Hirdetés
-
Mobilarena

Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
mvkly
senior tag
válasz
tibaimp
üzenetére
Amúgy tudod melyik igazán cheat kibervert használom már vagy 2 végigjátszás óta (s most indítom a következőt)? A moddolt Leeroy Ligament System-et (nem'tom mi a fordítása), ami megnövelt alapsebességet ad. Számomra ezzel vált teljessé az Arasakából kiszakadt női Winston Wolf, a problémamegoldó. Ez, párosítva az airdash-el, valami álom. Még az imádott CT-3X motorról is szinte leszoktam e miatt. Csak az épületeket nézem, melyikre tudok felkapaszkodni és onnan viharsebességgel tovalibbenni a célig, tetőről tetőre.
-
mvkly
senior tag
válasz
tibaimp
üzenetére
Én az újban próbáltam, gyenge ott se volt, ha esetleg nerfelték volna korábban. Nyilván egy bizonyos szint kell hozzá, de nem vagyok benne jártas. Majd valaki a topikból.
Nagyon akartam egy faja kis késes buildet, amikor instant kill egy fejdobás után, az katarzis, kár, hogy kb. 5/3 a találati arányom. Talán ehhez is alapvető lenne egy sandevistan? Jorus?
-
-
zseko
veterán
válasz
tibaimp
üzenetére
Én órákat képes vagyok elb.szni a lopakodással
Ebben nagyon bejött a két sniper sorozat. Nyilván Easy fokozaton (legelőször mindig azon játszom) mert a szórakozás a cél, nem az idegroham 
Itt szerintem legalább 2.5-3x annyi idő telt el mint amit ír, mert ha nem jött össze akkor vissza a mentés és elölről:
Két személyt kellett fixen kinyírni, egy harmadikat ajtókulcs miatt ütöttem ki (nem volt szükséges, csak így egyszerűbb volt), a többi meg türelmetlenség miatt lett.A Cyberpunk-ban is lopakodással és hackeléssel megyek, erre a skillre mentem rá és ez van maxolva, kamerák, lövegek ki, aztán távolról meghackelem az embereket is, de valamiért nem annyira szórakoztató mint más játékokban, így most legutóbb már inkább odamentem és agyba-főbe vertem őket ököllel

-
-
Vesa
Topikgazda
válasz
tibaimp
üzenetére
Én már nem is tudom hányadik karaktert tolom. De leginkább nem is játszom már végig, mert már minden megvolt. A várost viszont nem tudom elengedni. Állandóan elkap még ma is, hogy pár kört motorozzak csak úgy random, néhány bandát elintézzek, vagy keresgéljek még esetleges kimaradt shardokat mindenféle elfeledett helyen (bár már az se nagyon van több, de sose lehet tudni, értek már meglepetések
). Van olyan Map, ahol a létező minden is be van jelölve, de szándékosan nem nézem meg még most sem. -
válasz
tibaimp
üzenetére
Áh elhiszem, lehetne itt még ilyenekkel szórakozni megfelelő kártyával, de az 1080-at 40ezerbe használtan kategória fért bele, és lássuk be, ebbe a PC-be nem sok értelme van ennél erősebbet tenni.
Plusz az 1080 még nem szenved hátrányt hogy pcie 2.0 x16-ban ül csak, de ahogy néztem, későbbi szériák már ebből is veszteséget szenvednének el.
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
tibaimp
üzenetére
Jah akkor értem. Talán a legviccesebb bug az volt, mikor Kerry Erudine-al beültünk a vacak kis autóba megbeszélni a gig-et, ami meg ment közben és dózerólta el az úton a piros lámpa miatt az ott álló autókat, de vagy egy tucatot, közben meg csak lazán dumáltunk a gigről.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
tibaimp
üzenetére
Az elején volt, pl. mikor zsúfoltabb környéken motoroztál. Egyszer csak elkezdett villogni a karakter, aztán betolta a T pózt a motoron állva. De már jó rég patchelték, azóta ilyen nincs.
Jorus: ilyen autós bugot konkrétan én is láttam PC-n, még a legutolsó verzióban is. Igaz, mindössze egyszer sok óra után.
-
zseko
veterán
válasz
tibaimp
üzenetére
Hát, én általában ha lebukok akkor addig töltöm vissza a mentést és kezdem újra, amíg nem sikerül legalább majdnem hibátlanra
Persze ez nem a CP-re jellemző, inkább a többi felsoroltra. Vagy, a Sniperekben ugye, messziről, egyenként, elkülönítve leszedni mindenkit 
De persze időről-időre van hogy beleunok vagy olyan kedvem van és akkor nálam is a hentelés megy
mvkly 'csíteléssel' csak itt a CP-ben, ha már adott a lehetőség
Egyébként a többiben úgy ahogy írod, például még az Indiana Jones-t így így játszottam végig, konkrétan egy lövés nélkül, puszta kézzel - vagy eszközzel - hátulról elkapva, leütve, stb. ahol csak lehetett, Wolfi II-ben is legtöbbször azt választottam hogy mögé megyek és úgy végzem ki, minthogy messziről hangtompítóssal lelőjjem 
-
mvkly
senior tag
válasz
tibaimp
üzenetére
Anno asszem a te posztodat követtem, meg netes leírásokat a secret endingről (70% + 5 perc csend a teraszon) micsoda élmény volt alt+tabozni minden válaszlehetőségnél... Morci vagyok, amiért ezt az alapvető narratívát ennyire eldugták a játékosok elől.
A női V-t nagyon, nagyon adom. -
mvkly
senior tag
válasz
tibaimp
üzenetére
Azért nem add fel, lehet GTA szinten megoldják valamennyire, követve a trendet.
Nekem ez a mod adta meg, ami végül tökéletessé tette a játékot: [link] Csak minimálisan csalás szerintem, very hard-on se számít igazán. Ezt még elképzelni se nagyon tudom 3rd personben, hogy nem essen le a monitorról és ne rántson ki a játékból.
-
mvkly
senior tag
válasz
tibaimp
üzenetére
Gondolj a CP-s sajátságokra, pl. fali klíma/jelzőlámpa mászás, peremről peremre ugrálás... Ilyeneket egy AC talán tud kezelni, de az ő tapasztalatukkal is gondok vannak az útvonalkereséssel egy sokkal egyértelműbb helyzetben. A CP szűkebb mozgásanimációit szépen megcsinálni szerintem nem is nagyon lehetne, legfeljebb lomhább mozdulatsorral.
-
Cifu
Topikgazda
válasz
tibaimp
üzenetére
Én Skyrim-ben sem használtam soha a külső nézetet, és valljuk meg, a külső nézet hoz egy sor problémát, amit a Skyrim-ben sem oldották meg jól (az, hogy a kamera hogy helyezkedjen el a vállad felett a terepakadályok, tárgyak körül).
Mivel itt eredendően onnan indultak ki, hogy folyamatos játékélményt adjanak, ahol a párbeszédek is direktbe úgy vannak kitalálva, megkomponálva, hogy belső nézetből adják a teljes értéket, csak illuziórombolás lenne a külső nézet.
Lásd random példák:

Az ilyen jeleneteket a 3rd person nem adja vissza, és az, hogy váltogatnának a nézetek között tényleg nem használ a beleélésnek...
Plusz szerintem sokkal jobb, hogy az erőforrásokat inkább az olyan dolgokra használják el, ami a játékélményben többet adnak hozzá, minthogy a külső nézethez ragaszkodó felhasználóknak megfeleljenek.... -
Cifu
Topikgazda
válasz
tibaimp
üzenetére
Igen, a Fool’s Theory.
-
Cifu
Topikgazda
válasz
tibaimp
üzenetére
Nem, a fejlesztők oroszlánrésze a The Witcher 4-en dolgozik, október végén 447 fő, illetve a "Shared Services" (Megosztott Szolgáltatások) alatti 162 ember egy része is, ide tartoznak a Motion Capture (mozgás-rögzítés) vagy a teszterek.

Jelenleg ismert, aktív CDPR fejlesztésen dolgozó külső fejlesztők nem nagyon vannak, a QLOC mint tesztelés, portolás, a Scopely pedig egy meg nem nevezett mobiljátékon dolgozik, de ott a CDPR csak mint IP tulajdonos érdekelt (azt sem tudni, hogy The Witcher vagy CP2077 alapú játékról van-e szó). -
válasz
tibaimp
üzenetére
Extraction shooter, de teljesen egyedi dolgokkal, nem a megszokott téma.
Mehetsz szólóba vagy társakkal, de nem feltétlen kell ledarálni PvP-be, akit meglátsz, mehettek onnantól együtt is, csapatba, miután egymásba botlatok.
De ez a játékosoktól fog függni...
[link]
Sorry az OFF miatt, van topikja amúgy, ha érdeklődsz, nézz majd be. -
válasz
tibaimp
üzenetére
576.88, egy helyen találkoztam eddig egy épület falán lyukas textúrával, ahol ki lehet esni a mapról, más probléma nem jött még szembe.
Más: a rendőrök nagyon agilisek lettek 2.3-ban, nem csak akkor pöccennek be, ha egy lövöldözés során civilek is megsérülnek, hanem akkor is, ha ott vannak a közelben egy lövöldözésnél és ha el is csitulnak, ahogy meglátnak a környéken, megint jönnek ezerrel elkapni. Életszerűbb viselkedés, mint korábban, csak kicsit szokatlan.

-
Raymond
titán
válasz
tibaimp
üzenetére
Kozel ket eves 537.42 de hogy "tolom" az enyhe tulzas. Ranezek itt-ott, most a 2.3 verzional rohangaltam par percet, nem latom hogy problema lenne.
Egy 4090-el minden maxon, RT Ultra + PT, 100 FOV, 3440x1440 a min-avg-max igy nez ki:
DLSS Q: 63 - 68 - 75
DLSS P: 73 - 81 - 88 -
4264adam
nagyúr
válasz
tibaimp
üzenetére
+1
Köszi, hogy kikerested a linket "PuMba" kollégára. Kerestem én is csak nem találtam.
Az ő ajánlásaival lőttem be a 4070 Super-t.
Rosszkor akartam vásárolni 4070TIS-t, használtan is felment 450k+-ba akkor és 520-ért volt új 5070TI.
Elég lett volna a 4070TIS is. DLSS ugyanaz. mFG-t nem használok, GPU erő hasonló és a Vram ugyanaz (modok miatt 1440p DLSS Q-n is megetetek vele 14-15GB-ot) -
válasz
tibaimp
üzenetére
Románcra van parancs hogy legyenek nyitottabbak a karakterek. Azaz ne legyen függő hogy férfi vagy nő V. Sőt igazából szerintem ebben a cyberpunk világban egyre inkább jelentéktelen hiszen már karakter generáláskor is eléggé katyvasz dolgokat lehet létrehozni.
(Cyber Engine Tweaks kell hozzá konzol parancs miatt.)Game.GetQuestsSystem():SetFactStr("judy_romanceable", 1)
Game.GetQuestsSystem():SetFactStr("judy_romanced", 1)Game.GetQuestsSystem():SetFactStr("panam_romanceable", 1)
Game.GetQuestsSystem():SetFactStr("panam_romanced", 1)Game.GetQuestsSystem():SetFactStr("river_romanceable", 1)
Game.GetQuestsSystem():SetFactStr("river_romanced", 1)Game.GetQuestsSystem():SetFactStr("kerry_romanceable", 1)
Game.GetQuestsSystem():SetFactStr("kerry_romanced", 1)Elég a romancable flag hogy működjön a quest vagy ha elszalasztottad valamelyikkel rossz választás miatt akkor romanced-el kapcsolhatók is kényszerítve. Netrunner vagyok, alap hogy hekkelem a nőket is.

Nálam egy mentésben egyszerre van Judy és Panam. Kell egy a városban meg kell egy pusztán is. Nem tapasztaltam bugokat, működik de egyszerre csak az egyik megy házhoz, pedig elég nagy a kanapé.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
tibaimp
üzenetére
Én épp ma fogtam neki kicsit nemtomhányadszor.

Brutáljól néz ki végre teljes fényében, ahogy ott az üvegpult alatt részben látszanak a kaják, de közben részben visszatükröződik benne a kajásbódé teteje és a környező épületek, az nagyon immerzív.
(2160p, PT+RT, DLSS balanced, 3xFG, minden Ultra) 
Streetkid rég volt, SMG, sniper build lesz.

-
proci985
MODERÁTOR
válasz
tibaimp
üzenetére
31313 - Nekem is van itthon
Egyszerűbb robot vezérlést tanulni tökéletes.nem volt nagyon hasonló a kettő 1:8as építésre? én emiatt hagytam ki a Siánt
Vesa: nézegettem egyébként a 71741 Ninjago City Gardent, ami hangulatban eléggé hasonlít Watsonra, avagy egy pici Night City itthonra. Viszont addigra túl voltunk a Hogwarts 71043on, ami eszméletlenül magasra rakta a mércét. Meg 15 hónap volt összerakni, igaz ott családtaggal nehezen tudtuk összerakni a kb 60 órát ami kellett befejezni
. -
Vesa
Topikgazda
válasz
tibaimp
üzenetére
"Ezt a Mindstorms EV3-at viszont nem ismerem"
Ez volt sokáig a Lego programozható robotikai rendszere. Pl. ilyet is lehetett belőle építeni. -
Cifu
Topikgazda
válasz
tibaimp
üzenetére
Akarat és menedzserei döntés kérdése.
Mi akadályozza meg a fejlesztőket, hogy a mestermodelleket, alaptextúrákat eredeti valójukban használják fel? Nem az, hogy nem lehetne megcsinálni, hiszen esélyesen ott van alapból a 3D modellezőknél és textúra grafikusoknál, csak aztán le kell butítani, mert ha "Ultra" beállításon az aktuális csúcskártyán is kifut a VRAM-ból a játék, akkor ezen fog nyekegni az összes Youtuber megmondóember. Így lesznek a mestermodellekből viszonylag low poly modellek és 4096x4096 pixeles textúrákból 1024x1024-esek a release-re...
Utána meg hullámzunk a 3rd party 4K textúra modokon... -
mvkly
senior tag
válasz
tibaimp
üzenetére
Hogyne, sőt! Az enyém fémből készült, működik, phase2-nél kidobja magából a Cerberus-t, aztán kergetőzünk a lakásban
Vannak még [ezek a hagyományosabbak], de ez a fajta engem nagyon nem fogott meg soha. Viszont a fenti Chimera, na az már finomabb. Mondjuk az a 80 lepedő... -
Alpi.
addikt
válasz
tibaimp
üzenetére
Üvegfelületekre van mod, ami sokat dob a látványon. Az épületek üvegei sem igazán üvegszerűek alapból. Olyan tejüveg félék.

Elképesztően jól néz ki egy kis plusz Lod-al ! Nincs elmosódott növényzet, végtelen mennyiségű ablak és égig érő fénypászma a belváros !
[kis ízelítő video] Nem tudom, mennyire látszik, de sokkal kevésbé zajos így a kép, mint natív PT-vel. -
CJ4567
nagyúr
válasz
tibaimp
üzenetére
A PT itt apróságokat tesz hozzá a képhez, a változások nagy része a sima RT-t érinti, mint az üveg, a fém tükröződése, stb.

Szerintem abszolút megér a mod egy próbát, a sima raszterizált rendert is kicsit feljavítja, és állítható az RT, PT minősége is, meg van RT+PT mód is. Ha nem tetszik, simán törölhető, és semmi nyomot nem hagy maga után.Kicsit sok néhol a napfény most már
De így most már hozza a RT azt az ugrást, amit elvár az ember.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
tibaimp
üzenetére
Ez nem teljes PT, hanem RT, viszont a megvilágításhoz beveti a PT-t is. Alig lassabb, mint a sima RT
Viszont itt azt látod főleg, hogy az Ultra Plus mod az üveget, meg a tükröződéseket rendesen helybe hozta, sokkal hihetőbb az összhatás. És máshol is egyszerűen gyönyörű a játék
cyberkind: Nem tudom, amiket láttam idáig, azok 2.2-n gondokat okozhatnak.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
tibaimp
üzenetére
Tulajdonképpen nem vagyok benne biztos, hogy sokat adna a játékhoz. Kezdő merc vagy, nulla pénzzel és minimális tapasztalattal, így pont ideális vagy arra, hogy kihasználjanak, ahogy az meg is történik...
Ha sok skillponttal meg baszó deckkel meg fegyverekkel mennél neki újra a játéknak, akkor ez úgy eléggé elveszne. Valamint ahogy Cifu is írja, egy nagy rakás tesztelés kellene emiatt, meg megoldani a nehézség szinten tartását is elég nehéz kihívás. De pesze legalább is PC-n megoldható moddal a dolog.
-
Cifu
Topikgazda
válasz
tibaimp
üzenetére
Mert illik normálisan letesztelni, az pedig azt jelenti, hogy a tesztelőknek bele kell rakni mondjuk (hasamra csapok) 10x 80 órát a különféle küldetések rendes kitesztelésére különféle buildekkel. Tehát plusz 800 emberóra tesztelés és ha nem adja ki, akkor lehet tovább reszelni.
Ennyit szerintem nem ér, hiszen feltehetően a játékosok csak kis hányada élne vele (én sem élnék vele például és a Witcher 3 esetén sem merült fel bennem). -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
tibaimp
üzenetére
Egyszer majd úgy is végig fogom tolni, de 1440P-ben szeretném RT-vel. Viszont ahogy Rony írta, arra tényleg kevés a 6700 / 6800XT, azt majd egy következő kártyával. Vagy ha esetleg megkapjuk a normális 3.1-es FSR-t, akkor majd elgondolkodom.
Tékozló: én is a PC-re venném, a modok miatt. Szerintem bőven többet érnek a modok, mint a kanpés kényelem. -
válasz
tibaimp
üzenetére
Ha nem HDR-es a monitorod akkor eléggé egyszerű:
kicsomagolni kell meg reshade-t telepíteni.DreamPunk 2.0 SDR:
1. Drag & Drop all the contents of the DreamPunk_2.0_SDR.zip file to the CyberPunk installation folder.
2. Install ReShade from https://reshade.me/ and during the setup select the preset included in the DreamPunk_2.0_ReShade.zip file named "DreamPunk_2.0_SDR"
3. Start the game and press "Home" to open the ReShade overlay. Go to the Add-ons tab and make sure the settings are the same as in the downloadable picture below then press "Reload" at the bottom.
4. Done! -
Raymond
titán
válasz
tibaimp
üzenetére
Igen, az nvidia-smi a meghajtokkal telepul. Alapbol a C:\Windows\System32\ mappaban van. Ez pedig megmutatja az aktualis beallitasokat: nvidia-smi -q -d POWER
Szerk: termeszetesen egy 4070TiS-nel nem 360-at hasznalsz hanem a kartyadnak megfelelo erteket, a 4090-nel 450W az alap es igy allitom 360W-ra (80%).
-
Raymond
titán
válasz
tibaimp
üzenetére
En mar AB-t se hasznalok mert ha az volt (nem is kellett az RTSS) akkor problemazott a VR streaming es akadozott. Mivel az RTX4090-nel siman a power limit allitasa eleg en mar csak ezt hasznalom:
nvidia-smi -pl 360
Ezzel nem megy 360W fole es teljesitmenyvesztes minimalis (5%) az alaphoz kepest.
-
Alpi.
addikt
válasz
tibaimp
üzenetére
Használtan vettem.
Mod, mint a 911-es is. Az nem Johnny Turbo-ja, hanem egy [Singer Porsche 911] 
Hibátlan, nagyon kidolgozott mod egyébként. Még a belsőrész is egyezik !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Igen, van az is. csak nekem a Sian helyett a Bugatti

Cifu
Vesa