- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arver
csendes tag
Az a problémám lenne h minden xvid film kurva halk a tableten ellenben a játékok ill. youtube kurva hangos. Én vmi codec problémára gondolnék de nem sikerül sehogy sem megoldanom. Nincs valami megoldás esetleg erre?
-
Arver
csendes tag
Am Fat32ből h tudom átrakni NTFS fájlrendszerűrű a háttértárat benne ?? Próbáltam formázni friss rendszer után rögtön de meghülyül az android..kiírja folyton h az "android.process.media" folyamat leállt.
Ui: Továbbra se bírok lefuttatni 1 Benchmarkot sem, am minden más elindul normálisan.
-
Arver
csendes tag
Pontosan 16 nappal ezelőtt rendeltem a gépemhez én is egy bőrtokot a geekbuying.com oldalról ami a mai nap meg is érkezett. Első ránézésre nagyon szép, teljesen korrekt szépen becsusszant a helyére kamera helyek klappolnak stb. elvégre erre a készülékre lett tervezve legalábbis gondolná az ember. Első Youtube-os videó nézésem közepette viszont rögtön rájöttem h vmi nem klappol. Hát a hangszóró nyílást oldalt nem letakarja a bőrtök ???
Úgy szolidan a hangerő 80%-át így kb elnyeli. Úgy látszik akik tervezték ezt a tokot a készülékkel már nem igen próbálták ki. Gondolkozok a hangszóró nyílásnál lehet kivágom a tokot, nem tudom mások nem szembesültek ezzel a problémával ??
-
Arver
csendes tag
-
Arver
csendes tag
Felraktam a stock romot. Igazság szerint egy Antutu benchmark,Quadrant alatt most is megfagy.. nem igazán értem hol a probléma.
-
Arver
csendes tag
válasz
wyattthoearp #327 üzenetére
azt írták csak h:
http://www.arctablet.com/blog/forum/cube-u30gt2/cube-u30gt2-android-4-2-2-custom-root-firmware-version-2-04-test-version-20130706/Ezt felrakom és akkor újraindul cwm modban..
Most külön fel kell még azt rakni ?? Úgy gondoltam én h ebben már benne van.. -
Arver
csendes tag
válasz
wyattthoearp #325 üzenetére
- ha minden ok, akkor a teblet 5 percen belül újraindul és bejön a cwm menüje
- hangerő vel mozogsz power gombbal okézol
- wipe data
- wipe cache
- és van valami advanced options ott wipe dalvik
- restart
- kb 5 perc alatt újraindul és máris az új romod fut.Igazad van senki nem beszélt CWM menüről...
-
Arver
csendes tag
Valaki vmi megáldást pls mert így elég gáz :S
-
Arver
csendes tag
Jah és így nem látja a gépben lévő alap 32GB-os tárhelyet sem...:S
-
Arver
csendes tag
valahogy bathtoolból a driverjét vhogy nem igazán sikerül felraknom magától megtalált pár drivert de eszközkezelőben Egyéb eszközök/U30GT2 kérdőjeles maradt. Így mikor hangerő fel + bekapcs gomb-al indítom bejön a kis felület az android ikon viszont túl megy rajta és bekapcsol a tablet...Ilyenkor már érzékeli a Batchtool viszont rózsaszínnel jelöli Connected Device 1-nél ..
U30GT2 Drivernél próbálom hozzáadni a batchtoolost de azt írja h a windows nem talált illesztőprogramot az eszközhöz
-
Arver
csendes tag
Hát igazából néhány kifejezéssel már az elején problémáim vannak.
A beállításokban az usb kapcsolatot MTP legyen fixen. Ilyet nem is találtam.
Első linkedben ezt a 2 cuccot írja: -v1.05 firmware, pre-rooted Ez lenne a Firmware ?
-Android 4.2.2 latest firmware (0504) Ez lenne a rom?Pár hozzászólással korábban linkeltek nekem elvileg frisset most akkor ezt kellene nekem akkor feltenni igaz??
-Legújabb firmware:
[v2.04 (beta)]-Jelenleg az 1.05-ös arctablet féle romot használom, valamiért mindig ennél a verziónál lyukadok ki, hogy ez a legkényelmesebb (good old Tablet UI), meg stabil.
[v1.05] -
Arver
csendes tag
Valaki tudna segíteni egy kicsit h milyen programok szükségesek a rootoláshoz (rom és firmware-en kívül) vagy esetleg egy "telepítési" menetet mondani ???
Vagy ha esetleg valaki picit ráérne és Skypon v hasonlón tudna segíteni az még jobb lenne
Lehet h soknak tűnik de nem nagyon csináltam még ilyet... -
Arver
csendes tag
válasz
geloczigeri #308 üzenetére
és működik minden benne jól ?? mert nem szeretnék olyat felrakni amiben bármi is nem működik gondolok itt bluetoothra meg hasonlókra
-
Arver
csendes tag
válasz
geloczigeri #306 üzenetére
Köszi sikerült így újra indítanom. Viszont hihetetlenül szar ez az android verzió állandóan lefagy.
Ez a kernel van rajta: 3.0.36+
Icp@tchip-super #35
Thu Jun 6 16:08:57 CST 2013Build-szám:
V2.03 20130606Ezek alapján kb ugyanaz a verzió mint ami ezen a linken található nem ?? Annyi h ezen a kínai genyók még rajta vannak kb v tévedek ?
http://www.arctablet.com/blog/forum/cube-u30gt2/cube-u30gt2-android-4-2-2-custom-root-firmware-version-2-04-test-version-20130706/
-
Arver
csendes tag
Mint mondtam néha újra indul v mit csinal ilyen zöld sárga növényes kép közepette most pl be is fagyott... ilyenkor mit lehet kezdeni vele ??? Bekapcs gombra nem reagál.. :S
-
Arver
csendes tag
Megjött végre nekem is a tablet
4.2.2-es androiddal jött szépen becsomagolva úgy ahogy kell. Viszont amit eddig észrevettem h sötétségben max fényerőnél latszik 1-2 helyen bevilágítás sajnos, meg néha újraindul magától utóbbira nincs valami megoldás vagy egyáltalán miért indul újra ??
-
Arver
csendes tag
Vki nyomon követte a csomag érkezését?
A http://www.track-trace.com/post oldalon követve ilyenekre lettem figyelmes ami érdekesen hangzik:2013.07.21
22:15
Item information :
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2013.07.21
22:26
Item information :
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2013.07.22
13:42
Item information :
Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedureMost ez szokásos eljárás mint mindenkinél vagy most kajak fel fognak számolni még vámot meg stb..??
-
Arver
csendes tag
Nem tudjátok véletlenül idehaza is lehet hozzá kapni megfelelő tokot vagy érdemesebb inkább azt is külföldről rendelni ?
-
Arver
csendes tag
Igen levonták már néztem. Paypalon keresztül fizettem master cardos lehetőséggel. Már írtam nekik, előző e-mailjükben am azt írták h folyamatban van a rendelésem. Idézem: Order Status: Awaiting Fulfillment
Order Date: 9th Jul 2013 @ 5:38 AM
Order Total: $261.98 USD.Remélhetőleg nem igen lesz probléma am belőle mert a paypal is küldött visszaigazolást e-mailben h kifizettem.
-
Arver
csendes tag
Leadtam a rendelést írtak is h követhetem a következő számon erre küldenek egy ilyen e-mailt:
You recently visited our online store and we noticed that you didn't complete your order for the following items:
1 x Cube U30GT II RK3188 Quad Core 10.1 inch 1920*1200 with Android 4.1 OS Dual Camera HDMI Bluetooth 32GB 1.8GHz
$257.99 each
To complete your order right now, just click on the link below:
Complete Your OrderTehát h nem teljes a rendelés kattintsak rá viszont itt megint kéri az adataimat stb.. meg h fizessem ki újból...-.- Ilyenkor mégis mivan ?
-
Arver
csendes tag
Na a mai nap megrendeltem egy ilyen készüléket én is a merimobilestól. Türelmetlenül várom hogy mikorra fog már ide érni
Remélem azért nem 3 hét lesz
-
Arver
csendes tag
Hali!
www.merimobiles.com-ról milyen megoldásokkal lehet fizetni ? Ilyen postai utánvétel lehetőség itt van ??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest