- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
varmi2
nagyúr
válasz
wyattthoearp #802 üzenetére
És honnan tudod, hogy pontosan melyik alkatrész ment tönkre? Van oszcilloszkópod? Ki tudod mérni? És kapcsolási rajzod hozzá? És van megfelelő elekrtonikai tudásod a hiba megállapításához?
-
Tim72
tag
válasz
wyattthoearp #798 üzenetére
Milyen windows-od van? Win8? (Az a szívás)
Kapcsold ki a gépet.
Hangerő felfele gombot nyomva tartva dugd rá az usb-re, pár másodperc után hangerő gombot elengedheted.
Elvileg flash módban van ettől kezdve... -
geloczigeri
tag
válasz
wyattthoearp #495 üzenetére
Arver:
Igen, MX Player-ben lehet gain-t adni a hangnak. Vedd fel a hangerőt, és figyeld a hangerőcsíkot: amikor átvált fehéres színűre, az már a gain, azt hiszem 15 egységig van az alap, és fölötte már túlvezérli, hogy hangosabb legyen. Ha nem működik (nem megy 15-nál feljebb, nem lesz fehéres színe a csíknak ami a hangerőt mutatja MX Player-ben), akkor a beállításokban a szoftveres codec-et állítsd be a hanghoz, de csak ahhoz. Video codec maradhat HW. -
vlevi
nagyúr
válasz
wyattthoearp #375 üzenetére
Felraktam, de egyetlen dolog nagyon bosszantó volt. A task váltó gombra nem vált az alkalmazások között, mindíg az előzőre megy vissza. A multiwindow ki van kapcsolva.
Ezért inkább visszaraktam az előzőt.
És itt jött elő, hogy érdemes volt az arctablet féle cwm recovery-s ROM-ot használnom. ROM csere előtt lementettem CWM-el a rendszert, természetesen az SD kártyát átmásoltam PC-re. Amikor az új ROM nem teccett, az SD-t visszamásoltam, CWM recoveryben megnyomtam a restore-t, és 5 perc múlva tudtam használni a régi rendszert. -
kazmerr
aktív tag
válasz
wyattthoearp #329 üzenetére
cwm-es egy dolog miatt jó, lehet törölni a dalvikot, amit a sima tudtommal nem töröl.
Bocs, hogy eltüntem nem voltam gépközelben. Most látom hogy nem simán a romot linkeltem hanem a fórumot. Sorry. -
Arver
csendes tag
válasz
wyattthoearp #327 üzenetére
azt írták csak h:
http://www.arctablet.com/blog/forum/cube-u30gt2/cube-u30gt2-android-4-2-2-custom-root-firmware-version-2-04-test-version-20130706/Ezt felrakom és akkor újraindul cwm modban..
Most külön fel kell még azt rakni ?? Úgy gondoltam én h ebben már benne van.. -
Arver
csendes tag
válasz
wyattthoearp #325 üzenetére
- ha minden ok, akkor a teblet 5 percen belül újraindul és bejön a cwm menüje
- hangerő vel mozogsz power gombbal okézol
- wipe data
- wipe cache
- és van valami advanced options ott wipe dalvik
- restart
- kb 5 perc alatt újraindul és máris az új romod fut.Igazad van senki nem beszélt CWM menüről...
-
blackfox
csendes tag
válasz
wyattthoearp #295 üzenetére
Köszönöm a segitséget,megprobálom újra.
-
M.Moe
csendes tag
válasz
wyattthoearp #290 üzenetére
Igen, az a menüpont az.
Amúgy normál HD felbontáson, 17500 pont felett értékeli az Antutu a gépet.
Kipróbáltam a legmagasabb bitrátájú (>11Mb/s) full HD filmemet és hibátlanul tudtam streamelni.
Úgy látszik a CUBE az elsők közt talált megoldást az rk3188-as SoC gyenge videólejátszási képességére. -
vlevi
nagyúr
válasz
wyattthoearp #287 üzenetére
Szerintem az, amit en is hasznalok, es a 275. hozzaszolasban beraktam. A julius 6.-i valtozat. Azert fontos kiemelni, hogy jul.6, mert v2.04 romot adtak ki jun.26-n is, de erdemes a kesobbit felrakni.
-
vlevi
nagyúr
válasz
wyattthoearp #282 üzenetére
"Beállítások - gépház - általános - speciális rendszerindítás - újraindítás- hibelhárítás - speciális lehetőségek - indítási beállítások - újraindítás - az illesztőprogram-aláírás megkövetelésének letiltása"
ÚÚÚÚÚÚBakkker, ezt hogy találtad meg? Még jó, hogy ebben a windowsban egyszerűbb minden, mint korábban volt (legalábbis ezt reklámozzák).
Nekem is most éppen nyócas van a gépen, szégyenszemre el kellett mennem a haverhoz, akinek XP gépe van, hogy engedjen már egy ROM-ot frissíteni, mert nem bírom 8-ason a drivert fellökni
Hetesen amúgy megy a driverezés, mert az mk808 ketyerémet, amit ugyanezekkel a szoftverekkel és driverekkel kell frissíteni, többször frissítettem már, csak win7 alól."A tabletnek kikapcsolt állapotban kell lennie, úgy pedig eddig is zöld volt."
Még annyit, hogy létezik egy másik rkbackhtool (asszem az arctabletes ROM-hoz is azt adják), abban van egy reboot to flash gomb. Ez azt tudja, hogy nem kell variálni a kikapcs/bekapcs/powergomb, volume trükkökkel, hanem simán bekapcsolt állapotban összedugod a géppel, akkor ennek hatására újraindul flash módban. És onnantól kezdve a "másik" flashelő progi is látja flash módban a táblagépet. -
M.Moe
csendes tag
válasz
wyattthoearp #278 üzenetére
Mivel zöld az ikon, így a drivert már sikeresen telepítetted.
A gépet nem kell bekapcsolni, mikor zöld az ikon, indulhat a flashelés.(látom közben sikerült)
-
warcat
veterán
válasz
wyattthoearp #280 üzenetére
Akkor valóban nem,de egyébként elég sokat szívtam vele mire hajlandó volt drivert felrakni,majd utána még be is zöldülni ha ez vigasztal valamennyire
Nem tudom 100%-ra azt sem,hogy az alap usb slot segített-e végül,de nagy nehezen felment.Persze biztos én vagyok a béna. -
warcat
veterán
válasz
wyattthoearp #278 üzenetére
Hát 1 ötlet: mindenképp olyan usb csatira dugd amelyik nativ,tehát nem valami alaplapi extra chipen keresztül biztosit extra usb slotokat.
-
Endless
aktív tag
válasz
wyattthoearp #168 üzenetére
Szia!
-drivereket felraktad?
-1-es zölden világít?
-hangerő fel és azután csatlakoztattad a kábelt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest