Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena

Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szpisti
addikt
válasz
csababarca
üzenetére
Nálam semmi ilyen gond nincs a legújabb driver-el sem, bár igaz, ez RX 6700XT.
-
válasz
csababarca
üzenetére
HDR ki van kapcsolva Windows, játék, és driver szintjén is?
-
-
looser
addikt
válasz
Szpisti
üzenetére
Köszönöm

Más. Közben próbálkoztam kicsit; újratelepítettem a full szoftvert (Pro 21.Q4 (eddig is ez volt fent)), azonnal visszaállt a sötétség, Badlands-en is újra beborult és a kari is sötét a leltár fülön. Ezután driver le, ddu, driver only, ugyanaz a helyzet. Megint driver le, ddu, full software és sajnos továbbra sem jó. Volt egy olyan elképzelésem (ezt igyekeztem tesztelni) hogy esetleg a Radeon software-ben lehet a hiba, mivel az áramszünet után az nem indult többet. De sajnos nem, a driver onlyban sem jók a fények. Bakker, tök jó lenne tudni, mi változott, amikor "elromlott"...
A full nekem főképp amiatt szükséges, mivel hdmi-n kapcsolódik a kártya a tévéhez és alapból YCbCr a pixelformátum, ami miatt véletlenszerűen átáll a szín egy fura zöldes-rózsaszínesre, így azt driver frissítés után azonnal be kell állítani FullRGB-re. Bocs az offért, hátha más is próbálkozik
-
looser
addikt
válasz
looser
üzenetére
Újabb kellemes fejlemény, hogy a napsütés is visszatért, olyan ragyogás, kontrasztos árnyékok vannak Badlands-ben, hogy kiugrik a szemem
Bakker, bár tudnám, mi változott, megosztanám veletek. Annyit tudok, hogy volt egy áramszünet, leállt a gép. Driver nem változott tegnap óta, csak ez történt. A CCC vagy hogy hívják most, viszont nem indul.Verzió: 30.0.13023.4001
-
looser
addikt
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Na ezt nem tudtam. Őszintén szólva linuxot nem használóként sajnos erről a driverről sem tudtam. De az tetszik, hogy mennyi különféle kártyához nyújt (vagy nyújtott) támogatást, pl. 3dfx Glide. Eskü kipróbálnám, ha lenne belőle win verzió, annyit szórakoztam a régebbi driverekkel, hogy megtaláljam, melyik az, amelyikben még jó a megjelenítés. Ezt mérlegelni kell, mert máshoz meg lehet, hogy jobb a frissebb driver (pl. Gemcraft, haha
) szóval nagyon régit nem szívesen tennék fel, főképp, hogy minden alkalommal le is pucoltam DDU-val, így elég macerás és hosszadalmas a csere. Ez most már örökké jó lesz egy darabig, ahogy a bölcs mondaná :-)) -
looser
addikt
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
csababarca
üzenetére
Ebben az a vicc, hogy ugyanezekkel a kártyákkal Linux alatt fasza a játék...
-
looser
addikt
válasz
csababarca
üzenetére
Igen, RX 580, a tavaly decemberi Pro driverrel. Tudom, ez nem játékra van, csak ennél untam el a driver próbálgatást :-)
-
looser
addikt
Tegnap délelőtt jászottam és még sötétek voltak a holók, V megjelenése a Leltár képernyőn. Délután viszont volt egy kis áramszünet, újraindult a gép és talán lefrissült a driver mert újra megérkezett minden :-) Csekkolni nem tudom, mert a software center nem töltődik be; látszólag februári a driver (mappa és fájldátum alapján), mégis visszatértek az animációk, szóval nem tudom, mi történhetett, de perpill jó a megjelenítés.
-
Mostanában többször belefutottam abba, hogy az NCPD küldiket befejezve, a bizonyítéknál nem jelenik meg a felkiáltójel. Mintha nem nyírtam volna ki mindenkit... pedig igen. Amennyiben mentek, kilépek, belépek, már ott van. Ez elég frusztráló. Volt, hogy csak a rendőrök kenőpénzét kellett lenyúlni mindenféle harc nélkül. A tárolót nem lehetett lútolni, amíg ment, kilép, belép. Van ötletetek?
-
Cifu
Topikgazda
Lehet csak nekem új: [Night City TV adások összegyűjtve]
Az első felében lévő reklámok nagy részét sose láttam a játékban, de feltehetően csak figyelmetlenségből... -
válasz
looser
üzenetére
Ha magyar felirattal játszol, és nem figyelsz folyamatosan az eredeti, angol hangra, akkor könnyen elkerülheti a figyelmed. Konkrétan úgy fordították, hogy "Barátok voltunk, a műtétem előtt".
Szal hát az lehetett volna mandulaműtét is ugye, a hangból persze egyértelmű, hogy milyen műtétről volt szó. Ezt ott fent, a szerpentinen beszélik, amikor néznek lefelé a bárosra. Mármint V és a vaskos lány. 
-
Kylesa
aktív tag
válasz
Maelephant
üzenetére
Ő az a fajta lány, akinek nehéz a szemébe nézni.
-
looser
addikt
válasz
Kylesa
üzenetére
Hát most totál megleptél, ez nem esett le a párbeszédekből vagy tűnt fel... De valóban, itt írja is.
"Dean supported Claire through her transition from male to female."
Egyébként valahol egyszerre hátborzongató és szívmelengető, hogy virtuális figurákról vitázunk

-
Silverboy
aktív tag
válasz
Maelephant
üzenetére
-
-
rup1u5
nagyúr
válasz
looser
üzenetére
Értsd amit írtam!
Adott súlycsoporton belül ugyan azt a segget látom pl Judy-n, Panam-on, Evelyn-en, a saját női karakteremen de még az NPC-ken is.
Nem is értem miért lett a testtömegindex beleráncigálva ebbe a félig komolytalan eszmecserébe mikor az eredeti összehasonlítás abból az állításból indult ki hogy Judy segge löttyedtebb mint Panam-é. Márpedig ők egy súlycsoport. -
rup1u5
nagyúr
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Fene a finnyás fajtádba!

Amúgy elárulok egy titkot: Az összes csajnak ugyan az a segge van a játékban. Csináltak egy modellt 'oszt copy-paste. Legalább is én nem véltem felfedezni semmi különbséget pedig alaposan körbejártam/szemügyre vettem mindet.
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
m0h0senator
üzenetére
Őszintén szólva ebben a magyarázatban annyira nem hiszek. Ahogy korábban működtek a gyalogosok én inkább arra hajlok, hogy egyszerűen nem volt idejük rendesen megcsinálni.
-
muxi-muxi
senior tag
Mindenkit buzdítok (aki eddig nem tette volna) a DLSS használatára. Kiegyensúlyozott módban nem is okvetlen randa, és nagyon sokat hoz a konyhára már ami az FPS-eket illeti. GF 3080 RTX-en, 3440X1440-ben, DLSS nélkül a beépített bench 24 képkockát dobott, ugyanez "kiegyegyensúlyozott" módban 62 FPS! Ez a nem mindegy. Régóta nyúzom már DLSS-módban, csak eddig nem volt adekvát tool a teszthez. A peccs óta úgy látszik még sz@rabb lett (amint az többen megírták, a fejlesztett AI miatt) a teljesítmény, nagyon megéri használni.
-
m0h0senator
őstag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Megjelenéskor valaki ezt is írta a topikban, hogy egy jól működő AI eszméletlen erőforrás igényes és ezért lett az 1.0-ban az AI olyan amilyen, hogy egyáltalán elinduljon a régi konzolokon. Azzal, hogy az 1.5-s AI-t nem tették be a régi konzolokra ez be is igazolódott.
-
PuMbA
titán
válasz
nubreed
üzenetére
Ezt nem tudtam
Amúgy a játék jó, ezzel az 1.5-ös patch-csel való nekikezdés jó volt (illetve, hogy féláron is adták), mert a nagyobb gondokon túl már csak ezek a dolgok maradtak, de ezek is nagyon kellenének, hogy egy kerek és minden részében összerakott játék hatását keltsék. -
PuMbA
titán
Na, tolom a gémet, de van egy hihetetlen idegesítő dolog, amikor behajtok épületekhez vagy csak simán meg akarok fordulni. Ráhajtok a járdára úgy, hogy még 1-2 méterre van tőlem a gyalogos, de felém jön, erre jönnek tovább direkt, neki a kocsimnak. Összeesik és ahogy el akarok menni előre vagy hátra nem tudok mit csinálni eltaposom és jön a rendőrség. Tölthetem be az utolsó mentést... nem egyszer fordult már elő velem. Nem tudtak valami GTA V félét beletenni, hogy ha felhajtok a járdára kikerüljenek
Ez nagyon alap lenne...na majd patch 1.6.A pop-in tényleg nem zavaró, csak esőben. Látszik, ahogy tőled 300m-re vizes lesz az út és tolódik előre a határ, ahogy haladsz, mert utána már a játék nem renderel le semmit és tiszta száraznak látszik.
-
csababarca
őstag
továbbra sem találok armadillo tárgykészítési leírást.
vagy 20 yt videót megnéztem már pedig, de nekem nem adja a loot box az armadillot be egyiknél sem.vettem egyet ruhaboltban, de nem tárgykészítést, csak sima mod.
help!
-
Ezzel a buggal találkozott már vki?
, de bárhogy parkolok be a garázsba, nem érzékeli, és így a küldi azon része sikertelen. A linkelt thread javaslatait már próbáltam, nem jöttek be.Irist kell elvinni az autójával együtt Dakotahoz -
looser
addikt
Egy hulla, amely beleolvadt a járgányba, átváltozott Plastic Man-né :-)
Ja és ma is volt egy majdnem küldetés-kasza bug (a fenti annyira nem probléma, kipottyant egy kicsivel odébb); Peralezék épületének utcai telekomján nem volt kijelző, vagyis nem lehetett nekik feltelefonálni és így bejutni. Kilépés-visszalépés után megjött a lehetőség...
-
csababarca
őstag
válasz
proci985
üzenetére
Értem.
Csak emlékszem hogy volt fix bolt ahol lehetett venni armadillo tárgyleírást, de akkor gondolom már nem lehet.Akkor próbálkozok tovább, hátha dob.
Emlékszem tavaly mikor játszottam úton útfélen fe lehetett szedni az armadillokat, nem győztem lebontani annyi volt.
Most meg játszok 25 órája az új karakterrelés egyet sem dobott a játék.
Érdekes. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
csababarca
üzenetére
a "Gig: Guinea Pigs" alatt a teton a pici "epuletben" (az egyetlen ahova be lehet menni) van egy. arra ugyelj, hogy level37, bar hacker karakterrel technikailag vegig lehet rajta lopakodni.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
csababarca
üzenetére
1.5hotfix alatt valtozott mi hol esik.
pl mar esik legendary Burya craft spec is ami eddig nem volt elerheto.
-
muxi-muxi
senior tag
válasz
csababarca
üzenetére
Nagyon sok helyen dobálta hozzám a gép, pl. Saul Raffen Shiv-es elrablásakor a pincében van egy legendary, de szuperszűk, rejtegetett pályarészeken is szedtem már össze a receptjét vagy háromszor. Amúgy a CP Wiki oldala elég segítőkész ilyen tekintetben, leginkább ott keresek rá az ilyen mi-hol-merre dolgokra.
-
csababarca
őstag
armadillot lehet készíteni? ugye régen lehetett.
most nem találom a tárgyleírást sem, hol lehet a legkönnyebben összeszedni? -
alces
tag
Azokhoz a ruházati modokhoz melyek nagyobb sebzést adnak magasabb szintű ellenfelekhez, mikortól lehet hozzájutni?? Még csak most találtam meg, de 47es mellett már nem oszt nem szoroz.
Azon viszont nagyot röhögtem, hogy 'mindkét kapura lehet játszani'
. -
Cifu
Topikgazda
válasz
CJ4567
üzenetére
LoL. Ez mondjuk jó tudni.
Én a Brandon küldetésszálat ezért nem tudtam elkezdeni sem, mert a Corpo csajszi direkt nem foglalkozik a testével (3-as Body-m van 32-es szinten is). Mondjuk a másik fele, hogy nem szeretek a "kiberkéz" kinézetet nézni. Bár mintha lett volna olyan MOD, ami azt eltünteti (tehát úgy néz ki a kezed Gorilla-val is, mint a nélkül). -
tibaimp
nagyúr
Az 1.5-től hogy is van, a nagy távcsöves puskához 10-es Test kell? (korábban 6 volt)
-
HUN_Sector
őstag
Ami biztos, hogy craftolható legendary szintig a D5 copperhead és fejlesztve craftolható a "megosztva győzhetünk".

Sidewinder nekem nincs is a listámban (sima se), bár szétbontatni sem próbáltam, lehet akkor megtanulja. Létezni legendaryban létezik.

Alattuk (fenti kép) az iconic Moron Labe recept sem tudom honnan lett meg....
-
nubreed
nagyúr
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Én is így tudtam. Meg van a D5 sidewinder craft receptje, mégse tudom Epicnél feljebb húzni. Egy csomó más fegyver craft receptje is megvan, azokat meg simán fel tudtam húzni legendary -re. Én ezt nem értem.
-
Bazsi1987
őstag
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Én eddig csak a dps növeltem hogy lehet a akár legendája szintre húzni?
-
nubreed
nagyúr
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Van legendary változatban maga a sima alap D5 Sidewinder (nekem jelenleg ez van), van az amit te mondasz, az iconic változat, amit egy mellék küldetés során lehet megnyerni. De én magát a blueprintet/crafting spec -et keresem. Epicet már találtam, de nekem a legendary kéne. Vaaaaagy ez is felfejleszthető legendaryre? Ha igen, hogyan? Már mint maga crafting spec.
A másik, teljesen más: az 1.5 -ben egy csomó fegyver mod lelő helyet teljesen megváltozott. Pl. a "Crunch" sincs ott ahol eddig meg szoktam találni. Valakinek van arra tippje, hogy a Crunch fegyver modot hol kell keresni az 1.5 -ben? Mármint a crafting spec -et, nem magát a modot, mert azt tudom, hogy random dobja a játék.
-
nubreed
nagyúr
A D5 Sidewinder smart assault rifle -nek lehet, hogy nincs legendary crafting spec -je, "csak" Epic?
-
muxi-muxi
senior tag
Nem tudom hogy a többi járművel mi a rajz, de a Ghost in the Shell-féle Kusaraginak erősen felment az ára a patch után. Régebben 13k-ért vesztegették, most meg 55 papír...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Bestbuy játékok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Diablo IV
- Windows 10
- Filmvilág
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Gamemax GAMER PC! 7500F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD /
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bakker, bár tudnám, mi változott, megosztanám veletek. Annyit tudok, hogy volt egy áramszünet, leállt a gép. Driver nem változott tegnap óta, csak ez történt. A CCC vagy hogy hívják most, viszont nem indul.
. Még az 1. végigjátszás alkalmával készült.

.
Vesa