- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Azt látom, hogy 4.2.2-es droid, de ez melyik?
És amúgy normálisan megy vele? Mert nekem majdnem mindegyik ROM-al az a bajom, hogy ami megy, azzal nincs gond, antuttuban 18-20 körül van a pontszám, de olyan, mintha csak 1 magos lenne a gép, mert pl. frissítés, letöltés, satöbbi közben szinte mást nem tudok vele csinálni. (Asszem ezt már többször leírtam). A 4.4-es ebből a szempontból jobb volt, de annál meg a képernyő olyan késésben volt (kb fél másodperc), hogy azt sem bírtam sokáig. -
vlevi
nagyúr
Most kipróbálom a régi, Supersport 1.05 ROM-ot. Ez nemhogy kitkat, de még nem is 4.2, hanem csak 4.1
Hócipőm tele van ugyanis azzal, hogy a 4.2-es verziókkal, mindegy melyiket próbálom, olyan, mintha a wifi blokkolná az egész gépet, már többször is írtam róla ide. Ha pl. fut egy play store frissítés, akkor addíg semmit nem tudsz csinálni, ráadásul maga a play store is fogja saját magát, tehát egyszerre egy dolgot képes csinálni, nagykínkeservesen. Ha megjelenik 4-5 frissítés, a telefonom töredékannyi idő alatt végez, mint a tábla. Pedig a teló is csájnafón. A Cube eközben használhatatlan, nem reagál semmire. A telefonon viszont észre sem veszem, hogy frissül, csak abból, hogy az állapotsorban megjelenik az ikonja. És természetesen nem csak a play store fogja vissza, ez csak egy példa volt, mert ez a legjobban észrevehető dolog. A többi háttérfolyamatról fogalmam sincs. Természetesen amikor már belelendül, akkor jól megy, azzal nincs gond, csak a párhuzamos feldolgozással. Sőt, megkockáztatom, a kétmagos Mk808 minipc-m is jobban teljesít ilyen téren, mint a táblagépem.Kíváncsi leszek ennek a 4.1-es ROM-nak az akksi használatára, mert szerintem az sem természetes, hogy egy vadonatúj akkuból óránként 1% körül merüljön. Ismét a telefon az összehasonlítási alap, ami egy éjszaka alatt merül 1%-ot, úgy, hogy nincs repülő módba rakva. És az csak egy 2000mAh akksi, nem 13000. Igaz az is, hogy nem Rockchip, hanem MTK. A Cube ezzel szemben reggelre 10%-ot is képes merülni.
-
vlevi
nagyúr
Nem lattam a topicban, hogy valaki ilyet vett volna. Esetleg az arctablet forumon.
En kikonyorogtem a geekbuyingtol egy potakksit garanciaba, volt, aki egy masik 8400mAH-st vett.
Nekem valahogy igencsak gyanusnak tunik a masfelszer akkora kapacitas egy ugyanolya akksitol, de hat ki tudja? -
torokmate
csendes tag
Sziasztok!
ha visszaszeretnétek rakni a 4.2-t 4.4 után nagyon egyszerű, annyi hogy a loadert is vissza kell rakni. http://www.freaktab.com/showthread.php?8032-Cube-U30GT-2-v2-06-20131017-900supersportROM&highlight=u30gt2 erről a honlapról letöltitek és az egyik mellett alapból nincs pipa, nah ott azt ki kell pipálni és megadni az elérési utat a fáljhoz. nekem különbözött ezért át kellett írnom.(minden mást úgy ahogy le van írva a honlapon). Nekem elsőre működött remélem tudtam segíteni, Üdv Máté
-
vlevi
nagyúr
-
vlevi
nagyúr
Ha hazaérek, felrakom a google driveomra az enyémet.
Gyári 2.06-os firmware, nem arctablet, és ilyenek. Én azért cisnáltam, mert kíváncsi voltam rá, hogy az arctableteshez képest milyen. És, mivel nem tűnik rosszabbnak, ezért meghagytam.
rootolás után (ezzel kínlódtam egy ideig, mire rendes ADB drivert találtam hozzá), kigyomláltam belőle a kínai vackokat, és raktam rá egy cwm recoveryt, és ebből csináltam egy cwm mentést. Tehát, ha felraksz egy bármilyen romot, amire van cwm, akkor egy factory reset után ezt a mentést visszatöltve kapsz egy gyári 2.06-ost, rootolva, cwm-el felszerelve.
Csak ne felejtsem el felrakni, ha hazaérek -
Tim72
tag
l
Letöltöd, kicsomagolod,bbenne van a flash alkamazás.
Elindítot az exe-t
Elindítod a tab-ot flash modba (kikapcsolt állapotban Hangerő fel nyomva tart, és így dugod be az usb-t
Delete imdb
FlashA loader ebből hiányzik, de neked mivel már kitkat van, nem fog kelleni. Olvasd el a kovetkező bejegyzéseket hozzá.
Nekem a fraktabra feltoltottet nem sikerult letoltenem, de az a végleges a beta-bol. -
vlevi
nagyúr
Erre én vagyok az ellenpélda. Pont, hogy nekem a gyári tűnik akadásmentesebbnek. Felraktam az arctablet féle 2013.10.29 dátumút, és alvásból feléledve igencsak nyögvenyelős. Ellenben a gyári 2013.10.29 dátumú ROM-ot megrootoltam, tettem rá CWM recoveryt, kigyomláltam belőle a kínai alkalmazásokat, más módosítást nem csináltam rajta, és így sokkal gördülékenyebb. Az, hogy benchmarkban mérhető-e a sebessége, azt nem néztem, de ez a "felélesztés után percekig erőlködik" dolog nincsen.
A Kitkatot én is várom. Ha az U30GT-re megcsinálták, akkor nemsokára lesz a GT2-re is, legalábbis remélem.
-
vlevi
nagyúr
Én sem fogom lecserélni, ez majdnem biztos, mert a képminősége eszméletlen jó, sebességébe sem tudok igazán belekötni, nekem a wifivel sincs nagyon bajom, jó ez
Van, hogy az asztali gépet napokig nem kapcsolom be, mert a tableten mindent elérek. Könyvet, híreket, PH fórumot, más meg nem kell -
geloczigeri
tag
Hát én max kisebb dolgokat fogok kinntről rendelni, de azért erre is van egy jó történetem
eBay-ről rendeltem 8 AAA újratölthető 100mAh kapacitású akksit. Kb 10$ körül volt Haha... Már itt benéztem, túl olcsó, de hát megörültem neki.
Két hét múlva megérkezett a csomag. Kibontottam, és a kezembe vettem az elemeket. Túl könnyűek voltak. Nagyjából tudom, hogy milyen nehéz egy tisztességes li-ion akksi, szóval betettem őket a Voltcraft töltőbe. Leteszteltem az elemeket, és a ráírt 1000mAh kapacitás helyett 200-250mAh volt bennük. Az eladónak ezt leírtam, azt mondta, hogy hát sajnálja, őt is átverték (aha...). Visszautalt 3$-t...Az élmények...
-
vlevi
nagyúr
Nemtudom. Hogy jobb-e, mint a 0727-i 2.04-es tesz fw? Ugy veszem eszre, rosszabbnak nem rosszabb. A stamdby fogyasztas tenyleg lement a normalis ertekre. Napkozbem itthon volt, es a reggeli ertekhez kb 9-10 ora alatt nagyjabol 1%-ot esett, a szar akksival. Viszont ebresztooranak meg mindig nem jo, stanbybol nem kepes felelszteni magat az ebreszteshez, ugyanugy, mint ez eddigi osszes tobbi fw verzioval. Sebessege sem rossz. Szerintem hasznalhato, nalam most megmarad egy ideig, ha nem talalok benne nagy gondot. Peraz, aki melyebben beleassa magat, az biztos fog talalni benne hibat, de nekem csak netezesre, hirek, es konyvolvasasra kell. Igaz arra jo volt az 1.05 fw is :-)
De ha jobban megnezem, nekem most mintha (pl yt video app) , amikor valtogatok a videok kozott, mimtha villodzna egy kicisit a kep. Nem a videok lejatszasaval van baj, hanem az alkalmazas (de akar a gmailt is emlithetnem), amkkor mas-mas nezetbe valt at, olyan, mimtha valami villodzas lenne a nezet valtasa kozott. Lehet, hoyg eddig is volt ilyen, csak nem vettem eszre, vagy azert, mert nem figyeltem, vagy pedog azert, mert gyorsabb volt, vagy pedig, mert ez csak most ilyen.
-
vlevi
nagyúr
Igen, felrakom.
A rövid leírás szerint többek közt javították az előző 2.06 magas fogyasztását alvó módban. Ami nálam pl. úgy jött ki, hogy sokszor el sem ment alvó módba. Vagy ki sem kapcsolta a képernőt, vagy, ha ki is kapcsolta, időnként, amikor visszakapcsoltam, akkor nem a lock screen jött be, hanem egyből az asztal. És egy éjszaka alatt (a szar akksimmal) 15%-ot fogyott. A 2.04-essel egy éjszakát megúszok 1, max 2% fogyással. -
vlevi
nagyúr
Egyelőre negatív
Felment a fw, bekacsoltam a wifit, beállítottam a google accountot, és, hogy jó dolga legyen, csináltam egy restartot. Na, azóta a cube-os képernőy hullámzik, az volt kb negyedórája
Próbaképpen adok neki egy wipe data-t, hátha.
u.i.: Csak az a baj, hogy a recoverybe sem akar bemenni -
vlevi
nagyúr
Dehogyem állt vissza, de ezt a build.prop átírásával mindjárt visszaállíítom.
(kicsit rohadtsokáig tartott az install, de nem a tablet miatt. Win8.1 van a gépemen, és azon nem települ a driverTanácsoltak nekem virtualgépes XP-t, de azzal se. Úgyhogy megint elő kellett venni egy másik gépet, amin még nem nyócaska van, és azon percek alatt megvolt minden.
-
vlevi
nagyúr
Szintén a 0727-es mellett teszem le a voksom. Arctabletről letöltött, rootolt, CWM recoveryvel ki van egészítve, és kigyomlálták belőle a kínai appokat. Nagyon jó. Az augusztusiakat egyszerkétszer megnéztem, de a többablakos izé (már ahogy megcsinálták) az rövid használat után engem elrettentett, semmint tetszett volna.
-
geloczigeri
tag
[Itt leírtam viszonylag részletesen]
De az [Update] gomb helyett már [Restore]-t kell nyomni
-
-
vlevi
nagyúr
Ha engem kérdezel, akkor általános felhasználásra a tapasztalaiaum:
- Aug. 10-i nem ajánlott. A benne lévő többablakos megoldást megnéztem, inkább nem kérem. De anélkül meg nincs taskváltás. Olvasom az arctabletet, és zabálja az akkumulátort.
- júl 6. Nekem ez van fenn, szerintem jó.
- A korábbi, 2.03-as verzió is feltehető. -
geloczigeri
tag
Tedd fel a CWM nélkülit, volt aki szerint bugos a CWM-es verzió, de ezt nem tudom alátámasztani, mert én nem próbáltam ki, csaka simát.
Idézet:
I installed the previous version (the 06/21 version), and it was the smoothest ROM that I had used on this tablet. Earlier today, I installed the CWM version above and had tons of issues. USB mass storage didn't want to connect. It claimed my microusb card was damaged and wanted to format it. ezPDF viewer and Aldiko wouldn't import files.I reflashed, but it didn't improve, so I'm going to flash the non-CWM version.
Anyone else have the same issues? Anyway, thanks for the frequent updates! If I figure out my problem, I'll update the thread so that nobody else has to make whatever silly mistake I'm making.
Szóval tedd fel a sima verziót, az nekem is tökéletesen megy mai napig
Ha meg valóban hardveres a gond, akkor én visszaküldeném, nem kockáztatnám meg, hogy később romlik el telejsen.
-
kazmerr
aktív tag
Így hirtelen három dolgot tudok tippelni:
- melegedés
- ram hiba
- softwares gondAz elsőt könnyű kideríteni, tapintás alapján nézd meg hogy amikor előjön akkor melegebb-e mint egyébként. (valami fullos 3d-s programot pörgess meg rajta)
A másodikat nehezebb dió, ehhez szerintem google utánakaparás kell, a harmadikat is egyszerű, rakd vissza gyári fw-t. -
Zol77
aktív tag
Hello,
ez nem néz ki túl jól. Akkor is csinálja amikor bekapcsolod,és a boot animáció megy,meg a töltésjelzés?
Vagy csak ha bejött a rendszer? Eseteleg visszarakhatsz egy régebbi fw-t,egy próbát megér,bár lehet ez inkább hardveres hiba lesz.Ezen a LINKEN tudsz írni a merimobilesnek.
A lenti lenyíló fülnél meg válaszd a Warranty/Repairs kezdetűt. A többi egyértelmű : név ,mail cím,rendelési azonosító. A hiba leírásába meg beírod,hogy mi történt a kijelzővel,meg linkeld be oda is a képeket.Ezután már csak várnod kell,nekem 2 vagy 3 nap múlva válaszoltak,egy fórumszerű,webes felületre fognak irányítani,ahova majd külön be kell regisztrálnod. Először én a merimobilesen használt jelszóval akartam oda is belépni,de nem engedett,mire rájöttem,hogy ide is külön kell regelni,hiába a merimobiles oldala ez is.
A többit meg ott majd megbeszélitek,hogy hogyan tovább. -
warcat
veterán
Persze de ez ugyanaz amit már linkeltek itt korábban [link]
Ha megnézed van egy stock recovery meg egy CWM recovery -vel ellátott verzió is egymás alatt vannak.
Nálam az előbbivel nem volt gond,a másikra írtak páran,hogy valami nem volt teljesen jó,persze user error is lehet.A felrakás módja meg ahogy itt a topicban is le van írva meg a linken is megtalálható(talán 3. oldal)Arra figyelj,mert én szívtam vele,hogy csak natív USB csatira csatlakoztasd,ami extra alaplapra rakott chipen/hubon keresztül megy az nem volt jó nekem(persze lehet én voltam a béna)
-
kazmerr
aktív tag
neked már írtam:
"Merimobiles-on van kézbesítési idő zámító, a három közül a köztes időpont vontakozik rád. Ráadásul még levélben is megkaptad hozá a linket..."
Ez tartalmazza hogy a küldéstől kezdve hány nap. Amennyiben ennél jelentősen több, akkor esélyes hogy megfogták a vámon. De a csomagkövetésen látod hol tart... -
vlevi
nagyúr
Június 11-én.
Saccperkábé 2 és fél hét, mert 28-án már itt volt a postán, csak nem tudtam értemenni.
Amúgy beszarás. Felraktam a 4.2.2-t (kicsit macerás a fw update módba lépés, de sikerült), hasít mint állat.
Vettem hozzá kijelző védőfóliát, de úgylátszik felesleges volt, mert gyárilag volt rajta, ráadásul "rendes" kétrétegű fólia, az első az szokás szerint csak amolyan védőfóliát védő réteg, alatta ott van mégegy.
És vettem hozzá egy tokot is, hogy lehessen hurcolni, satöbbi.
Töltőből az amerikait kaptam, a hozzávaló EU-s adapterrel.
Most kezdem el belakni, megyek a play.google.com-ra, telepítgetni.
Remélem a 32G belső memória elég lesz a könyveimnek
Pixelhibát, zavaró bevilágítást, nem látok. Van, de ahhoz ferdén kell nézni a ketyerét, hogy oldalról fénylik-e. A bootolás közbeni tökfekete képernyőn legalábbis csak nehezen észrevehető. Máskor meg, amikor már használja az ember, akkor ennél sokkal durvább bevilágítások (pl. monitoron) sem észrevehetőek már.
Jó ez a geekbuying
Mindjárt kimegyek az udvarra, meddíg látom a wifit. -
geloczigeri
tag
Szia!
2-3 héten belül megkapod
Nekem olyan átalakítót küldtek hozzá, ami nem fér bele a normális konnektorokba.[Ilyet] küldtek nekem.
Nem értem a gondolkodásukat. Ez a 20-30 évvel ezelőtti konnektorokba jó, ami földeletlen és "lapos". Látod a szélei szögletesek...[Ez lenne a jó].
Pár száz forintos átalakító ez is, de használható. eBay-en fillérekért lehet venni ilyeneket.Ezt úgy oldottam meg, hogy szétszedtem az adaptert, kiszedtem a villákat, beragasztottam a réseket, és forrasztottam bele egy normális kábelt. Így 1.5m-el tovább ér el, szóval jobb, mint az eredeti
Trafós adaptereknél ezt nehogy eljátsza valaki, mert leégeti. Ezt azért tudod 220V-ra is meg 110V-ra is dugni, mert kapcsolóüzemű táp. Az átalakítóban nincs elektronika, csak arra van, hogy be tudd dugni más fajta konnektorba.Amúgy USB-ről egyáltalán nem tölt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Mobil flották
- Philips LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hieronymus: Három júniusi képem
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest