Hirdetés
-
Mobilarena

Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
-
-
-
válasz
sixpak
üzenetére
Jól betartalékoltam
Szerintem vagy 1+ éve vettem meg, de mindig volt vmi online móka ami elvitte az időmet. Most megfogadtam, hogy ARC Raiders után kicsit kivonulok az online térből és a jelentős offline backlogomnak nekiállok, így jött képbe a CP 
Az egyből átmegyek az új helyszínre nem tudom mennyire kavarná össze a szálakat. Nem akarom gyorsan letudni a játékot, igazából az a típus vagyok, aki ha beszippant a játék, akkor az összes szír/szar mellékszálat képes végigvinni.. -
válasz
sixpak
üzenetére
PT szerintem kimarad, az megfektetné a kártyámat, RT-re ránézek (: Akkor optiscaler FSR4 lesz, pont most cseréltem monitort, kiv leszek, hogy mit mutat oleden a játék.
Még 1 kérdés, anno kieggel együtt vettem meg a játékot. Ahogy olvastam az kb mégegyszer akkora terület/történet, mint maga az alapgame. Eleinte ugye nem tudok oda átkeveredni? Úgy szeretnék játszani, hogy előbb az alapot viszem végig és csak utána megyek át a kiegre. /már ha ez lehetséges/ -
Raymond
titán
válasz
sixpak
üzenetére
Na igen, van hogy tul nagy. Persze jateka valogatja, de sok eve en is jatszottam Forza-t kormannyal igy kb. 3 meterrol, de ott is a 102"-rol inkabb levittem 95-re. Nem hangzik soknak, de az is szamitott. Most a nappaliban az 55" TV-n OK kontrolleres jatek ugy 3,5-4 meterrol (Fall Guys, Skate, Mario stb.), de ott en max 75 amit meg elturnek talan, nagyobbat mar nem, es mar abban a 75-ben se vagyok 100% biztos.
-
válasz
sixpak
üzenetére
és @s7vcsenko

A botrány csak bizonyos Asrock B850 lapokat érintett asszem, leginkább x3d procikkal párosítva, plusz a teljes 9xxx palettát random. Valamit elkeffentett az Asrock a lapvezérlő feszültség adagolásában, s gyanúm szerint mivel többféle auto tuning opciót is ajánl minden modern lap, így aztán nem nehéz megnyekkenteni. Ezért jobb tudni is mit csinálsz, ha már piszkálod.
Nem kell aggódni
-
-
-
4264adam
nagyúr
válasz
sixpak
üzenetére
Megérkezett a Vram limit okozta szoftverlefagyásom is. Ha megtelik a Vram kilép a program —> Nem stabil a 0.975V 2850Mhz UV és sok neki az alap beállítási lehetőség + LOD és drawing Mod. Szóval mehettem le 2750Mhz-re így már nincs fagyás —> De nagyon gondolkodom az RTX4070Ti Super váltáson mert kellene az a 16GB Vram modokkal és akkor fullos az élmény
-
4264adam
nagyúr
válasz
sixpak
üzenetére
+1
2.21-el végre révbe ért minden. És a 2.2 modok mennek csak 1-2 alap compiler-t be kell frissíteni.
Minden ghostling effektus megszűnt vagy csupán minimálisan tetten érhető, végre engem már nem zavar. És a Frame Gen is eszméletlen 4070 Super-el. Csak a Vram lenne kicsit több mert a HD Reworked mod és még 1 pár feltölti rendesen.PT-t még nem próbáltam. De a HDR monitor is meggyőző RenoDX Reshade-el az eltolt fekete miatt.
Végre a fák mozgása sem tartalmaz ghostlingot, vagy az autók fényei. -
Vesa
Topikgazda
válasz
sixpak
üzenetére
Na de majd a mini Dubai...
(nem hagyhattam ki)Mr.Csizmás
Szerintem is annyi a megoldás, hogy nem a történelmi belváros közepén kell elkezdeni ezeket felhúzni. Azokat fel kéne újítani rendesen és megőrizni, de nem úgy, ahogy most van, a putri körgangos, omladozó hányadékokkal. A bálnát is sikerült odatenni, ahova semmilyen szinten nem illik a városképbe.
Ellenben, ezt a részt leszímtva, felőlem az egész főváros mehetne a levesbe és szívesebben látnék a roskadozó rettenetek helyett új, modern felhőkarcolókat. A beton panelrengetegekről nem is beszélve. De ez nem fog bekövetkezni. -
CJ4567
nagyúr
válasz
sixpak
üzenetére
A Remedy játékai nagyon élen vannak prezentációban, nemrég játszottam végig a Control-t (a Foundation DLC még hátra van, csak a Horizon Zero Dawn Remastered veszi el éppen a figyelmem), és gyönyörűen néz ki a mai napig a játék, főleg bekapcsolt RT-el, és néha az agyát eldobja az ember attól, amit a játék elé vág, spoiler nélkül annyit mondok, hogy Ashtray Maze
-
Alpi.
addikt
válasz
sixpak
üzenetére
Részletek kiollózva egy, egy képről. Hihetetlen, hogy ezt így lehozza játszható fps-el egy viszonylag olcsóbb hardverrel is. Kicsivel régebben (na jó... azért annyira nem kicsivel, de még bőven az én életemben
) fél órát vártunk, a korabeli pc-ken. hogy rendereljen egy ilyen megvilágítási részletesség melletti képet. És milyen boldogok voltunk tőle.
-
Alpi.
addikt
válasz
sixpak
üzenetére
Na bazz' !

Ezek után hogy rakjam be a nyekenyóka képeimet ? Ide se jövök többet....
Most, hogy végre tudok kicsit játszani, megnézhettem a Phantom Liberty-t. Emiatt aztán feltévedtem Youtube-ra, olvastam egy-két cikket és, bár mindig és mindenhol előkerülnek a berzenkedők, azt kell mondjam, hogy jelenleg a Cyberpunk az, amit meg kell verni (vagy megközelíteni) grafikailag. Ahogy látom, nem ferdítek sokat a valóságon, ha azt mondom, az Nvidia is kb. itt "demózza" a legújabb fejlesztéseit. Ezen túl még a mozgások, mimikák is hihetetlen jók. CP után belenéztem pár játékban és néha olyan érzésem volt, mintha retro játékok lettek volna, pedig nem voltak régiek.
Ezen túl, pedig önmagában már ez is megsüvegelendő lenne, nem kell világverő gép, hogy gyönyörű legyen ! A Ryzen 5600 + Nv 3060 Ti-men is szemet gyönyörködtető. Lehet, hogy voltak problémák indulásnál, de addig reszelték, hogy most meg ez tűnik szinte egyedül késznek. 
Jaaa ! A Dlc meg egyszerűen aztaq' !!
Pár képet bedobok simán a játékból. Nem fotómód, semmi trükk.

Egy sima sötét kis szoba is milyen jól tud kinézni.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
sixpak
üzenetére
1800x / 5700XT: amikor kijott, 1440p very high/ultran kb 35-50 fpsem volt, ami FSRrel felkuszott 50-60fpsre. bugot nem nagyon lattam, bar par T-pose befigyelt, meg az elso vegigjatszas alatt (meg 1.00 alatt) volt talan egy kuldetes, amit ujra kellett tolteni. mondjuk elso par nap kb masodik kijelzon frametime graffal toltam nezni, hogy meg mi az ami belefer a grafikaba.
kb 2014 ota (ott lett 290X CFem) nagyon nem viselem el a <60fpst, de itt annyira jol nezett ki a jatek, hogy belefert.
3900xt / 7900XT kb annyi pluszt jelentett, hogy 1440p ultra + RT psycho + FSR2+ mellett megvan a fix 75fps. RT nelkul meg a 144es kijelzo lenne a limitalo, de en 75 folott nem nagyon latom a kulonbseget.
SSD / M2 maradt, 32 vs 64GB meg sose szamitott.
-
válasz
sixpak
üzenetére
Kézzel kell bemásolni, nem értem miért nem írt rá vortexes installt a készítő.
Én megvettem a vehicle shopból (vagy konzol parancsot írsz be ami az oldalán van) majd Appearance Menu Mod váltom át a feltöltős verzióra. -
-
-
nubreed
nagyúr
válasz
sixpak
üzenetére
Nagyon jók, hangulatosok az újabb képeid is.
Egyébként valamilyen utómunka is van rajtuk?Igen, nagyon jó fej a CDPR, nem hagyták magára a játékot, nem csak egyszerűen javították az elég gyengére sikerült rajtkor jelentkező hibákat (nekem mákom volt, akkor sem voltak nagy hibáim), de menet közben elég sok új tartalommal is megtöltötték. És folyamatosan jönnek még új dolgok.
-
PuMbA
titán
válasz
sixpak
üzenetére
Hihetetlen, hogy kikupálták a játékot
A CD Projekt RED-et tényleg érdeklik a játékosok, ami ma már sajnos kevesebb játékfejlesztő cégről mondható el. Ugye írtam az 1.5-ös javításkor, amikor először vittem végig, hogy kiváló játék szerintem, de nem RDR2 szint nálam, például mert sok apróság nincs, ami az immerziót adja. Azóta a javításokkal és a Phantom Liberty-t lenyomva, illetve most, ami a 2.1-gyel jön, de, simán van RDR2 szint. Az örök listán a legjobb játékok közé végleg beírta magát. -
Piszmaty76
aktív tag
válasz
sixpak
üzenetére
Én is így. Beérem muszájból a 20-25 fps-sel de a látványból nem adok lejjebb. Ha egy 30 col alatti monitorral játszanék talán, de 55-ös tévén (monitornak használva) eléggé észre lehet venni FSR-ék negatív vizuális hatásait. 600+ óra 6900XT-vel 4K utlrán RT nélkül vs. 100+ óra 7900XTX-szel pszicho (vagy mi) RT-vel. Ég és föld...

-
-
Cifu
Topikgazda
válasz
sixpak
üzenetére
Kurta jó képek ismét
Oké, hogy ezek direkt "generált" esetek, de nagyon bejönnek az olyan apróságok, mint például ennél a jelenetnél az üvegen tükröződő karakterek (és igen, fáj, hogy V viszont nem tükröződik
):
Ez a másik, amit szerintem nagyon elszúrtak: ilyen kurta jól kinéző autók, erre csak "ellopni" lehet őket, vagy MOD-okkal, hackkeléssel előkeríteni...
Amúgy azért az ilyen apró árnyékok, mint itt Panam haja, szintén sokat tesz az élményhez (és kár, hogy a "minor" NPC-k esetén valahogy nem üt ki...

-
-
Mart10000
aktív tag
válasz
sixpak
üzenetére
Nem akarok rálicitálni, de csak idén nekem 4 végigjátszás elvitt 800+ órát.

Igaz volt időszak, mikor csak ezzel játszottam és nem voltam az a nagyon sietős. Szerettem benne a felfedezéseket is és mindent kimaxolni benne.
Nem tűnik úgy, hogy lesz még egy ilyen. Visszagondolva nem fogadtam volna rá.#31964 looser: Indítás előtt az indítási menüben kiírja nekem, hogy frissítsem a VGA-t, pedig mindig frissítve van.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
sixpak
üzenetére
a DLC
, mielott elmennel Hanakohoz az Embersbe.ending joval azelott feloldodik akkor van ertelme, ha
Konpeki utan azonnal mesz Judyhoz, osszeszeded Evelynt, elmesz a VDBkhez at a black wallon (ahol Songbird kiszur), Dogtownban kizarolag Reed a fokusz, es V az elso adando alkalommal lelep. Johnny mondja is, hogy lehettel volna batrabb is, ez volt a konnyu ut ki. itt nem kell talalkoznod Rogueval, Panammal es total ignoralhatod Takemurat, marmint konkretan Odaval se fogsz talalkozni. ez egyebkent realis, alapjatekban kitakaritott map mellett ugyan V nincs kizarva a
endingbol (ami jatekdesign okokbol ertheto, Witcher2ben se mukodott a korai brancheles), de V szempontjabol nehezen indokolhato. aDevil is.suicidenal mondjuk az nekem a DLCben kihagyott ziccer, hogy
V nem tud besetalni Dogtownba, hogy azt a szep Basilisket hogyert adod Yago pls. -
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
sixpak
üzenetére
Olyasmi rémlik, hogy Mike Pondsmith azt mondta a Cyberpunk rpg világáról, hogy ott mindenképpen veszíteni fogsz, a kérdés csak az, hogy mennyire.
#31807 Kylesa Szerintem igen, legalábbis én is a DLC megvásárlása előtt kezdtem bele a mostani végigjátszásba, és bár még nem jutottam el az első DLC-s küldetésig, már kiírja, hogy van DLC, melyik küldetés végétől lesz aktív, és így tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB DarkFlash DK352 Plus 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A 60fps pedig már a játszható szint.

:

Részletek kiollózva egy, egy képről. Hihetetlen, hogy ezt így lehozza játszható fps-el egy viszonylag olcsóbb hardverrel is. Kicsivel régebben (na jó... azért annyira nem kicsivel, de még bőven az én életemben

):

Cifu
Vesa