Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
csemeteim #1279 üzenetére
Szia,
Mindenek előtt legyen mentésed a jelenlegi (gyári ROM-ról) állapotokról. Ehhez érdemes átolvasni a következőket:
- MTK657x/658x root és backup MTKDroidTools segítségével
- SP Flashtool ReadBack (kiolvasó) opció használata gyári ROM mentésére
- MTKDroidTools mentés visszaállítása SP Flashtool-lalMegmondom őszintén én nem voltam ilyen körültekintő, egyszerűen csak a CWM-ben nyomtam egy backup-ot, amit először ki sem próbáltam, majd 3 ROM után (és közben a recovery is carliv lett cwm helyett), gondoltam kipróbálom, hát nem áll vissza. Mondjuk az is igaz, hogy nem is hiányzik a gyári ROM, így megvagyok. Illetve, még a geekbuying oldaláról letöltöttem az elején a gyári ROM-ot, ez megvan és SP Flashtool-lal szerintem vissza lehetne állítani, de mint mondtam, jelenleg nem áll szándékomban (még próbaképpen sem).
Miután úgy érzed van mindenből mentésed (akár többféle) és belevágnál, akkor:
- A ROM-ot másold az SD kártya gyökerébe.
- Recoverybe én a Mobile Uncle Tools segítségével szoktam bootoltatni a telefont.
- Recoveryben jöhetnek a wipe-ok (dalvik, cache és data). Minden adatod el fog veszni, kivéve az SD kártyán lévőket.
- Ezután Install from SD card menü, megkeresed a ROM-ot, kiválasztod, OK.
- Még egyszer megkérdezi, hogy telepíteni akarod-e, igen, és elindul a telepítés.
- A telefon újra fog indulni, az első boot hosszabb ideig szokott tartani.Ezeket a lépéseket a ROM készítője is közölni szokta a needrom-on, tájékozódj ott is, nézd át a kommenteket. Felelősséget nem tudok vállalni a fentiekért. Eltérő a telefonunk is, a tiéd újabb verzió és erre kevesebb ROM-ot találni, én magam nem is olvastam a témában semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest