Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
geloczigeri #844 üzenetére
Nnna, közbe végigolvastam az arctablet fórumot, és vanegy cwm frissites file, ami javitja az elforgatasi problemat. Igy mar mondhatni tokeletes az ome verzio. Gyorsan hozzateszem, hogy nagyon sok funkciot nem probaltam vegig, csak a nagyon alap aprosagokat. De azok mukodnek, es gyors a gep.
-
vlevi
nagyúr
válasz
geloczigeri #847 üzenetére
Tökéletes az sosincs, de azért érdekes, hogy több másféle rk3188-as tabletre már rég jött gyári kitkat, pl. Pipo-ra, de a Cube-ra csak ilyen teszt izé béták.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Most felraktam az arctablet forumrol az oma fantázianevű kiktat romot. Nem pont a cubehoz van, de van hozza idevalo kernel. Nos, ezzel sokkal jobb. Viszont ez meg rosszul forgatja atabot, mindig 90°-al arreb van, mint kellene ☺
Nem is nagyon erőltetetem a dolgot. -
vlevi
nagyúr
válasz
Akkor ez még a korábbi kitkat verzió. Én azthiszem, azt fel sem raktam.
Majd a hétvégén még nézelődök egy kicsit, de valószínű, hogy megint megy vissza a korábbi 4.2
A freaktabon van egy supersport rom, amiben olyan flash frissítő van, amihez adják az 1.04-es loadert, ezzel vissza lehet tenni a 4.2-es rendszert. -
vlevi
nagyúr
válasz
geloczigeri #840 üzenetére
Háááát, nemtudom. Melyik ROM-ot tetted fel? Én ezt : kasty-cube_u30gt2-442-funromstudio_20140606-rooted7c Mert nekem marhára nem jön be.
- Az a hacker keyboard, amit az arctableten emlegettek, az valami rettenetbűnszar. Próbáltam swiftkey, meg más playről letöltött, lehető legegyszerűbbet, de nem. Kérem vissza a gyári google billentyűzetet... Automatikus kiegészítésektől a falnak megyek, a saját nevem nem bírom beírni sehova.
- Kurzor neked sem villog a szövegbeviteli helyeken? Pl. levélíráskor email címzettje, tárgy, satöbbi, sehol. Néha, 1-1 helyen mintha láttam volna villogó kurzort, de túlnyomórészt nincsen.
- Nincs tablet UI mód. Mondjuk ezt eddig is tudtam, mert már régóta szó van róla, hogy a Kitkatból valamiért kihagyták. Ami nagy kár, mert felesleges helypazarlásnak érzem azt a felső értesítő sávot. Telefonon, ahol nincs alsó gombsor (mert a telónak saját gombjai vannak),ott még rendben van, de táblán nem az igazi. Ráadásul külön van a bal és a jobb széle, macerás elérni, főleg egykézzel.
- És a fő probléma, hogy szerintem a felhasználói felület korántsem olyan gördülékeny, mint a 4.2-esben volt. Tudom, rövid ideje próbálgatom, de akkoris. Az összes görgetés valahogy erőlködősnek, szaggatottnak érződik. Természetesen GPU gyorsítás be van kapcsolva, és az animációk is 0.5-re vannak állítva. -
vlevi
nagyúr
válasz
geloczigeri #840 üzenetére
"Hála a 4.4-es firmware-nek, mégse válok meg a géptől!"
Hát, ha ilyeneket írogatsz, akkor csak felrakom már én is -
ész ventura
aktív tag
válasz
geloczigeri #826 üzenetére
Szia!
Köszi a választ!
Korábban nem a gyári launcher volt, most épp nova van rajta, de nincs változás.
Azóta nem forog , amióta az akksi szarakodik. MOst már megvárom amíg megjön, lehet magától helyreáll a hiba. -
vlevi
nagyúr
válasz
geloczigeri #667 üzenetére
Arctableten volt fenn cwm-es. [link]
De ha nincs, akkoris az arctablet fórumon fenn van, hogy az arctools progival hogyan lehet 1 perc alatt telepíteni a cwm-et. [link]Vagy arra gondoltál, hogy cwm-ből update-el felrakható verzió a 0727-ből? Olyat tényleg nem láttam.
Amire még kíváncsi lennék, az egy Cyanogenmod, de, hát sajnos olyan sincs
rk3188-hoz már láttam próbálkozásokat, de én még nem mertem felrakni egyiket sem.
A legbíztatóbbat itt találtam : [link] -
vlevi
nagyúr
válasz
geloczigeri #662 üzenetére
Lehet, hogy elő kellene venni valamelyik korábbi fw-t, a 0727-it, vagy a 0706-it, emlékeim szerint azokkal nem volt ilyen. Úgy emlékszem, hogy korábban úgy volt, hogy ha este letettem a tabot 100% töltöttséggel, akkor reggelre 99% körül volt. Most viszont 94-95 körülre lemegy.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Nekem is nagyon hasonloan nez ki a grafikon, es az alatta levo dolgok is. Wifit mutatja bekapcsolva, pedig nincsen.
-
varmi2
nagyúr
válasz
Tegnap előtt én is nézegettem ezt a darthjabb verziót, de nem töltöttem le, ma mikor le akarom tölteni nem találom az arctabon. Megvan valakinek?
még is meg van, én vagyok vaksi....melyiket tettétek fel a simát vagy az oc-t?
-
vlevi
nagyúr
válasz
geloczigeri #643 üzenetére
En meg pont, hogy fektetve, ketoldalas modban olvasnek szivesebben koynveket, ahhoz pedig a 4:3 keparany a jobb. Legalabbis szerintem. Volt 9,7"-os tablagepem, meg 1024*768 felbontassal, azzal valahogy jobban adta magat a ketoldalas konyvolvasasi mod. Azonban pdf-hez lehet, hogy tynleg jobb ez a fajta keparany.pdf-t is szoktam olvasni, es abba viszont nem tudok belekotni. Ahhoz jobb, ha egyoldalas nezetben magasabb a tablagep.
-
vlevi
nagyúr
válasz
geloczigeri #639 üzenetére
Hát, a gyanúsan olcsó dolgok tényleg veszélyesek tudnak lenni.
De itt most arról volt szó, hogy egy kipróbált, bejáratott terméket, az U30GT2-t sem érdemes már Kínából megvenni, mert még a legolcsóbb megbízható ajánlat sem jelentősen olcsóbb, mint amit hazai boltból meg tudsz venni. Ráadásul itthon van garancia, pár nap alatt kézbe veheted, ...
Telefonokra ez egyelőre még nem igaz, mert Kínában már nagyonrégen nyomják 150-200 dollár környékén a 4magos, 4-5" méretű telefonokat, itthon ennél még többe kerülnek pl. a Prestigio-k is. -
geloczigeri
tag
válasz
Elírtam. 100mAh -> 1000mAh akart lenni
Na mindegy, ilyeneknek nem dőlünk be többé
-
varmi2
nagyúr
válasz
ooopssss.....
-
varmi2
nagyúr
válasz
geloczigeri #637 üzenetére
Én azért nem zárkózóm el ennyire a kínai dolgoktól, ha megfelelő az ajánlatuk. Ezt úgy mondom, hogy én is megjártam, és vissza kellett küldeni a tabot, másodjára kaptam jót
-
vlevi
nagyúr
válasz
geloczigeri #628 üzenetére
Firefoxban biztos jobban észrevenni, mert az nekem mindíg is sokkalta lassabb volt, mint a gyári böngésző.
-
tarnagy
aktív tag
válasz
geloczigeri #586 üzenetére
(#586) geloczigeri
Nem tudom, mi lehet az oka, de nálam nem úgy megy a dolog, mint amit írtál. Igaz, nekem U9GT5-öm van, de ez a lényegen nem hinném, hogy változtat.
Szóval, ha rádugom az OTG-re az 500 GB-os külső merevlemezt, az Y csatlakozókábel másik ágára a tápot, a akkor sem látja winchestert a tablet. Pendrive-ot kiválóan lát. Mi lehet az ok? Van valami tipped? -
vlevi
nagyúr
válasz
geloczigeri #612 üzenetére
En is azon a velemenyen vagyok. Olvasgatom az arctablet forumot, es ok is csak talalgatnak, meg gugli forditoval probaljak kibogaraszni a kinai forumot, hogy mi is lehet ez a 2.06fw verzio.
-
vlevi
nagyúr
válasz
geloczigeri #593 üzenetére
Akkor jo, megnyugodtam :-)
Fulessel gondolom lenne rendes sztereo hang, de azzal nem hasznalaom.
Jobb is, hogy csak 1 hangszoro van, nem ketto, mert az elozo tabletemben voltak olyan balf...ok a kinaiak, hogy szeriahibaban forditva forrasztottak be a ket hangszorot, emiatt az egyiket kezzel letakarva a gep hangosabb volt, mint kettovel -
tarnagy
aktív tag
válasz
geloczigeri #584 üzenetére
Köszönöm, kipróbálom. Ezidáig nem mertem rátenni, mondván: nehogy a külső táp valami gubancot okozzon.
-
kazmerr
aktív tag
válasz
geloczigeri #574 üzenetére
Köszi a tippet
otthon meglesem -
kazmerr
aktív tag
válasz
geloczigeri #568 üzenetére
18%
4d 21h 47mstandby-ban kb 1 óra pdf olvasással.
Kíváncsi vagyok kihúzza-e holnapig... Akkor kipróbálom hogy energiatakarékosra kapcsolom, akkor mit tud.
Csak ez a fránya wifi ne lenne.... -
vlevi
nagyúr
válasz
geloczigeri #564 üzenetére
En nem fogom atallitani 1280-ra soha, az biztos :-)
Fokent bongeszesre, olvasasra hasznalom, pont a nagy felbontas miatt vettem ezt a tabletet, es nem az atlagos 1280*800, vagy 1024*768 felbontasu tizcollosat. -
varmi2
nagyúr
válasz
geloczigeri #557 üzenetére
Oké, feltettem a restore gomb használatával a 0727es romot. Meglátjuk, remélem, hogy már jó lesz minden.
-
geloczigeri
tag
válasz
geloczigeri #8 üzenetére
[Update] gomb helyett [Restore] gombot nyomjatok!
Az Update gombnak bizonyos esetekben (verzió "lefelé váltás", final rom-ok) vannak mellékhatásai (pl. fagyások). -
varmi2
nagyúr
válasz
geloczigeri #554 üzenetére
Nem használtam a restore gombot, akkor lehet ez a baj. Leírod nekem akkor, hogy hogy tegyem fel? Előre is köszi!
-
varmi2
nagyúr
válasz
geloczigeri #550 üzenetére
Hidd el, én is
-
varmi2
nagyúr
válasz
geloczigeri #540 üzenetére
Ésmi van akkor, ha feltettem, a bechtool szeint minden jól ment, elindult, bejött az elő ábra, utánna az android figura, kiírta, hogy format data.....
utánna elsőtétült a kép, és azóta semmi, nem reagál semmire. -
laszlohu
addikt
válasz
Pont ez az egyik újítása a 4.3 - as Androidnak, hogy alvó módban (kikapcsolt képernyővel)
sem kapcsolódik ki a wifi, magyarul lehet torrentezni,
már ha erre is kiadják. -
kazmerr
aktív tag
válasz
geloczigeri #538 üzenetére
Szia!
Az a durva hogy, ez a 0810-es, és a wifit kikapcsolva viszont alig merül.
77%
1d 9h 41m (8:30-kor volt 1d 8h 7m)
Tehát még az órája se jál jól... valamit nagyon lekapcsolhat ez a rom a tableten -
geloczigeri
tag
válasz
Még szoknom kell az érintőképernyőn billentyűzetet...
-
varmi2
nagyúr
válasz
köszönöm, mindjárt fel is teszem
-
vlevi
nagyúr
válasz
geloczigeri #534 üzenetére
Ezaz, annyira nem értek a dologhoz, csak tippelgetek.
-
vlevi
nagyúr
válasz
geloczigeri #530 üzenetére
Az jó tipp lehet, ha a melegebb akksi a jó? Teszemazt a tablet teteje az melegedik használat közben, az alja viszont semmit? Feltételezem, a jó akksi megy ezerrel, töltené a másikat, és még a gépet is hajtja, azért melegszik.
-
vlevi
nagyúr
válasz
geloczigeri #529 üzenetére
Nagyjabol par perce jutott nekem is eszembe ugyanez, hogy a selejtes akkut ki kellene venni, es akkor fele kapscitassal ellennek egy ideig.
-
geloczigeri
tag
válasz
geloczigeri #529 üzenetére
Szóval a bal oldali akksit ne forraszd le az alaplapról, hagyd bekötve, és a jobb oldalit meg vágd le!
Utána jöhet a teszt. Ha a gép látványosan kevés ideig bírja, akkor a bennt hagyott akksi a rossz, és a másikra kell egy toldást rakni hogy elérjen az alaplapig, mert az lehet a jó. Ha meg bírja a gép, akkor mázlid van, mert nem kell forrasztgatni semHa pedig egyikkel sem bírja a gép értelmes ideig, akkor mindkét akksi tönkrement. De amúgy ilyen rendszerben általában csak az egyik szokott tönkre menni, és ha időben elvégzed a fennt leírtakat, akkor megmented a másikat.
Jó sok a "Ha", sajnos...
-
vlevi
nagyúr
válasz
geloczigeri #520 üzenetére
"A pici emelkedés előtt jól le volt terhelve a tablet. "
Különösebben nem volt leterhelve, 10% fényerőn ment YT videó, illetve a másik alkalaommal emaileket olvasgattam. A tableten nem éreztem melegedést. De az az érzésem, igazad lehet, mert egy halódó akksinak már ez is extra leterheltség lehetŰha.
Ez az akksi másik eladónál nincs vajon? Végig fogom keresni, mert 15 dodó az akku, és 38 a postaA beégés dolgot én is észrevettem már, de rövid idő alatt eltűnik. Szerencsére pixelhibát nem látok.
-
futizoli
tag
válasz
geloczigeri #519 üzenetére
én ezt rendeltem:
http://www.aliexpress.com/item/L119-7-4V-8400mAH-37125160-Polymer-lithium-ion-battery-LG-for-CUBE-U30GT-dual-core/1060991910.html
-
vlevi
nagyúr
válasz
geloczigeri #492 üzenetére
"Power gomb + Volume Down"
Kipróbáltam, és ez a módszer működik a telefonomon (Lenovo S750). Köszi a tippet! -
tarnagy
aktív tag
válasz
geloczigeri #478 üzenetére
De bizony, 3188! Itt lehet a bibi, mert ez 3066-hoz van, ha jól látom (most már...)
-
tarnagy
aktív tag
válasz
geloczigeri #476 üzenetére
Az 1.7 verziót használtam, az is pirosat jelzett, utána az 1.6-ot, az is, és ott nyomtam rá a restore gombra. Nem értem... Ezek szerint mégsem volt jó a ROM? Mit lehet tenni vajon???? Hogy bármiképp is, de elinduljon a gép.
-
tarnagy
aktív tag
válasz
geloczigeri #471 üzenetére
Nagyon köszönöm, utánajárok!
-
vlevi
nagyúr
válasz
geloczigeri #461 üzenetére
Igen, ezt korábban már olvastam, és működik is, de akkor is hülyeség
-
Zol77
aktív tag
válasz
geloczigeri #447 üzenetére
Mi konkrétan 3db tabot vettünk,de kettőn tutira nem tapasztalható a skype hanghiba.
A harmadikat majd megkérdezem neked jövő héten. Az egyik tab már kint van a gazdájával külföldön,napi használatban van a skype , video+hang együtt, a másikat meg az asszony nyúzza,ezt most ki is próbáltuk. Ugyanolyan tiszta marad a hang,amikor bakapcsoljuk a videót,semmiféle torzítás,recsegés,sistergés nincs a videó bekapcsolása közben/után.448 futizoli:
mivel mi csak lakásban használjuk,így mindig minimumon van a fényerő, így megy 8 órát wifivel.
Az a 3-4 óra szerintem nagyon kevés,olyan mintha az egyik akku hibás lenne.
(2db 3600mAh-s akku van a tabban) -
Zol77
aktív tag
válasz
geloczigeri #436 üzenetére
Teljesen stabil.
Az egyik végén ugye pont ott van a csavar helye,azt le lehet fogatni,de a másik se vészes,mert szépen felfekszik az akku keretén a kis lemezcsík. Na meg ugye ott az ipari ragasztószalag minden mennyiségben,azzal szépen odafogattam az akkuhoz a lemezcsíkot,amit elvágtam.
Még most felrakom rá az utolsó Arctabletes fw-t, mert az eredmények az 1.05-ös arctablet féle 4.1-es droiddal készültek.
Hátha pofoztak valamit a wifi-n is,abba 7-8 fw-be, ami azóta jött ki. -
futizoli
tag
válasz
geloczigeri #428 üzenetére
Szia!
Köszönöm, megnyugtattál!
Már keresem is a Root Explorert... -
vlevi
nagyúr
válasz
geloczigeri #418 üzenetére
Aliexpress tulajdonképpen egy ebay. Ott nem egy eladótól veszed, hanem valamelyiktől, amelyik az ali-n árul. Ezért talán kicsit lutribb, mint a másik kettőtől rendelni, tudni kell, melyik a jó eladó. Esetleg megemlíteném még a minideal.net -et is, Aug. 13-n rendeltem egy Lenovo S750-et, ma megérkezett.
A geekről nekem is olyan fóliában jött a táblagép, hogy szerintem azóta is sír az a kínai kissrác, akitől elvették a gumimatracát
-
Bélaaaa
őstag
válasz
geloczigeri #423 üzenetére
Rendben, még egyszer köszi.
-
geloczigeri
tag
válasz
geloczigeri #422 üzenetére
Még annyi, hogy képernyővédő fóliát ne kérj rá, mert a legolcsóbbat teszik fel, és nagy az esélye annak, hogy kis légbuborékokat is hagynak alatta.
Nekem tettek rá, ajándéknak szánták, de le kellett szednem, mert iszonyatos volt. Miután levettem, meglepődtem, hogy mennyivel szebb lett a képe a kijelzőnek.
Lehet, hogy más boltok jobbat tesznek rá, szóval tisztelet a kivételeknek, ha vannak... -
Bélaaaa
őstag
válasz
geloczigeri #420 üzenetére
Még nem rendeltem meg, csak beregeltem, de akkor nem is erőltetem. Köszi.
-
Bélaaaa
őstag
válasz
geloczigeri #418 üzenetére
Ezt se tudtam, hogy szar a http://www.cube-tablet.com/.
-
vlevi
nagyúr
válasz
geloczigeri #391 üzenetére
"Kiválasztom az appot a recent apps-bó, de nem csinál semmit."
Látod, nem hittél nekem, hogy nem megy -
geloczigeri
tag
válasz
geloczigeri #381 üzenetére
Na mégse megy a task switching. Ha több alkalmazá van megnyitva, nem működik. Kiválasztom az appot a recent apps-bó, de nem csinál semmit.
Tök jó! Javítanak egy hibát, de rögtön pótolják egy újdonsággal! -
vlevi
nagyúr
válasz
Én nem tudok váltani az alkalmazások között, ha a multi window nincs bekapcsolva. Próbálgattam egy ideig, de végül arra jutottam, hogy egyelőre nekem ez a multiwindow nekem több nyűg, mint előny. Néha rányomogattam (többnyire véletlenül), és nem bírtam belőle kilépni.
De ha a multiwindow-t kikapcsolom, akkor nem megy a recent apps.
Ezért visszaraktam a legutolsó teszt verziót. -
Cathulhu
addikt
válasz
a 08.07 verzioban figyeltem fel ra, teljesen megbizhatatlanul, kiszamithatatlanul mukodik. Szidtamis magam mikor ra par napra megjelent a vegleges, de ezekszerint az is pont ugyanolyan rossz.
-
futizoli
tag
válasz
geloczigeri #376 üzenetére
Vajon a dupla power gomb nyomásra való reagálást javították benne?
-
Arver
csendes tag
válasz
geloczigeri #308 üzenetére
és működik minden benne jól ?? mert nem szeretnék olyat felrakni amiben bármi is nem működik gondolok itt bluetoothra meg hasonlókra
-
Arver
csendes tag
válasz
geloczigeri #306 üzenetére
Köszi sikerült így újra indítanom. Viszont hihetetlenül szar ez az android verzió állandóan lefagy.
Ez a kernel van rajta: 3.0.36+
Icp@tchip-super #35
Thu Jun 6 16:08:57 CST 2013Build-szám:
V2.03 20130606Ezek alapján kb ugyanaz a verzió mint ami ezen a linken található nem ?? Annyi h ezen a kínai genyók még rajta vannak kb v tévedek ?
http://www.arctablet.com/blog/forum/cube-u30gt2/cube-u30gt2-android-4-2-2-custom-root-firmware-version-2-04-test-version-20130706/
-
Bélaaaa
őstag
válasz
geloczigeri #277 üzenetére
Van benne, méghozzá 2 megás az előlapi.
-
VOLTCRAFT(1)
tag
válasz
geloczigeri #53 üzenetére
Szia! Olvastam a megoldásod az antennára- egy hirtelen jött ötletem támadt- a fémkeretből amit hátrányként említettél előnyt is kovácsolhatnál ugyanis, ha rákötnéd a vezetéket a keretre antennaként funkcionálhatna!! Mivel a keret teljesen körbefut a készüléken nem lehet leárnyékolni a tapizással!!
-
varmi2
nagyúr
válasz
geloczigeri #253 üzenetére
Akkor jön elő a hiba, ha nezetek, és lefagy a router, utánna pár perc mulva elkezd vibrálni a kép, és ilyen lesz. De a boot kéernyő is, meg a recowery menü is. Majd helyre jön, mint, ha mi sem történt volna. Nem értem.
-
vlevi
nagyúr
válasz
geloczigeri #204 üzenetére
Asszem a geek forumon irta valaki, hogy probalt oda irkalni valamit, de a kinai chapta kod kifogott rajta
-
vlevi
nagyúr
válasz
geloczigeri #200 üzenetére
"A kijelző az ilyen sajnos"
Nincs vele bajom, mert nem feltűnő, tényleg hófehér háttér kell hozzá, hogy észrevehető legyen. De a fehér háttér amúgy sem jó, mert vakító. -
vlevi
nagyúr
válasz
geloczigeri #193 üzenetére
Nem tudom, hogy kipróbáljam-e?
Már fellöktem pár tucat alkalmazást, nincs kedvem ma éjszaka megint nulláról installni.Viszont a képpel továbbra sem tudok betelni. Valami eszméletlen jó ez a pixel mentes kép. Egyetlen dolgot vettem észre, nem tudom, hogy ez általános-e, vagy egyedi jelenség, hogy ha állítva tartom, akkor teljesen fehér képnél (pl. a gReader RSS olvasó) látszik, hogy a kép nem egyenletesen fehér. A kép jobb széle, tulajdonképpen a tab teteje, a felső kamera felé lévő rész kicst más színű. De ez is olyan, mint a bevilágítás, csak ez fordítva, kizárólag tökfehér háttéren vehető észre. Pl. könyvolvasóban, ahol van egy kis textúrás háttér, fel se tűnt, és később, amikor a fehéren észrevettem, és utólag nézegettem, akkor sem lehetett látni.
Asszem ezek az apróságok azok, amik miatt egy iPad 150 ezer, ez meg harmad/fele ennyi. -
vlevi
nagyúr
válasz
geloczigeri #193 üzenetére
Baszki. Rányomtam a google translate-re a kínai oldalon, de elfelejtettem angolra állítani.
Még majdnem olvasható magyarul is ...De inkább maradok az angolnál, mert nem tudom mennyire jó az nekem, ha "Android 4.2.2 rendszer borsó 2 jön!"
-
Zol77
aktív tag
válasz
geloczigeri #190 üzenetére
Holnap kiderül mi a méret,mert kapok kisebbet is. Ha meg az se lesz jó,majd csak ideér az én készletem is,és abban csak lesz már megfelelő fej. Legalábbis remélem
-
Zol77
aktív tag
válasz
geloczigeri #156 üzenetére
Írtam fentebb,hogy én is belevágok az antenna cserébe.
Az antenna meg is jött már több mint egy hete,de a torx készlet az még nem,gondoltam sebaj,kérek kölcsön T4-est,ahogy említetted ez kell bele. Megkaptam ma a T4-et,és jött a hidegzuhany,kb 2x akkora mint a csavar. Így kb ránézésre T2 -lesz az,nem T4. Amit rendeltem készletet,az szerencsére T2-től indul.
Amit kaptam bitfejet,az tuti T4,mert bele van marva az oldalába,viszont a csavarba már nem ment bele.
Megnéznéd esetleg megint? Nem hinném,hogy több fajta csavarral szerelik a tabot. -
geloczigeri
tag
válasz
Lehet, hogy mégsem fér bele a T4-es. nekem most belefér már, mert szerintem kikoptattam a csavart egy másik hegyel, ami nem is T, hanem H. Elég gány csavar ez.
-
Zol77
aktív tag
válasz
geloczigeri #161 üzenetére
Köszi a jótanácsokat, meg a részletes leírást!
Mindenképpen visszajelzek ha megcsináltam a tabot,csak jönne már az antenna.
Amúgy ezt az antennát rendeltem : [link]
Azt vettem még észre,hogy eléggé routerfüggő a tab. Otthon egy Asus N66U van,semmi gond vele,stabil 65Mbit a kapcsolat. Asszonyéknál legolcsóbb tplink,csatlakozik 65-el, majd 24-18-5-2 és ennyi,megáll kb 2-5 Mbit -nél. Haverom tabja , a tplink 841-es routeren szintén ezt csinálja,de a kölcsönkapott tplink 1043-on meg oké minden, csak kicsi a térerő. ( router emeleten ,tablet földszinten)
És itt jött a képbe az antennacserés komment,meg a gondolat,hogy ezt megcsinálom mind a három tabon.
Majd csinálok képeket,az előtte - utána állapotról, a wifi analyzer appal, hogy mennyit dob a térerőn az új antenna. -
kazmerr
aktív tag
válasz
geloczigeri #53 üzenetére
A szétszedéshez egy másik jó videó:
https://www.youtube.com/watch?v=YZhsGI7aL4M -
Zol77
aktív tag
válasz
Én is szét fogom szedni , tetszett az antenna modos írásod.
Úton van az antenna is , meg még Ez . Remélem beválik nekünk is a mod, ugyanis 3 tableten fogom megcsinàlni -
varmi2
nagyúr
válasz
geloczigeri #129 üzenetére
Köszönöm a választ!
Bár jobb lenne a másik átalakító, de ha ha elsővel küldik, akkor tudnak velem kicseszni, van itthon, olyan hosszabító, ami jó ahoz, ilyen lapos, alig van pár mm bemélyedés.
MÁS!
Mikor megérkezik majd kérem a segítségeteket, a takarításban, meg a ROMolásba, mert még sose csináltam.
A romoláshoz van szükség microsd kártyára mindenképpen?Mindenképpen el fogok olvasni mindent, majd utánna kérdezek!
-
Tim72
tag
válasz
geloczigeri #73 üzenetére
Egyre jobban tetszik az a tablet!
Sikerült a HDD 3. partíciót (ext3 vagy 4, nem emlékszem) fel-mountolni. kb 1.2GB
Röviden
su
mount /dev/block/sda3 /mnt/sdcard/Download/hdd
(én ide csináltam neki külön direktorit, mert ez nem read only, illetve e fiel jogokat kellet beállítanom, ami korábban összekeveredett (még nem a tableten) )
És már működik is.
Ami segítség benne a Partition Table app (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cls.partition)Ezzel lehet ellenőrizni, könnyen, hogy milyen hivatkozás alatt melyik meghajtót, partíciót találod.
Kedvenc programjaim közé bekerült a Velis Auto Brightness app (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.velis.auto.brightness) itt beállíthatod az érzékelt megvilágításhoz a fényerőt. (nekem leg-szimpatikusabb a "Manual Graph Edit" jobb fölső sarokból... (érzékelt megvilágítás - Háttérvilágítás táblázat. Közte gondolom interpolál.
Vissza a HDD-re: Röviden összefoglalva baromi gyors. 1080p-s filmek is simán jönnek, indulás is majdnem azonnali.
Tim
-
Tim72
tag
válasz
Hdd 3. Particio mount: Ez jo jel? (Lehet, hogy csak a root jog hianyzik?)
255|u0_a84@android:/ $ mount -r -t ext3 /dev/block/vold/8:3 /mnt/usb_storage
mount: Operation not permitted
255|u0_a84@android:/ $ mount -r -t ext3 /dev/block/vold/8:1 /mnt/usb_storage
mount: Operation not permitted -
Tim72
tag
válasz
Nem szeretném azon a partíciókat piszkálni (A router miatt).
Igazából a device ID-t kellet volna kiderítenem, emlékszem, hogy linux alatt van olyan parancs amiből meg lehet tudni (de még nem volt időm megkeresni mi az), és utána manuálisan mount-olni. Ha egyszer így megy, utána már meg lehet oldani az automatikus mount-ot is.
Persze most az hiszem rossz ágon vagyok, mert jelenleg nem rootolt.
-
Kunsztler
senior tag
válasz
geloczigeri #61 üzenetére
Új firmware: 2.02
Final vagy Béte vagy RC?
Előre is köszi -
M.Moe
csendes tag
válasz
geloczigeri #62 üzenetére
Nekem eddig nem volt semmi gondom a ROM-mal. Ezt most már megtartom, mert ez a változat használhatónak tűnik. Sajnos az akksit a "mobil hálózat jele" továbbra is zabálja. Próbáltam leállítani, de kínyírtam a rendszert, így újra kellett rakom a ROM–ot.
-
Cathulhu
addikt
válasz
geloczigeri #8 üzenetére
Koszi a remek leirast, par kiegeszites a firmware update reszhez:
Nem kell ennyit buveszkedni a driver telepitessel, rokchip tool letoltese utan jobb gomb az adott windowshoz verziohoz tartozo driver rockusb.inf-jen es a context menubol a telepites/install reszt valasztani. Ekkor a windows telepiti az aktualis drivert es amikor radugod a tabletet mar tudni fogja mit kell hasznalni.
Valamint ha tul sokaig tartjuk nyomva a hangero fel + bekapcs gombot, nekem a tablet egyszeruen kikapcsolt ujra.
Win8-on is mukodik az updatet, epp most cisnaltam vegig
-
Kunsztler
senior tag
válasz
geloczigeri #9 üzenetére
Van benne Magyar nyelv?
Hol tudom gyorsan megvenni? -
geloczigeri
tag
válasz
geloczigeri #8 üzenetére
Azt elfelejtettem odaírni, hogy a firmware update stype-by-step-et Windows 7 rendszerre írtam. XP-n más neve van a egykét menünek, de a lépések ugyanezek.
-
geloczigeri
tag
válasz
geloczigeri #1 üzenetére
...akarom mondani DC-DC konverer...
Tim72 közben írt nekem, hogy lehet az adapterrel van a probléma. Állítólag egy módosított adapterrel megoldható a kijelző meghülyülés.
Kapcsolóüzemű tápról van szó. Tapasztaltabb villanyos kolléga biztos rávágta már volna, hogy mi a baj
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyáron jönnek a gyártói DGX Spark verziók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Fujifilm X
- Milyen egeret válasszak?
- Napelem
- Melyik tápegységet vegyem?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Napirajz könyv
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest