Új hozzászólás Aktív témák

• hunnia1969

csendes tag

válasz tyetya #897 üzenetére

Szia!

Megpróbálok segíteni, hátha sikerül. Az én telefonom Cubot One 1GB/8GB MTK6589T 4x1,5GHz.
    Én így csináltam.

Root
    1. Töltsd le a Framaroot nevű progit innen: [link]
    2. Másold az SD kártyára és telepítsd fel az alkalmazást.
    3. Indítsd el a Framaroot alkalmazást, felül válaszd ki az "Install SuperSU" lehetőséget, alul pedig Faramir lehetőséget. Ha sikeres a root, akkor kiírja, hogy "Success :-) ..........." Ezután idítsd újra a telefont.
    4. Tölts le valamilyen root checker progit a play-ről és ellenőrizd, hogy rootolt-e a telefon.

CWM telepítése:
    1. Töltsd le a Play-ről a Mobileuncle MTK Tools nevű alkalmazást. Telepítsd fel.
    2. Töltsd le a Cubot One-hoz való CWM-et. Innen a 6.0.4.4 sima recoveryt töltheted le: [link], innen pedig a 6.0.4.4 touch recoveryt:
    3. A leöltött CWM-eket másold az SD kártyára (én a sima recoveryt telepítettem).
    4. Indítsd el az Mobileuncle MTK Tools alkalmazást, válaszd a "Recovery Update" menüpontot. A betallózott recovery img fájlok közül válaszd ki azt, amelyiket fel szeretnéd telepíteni. (pl nálam Cubot-One_recovery_6.0.4.4.img)
    5. Telepítés után a telefond kapcsold ki, majd a bekapcsoláskor nyomd egyszerre a hangerő fel és power gombot addig, amíg el nem indul a CWM.

A CWM-ben tudsz készíteni mentést, viszont azt csak CWM-ből lehet visszaflashelni a telefonra. CWM-ből tudsz romokat is telepíteni (kizárólag azokat, melyeknek a leírása tartalmazza, hogy CWM-ből telepíthető).
    De minden buhera előtt MENTÉS! Lásd az 880-as hozzászólásom.

Én azt mondom, svgyulával ellentétben, hogy érdemes kipróbálni több romot is, már csak azért is, mert pl: a fényképek minősége eltérhet más-más rommal készítve. Ezen kívül pedig szubjektív, kinek mi jön be.
    Én pl. ezt a MIUI romot használom nagy megelégedéssel: [MIUI 4.1.19]
    Nekem tetszik, jó képeket tudok vele lőni, wifi tökéletes, GPS pár másodperc alatt talál jelet és tartja folyamatosan, kiegészítő hasznos programok, stb.

Sok sikert!

Új hozzászólás Aktív témák