Hirdetés
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
-
Mobilarena

Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Uhh gyerekek, ez a kemény nem a vidia!
-
-
Vesa
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Ez is lehetséges, persze, benne van a pakliban. Nekem az, hogy eddig nem adtak ki komolyabb tartalmat, nem jelent semmit, mert pont ezt láttuk a No Man's Sky-nál is. Utána viszont dőlt a tartalom. 50% esély van egy olyan scenariora is, hogy azért nem adtak ki semmit, mert egyben akarnak valami nagyobbat és úgy, hogy az visszategye a játékot a megérdemelt helyére. Witcher 3 is katasztrófa volt, mikor megjelent, és abból sem 3 hónap alatt lett év játéka. Még nem tudjuk. Nem várok sokat, nem várok igazából semmit. De elvben még nem írtam le őket, ahhoz még nem telt el elég idő. Ha idén sem jön értékelhető tartalom, akkor már valszeg nem is fog.
-
jonnyjoker01
veterán
Egy év alatt annyit hoztak össze, hogy kijavították a game breaking bugok többségét és nagyjából rendbe rakták motorháztető alatt a dolgokat (1.3-mal, ami még behozott jópár új problémát amúgy).
4chanről ered a "leak", szerintem simán csak trollkodnak és szeretnének egy hype vonatot indítani, hogy majd jót röhögjenek a közösségen amikor mindenki csalódott és folytatódjon a hate vonat. Félreértés ne essék, én lennék a legboldogabb ember ha tényleg beigazolódna, de szerintem egyáltalán nem reális és a forrás sem mondható kredibilisnek.
-
Vesa
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Mondjuk eltelt egy év, több száz emberük van, bár nem tudom, jelenleg mennyi dolgozik a CP-n. A játék alapvetően készen volt, tehát nem teljesen irreális ennyi tartalmat összehozni egy ekkora cégnek egy már működő játékba, de kétségtelen, hogy elég merész lista, túl szépen hangzik. Ki kell várni a végét aztán kész.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
gyantaszuz
üzenetére
Szerintem hülyeség, mint kb az összes leak ami eddig a cyberpunkról készült, egy kivételével amit én is lementettem magamnak (az adatlopásos / zsarolós leak ami tele volt devek által készített bug montázsokkal, de ugye az nem a jövőt hivatott megmondani).
Hiszem ha látom, szerintem ekkora patchet nem tudnak összedobni, de ne legyen igazam.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
nincsnév007
üzenetére
ja arra irtam a launchot, hogy a nextgenre egyelore az elozo gen verzioja van csak kint
. a linken totalis relaunchrol abrandozik a 4chan forumozoja, de ennek sok ertelme jelenleg nincsen.a 4chanos vizioban voltak ilyen total elrugaszkodott otletek is, mint a Cyberpunk pen-and-paper "combat zone"ok visszaterese Stalker szeru open-world jatekkent
. persze.22 Q1re csiripelik a madarak az 1.50 + nextgen launchot.
marketing egyszer mar nagyon visszautott, szoval tobb info nincs. foleg amiatt, mert a covid azert okoz fennakadasokat ITn belul is.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
nincsnév007
üzenetére
miert ne jonnenek?
viszont jelenleg a PS4 verzio forward compatible a PS5el, amikor a hardver birna tobbet is.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
gyantaszuz
üzenetére
4chan user osszeszedte a wishlistet az eddigi rumor bestof alapjan, ignorald. launch lesz, de az a next-gen konzolokra megy.
kb emiatt vartak sokan a megjeleneskor gta x witcher a jovoben jatekot.
HUN_Sector: Pacifica es Badlands kozott van egy eleg hatalmas terulet a stadiontol delkeletre ahova nem lehet bejutni. itt kozepen, a stadion es mellette balra a felhokarcolok mind le vannak zarva.
-
Ovisbig
tag
válasz
gyantaszuz
üzenetére
Nagyon konkrét dolgokat tartalmaz... o_0
-
HUN_Sector
őstag
A voodoo boys és animals mellett még kettő arra a kis területre?
Ez ráadásul egyik befejezéshez sem passzol...Ui: ami threadre a posztoló hivatkozik.... Hát ott ezerrel megy az oltás. Szóval szerintem ez fake.
[link] -
gyantaszuz
aktív tag
Kicsit tul szep, hogy igaz legyen. Allitolagos varhato tartalom amit februarban fog demozni a CDPR:
- 1.5-os patch soft reboot. Cyberpunk 2077: Samurai Edition neven.
- Egy livestream keretein belul mutatjak be az uj ficsoroket, az erkezo animet (Edgerunners) es az elso kiegesztitot
- Uj tartalmak a patchben: barber shop, garazs, fejlesztett AI, transmog rendszer, loot rendszer rebalansz es uj UI
- Uj ingyenes DLC 4 uj fegyverrel, lakas pimpeles, uj gig-ek es new game plus
- sok egyeb apro dolog (pl tobb uzenet panamtol es judytol)
- A kiegeszito Pacificaban jatszodik- 2 uj, egymassal szembenallo banda
- A jatek kap 1 minigame-et (mint a w3-ban a gwent)
stb.
Forras es bovebb info itt
Ez ugye nem 100, de hatha osszejon belole par dolog. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
freeknight
üzenetére
Nincs?
Az itt írtak szerint azokkal van értelme: https://cyberpunk.fandom.com/wiki/Tetratronic_Rippler
-
Vesa
Topikgazda
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Közben legalább volt időm háromszor végig tolni...És már megint hiányzik a város.

-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
freeknight
üzenetére
És hozzá az ultimate quick hack-ek is megvoltak? Mert ez a deck azokkal adja az extrát.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Az első karimat még az elején befejeztem, olyan kb. 60-70 óra körül. Aztán megnéztem még a az endingeket, a corpo-sat kivéve. Majd be-be lépegettem motorozni kicsit... Végül csak kezdtem egy új karit és pár naponta leülök 1 órát játszani, hogy addig is legyen valami, amíg ki nem jön az 1.5.
Reménykedtem, hogy a karácsonyra, vagy az 1 éves évfordulóra kapunk valamit, legalább pár érdektelen dzsekit vagy 1-2 bugfixet, de semmi... Szóval csalódottságomban játszogattam tovább, várva a csodát.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Kicsit távolinak érzem ezt, de nem lehetetlen. Meglátjuk tavasszal, hogy mit alkotnak.
Jorus: hehe.
-
HUN_Sector
őstag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Elvileg V is most már abban szenved.
"A sclerosis multiplexet autoimmun betegségnek tartják, mivel ez egy olyan állapot, amelyben az immunrendszer idegenként azonosítja a szervezet saját anyagait és megtámadja azokat."Ezt Alt is elmondja neki, mikor választania kell. A szervezete elkezdett küzdeni ellene, mert betolakodónak tartja. Túl mélyre ágyazódott már be Johnny DNS-e és a szervezet V-t tartja idegennek, ezért marad kb 6 hónapja "vagy egy kicsivel több".
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
HUN_Sector
üzenetére
De ez szklerózis multiplex gyógymódja.
Jorus: én most leginkább revolverezek. 1-2 jó fejlövés... Johnny pisztolya majd adja.
-
HUN_Sector
őstag
Apropo, nem tudom láttátok e ezt az N54 tv híradást.
Kifejlesztették a Biodyne-nál a gyógymódot, csak mocskosul drága.
[link] -
HUN_Sector
őstag
Leginkabb pozitív befejezés:
ugye V és Panam az 'asztalabrosszal' leléptek Tucsonba, Arizonába, ami délkeletre van dél-kaliforniától
Világ Lore kérdés: Szóval a fentiek alapján, délről és északról is egy határfal van Night City körül, ezt egyes netes térképek is mutatják. A fal az a polgárháború következménye? De nem mindkettő kalifornia a free states állama? -
Kylesa
aktív tag
Bár a főszál vége még arrébb van, tegnap végigcsináltam Panam és Judy küldetéseit (amikor Panam-mel végeztünk és az Aldecaldo táborban sétálgattam, akkor csörgött Judy, hogy menjünk búvárkodni, sőt mivel csaj V-m van, nem csak úszkálás volt :)). Annyira megkedveltem mindkettőt (néha úgy tűnt, hogy Panam is hajlandó lenne egy kis huncutkodásra, de aztán sajnos nem sikerült rávennem), hogy szinte teljesen elvesztettem a motivációm a folytatáshoz. Mostantól már hiába várom majd, hogy hívjanak, mert segítség kell.
Ehelyett Johnny-val a fejemben egyedül kell majd továbbúsznom az árral... Maradtak a jellegtelen mellékküldetések arc nélküli NPC-kkel, végeláthatatlan hadakozás a bűnözőkkel, kiberpszichókkal, ugrálás a fixereknek... Elgondolkodtam azon, hogy gyorsan lezavarom a főküldetést, és befejezem a játékot, bár nagy vágyam, hogy megszerezzem az összes acsit. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hű. A Tetratronic Rippler cyberdeck elég brutál dolgokra képes.

https://www.youtube.com/watch?v=GpiqGoJhWoc
Ezzel a deck-el eddig érdekes módon nem találkoztam. Hmm.
szerk: Judy +1
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Ovisbig
üzenetére
Amúgy igaz! Természetesen kinek mi, de ahogy a W3-ban, itt is mind a két nő a megoldás, számomra is. Szóval egyetértek! Csak ott van az a plusz
"küldetés", amikor kibasznak a csajok szegény főhősünkkel, mikor rájönnek, hogy mindkettőjükkel kavartál, hát azon sírtam a röhögéstől... -
Ovisbig
tag
válasz
tibaimp
üzenetére
"Próbáljátok ki női karakterrel is, ott Panam-mel nem lehet összejönni, mivel hetero..."
Egy mod segítségével megoldható: [link]
Az egyszerű modok közé tartozik, csak bemásolod ide:
Cyberpunk 2077\archive\pc\mod
Minden kapcsolatozós karakterrel megcsinálták a modderek (kívéve Kerryt).
Mivel a CD alapból minden NPC karaktert bisexre készített így minden párbeszédet leszinkróztatott, így ez egy hálás feladat volt a moddereknek.
Női karakterrel játszottam így eddig csak Panamet sikerült összehozni Miss V-vel, a Judys verzió még várat magára. -
Dreadloord
senior tag
válasz
tibaimp
üzenetére
270 óra, úhh brutális, én már a 90 óránál is azt érzem, hogy túl sokat vett el a valós élettől, már ha szabad ilyet mondani

Más: Jó lenne egy jó balance patch a játéknak, valahogy túl könnyű volt a játék, a falon átlövő 1 lövéses fegyverek, a katana is azonnal ölt, 20-as szinttől gyalogaloppnak éreztem, kivéve a boxolást, mivel nem raktam rá 1 pontot sem, pedig nagyon nehéz fokozaton toltam

-
tibaimp
nagyúr
válasz
Dreadloord
üzenetére
és HUN_Sector: Próbáljátok ki női karakterrel is, ott Panam-mel nem lehet összejönni, mivel hetero, de másik női karakterrel igen, aki szerintem sokkal aranyosabb
és legalább annyira kidolgozott mint Panam, és nem egy hisztis.
Én így 2x toltam ki, persze más-más karakter előtörténettel (nomád és városi gyerek), de 3. alakalom is lesz tervben van a DLC-k miatt, a 3. kezdő sztorival illetve ismét női karakterrel.A városban mászkáláshoz meg annyit, hogy ~270 óra körül toltam bele, szóval valóban lehet mászkálgatni.
-
Dreadloord
senior tag
Én is végeztem, 95 órát ír az epic kliens, kész van minden küldetés, csak Brandon bugolt be szegénykém

Meg pár helyen nem a legjöbb döntést hoztam. Az összes autó megvétele kivételével minden kész a térképen. Vissza szoktatok nézni a játékba így is? (mégegyszer nincs kedvem neki kezdeni, de "érezni a várost igen").
-
looser
addikt
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Én is szeretném, de tuti nem lesz happy end, vagyis V sehogy sem marad életben :-(
-
HUN_Sector
őstag
Ó anyám... ma fejeztem be a játékot. Cirka 40 óra volt csak benne, hajtott a vágy a végcél eléréséhez.
Ez a Panam szál... ez valami észveszejtő (a csaj kinézete is - ez van ha az ember elkezd imádni egy pixelhalmot). Ennyire szép és részletes (pl. régi piercing hegek, sztori közbeni sérülés hegek) női karakterábrázolással játékban nem találkoztam még.Nagyon remélem hogy egy DLC az egyetlen igazi, szegről-végről pozitív befejezést folytatja majd, ahogy V és Panam keresi a gyógymódot.
Szuper volt. Oké, volt benne pár bug, de a sztori felejthetetlen. -
Alpi.
addikt
Van egy jó és egy rossz hírem. Igazán ez egy darab rossz csak picit szépíthetek rajta, ha tényleg érdekel !
Nem a segítő szándék hiányzik, hanem én sem tudom. 
Ugye anno mikor ezeket gyűjtögettem még emlékszik is az ember, melyik mire való. Főleg amíg csak pár van, de aztán hamar átlépte azt a pontot, ahol nem volt mindig minden tiszta, melyik milyen névvel és mit is cserélt mire... És azóta még el is telt jópár hónap.. A napokban párat kiszedtem, ami nem ment már (vagy nem jól) és kettő helyett találtam jobbat. De ne tudd meg, micsoda kínlódás volt, mire kiadta.
Ezekbe a swap-modokba bele lehet úgy kavarodni, hogy hihetetlen.
Viszont ha tényleg érdekel és van kedved b@szak.. izé bogarászni vele, akkor írj rám átküldöm a mod mappát és kinézem a save file -ból, melyik nevű itemeket viselem és akkor elvileg utánozható ha kibogozod kicsit.
Ha szeretnéd, nyugodtan szólj és áttolom.
De alapból elég nyakatekerten lett ilyen végül. A harisnya az egy sapka swap, stb.
Amit előtte kipróbáltam, egyik sem volt olyan, amit szerettem volna.
A tetkó is egy "fun" cucc. Össze vissza van rajta mindenféle. Viszont annyira kiadja az összhangot a végén a színeivel, a "kitöltés mennyiségével". Poénból néztem meg amúgy, de amikor megláttam, azonnal éreztem, hogy bizony ez tökéletesen passzol. -
muxi-muxi
senior tag
válasz
Kylesa
üzenetére
Nem bug, hanem inkább figyelmetlenség, de bizony a Cloud-ban is is simán lehet fegyvered. Szépen mindent beraksz a szekrénybe, és kraftolsz magadnak egy párat. Ugyanez a helyzet az Ereklye misszióval is a szállodában, ugye ott is mindent ott kell hagyni a Delamainban, és ott is kraftolhatsz magadnak fegyót. Egyedül célzóberendezést nem applikálhatsz rájuk. (Nem is értem amúgy, h miért nem építhetsz magadnak, meg miért nehéz belőle lilát találni...)
-
Kylesa
aktív tag
válasz
looser
üzenetére
Amiről én írtam, az akkor történt, amikor
Judy-val együtt meglátogattuk Maiko-t, utána mehettem megölni az emberünket. De igazatok van, korábban is meg lehet ölni, de én akkor még gyenge voltam (az őrökkel sem kötekedtem inkább, ellopakodtam mellettük), a fegyvereim sem voltak nálam, és a fickó ökölharcban simán elrendezett.(már Ev halála után)
Akkor még kénytelen voltam életben hagyni, de aztán sikerült a revans. -
looser
addikt
válasz
Kylesa
üzenetére
Akkor most lehet, hogy keverem, de ez nem az a küldi, amikor elmész a babaházba, befizetsz egy babára, utána pedig felmész az emeletre, ahol hátul van valahol Woodman irodája. Balhé is lehet, de egyébként lehet simán elbeszélgetni, életben hagyod, elmondja, hova vitték Evelynt. Oda még egyedül mész, emlékeim szerint.
-
Kylesa
aktív tag
halála van valamilyen komoly hatással a jövőre?Woodman -
looser
addikt
válasz
proci985
üzenetére
Szuper vagy proci, köszönöm
Nem csak a craft sörökben vagy otthon 
(ha valaki nem ismerné, van egy sörös topic itt a PH-n; kicsit hc időnként, de kezdőket és újrakezdőket is szívesen várunk
)
Azt jól értem, hogy a mnemonic (utána kell néznem, magyarul játszom, majd készítek egy megfelelőségi táblázatot
) alapból tartalmazza ezt a két hekket? Vagy ez másra vonatkozik? Egyébként non-lethal karaktereim voltak eddig is (ez válasz (#24927) Cifu-nak is, miért nem robbantgatok
) ez nem fog változni, szóval a rövidzárlat, melegítés, kiberverhiba, ping voltak eddig is a deckben, a fegyverek nem halálosra állítva.
Még valami, akkor inkább a crit chance-t érdemes ruhába pakolni és nem a crit damage-t? -
válasz
looser
üzenetére
Bizonyos helyeken - sőt, a fixer kéri is egyes küldiknél - muszáj csendben maradni, hogy ne riasszanak,
Kérheti, de nem szükséges, hogy így is cselekedj.
Némi bónusztól elesel, ellenben sokkal gyorsabban ki tudod pucolni a területet. Tapasztalat.
Minden egyszerre úgy se fog menni. A specializáció nem azt jelenti, hogy mindenben jó leszel. Sőt, épp ez a probléma, hogy a lopakodás megfoszt egy csomó fejlesztéstől, mert egyszerűen nem használod őket. Én például ha még 1x Tech / Crafter karaktert indítanék, biztos, hogy kézigránát-orientált megoldásra építenék. Kell a fenének lőfegyver, ha robbantani is lehet...
-
proci985
MODERÁTOR
[link] ez alapjan van a pontleosztas.
pontleosztasok. assault jellemzoen a katana/pisztoly/assault rifle buildek gyujtoneve. intelligence buildek a hacker buildek. jellemzoen ez a fo elteres, shotgunt es baseballutot mindket varians jol hasznal.
assault katana: [link]
assault cool: [link]
mindket buildnel van boven extra pont, ha valamelyik fegyvernemre ugy erzed nem eleg eros. a kulonbseg az, hogy 18as reflex vagy 18as cool kell inkabb.intelligence build: [link]
ez viszont tenyleg ki van maxolva az utolso pontig: breach protocolt 10 fole vinni kinszenvedes, 16os engineering szinten eleg magas. annihillation nagyon egyszeruen szintezheto, szoval legalabb azzal nem lesz baj.van meg egy hibrid varians, de az egy felreertesre alapul, jellemzoen 10es inttel. legendary quickhackeket harmas inttel is ossze lehet szedni mind, csak grindeot igenyel ES egyebkent se lesz sok ertelme, mert hiaba a legendary short circuit es reboot optics (mint a ket legfontosabb), gyakorlatilag 10es szinten ugyanugy hasznalhatatlan az ag mint 3as szinten, vagy 12es szinten. tehat van egy csomo extra dam, de a legendary berserk es/vagy sandevistan (arasaka legendary softtal) meg kiesik, namost az egyik top katana meg arra tamaszkodik.
ezek optimalis buildek es en very hardot ajanlanek. ami valtozo, hogy 50ig hogy jutsz el, de az egyeni preferencia kerdese is. lvl 30-35 elott nincs sok ertelme a 18as technek, viszont hacker buildnel lehet erdemesebb eloszor body (!), majd int, majd craft, vegul cool fele menni.
alapvetoen a perkek miatt muszaj mindent hasznalni, de jellemzoen 3mas szint villamgyorsan megvan. hackereknel meg erdemes ramenni picit az assault agra shotgunnal es a street brawlerre, kellenek a pontok. tech agat jellemzoen egy buryaval vagy commrade's hammerrel lehet gyorsan szintezni.
perk leosztas: arra ugyelj, hogy nem minden varianssal lesz mindenre pontod. van mas skill ami szinten jo, de ha mindent hasznalsz, akkor nem lesz pontod. ami fontos: crit chance nem kell semmi, azt alapbol maxolni akarod ruhabetetekrol 100ra.
bovebben lejjebb (es lehet lassan irni kene neki egy normalis blogbejegyzest), tl;dr.
body
athletics
- invincible 3 pont
- regeneration
- (epimorphosis ha van pontod)
- multitasker
- divided attention
- cardio cure
- dog of war
- wolverine
- steel shell
- indestrutable (nem lesz ra pontod)
(- steel and chrome)annihillation
(-in your face)
- speed demon
- bloodrush
- manicstreet brawler
- opportunity strike
- dazed
- relentness
- dazed
- unshakablereflexes (gyakorlatilag csak assualt kariknak, hackernek nem)
assault
- executioner
(- longshot)handguns:
- gunslinger (burya enelkul borderline hasznalhatatlan)
- wild west (Burya jobb kozeptavu snipernek, mint a Grad)blades:
- offensive defense (legfontosabb katana / melee skill de 18 pontos reflex kell)
- deathbolt
- judge, jury executioner
(- vannak mas damage skillek is, plusz ott a bleeding, de ez is eleg ha nem katanara fokuszalsz teljesen. ha igen, akkor szinte mindenre erdemes pontot rakni, foleg a slow and steady fontos)tech
crafting (amig nincs kesz a cuccod, utana at lehet skillezni bar pl az edgerunner artisanon en hagynek pontot. en nem nagyon szoktam upgradelni, ezert arra nem rakok pontot, de respec termeszetesen megoldja)
- mechanic
- true craftsman
- 200% efficiency
- field technician
- ex nihilo
- cost optimization
- grease monkey
- waste not want not
- edgerunner artisan
(- cutting edge jo lenne, de nincs ra pontod)engineering
- up to 11
- insulation
- f* all walls
- tesla
- übercharge
- lickety split (kizarolag ha tech shotgunt / snipert hasznalsz)cool
stealth
- silent and deadly
- crounching tiger
- sniper
- leg up
- assassin (nem kritikus, de jo)
- agressive antitoxins
- hasty retreat (!)
- venomous fangs (ugy altalaban minden melee fegyverre mukodik)
- restorative shadows
- cheat death fontos, ha van ra pontod
- hasten the inevitable (venomous fangssal remek kombo)cold blood
- majdnem minden, kiveve az immunity (es ne rakj pontot a mercilessre). ket verzio van: hackereknel nem kell predator, a blood brawl es az icy veins (bar hasznos). assaulthoz nem kell a frosty synapses es a qucik transfer.
- opcionalis: pain is an illusion, ha nincs ra pontod.
- legfontosabb skill: coolagulan, cold blood upgradek.
- innunity felesleges, mert ruhabetet es cyberware megoldja az immunitast
- mercilessre azert ne rakj pontot, mert ha megvan a 20as merciless akkor automatikusan elesedik az utolso perk (rossz a leiras, a mechanika viszont biztosan igy mukodik).intelligence: ez kizarolag hacker buildhez kell. assault kariknal nulla pont, esetleg egy a mass vulnerability + big sleep parosra de altalaban egy-kettonel tobb daemont ugyse fogsz tudni feltolteni.
breach protocol:
- 1 pont eleg a turret shutdown / mass vulnerability / big sleep / turret tamer harmasra, harom perc eleg, bar a mass vulnerability kivetelevel nulla pont is jo, ha manualisan latni akarod mit kapcsoltal mar le. minden masra mehet pont. datamine virtuoso opcionalis, 50es szinttol nincs ra szukseg.quickhacking: foldbe lett nerfelve a contangion, szoval ez az ultimate + legendary quickhackokra megy ra, minden mast ignoral. short circuit (fegyver szimbiozis miatt), reboot optics, system reset, detonate grenade, suicide, hatodik slotba ping/cyberpsychosis.
- biosynergy
- forget-me-not
- hacker's manual
- I spy
- daisy chain
- signal support
- sublimal message: ez a short circuittel egy Moron Labevel lopakodva barmit atomjaira szed.
- mnemonic (reboot optics + ping
)
- hacker overlord
- critical error
- optimization
- bartmoss' legacy
ami tehat nem kell: plague, weak link, signal support, bloodware, diffusion, anamnesis -
looser
addikt
Én is gondolkodom, hogy indítok egy harmadik karit, ezúttal céges hátterűt. Viszont a pontokkal gondban vagyok, már másodikra szerettem volna specializálódni, de aztán úgy alakult, hogy mégis fejlesztgettem mindent, hogy változatosan csaphassak le :-) Bizonyos helyeken - sőt, a fixer kéri is egyes küldiknél - muszáj csendben maradni, hogy ne riasszanak, ezt mindig lopakodva oldom meg, de közben ott a kisördög, hogy a sniper, bészbólütő, kard és box is fejlesztve legyen, persze hekkelni is lehessen és közben olcsón lehessen fejlesztgetni...szóval elég nehéz bármiről is lemondani.
Olvasgattam különféle build leírásokat, de mivel az utolsó előtti szinten játszom, párhuzamosan fejlesztve is mindenki egy ütés/lövés/suhintás lesz a vége felé. Ki kell találni, mi legyen
Édes e teher nékem, ahogy a költő mondaná
Jó lenne valami kalkulátor vagy egy olyan leírás, ami azt taglalná, hogy a vágyott képességű karakter fejlesztéséhez mik az elengedhetetlen és a kevésbé fontos tulajdonságok és pontelosztást is javasolna. Tudom, így elvész az izgalom az egyéni fejlesztésből, de azért jó lenne valamennyire specializálódni. A hasraütés nevű tudományos módszer sajnos - legalábbis a játék elején - nem a legpraktikusabb
-
No, a suicide run után még pár elmaradt küldik megoldottam, és 159 órával befejeztem. Szóval gyorsan indítottam is egy új karaktert.
Ő most netrunner sniper lesz, meglátjuk.
Szeretem a legelső szinteket, amikor minden magára húz az ember, aminek egy minimálisan jobb statjai vannak, mint amit épp visel. -
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Esetleg próbáld ki a LOD módosítást

-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Köszi
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Engem az b. fel, mikor Johnny mondja, hogy kapd fel a "hotest iron"-t és menjünk,
akkor valójában annyi időt sem hagy a játék, hogy az inventoryba belépjek, egyből rohamozzuk a recepciót ahol rögtön támadnak a nindzsák. 
Lacielvtárs:
Azért meg kell hagyni, hogy a karakterem se szégyenkezik azon a téren.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Nekem ilyenek már nem voltak, PC-n legalábbis, a küldetésekben. Nem mondom a random utcán előfordult még sima járókelővel.
-
-
válasz
Evil Snowman
üzenetére
Ahogy Jorus is említi, ez a befejezés maximum annyiból pozitív, hogy Ciri életben marad, és Witcher lesz belőle. Akár melyik király is nyer, a kontinensnek sötét időszaka jön el, vagy kb. mindenkinek, aki nem követi Nilfgaard-ot (ha Emhyr nyer), vagy csak a mágusoknak és nem-embereknek (ha Radovir V. nyer)...
-
válasz
Evil Snowman
üzenetére
A Kontinens sorsát tekintve ez egy elég rossz befejezés.

-
válasz
Dreadloord
üzenetére
Nem tudom, nekem elsőre sikerült a legpozitívabb endinget kihozni a Witcher 3-ban. Ciri életben maradt és a végén együtt iszogatnak Geralttal a kocsmában miközben átadja neki a kardját.
-
Joshi
titán
Hú bakker tényleg nem is Originen van hanem GoG-on.
Sorry. 
ui.: nem tudom miért az Origin ugrott be.

-
Joshi
titán
Sziasztok. Utoljára valamikor tavasszal játszottam a játékkal, és most hogy beléptem az Origin-be, nem látom a játékomat. Csak a Cyberpunk miatt van Origin fiókom, más játékom nincs.

Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Projektor topic
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Háztartási gépek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Witcher topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gumi és felni topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
- Getac F110 - Ipari / Katonai tablet - I7 8665U 16Gb rammal - több db
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Eladó megkímélt Samsung Galaxy A13 4/64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. a linken totalis relaunchrol abrandozik a 4chan forumozoja, de ennek sok ertelme jelenleg nincsen.

és legalább annyira kidolgozott mint Panam, és nem egy hisztis.
Akkor még kénytelen voltam életben hagyni, de aztán sikerült a revans.
)