem is a Warhead volt talán az első, de ott is akadt 1-2 vicces dolog, talán pont azért mert magyarra nem lehet igazán lefordítani.
-
mindfreak
őstag
válasz
Sirandrish #558 üzenetére
A magyar feliratot én is támogatom. Ha nincs idejük a szinkronra, akkor inkább ne is csinálják meg.
-
mindfreak
őstag
válasz
Sirandrish #556 üzenetére
Azért mert néha csak angolul lehet 100%-ig megérteni. Ráadásul kiábrándító, hogy néha milyen rosszul fordítanak le dolgokat. A feliratozással még nekem sincs bajom, ha mellette hallom az angolt, viszont magyar szinkronosból már jó pár éve még filmet sem nézek meg.
-
Jofi81
őstag
válasz
Sirandrish #551 üzenetére
-
mindfreak
őstag
válasz
Sirandrish #532 üzenetére
Nem tudom, mert egyikkel se játszottam, sőt még a filmet is csak egyszer láttam. Az adaptáció készítés nehéz dolog, mert vannak elemek amiket nem lehet átvinni egyikből a másikba. Sokszor a megrendelő sem ad szabad kezet a fejlesztőnek és rájuk erőszakolja az idióta elképzeléseit.
-
mindfreak
őstag
válasz
Sirandrish #530 üzenetére
Mint ahogy az sem mindegy, hogy ki rendez egy filmet, az sem mindegy, hogy készíti a játékot.
-
mindfreak
őstag
válasz
Sirandrish #528 üzenetére
A filmről készült játékokkal az a baj, hogy a fejlesztők keze meg van kötve, ugyanazt a cselekményt kell végigkövetni, ami a filmben is volt. Nem tudják megvalósítani a saját elképzeléseiket. Erre viszont ellenpélda is van, pl. a Star Wars játékok, de az egy másik történet, ott egy egész univerzum állt a fejlesztők rendelkezésére, és bármikor tehettek bele új ötleteket, szereplőket, helyszíneket.
Igazad van, volt már 1-2 jobb alkotás is filmekben, pl. a Tomb Raider, de nem ez a jellemző.
-
fpeter07
veterán
válasz
Sirandrish #500 üzenetére
ez a piros pont mi?
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Sirandrish #498 üzenetére
Gratula! Üdv a klubban:
-
Jofi81
őstag
válasz
Sirandrish #500 üzenetére
Én is adtam, köszi!
-
Jofi81
őstag
válasz
Sirandrish #498 üzenetére
Örülök, hogy épségben odaért!
-
mindfreak
őstag
válasz
Sirandrish #494 üzenetére
Valószínűleg küldenek egy kommandós mentőalakulatot az Ishimuráért. Elképzelhető, hogy ezt még egy kiegészítő lemeznek megcsinálják, hiszen még a pályákat se nagyon kell(ene) újratervezni.
-
fiATHaLON
őstag
válasz
Sirandrish #470 üzenetére
Peng van, volt , lesz!
Hogy ez mekkora játék volt, te atyaúristen.
Nem tudom, mi lesz ekkora sci-fi vonatkozásban, mert egyelőre
hír sincs semmi komolyról. -
válasz
Sirandrish #452 üzenetére
Itt kell őket "zaklatni":
-
Jofi81
őstag
válasz
Sirandrish #452 üzenetére
Asszem rajta van az ügyfélszolgálat telefonszáma, de most éppen nem tudom megnézni, mert még dolgozom... Majd nézd meg, ha megkaptad!
-
Jofi81
őstag
válasz
Sirandrish #450 üzenetére
Ugye. Engem is meglepett. Bár állítólag ha telefonálsz az ügyfélszolgálatra, akkor megoldják a dolgot. De ez akkor sem jó megoldás szerintem.
-
válasz
Sirandrish #380 üzenetére
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Sirandrish #412 üzenetére
ez sokkal jobb lenne mert ha a fél képernyőt kitakarja a faszi akkor nem lehet látni tőle.
-
Jofi81
őstag
válasz
Sirandrish #407 üzenetére
Szívesen! Ne aggódj, ha neked nem kellett volna, még biztos el tudtam volna valakinek passzolni...
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Sirandrish #396 üzenetére
szerintem jó dolog, a kis pókszerű izéket kíválóan lehet vele írtani, meg a kis 3 csápú izéket is, bár azokra az ívfegyver a legjobb, de azt meg inkább a lábak elkaszálásra használom
majd jöhet a taposás bár néha nem találja el a fejét csak mellétrappol.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Sirandrish #394 üzenetére
5. pályán volt elsőnek, de szerintem erre a szörnyre gondolhat.
én is megszívtam ekkor, mert alig volt lőszer, belezővel meg nem tudtam elég közel menni hozzá. -
whitezo88
nagyúr
válasz
Sirandrish #390 üzenetére
szerintem az ami a falon van és csápjai vannak és köpködő gumókat dob ki, és ha közelmész, letépi a fejed.
-
Lefty
addikt
válasz
Sirandrish #387 üzenetére
Sirandrish: közepes szinten
mindfreak: az már megvolt, mindent felszedtem korábbról, de pénzem talán még van, akkor veszek skulót, de gondolom ez még nem a vége azért nem akartam elherdálni a vagyonom.
-
Kiskutya
veterán
válasz
Sirandrish #376 üzenetére
Nem értem én se ezt a szenvedést
Én közepes fokozaton csak oldalaztam jobbra balra meg lőttem amit kell és talán 1x vagy max 2x talált el de az csak az életerőm felét max ha leszedte.
-
fpeter07
veterán
válasz
Sirandrish #343 üzenetére
Én is már játszottam vele (vagyis csak néztem
), egyszer a szellőzőből mászott ki vmi qrva gyorsan
-
Blood Mage
senior tag
válasz
Sirandrish #343 üzenetére
a beteg kinétzet nem zavar sőt! pl. a Jericho kifejezetten dúrva /undorító ilyen téren. ((eggyik kedvenc játékom) nem ez ami zavar. A sötétség az eggyik meg amikor hirtelen a asemmiből neked tör valami állatt akkor kicsit blokkol az agyam a rémülettől de utána okés
-
Sonja
nagyúr
válasz
Sirandrish #344 üzenetére
Nem, ez másik fórumról vette másvalaki.
A szekszárdi Tescóban sok van ám!
-
Jofi81
őstag
válasz
Sirandrish #337 üzenetére
Rendben, megértettem.
-
Jofi81
őstag
válasz
Sirandrish #335 üzenetére
Természetesen annyiért adnám, nem ezen akarok keresni.
Na majd meglátjuk, hogy egyáltalán kijutok-e csütörtökig...
-
Kiskutya
veterán
válasz
Sirandrish #331 üzenetére
Korányi
-
Kiskutya
veterán
válasz
Sirandrish #329 üzenetére
aa bazze nyiregyi vagy te is akkor be se nézek.....
-
fpeter07
veterán
válasz
Sirandrish #323 üzenetére
akció...
-
Sonja
nagyúr
válasz
Sirandrish #323 üzenetére
Már miért ne lenne annyi?!
Ennyi van kitéve a táblára elé, akkor annyi.
-
szasanyi
félisten
válasz
Sirandrish #311 üzenetére
Ne túráztasd magad fölöslegesen, mert most jöttem onnan és nincs DS egyik polcon sem.
-
mindfreak
őstag
válasz
Sirandrish #317 üzenetére
Visszaolvastam. Tescotól semmi jót ne várj! Én oda többet be nem teszem a lábam és terjesztem a propagandát, hogy ti se menjetek!
Ha lenne egy kis eszük levennék a polcokról és azt hazudnák, hogy elfogyott, ha már ekkora hibát követnek el, vagy valóban odaadják azon az áron, amennyiért az sz@ros szórólapukon hirdetik...
-
mindfreak
őstag
válasz
Sirandrish #315 üzenetére
Ne Tescobó' vegyétek.
-
válasz
Sirandrish #313 üzenetére
Lustaság fél egészség!
De igazad van.
Ezen felbuzdúlva eltipliztem a TUSKÓ-ba a csepelibe, szereztem újságot is, de arra hívatkoztak, hogy ki van írva a gondolára, hogy tévesen jelent meg az újságban az ára.
Persze sehol sem találtuk a kiírást, erre azt mondták, hogy valaki biztosan leszedte és közben meg felvont szemöldökkel nézett rám az eladó.Mindenki magából indul ki...
-
Jofi81
őstag
válasz
Sirandrish #311 üzenetére
A bejáratnál találsz újságot, hajrá!
Tényleg jó lenne, ha ennyiért meg lehetne venni.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Sirandrish #287 üzenetére
az a baj h videók alapján csak mész és darálsz feelingem van, ráadásul minden mob ugyanolyan.
meg ez a tps is minek kellett, tiszta zavaró, mert pl GoW-ban nem volt az. mivel ez horrorféle akar lenni, fpsben jobb lenne. -
Csabahun
senior tag
válasz
Sirandrish #269 üzenetére
6(katonai) ruha az utolsó,a végigjátszást követően kapod meg.
-
szucsinka
őstag
válasz
Sirandrish #246 üzenetére
én pénzböl meg löszerböl csehül állok mindig ..nem tudom hogy lehet 80k-d vazze
-
sakeee82
aktív tag
válasz
Sirandrish #236 üzenetére
1. 6. ruha is van, de csak akkor ha végigvitted és újra kezded a gamet. Megmarad minden cuccod és azonnal megveheted a 6. ruhát +kapsz 50 rugót és 10 energiabogyót!
2. Én a gépfegyvert és a plazmafegyvert tornáztam maximumra. Kinek melyik tetszik.
3.A páncél asszem max 30%-os lesz. -
Kiskutya
veterán
válasz
Sirandrish #236 üzenetére
Én az alap fegyót kezdtem el fejleszteni és ahogy fullos lett a ruhát. Ha végignyomtad felajánlja a game hogy végigtolhatod még1x az addig megszerzett és fejlesztett cuccokkal! A végére én csak a 4-es szintű ruhát tudtam megcsinálni mert mindig elköltöttem a pénzem lőszerekre, de 5-ös szintű még tuti van!
-
Kiskutya
veterán
válasz
Sirandrish #240 üzenetére
12
-
DerStauner
senior tag
válasz
Sirandrish #233 üzenetére
na én épp most fejeztem be a 6-os fejezetet. a végén lesz egy érdekes dolog, nekem 2x-ra sikerült, habár a végére csak 4 energianyalábom maradt.
egyébként mindenki dícséri, én is, hangulat, játékmenet remek, de a grafika maxon is csak átlagos, nem??
és te, Sirandish, ilyen sok gaméval nyomod egyszerre??
-
Sonja
nagyúr
válasz
Sirandrish #211 üzenetére
Az fps nől, ez igaz, de érezhető így is nagyon egy bizonyos egér lag.
-
Kiskutya
veterán
válasz
Sirandrish #208 üzenetére
vsyncet kapcsold ki!
-
Sonja
nagyúr
válasz
Sirandrish #208 üzenetére
Vsync-et kapcsold ki. Gyorsabb lesz, de még mindig nem az igazi. Állítólag ez direkt ilyen.
-
Vistaboy
veterán
válasz
Sirandrish #201 üzenetére
Kipróbáltam, nálam 1920x1200-ban mindent fullra rakva meg sem röccent. Más kérdés, hogy nekem nem jön be a játék. Először elszédültem, amikor a kamera a főhősünk feje körül keringett - már tudom, hogy milyen érzés szúnyognak lenni...
-, utána meg felfaltak, mert olyan komótosan lépkedett az emberem, mintha nem is éppen darabokra szedték volna. Mi a f@szomért nem lehetett mindárt egy k*rva fegyvert adni az ember kezébe?
Az eleje nagyon szép, amikor megérkezik az űrhajó, és elénk tárul a bolygó panorámája, de utána már maga a játék nem jött be.
-
válasz
Sirandrish #49 üzenetére
videók alapján tetszetős. igen a net-es magyar verzió van meg. a menü szétcsúszva,az ember körbe-körbe forog...hm- lehet gyorsan újratelepítem,ez mégiscsak EA games-es játék,szar nem lehet,biztos én szúrtam el valamit...
-
losi73
senior tag
válasz
Sirandrish #49 üzenetére
üdv van már minden és brutál jó a gém ajánlom minden kinek aki szereti ezt a stilust abba hagyhatattlan.csak most el akadtam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest