Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Lien
aktív tag
válasz
Weareus
üzenetére
Konkrétan a DS2-ben még a humanityt is öröm ha találsz... aztán ha elfogy akkor vége, a patkányok se nagyon adják. Invadelni sem lehet normálisan. DS2-ben marad az egyedüli végigjátszás és a bossok körbejárása VAGY nagyon ritka esetben a boss előtti segítő. (ha ott van)
-
Tasunkó
őstag
válasz
Weareus
üzenetére
Igen, vannak aljasnak tűnő húzásai az ellenfeleknek, bossoknak is. Az óriások célzottan újabb mozdulatot kaptak, amivel szivatnak, a varázslók egy ütemmel gyorsabban dobják a labdacsot mint ami logikus lenne, stb. A bossoknál is mindegyiknél, de Manus az sztár, olykor teljesen megőrül, és még köveket is helyeznek el a pályán, hogy ne legyen egyszerű elgurulászni. A DS2 DLC igen nehéz, de ott az jobban tetszett hogy nincsenek szivatós movejaik, hanem támadásukkal jobban takarják magukat, illetve precízebben kell harcolni velük, mint egyébként.
-
Tasunkó
őstag
válasz
Weareus
üzenetére
Meg tudtam erről kérdezni az AI-t, azt mondta a játékosok a világban azt fogadják el, ha minden végigjátszásnál a DLC is sorra kerül, mert ott vannak a legnehezebb bossok, Kalamet, Manus, és erősebbre skálázódnak, mint az alapjáték bossai. Mondjuk 2+on játszottam először DLC-t, akkor jobban megszenvedtem Astoriassal, mint 3+on. Asszem úgy fogom, hogy az utolsó 6+on kiviszem a DLC-t.
-
-
Gothmog
senior tag
válasz
Weareus
üzenetére
Még messze a vége, de mivel kb. 20 órám van benne, így már valamelyest tudok talán véleményt formálni.
A játék egy jó darabig (nagyjából Fitzroy's Gorge-ig) - souls-os szemmel nézve - meglepően könnyű volt. Talán egyszer sem haltam addig, ha jól rémlik.
Onnantól viszont hirtelen megemelkedik a nehézség, jönnek a "Miyazaki életérzést" hozó ambush jelenségek és szarházi szörnykombók (dobálós, lövöldözős dögök párosítva fürge és idegesítő, meg lassú, de nagyot ütő ellenfelekkel - sokszor persze rejtekből támadva, s ha Umbralban vagy, akkor az ottani lényekkel tovább nehezítve). Ez nem kritika, én igazából ezt reméltem és vártam!A kezelés meglepően jó, az egyetlen hülyeségnek azt tartom, hogy nem tudsz egyszerre varázsláshoz alkalmas eszközt és dobó/lőfegyvert betárazni. Vagy az egyiket, vagy a másikat tudod csak gyorselérésről használni. (Én egy ellenfél használtam lőfegyvert eddig, tehát nem gond, csak fura). Illetve az ugrás ergya nagyon - olyan értelemben, hogy nyilvánvalóan vízszintes távolságok áthidalására találták ki, de ha felfelé szeretnél így haladni, akkor sokszor egy 10-20 cm-es magasságkülönbség is leküzdhetetlen akadálynak bizonyul.
A pályák jók, sok a shortcut, a rejtett a elem, és az Umbral ad egy extra csavart az egésznek. Ugyanakkor nem éri el a dolog a Frmsoft minőséget. (Azért bőven az élvezetes kategórián belül vagyunk.) Egyébként ahogy haladunk előre a játékban, úgy válik egyre bonyolultabbá, rétegzetebbé a pályaszerkezet (legalábbis egyelőre ez a tapasztalatom).
A bossok (többségük apróbb "field boss") között volt egy-két ötletes, de a többségükön úgy mentem át eddig, hogy elsőre lementek simán (fogalmam sem volt, mit tudnak, mert nem informálódom előre), és túl sok emléket sem hagytak bennem. Azért volt olyan, akinél nekifutottam párszor, illetve belefutottam egyszer az intróban látott ellenfélnek is, aki úgy elp*csázott, hogy csak lestem, majd visszatérve a helyszínre, már nem jelent meg újra. (Itt olvastam, hogy ha nem sikerül legyőzni, nem jelenik meg ott újra, majd csak máshol.)
A harcok jók, de semmi extra. Ami érdekes lehet egyeseknek: van benne power stance, szinte bármilyen fegyver párosítható bármivel. (A fő kezdetben lévő fegyver fogja meghatározni ekkor a támadások kivitelezését.)
Amit még megfigyeltem, szerencsére nem könnyű a halálba esni, nagyon "kegyes" a játék ebből a szempontból. Ha keskeny pallóra ugrasz le, szinte hozzátapadsz (legalábbis a Fromsoft játékokhoz képest), és dodge- stb esetén is pályán tart a játék, amennyire lehet, ha meredélyek mentén végzed ezt a tevékenységet.
A hangulata kifejezetten jó egyébként (5-6 órányi játék kellett azért a jelenlegi karakteremmel, hogy elkapjon, de akkor behúzza az embert).
Akcióban mindenképpen ér egy próbát. Valószínűleg fogják akciózni időnként, szóval, ha éppen olyan "itch" van rajtad, akkor szvsz érdemes rápróbálni.
Ja, kifagyás, tálcára dobás vagy számottevőbb bug nem volt eddig nálam.
Összességében: nem DS3 minőség, az azért odébb van, de élvezhető, jó szájízzel játszható darab. Nagyon, sőt zavaróan könnyen indul (legalábbis Dark Crusadert indítva), mintha le lenne egyszerűsítve minden, de idővel azért felnehezedik.
Ja igen, és sok a loot, rengeteg fegyver, páncél, gyűrű stb. várja, hogy megkaparintsd. (Én mondjuk még mindig a kezdő páncélszettel és fegyverrel megyek, de ez nem jelenti azt, hogy ötlettelen/szar dolgok esnének.) -
Gothmog
senior tag
válasz
Weareus
üzenetére
PC-n. (De abszolút nem erőművön.)
Azért a Pilgrim's Perch még eléggé az eleje, de most kifejezetten élvezetesnek találom. Kérdés persze, hogy később mi lesz.
A játékot eddig én is kerültem egyébként, de a 2.0 verzió tiszteletére kapott egy elég tisztes (60%-os) leárazást, illetve az az általános vélemény, hogy ez a verzió tényleg rengeteget javított (bugok, QoL dolgok, általános játékélmény) a korábbi hibákon. (Azért DS3 szintű élményt nem érdemes várni, mert úgy óhatatlanul csalódás lehet.) -
Gothmog
senior tag
válasz
Weareus
üzenetére
Szerintem PC-re gondolt. (Elnézést, ha tévedtem.)
Garsza: Én éppen a "felpimpelt" (2.0 verziós) Lords of the Fallennel játszom. Még nagyon az elején tartok ahhoz (Pilgrim's Perch terület), hogy igazán véleményt mondhassak, de egyelőre bugmentes, az irányítás pedig abszolút kézre áll (egy-egy kis apróságot leszámítva tiszta "Fromsoft rendszerű" az input). A grafika so-so: egyrészt a dizájn (főleg az Umbral world) hangulatos, atmoszférikus, másrészt mégis kicsit monoton/jellegtelen/mosottas az egész. (Én medium beállításokon tolom.) A két párhuzamos világ ötletes, bár egyelőre ennek kiaknázása kimerült a "továbbjutáshoz át kell lépned a másikba", illetve a "másikba átlépve elérhetsz extra loot-okat" kettősben.
A játékot (most még) határozottan könnyebbnek érzem, mint a DS3/ER párost. (Duplatőrös rugót indítottam - itt Exiled Stalker vagy valami hasonló néven fut -, bár most ki akarok próbálni egy nagyobb fegyveres karaktert is, hogy azzal milyen érzés a játék.)
Ami zavaró: ha több ellenfél tűnik fel, és lockolni akarok, akkor egy csomószor a jóval távolabbira ugrik fel automatikusan a lock, ami idegesítő tud lenni, ha a másik már az arcodban van közben. Illetve - bár ez lehet, hogy a duplatőr miatt van - nem érzem valahol az ütéseim/vágásaim "súlyát" vagy "momentumát", valahogy olyan "papír érzése" van az egésznek.Egyelőre az a véleményem (ez jelentősen változhat még pozitív és negatív irányba is majd), hogy olyan "egynek elmegy", de közel sem ér fel az általad is említett két Fromsoft játékhoz. Azért, ha mindenképpen ebből a stílusból keresel játékot, a mostani Steam akcióban lévő kedvezményes áron szerintem érdemes rápróbálni. (Én is így húztam be.)
Ja igen, három bosson vagyok túl eddig: nagyon egyszerűek, "szegényesebb"/"darabosabb" a mozgásuk/tudásuk a DS3/ER bossokhoz képest. (Például ilyen két-három ütéses kombó után úgy megállnak "pihenni", mintha lefagytak volna... Valahogy nem tűnik természetes érzésnek ez a Fromsoft boss megoldások után.) Eddig a másodiknál (Pieta) haltam egyszer, míg a másik kettő egyből lement. Nem tudom, hogy a későbbiek milyenek lesznek (nyilván nem a legnehezebbeket teszik be a játék elejére), de a bossok eddig ilyen AliExpress feelinget adtak.
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Weareus
üzenetére
Lothric-ban nem farmoltam, a sunlight medalt red soapstone-nal megoldottam tesómmal. Ami nagyon frusztrált az a swordgrass farmolása, ezek a ghru-k nagyon hektikusak voltak, néha 30 mp alatt kinyírtam mind a hármat a hídon, máskor vagy 3 percig tartott, mert folyton spammelték a csapkodós támadásukat.
A silver knight farm melós, unalmas, sok idő, végül 8 óra volt tisztán. Az utolsó három körben kiesett három proof of concord kept, az mondjuk jólesett.
A 10. proof után már vissza se mentem szintet lépni, végül majdnem 20M soult költöttem el a firekeepernél. 
-
Weareus
addikt
válasz
Weareus
üzenetére
Hát a DS2 kész.
Ahogy (Bad Pritt és MageRG) írtátok is, elég nagy xopó a ds2-ben is online nékül egy-két dolog.
Itt kellett 30 db Sunlight Medal a 3.-as rankhoz, (/Heirs of The Sun/ ami aztán kidobta ama spellt) na, attól szó szerint hányingerem lett a végére.
A boszik előtt a játék legelején kell farmolni a Falconereket. 5 db volt már, mikor nekiálltam. 25 kellett hozzá.
Konkrétan két estés történet volt. (Mimic láda a fejen, Covetous Gold Serpent ring, etc...) -
Bad Pritt
félisten
válasz
Weareus
üzenetére
Lehet, megkérem, ne xarozzunk, gyűrűkkel, ezzel-azzal, dobja ki rögtön a platkót és kész.
Nem fog menni, a covenantokból kelleni fognak spellek, amiket nem lehet átadni, ahogy a covenant rankinghoz szükséges itemeket sem. Red Sign Soapstone-nal meg lehet oldani egy részét (Sunlight Medal, Vertebra Shackle és Pale Tongue kiszedhető így egy partnerrel), de kelleni fog 30 Swordgrass és 30 Proof of Concord Kept, amiket az online rész jelenlegi állapota miatt csak farmolni lehet.
Proof of Concord Kept úgy néz ki, hogy két Silver Knightot kell farmolni Anor Londóban, egy kör nagyjából egy perc, ha az ember biztonságra megy, ~500 körüli item discovery értékkel nagyjából 20 körönként dob egy cuccot, szóval olyan 10 óra csak ezt kifarmolni. Swordgrass kicsit jobb, az mondjuk 6-7 óra lesz. -
MageRG
addikt
válasz
Weareus
üzenetére
A DS3 szerverek még mennek, csak nagyon kevés a játékos. PC-n jobb a helyzet (mondjuk akikkel eddig összekerültem, nagy részük paraszt volt.)
Az összes covenant maxolható offline, csak a rossebnek van kedve órákon át farmolni az infinitezimális drop rate miatt.Szerintem nincs olyan dolog a DS3-ban, amit ne kapnál meg offline (kivéve a trollokat).
-
Tasunkó
őstag
válasz
Weareus
üzenetére
Amíg be nem röffenti a lángot a kardba, addig már úgy is elcsapkodtam, hogy közben beszélgetek, de asszem Buddha újabb reinkarnációját kellett magamba fogadnom, mire úgy is használható lelkiállapotba tudtam maradni, hogy elkezd azzal hadonászni. Arról a covenantról nem tudtam, de jobb is, mert így legalább a boss runok alatt elfogytak az ellenfelek, aztán már legalább azok nem idegesítettek. Jó sokat kell az alapjátékban gyalogolni, a Shulva nekem sem hiányzott már, azokkal a liftekkel tájékozódni hogy hol vagyok.
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
Weareus
üzenetére
Alapjáték final boss kinyírása után megpihensz a bonfire-nél és te tudod kiválasztani magad, hogy elinduljon az NG+. Szóval nyugodtan nyírd ki a final bosst, csináld meg a DLC-ket, aztán amikor úgy érzed, hogy minden lenyomtál az első nehézségen, akkor továbbmehetsz a következőre.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Weareus
üzenetére
Az is csoda, hogy nem kaszálták el, amekkora shithow volt a fejlesztés. Érdemes utánaolvasni, rendezőt is váltottak egyszer, Miyazaki csak nevében volt jelen és nehezen állt össze az egész koncepció és ez még a SotFS újrakiadásnál is érezteti a hatását a hírhedt lávatenger a toronyban liftezés után területtel pl. Ráadásul akkor már tudták, hogy következő évben kiadják a Bloodborne-t, előkészítés alatt volt a DS3 is, épp kidobták az Armored Core: Verdict Day-t, szóval nem lett volna elképzelhetetlen, hogy törlik az egészet és inkább másfelé fókuszálnak.
Amúgy az is probléma lehet a vanilla élménnyel kapcsolatban, hogy a DLC-k is adtak az alapjátékhoz patcheket, ezeket pl. nem tudom, megkapja-e az alapjáték, ha nem telepíted a kiegeket. -
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Weareus
üzenetére
Igen, offline kell és akkor marad az eredeti verzió. Én most pl. AC Unity lemezt vadászok emiatt, mert launchkor nem volt 30-ra capelve az fps, a mostani konzolokon baromi szépen fut.
Mondjuk még mindig nem értem, miért szívatná magát valaki egy launch DS2-vel, pont azért kellett a SotFS átdolgozás, hogy jó legyen a játék. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Weareus
üzenetére
A mai napig nem használják egységesen a vanilla kifejezést. Sokaknál az eredeti launch verziót jelenti, másoknál az eredeti játékot patchelve, de DLC-k nélkül, megint másoknál az eredetit akár DLC-kkel.
Vannak vanilla puristok, de őszintén szólva ezt a játékot csak jobbá tették utólag, nem igazán értem, ki akarná kitenni magát a 2014-es élménynek, mikor ott a SotFS. Az is ezer sebből vérzik, de legalább vannak jó pillanatai.
Amúgy pont most láttam egy friss videót a 2013-as network testről és beszarás, mennyivel jobban nézett ki ott a játék a végeredményhez képest. -
-
Rony949
addikt
válasz
Weareus
üzenetére
Anno nagyon túlzásba estek a játék lehúzásával és ez addig fajult, hogy a mai napig a gamerek többsége úgy tudja, hogy ez egy szar játék, miközben erről szó nincsen.
A széria leggyengébbike? Igen.
Szar játék? Dehogy.Ami azt illeti, a DS2 még mindig jobb élményt nyújt, mint a mai játékok többsége.
-
csucsotke
aktív tag
válasz
Weareus
üzenetére
Anor Londo-ba korán mentél szerintem. Én sem szeretem, nekem vérfagyasztó hely, ezért inkább felszerelkezve megyek, meg már tudom a leghatékonyabban átmenni hogy mindent kitakarítsak. de mégse kelljen bóklászni sokat. A farkas nagyon jó ellenfél de sokadjára is fel tud idegesíteni, nekem belassul a gép a bundájától ráadásul. Anor Londo-ba spoiler
ideiglenes átok kell sak úgy tudod sebezni a szellemeket. Nekem nagyon jó az 1 , kihagyhatatlan, most megyek NG4+on bár a többivel még nem játszottam. Az eddigi ellenfeleidhez még nem kell túl sok gyakorlat, olyan belépő a haladó szintbe, bár a farkas az határeset. A DS2-nek nagyobb a gépigénye mint a DS1-nek? Jah és a DLC-t. azt egyszer próbáltam 4 órát verekedtem azzal a tintaköntösös gecivel, (már el tudnám táncolni a mozgását),3 szor buffolta fel magát percekig kellett elugrálni hogy igyak egy korty estust, mire lenyomtam. A tereppel újrahasznosították egy kivételével a leggyengébb helyszíneket, fűszerezve a legjellegtelenebb ellenfelekkel, és ellentétben az alapjátékkal én éreztem olyan szándékot hogy szoptatni akarnak, meg egyébként is úgy passzol a játékba mint a szöcskére a magassarkú, azt első végigjátszásnál simán kihagynám.c -
MageRG
addikt
válasz
Weareus
üzenetére
Akkor nem hibáztatlak, szerintem is ez a rész kicsit hülyén van megcsinálva.
Ugye az elején a depis harcos a tábortűznél mondja, hogy igazából két harang van. Az egyik a templomban fenn, ahol a két gargoyle van. A másik meg lenn.
De hogy hogyan lehet lejutni, az piszkosul nem egyértelmű. Anno itt kerestem egy leírást.
Azért szerintem fuss neki, mert a játék legjobb részét még nem láttad. -
törölt tag
válasz
Weareus
üzenetére
Ez nagyon jó.
Remélem az Elden Ring-ben is lesznek hasonló szivatások. És pont ezért is varázslatos a játék. Folyamatos feszültség az invaderek, csapdák, trükkök miatt. Ilyen egy játékban sincs...Hát eltelnek lassan a 2010-es évek, még pár nap van hátra, és belépünk egy új évtizedben, ahol már nem lesz Dark Souls.
De más még lehet, januárban vagy februárban jön máris PC-re a Nioh 2.
Addig is minden kedves fórumtársnak Boldog karácsonyt kívánok! De a Mimicry-ket azért üssétek szét, ha kell.
-
törölt tag
válasz
Weareus
üzenetére
Igen, ez a főellenség sokkal később jön. De a lényeg, hogy meglett.
Lesznek nála bőven komolyabb bossok.
Szívok rendesen. A Crystal Sage, és Pontiff Sulyvahn elég komoly volt. Most Anor Londo-ban vagyok, és Aldrich jön. Abba bele se merem gondolni, hogy a DLC főellenségei milyen kemény menet lesznek.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Šolaire
veterán
válasz
Weareus
üzenetére
Sif nem vészes, inkább szomorú harc nekem a története tetszik ha most nem ölöd meg akkor majd be tudod magadhoz idézni egy harchoz utána persze muszály lesz vele megküzdened, hogy be tudd fejezni a játékot meg kicsit fog változni a boss előtti intro.
Capra elég troll harc konkrétan nem látol a ködfaltól és neked esik a kutyáival együtt hely se kedvez.
-
törölt tag
-
Šolaire
veterán
válasz
Weareus
üzenetére
Érdemes azokat a tüzeket felhúzni ahol sokszor meghalsz.
Egyébként az estus flaska hatékonyságát is tudod fejleszteni firekeeper souls-al, szóval okosan használd el meg van egy bizonyos amit nem szabad elpazarolni csak egy bizonyos helyen szabad használni, de nem tudom hol tartasz nem akarok spoilerezni. 
-
MageRG
addikt
-
törölt tag
-
MageRG
addikt
válasz
Weareus
üzenetére
És megéri az a kard? Emlékeim szerint vannak jobbak, az egyedüli pláne benne a fagy.
De az meg nem üt be olyan gyorsan mint kéne: a sima ellenfelek fekszenek, mielőtt megfagynának, a bossok meg jobbára vagy rezisztensek, vagy immunisak rá.Én majd egy lothric knight straightsword-es buildet szeretnék kipróbálni. Állítólag nagyon durva. Mondjuk majdnem az összes egyenes kard az tud lenni egy jó quality builddel.
-
BOBAKILL
őstag
válasz
Weareus
üzenetére
A covenant itemek farmolása/pvp-zés a hosszú platina szempontjából. Nagyon hosszú. A többi megszerezhető a leírásban található questline-ok szerint.

# Mr. Bean969: Lehet lassan én is kedvet kapok még egy vgigjátszásra.
Ezekkel a gyűrűkkel élmény lesz. Lehet bevaállalom én is. Csak a hecc kedvéért. 
-
Mans20
addikt
-
törölt tag
válasz
Weareus
üzenetére
Az én karakterem így néz ki:
Vigor - 40
Endurance - 40
Strength - 70A többi érték a Warrior kaszt alapértékén van.
Fegyver: Smough's Great Hammer (a képernyőt alig látom tőle, megreggelizek amíg csap vele a karakter)
Ruha: Black Witch set (Black Witch Veil lepedővel a fejemen)
Ruha 2: Black Witch set tanga és magas sarkú + Pyromancy néni bőrkesztyűje + melltartója és a Black Witch Veil)
Gyűrűk: Ring of Favor, stamina visszatöltést gyorsító gyűrű, Silver Serpent Ring, Cat ring.
Tehát alapvetően fizikai támadás ellen semmit nem véd a ruha, és mivel vitalitym alacsony, illetve a gyűrűk se védenek, kb. 2 ütésből egy keményebb enemy leszed. Ellenben én meg kiütöm őt a DS univerzumából ha eltalálom.
Én ezzel a builddel öltem meg anno Midirt. Szívtam vele sokat, de én Gaellel többet szívtam.
Itt (meg Firede-nál) jött szembe a probléma, miszerint baromi lassan ütök. -
MageRG
addikt
válasz
Weareus
üzenetére
Pyromancy-t Cornyx tanít neked, őt meg kell menteni az undead settlementből. A kovács balján foglal majd helyet, kb. Greirat-tal átellenben. Ad neked egy lángot, azzal tudsz varázsolni.
Varázslatokat többen is tanítanak (pl. Orbec, Yuria, meg a vén banya) mirákült meg elsősorban Irina.
Mirákülhez chime vagy talisman kell, varázslatokhoz catalyst. Vannak olyan cuccok, amikkel mindkettőt tudsz varázsolni, vagy egyszerrre fegyver és catalyst (pl. immolation tinder).Bocs a lényeg: hogy meg tudj tanulni egyáltalán valamit, ahhoz attunement slot kell, amit meg az attunement stat fejlesztésével kapsz (min. 10 kell). Illetve van egy olyan gyűrű, ami slotot ad.
Ezután a tábortüzeknél tudod ki-be rakosgatni a slotokba a varázslatokat.
Vannak durvább spellek, amik kettő slotot fogyasztanak.
Egyébként változó, hogy mivel skálázódnak a cuccok (int, faith vagy mindkettő). -
törölt tag
válasz
Weareus
üzenetére
Szerintem a 3. fázis ott a legdurvább. A 2. viszonylag egyszerű, hiszen ott a csajszi elég passzív legalábbis ha a székhez kötözött fiatal urat ütöd. Az 1. fázis kissé szokatlan a néni mozgása miatt. A 3. meg katasztrófa. Főleg nagy kalapáccsal.
De aztán csak kifeküdt.
-
MageRG
addikt
válasz
Weareus
üzenetére
Gratula!
Amikor először láttam őket és eljutottam az utolsó meglepihez, akkor kb. ez volt a reakcióm. -
törölt tag
válasz
Weareus
üzenetére
A városban két felé lehet menni. Yhorm felé, illetve a Distant Manor bonfire-től ha visszafelé jössz a vízben, jobb oldalt lesz egy alagút. Arra is lehet menni, az vezet újabb bossokhoz meg újabb területre. A leírásodból legalábbis azt gondolom, hogy erre nem mentél. Ha ez megtörtént volna, Yhorm után vissza teleportálnak Lothric-ba.
-
MageRG
addikt
válasz
Weareus
üzenetére
"Elsőre elvertem"
Elsőre, vagy második elsőre? Mert ha az előbbi, akkor emelem kalapom.
A komolyabb bossok később jönnek, egyelőre mindegyik valamilyen szinten egy tutorial.
Egyébként arra mész, amerre kedved tartja (vagy lásd Solaire javaslatát).
Ja, és mindenképp keresd meg a topikgazdát, élmény vele beszélgetni.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Weareus
üzenetére
Ezt neked kell tudnod, hogy megér-e annyit, hogy beszerezz egy PS3-at. Ha potom összegért valahonnan tudsz szerezni egy 3-at, akkor még akár megérheti. Mondjuk ezt jóember mondja, mert én anno a Bloodborne miatt vettem PS4-et.
A PS5 egy érdekes kérdés. Erről azért lehetne gondolkodni, mert nyitásra jön a Demon Souls. Elképzelhető, hogy lesz még olyan From Software játék, ami PS exkluzív lesz. Én a helyedben elgondolkodnék a PS5-ön a jövő miatt. Magam is valószínűleg azt fogom csinálni, hogy megvárom, amíg lemegy az a PS5 nyitási őrület, és utána beszerzek egyet. (Ha most előrendeled, szinte biztos, hogy legalább 2-3 hónapot még várnod kell rá, hiszen iszonyatosan sokan rendeltek, és már most több üzlet jelzi levélben, hogy "bocs, de biztos, hogy nemhogy november vagy december de lehet, hogy még januárban is készlethiány lesz"). -
törölt tag
válasz
Weareus
üzenetére
Szerintem a DS1. Abban van 1-2 olyan rész, ahol sokan anno letörölték a játékot (van is bőven ezekről fórum, de a poént nem lövöm le). A DS2 azért lehet nehéz, mert ott fura az irányítás, és ott milliméter pontosan be kell lőni a dodge-ot, az se mindegy melyik irányba teszed. Bloodborne-ban is van pár tapló rész, de ott már igen precíz az irányítás. Szóval nehézség visszafelé a legnehezebbtől szerintem: DS1, DS2, BB, DS3. De ha már érdekelnek ezek, a Sekirot se hagyd ki szerintem. Na az elég idegőrlő, mondom ezt úgy, hogy 4x vittem végig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1i - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- HP ProBook 455 G7 15,6" Ryzen 3 4300U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De más még lehet, januárban vagy februárban jön máris PC-re a Nioh 2.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)